2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hadi çabucak git gel bakalım hayırlısıyla... haberlerini bekliyoruz
gitttiiiimm geldimmm...

oh oh ne güzel senin drun normalide sezeryana tercih edr bence bak aceleisi yok hiç
bebişinede MAŞALLAH....

benim bildiğim 1 cm de olsa açılma olması gerek...

tesekkur ederim canim. ben hicc sanci hissetmiyordum gayet keyfim yerinde gulup oynuyordum yalniz nst ye bakan dr ve hemsireler fenalik geciriyordu

amanın amanın tv seyrederkn uyumuşum. bir uyandımkı gıbı su olmuşum. ben boyle bır terleme gormedım.
sımdı gıdıp banyo yapayım da kendıme geleyım.
offf hazıranda boyleyız, temmuzu dusunemıyorummmmm.

Elbebekgulbebeki biliyordumda oteki arkadasimizdan haberim yoktu gozuaydin olsun onunda. Erken olmasi icin bir durummu vardi yoksa normal olarak bebis mi dayanamadida geldi acaba:) ins ikiside iyilerdir..
kuşum mehmetsym en erken doguracaklardandı dr 21 hazırana sezeryan gunu vermişti bebıs 2 gun dayanamamıs 19 unda kalkmıs gelmişşşşşş :)))

ne var ki tatlım bunda bence çok güzel birşey.bir mum da babası için koyup üfler,bu da senin için babacım der anar babasını...

kızlar vücudumun farklı yerlerinde hemen her gün yeni bir et beniyle karşılaşıyorum.sizde var mı?önceden bende hiç yoktu.dr a gittim sadece alırız demeyle yetindi.anladığım jkadarıyla bunlar kalıcıymış oofffffff

aynen canım bendede var o kadar çok oldularki dünden beri kafama taktım hamilelikle bir alakası varmı acaba die..doğumdan sonra ilk işim br cildiyeye görünmek olucak çok rahatsız oldum olur olmaz heryerimde çıktılar çünkü..

evet bende de cıktı,inanılmaz çok hem de.mınık mınık boynumda göğsumde.ve kalıcı,kardeşimde de olduydu hepsı kaldı.ama alınıyor dıye bılıyorum.

Hayırlı günler hamişler.. nasılsınız..? ben bugün pek iyi değilim.. galiba midemi üşütmüşüm geceden beri kusuyorum..:120: hiç halim yok sabahta kötüydüm biraz yatıp dinlendim şimdi iyi gibiyim.. sizde ne var ne yok..

geçmiş olsun canım,nane ve lımon kabugu kaynat ıc,mideye ıyı gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…