2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kız ne sancısı bunlar gece de olmuş galiba.Doktorunu aradın mı ? Çok mu sancıların ?
hayatım belden giriyor kasıktan cıkıyor bişeler oluyor içerde vallahi bılmıyorum . 1 hafta sonra kontrolum var bakalım hayırlısı ne olacak sen nasılsın canım benim . anlat bakalım neler yapıyorsun

aman dikkat et kendine hayatımm yat dinlen bizdede bişey yok öyle takılıyoruz oglumla tek basınaaaaa beni affeti izliyoruzzz babamız yarın sabaha gelecek ohh kafamız dinlensin azcıkkk

Benimde çok sancım var dün geceden beri ama ben 1 haftadır çok yoruldum temzilik badan derken ondan sanırım valla tırsıyorum doğurcam diye daha erken:18:

kız yorma kendini ne badanası ne boyası maşallahhhhh kız neler yaptın sen . artık kendını dinlenmeye alırsan daha ıyı olur

hayatım belden giriyor kasıktan cıkıyor bişeler oluyor içerde vallahi bılmıyorum . 1 hafta sonra kontrolum var bakalım hayırlısı ne olacak sen nasılsın canım benim . anlat bakalım neler yapıyorsun

Canım o kadar şiddetli sancıların varsa doktorunu mutlaka ara.Belki doğum başlamıştır Allah korusun kötü bir şey olmasın... Kalktım temizlik yaptım , ne demişler evini temiz tut misafir gelir , kalbini temiz tut ecel gelir diye o misal evimi temizledim Allah kalbimizi de temizlemeyi nasip etsin.Oğlan her an gelebilir diye bu aralar artık sürekli temizlik yapmak lazım...Kayınvalidem gelecekti pazara gidecektik ses yok hala onu bekliyorum.Esra Erol'a bakıyorum bi yandan da.Sen napion ?

Benimde çok sancım var dün geceden beri ama ben 1 haftadır çok yoruldum temzilik badan derken ondan sanırım valla tırsıyorum doğurcam diye daha erken:18:

ay geçmiş olsun canım bi de ben sancılansaydım artık ıyı olurdu

çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun.. destiny nane limon bana hiç yaramıyor.. içince daha kötü oluyorum..

canım ozaman eğer cok kusuyosan kasılıyosun demektır.bence doktoruna danış bı acıle falan gıt sana bı serum falan takarlar,cok geçmiş olsun

Açıkçası ben prima yenidoğan alacaktım ama kampanya varkende kaçırmak olmaz.. Zaten yenidoğan kalmamıştı 2 numara aldık bide Prima yenidoğan alırım hemde karşılaştırmış olurum

Açıkçası ben prima yenidoğan alacaktım ama kampanya varkende kaçırmak olmaz.. Zaten yenidoğan kalmamıştı 2 numara aldık bide Prima yenidoğan alırım hemde karşılaştırmış olurum

çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun.. destiny nane limon bana hiç yaramıyor.. içince daha kötü oluyorum..

kız zeynep sen sancım var dedın ama ben senı hıc cıddıye almadıydım,gözün çıkmasın zeynep doktorunu arasana belki doğum başlamıştır hayatım.
annemler baskın yaptı öyle bi uğramışlar cvp veremedim...
suni sancı verebilmeleri için 1 cm de olsa açılma olması gerek benim bildiğim...

anladım canım,dün doktorum da oyle soylemıstı,demek ben eksık bılıyormusum

kız yorma kendini ne badanası ne boyası maşallahhhhh kız neler yaptın sen . artık kendını dinlenmeye alırsan daha ıyı olur [/QUOTE]

Badanayı ben yapmadım cnm temizlik içinde annem ve kardeşim hep yanımdalar ama ne kadarda olsa geziniyorum işte haftaya cumaya kontrolüm var inş o zamana kadar bi sorun çıkmaz bugün yattım zaten bütün gün

cnm senın dedıgın mantıklı farklı boylardan almıssın ama 1 numaradan cok almaktan bahsedıyordum ben

Herkese merhabaaa geçmiş ne kadar birikmiş oku oku bitiremedim sizi yalnız bırakmaya gelmiyo maşallah hemen kaynatıyosunuz
Kozmatik bugün kontrolun vardı bişey yazmamışın merak ettim doktor ne dedi son durumlar nasıl ???

kızlar sıze bısey danısayım benım dr 9 ay 15 gun bekleyelım dedı ama benı korku almaya basladı kızıma ıcerde bısey olursa dıye korkuyorum haftaya persembe kontrolumuz var eger bebegım o gune kadar kendı dogmazsa doktordan sunı sancı vermesını ıstemeyı dusunuyorum zatene 2 cm acılmam var dogum baslamıstı erken dıye dr durdurdu benı benım gıbı korkan var mı aranızda napayım sızce etrafta cok duyuyorum son haftada karnında bebegını kaybedenlerı

bebeğin durumu iyiymiş suyumuzda iyi...
3300 kilosu boyu sölemdi fl 69.6 yazıyo...
çok kansızmışım...
serum takıcaz dedi bi gün hastanede yatcan tekrar dedi gitmeyi düşünmüyorum...
eve gelirken keçi boynuzu pekmezi aldım,üzümçekirdeği ekstresi fln kan yapcak güya...
doğum için 13 temmuz a gün verdi...
bakalım işte beklicez kısmet...

eğer normal doğumdan korkmuyorsan ve ıstıyorsan suni sancıya sıcak bakabılırsın.benım acılmam olsa bugun suni sancıyla doğururum.ama çok bekletme derim,bebek kaksını yapar falan

sen nasılsın senin bdt benden önce ?
kızmıydı erkekm fame cim...

iyiyim tatlım bebişte iyi benim ki erkekti...bizim suyumuz kanımız herşey iyide biraz kilomuz düşük 2.5 kg doktorum zaten bdt nin biraz gecikebileceğini söyledi bence geç döllenme olabilir onun için kilo filanda düşük çıkıyo ama gelişimi gayet güzel bir terslik görmedi normal doğum pozisyonun da şükür onda sözümü dinliyoo sıpa dün zaten ilk fırçasını yedi benden böyle anlaşmamıştık ben yiycektim o kilo alcaktım maşallah kiloda büyük payı bana bırakmış oğlum Sanada geçmiş olsun canım büyük bi sorun yok şükür hastaneye sağlam giren hasta çıkıyo mübarek...pekmez iyi gelir ye bol bol yarasın kan olsun can olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…