- 2 Kasım 2011
- 692
- 0
- 316
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #28.061
Hayırlı günler hamişler.. nasılsınız..? ben bugün pek iyi değilim..galiba midemi üşütmüşüm geceden beri kusuyorum..:120: hiç halim yok sabahta kötüydüm biraz yatıp dinlendim şimdi iyi gibiyim.. sizde ne var ne yok..
sancım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geçmiş olsun canım,nane ve lımon kabugu kaynat ıc,mideye ıyı gelıyor
geçmiş olsun canım...İnş. çabucak iyileşirsin..
hayatım belden giriyor kasıktan cıkıyor bişeler oluyor içerde vallahi bılmıyorum . 1 hafta sonra kontrolum var bakalım hayırlısı ne olacak sen nasılsın canım benim . anlat bakalım neler yapıyorsunKız ne sancısı bunlar gece de olmuş galiba.Doktorunu aradın mı ? Çok mu sancıların ?
aman dikkat et kendine hayatımm yat dinlen bizdede bişey yok öyle takılıyoruz oglumla tek basınaaaaaHayırlı günler hamişler.. nasılsınız..? ben bugün pek iyi değilim..galiba midemi üşütmüşüm geceden beri kusuyorum..:120: hiç halim yok sabahta kötüydüm biraz yatıp dinlendim şimdi iyi gibiyim.. sizde ne var ne yok..
Benimde çok sancım var dün geceden beri ama ben 1 haftadır çok yoruldum temzilik badan derken ondan sanırım valla tırsıyorum doğurcam diye daha erken:18:
suni sancı için mi? yoksa kar etmez mı dıyosun
hayatım belden giriyor kasıktan cıkıyor bişeler oluyor içerde vallahi bılmıyorum . 1 hafta sonra kontrolum var bakalım hayırlısı ne olacak sen nasılsın canım benim . anlat bakalım neler yapıyorsun
Benimde çok sancım var dün geceden beri ama ben 1 haftadır çok yoruldum temzilik badan derken ondan sanırım valla tırsıyorum doğurcam diye daha erken:18:
çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun.. destiny nane limon bana hiç yaramıyor.. içince daha kötü oluyorum..
ohh hayırlı olsun canım :) bir arkadaşım dün Huggies organik yenidoğan bebek bezini kullandığını çok da memenun kaldığını söyledi.. biraz büyüyünce primaya geçmiş.. valla hangi markayı alacağımı şaşırdım :S
ohh hayırlı olsun canım :) bir arkadaşım dün Huggies organik yenidoğan bebek bezini kullandığını çok da memenun kaldığını söyledi.. biraz büyüyünce primaya geçmiş.. valla hangi markayı alacağımı şaşırdım :S
çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun.. destiny nane limon bana hiç yaramıyor.. içince daha kötü oluyorum..
hayatım belden giriyor kasıktan cıkıyor bişeler oluyor içerde vallahi bılmıyorum . 1 hafta sonra kontrolum var bakalım hayırlısı ne olacak sen nasılsın canım benim . anlat bakalım neler yapıyorsun
aman dikkat et kendine hayatımm yat dinlen bizdede bişey yok öyle takılıyoruz oglumla tek basınaaaaabeni affeti izliyoruzzz babamız yarın sabaha gelecek ohh kafamız dinlensin azcıkkk
kız yorma kendini ne badanası ne boyası maşallahhhhh kız neler yaptın sen . artık kendını dinlenmeye alırsan daha ıyı olur
annemler baskın yaptı öyle bi uğramışlar cvp veremedim...
suni sancı verebilmeleri için 1 cm de olsa açılma olması gerek benim bildiğim...
ay geçmiş olsun canım bi de ben sancılansaydım artık ıyı olurdu
Harbiden kız sen de maşallah ne sancı , ne ağrı... Senin bebişin rahatı yerinde demekki
aaa neden öyle diyosun
ben oğlum doğmadan evde 8 paket bez vardı boy boy almıştım ayda 2-2.5 paket bez bitiyodu üstelik en büyük paketlerden.akşama kadar 8-10 defa popo temizliyodum
şimdi kızımda da 3 paket oldu 2 paket 2 numara 1 paket 3 numara bez ayın 27 sinde kredi kartı kesilince bi paket 3 numara 1 pakette 4 numara daha alıcam.
nasılsa sonra 2 bebeyle alışverişe gidemicem herifime yük olmasıntabi o zamana doğurmazsam
Herkese merhabaaageçmiş ne kadar birikmiş oku oku bitiremedim sizi yalnız bırakmaya gelmiyo maşallah hemen kaynatıyosunuz
Kozmatik bugün kontrolun vardı bişey yazmamışın merak ettim doktor ne dedi son durumlar nasıl ???
kızlar sıze bısey danısayım benım dr 9 ay 15 gun bekleyelım dedı ama benı korku almaya basladı kızıma ıcerde bısey olursa dıye korkuyorum haftaya persembe kontrolumuz var eger bebegım o gune kadar kendı dogmazsa doktordan sunı sancı vermesını ıstemeyı dusunuyorum zatene 2 cm acılmam var dogum baslamıstı erken dıye dr durdurdu benı benım gıbı korkan var mı aranızda napayım sızce etrafta cok duyuyorum son haftada karnında bebegını kaybedenlerı
bebeğin durumu iyiymiş suyumuzda iyi...
3300 kilosu boyu sölemdi fl 69.6 yazıyo...
çok kansızmışım...
serum takıcaz dedi bi gün hastanede yatcan tekrar dedi gitmeyi düşünmüyorum...
eve gelirken keçi boynuzu pekmezi aldım,üzümçekirdeği ekstresi fln kan yapcak güya...
doğum için 13 temmuz a gün verdi...
bakalım işte beklicez kısmet...
sen nasılsın senin bdt benden önce ?
kızmıydı erkekm fame cim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?