- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #28.041
yok kız sancım var onu yazdım .. bana daha var önce siz dogurun ona göre ben doğurcammm
sıcak su beyaz çarsaf hahahaha kız koptum gülmektennnnnnnnnn
doğurur valla:)sağlıkla doğurun da :)
biz doğurduk diyelim çok zor oldu sen ne yapacan içinde mi tutacan
tamammmmm oldu kızlar beni bünyesel olarak doguma hazırladınız açılın önümden ben doğurcam tamamsırayla olsaydı bu işler kuzum:))
gitttiiiimm geldimmm...hadi çabucak git gel bakalım hayırlısıyla... haberlerini bekliyoruz
oh oh ne güzel senin drun normalide sezeryana tercih edr bence bak aceleisi yok hiçslm kızlar bugun kontrolumuz vardı ve anladım kı benım dr dogurtmama konusunda uzman sancıların var ama acılman yok 9 ay 15 gune kadar bekleyelım o zamana kadar kendı gelmezse o gun sunı sancı verır acılma yapacakmı bakarız dedı ıyı dedık bızde bekleyelım kuzumuz saglıklı olsunda sorun deıl artık bu arada nst, suyumuz falan ıyı kızımda 3100gr olmus boyu 48 cm bızden haberler boyle
maşşallah kuzuna,benim doktorum da bekleyelım dedi.ama açılma olmazsa suni sancı veremeyız dedi,kafama takıldı,suni sancı açılma olmadan bı ıse yaramaz mı gercekten.hiç açılma olmadansuni sancı verılınce acılma olmaz mı
Elbebekgulbebeki biliyordumda oteki arkadasimizdan haberim yoktu gozuaydin olsun onunda. Erken olmasi icin bir durummu vardi yoksa normal olarak bebis mi dayanamadida geldi acaba:) ins ikiside iyilerdir..elbebekgulbebek ayrıca mehmetsym arkadasımız 2 gun once dogum yaptı mina bebek geldiiii
gitttiiiimm geldimmm...
oh oh ne güzel senin drun normalide sezeryana tercih edr bence bak aceleisi yok hiç
bebişinede MAŞALLAH....
benim bildiğim 1 cm de olsa açılma olması gerek...
aramıza hosgeldın canım.bende o gelen sey ne bılmıyorum ama gecen hafta nst de 20 cıvarıydı sancılar.bugun tekrar nst ye gırmem gerekıyordu ama yarına bıraktım.peki sancını kendın hissetmişmiydin?bende sancı felan hıcbısey yokta
kuşum mehmetsym en erken doguracaklardandı dr 21 hazırana sezeryan gunu vermişti bebıs 2 gun dayanamamıs 19 unda kalkmıs gelmişşşşşş :)))Elbebekgulbebeki biliyordumda oteki arkadasimizdan haberim yoktu gozuaydin olsun onunda. Erken olmasi icin bir durummu vardi yoksa normal olarak bebis mi dayanamadida geldi acaba:) ins ikiside iyilerdir..
kızlar bişey sorucam.kzımın bdt si 7 temmuz babamızınki 2 temmuz.olur ya hani bu tarihte ameliyat tarihi verilebilirse sizce nasıl olur?bi arkadaşım sakın öyle bişey yapma.kızın babasını kaybettğinde doğum gününü hiç kutlayamaz demişti.bana hem mantıklı geldi hem de saçma.siz ne düşünüyorsunuz?yardım lütfen
kızlar vücudumun farklı yerlerinde hemen her gün yeni bir et beniyle karşılaşıyorum.sizde var mı?önceden bende hiç yoktu.dr a gittim sadece alırız demeyle yetindi.anladığım jkadarıyla bunlar kalıcıymış oofffffff
ne var ki tatlım bunda bence çok güzel birşey.bir mum da babası için koyup üfler,bu da senin için babacım der anar babasını...
kızlar vücudumun farklı yerlerinde hemen her gün yeni bir et beniyle karşılaşıyorum.sizde var mı?önceden bende hiç yoktu.dr a gittim sadece alırız demeyle yetindi.anladığım jkadarıyla bunlar kalıcıymış oofffffff
Gunaydin kizlarrr yarin doguma gidiyorum nasipse :))
Allah hayirlarla kucagina almayi nasip etsin insallah.
kuşum mehmetsym en erken doguracaklardandı dr 21 hazırana sezeryan gunu vermişti bebıs 2 gun dayanamamıs 19 unda kalkmıs gelmişşşşşş :)))
kuşum mehmetsym en erken doguracaklardandı dr 21 hazırana sezeryan gunu vermişti bebıs 2 gun dayanamamıs 19 unda kalkmıs gelmişşşşşş :)))
sancım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hayırlı günler hamişler.. nasılsınız..? ben bugün pek iyi değilim..galiba midemi üşütmüşüm geceden beri kusuyorum..:120: hiç halim yok sabahta kötüydüm biraz yatıp dinlendim şimdi iyi gibiyim.. sizde ne var ne yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?