2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın gözdenur bugün doğuma girecek Allah yardımcısı olsun
zeynebin kontrolü var hayırlı haberlerle gelir inş.
herkesin cuması mübarek ola...

gününüz aydın, cumanız mübarek olsun temmuz anneleri ve minnak bebişleriii
Selam kızlar ...Evimizi temizledik sonunda dip köşe.Hastane çantamız da hazır çok şükür.Artık oğulcuğumuzu bekliyoruz sabırla ..Sizler ne alemdesiniz?

benim de çanta hazır.. ama evi .. götürüyoo
önümüzdeki bu birkaç günde yapmak lazım aslındaa.. :44:

eşinin seyahati zorunlu bi durum heralde.. evde kalmak mutlaka zor olacaktır..
ama 37. haftadasın. doktorlar 35. ten sonra 4 saati aşan yolculuklara sıcak bakmıyor. :100:
en azından benimki öyle demişti.. ama aksi durumda dediğin gibi evde bi şey olsa ne olacak?!:26:. :105:
inş doktorun gönlünü ferahlatır..

günaydın kızlar sonnda bir ayağım şişiyor derken diğeride şişti
pannaklarım felan dolma gibi

benim ayaklar frankenstein gibi şişiyordu..
şimdi oturunca ayaklarımı mutlaka yukarıda tutuyorum.. öyle yarım saat bir saat değil.. sürekli..
inan çok farkediyor.. belki % 40 azalmıştır şişliği..

iki hafta önce halletmiştim, ama koltuk altı bacaklar yine :84:
birkaç gün sonra da çatı muayenesi olacak muhtemelen.. şimdi halletsem..:44:
doğum ne zaman olacak belli değil.. üff!!! sabah sabah buna taktım heraldee:95::100::99:

Son düzenleme:
günaydın kızlar kalktım ama bir kalktım ki nasıl öğürüyorum midem öyle bulanıyorki camı da acık bırakmadım ne oldu bana bilmıyorum sızce neden mıdem bulanıyor
günaydın gözdenur bugün doğuma girecek Allah yardımcısı olsun
zeynebin kontrolü var hayırlı haberlerle gelir inş.
herkesin cuması mübarek ola...
gunaydın canım Allah razı olsun sabah sbah beni anmıssın düşünmussun gıdecegım bırazdan cumn mubarek olsun yavrum midem cok mefa öyle bulanıyor kii

ben nst ye de girdim bana sanki biraz erken gibi geldi bakalım senin dr nst isteyecekmi?
ben 28den beri nst ye giriyorum kuzucugum bnden istıyor doktorumm

günaydın herkeslere....
son mesai günümden günaydınnnnnnnnnnnnnn çok şükür artık bitti ... bnde evde olmak istiyorum yapmak istdiğim şeyler var onları halletmek istiyorum... temizlik mamalar son rötuşlar .....
elbebekgülbebek de doğumrmuş maşşalah.. hoşgelmiş bebişi allahım analı babalı büyütsün inşallah......

zeynepcim geçmiş olsun canım üşüttün falanda ondanmı acaba..bu ara havalar bi garip bende nezle oldum aksırıp tıksırıyorum...
sancıların ne alemde ...

Gunaydinn guzel anneler ve bebislerrrrr:) herkese hayirli cumalar, Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah!!
Bugun kontrolum var coook heyecanla bekliyorum gelince yazarim teyzeleri bakalim pasam ne durumdsymis:))

hayırlı haberlerle gel inşallah

Gözünaydın canım. Bende senin gibiyim benimn de pazartesi soın günüm evde yatış yapacağım günler geldi çattı sayılır. Yorulduk dimi artık heleki son zamanlar işe git gel daha da zor oluyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bir şekilde bitti sayılır çok şükür :)

yahu ben gune yenı baslıyorum daha
kocam bıle gelmedı henuz eve
ahahahaha ben çıktım topic coşmuş oku oku zor bitirdimDD

cnm drun ne derse onu yap daha doğuma var nasıl olsa ama dinlenerek yavaş yavaş da olsa perişan olrsun yollarda...

cnm çok geçmiş olsun RABBİM BEBEĞİNİ SAĞLIKLA SIHHATLE BÜYÜTMEK NASİP ETSİN...

bı yandan da hazırlanıyorum oğlusum içinn süslnıyorumm .. ayy kızlar benı gorsenız agzım kulacıklarımdaaaa
ee kızlar ne yapıyosunuz nlatın bakalımmmm

Gunaydinn guzel anneler ve bebislerrrrr:) herkese hayirli cumalar, Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah!!
Bugun kontrolum var coook heyecanla bekliyorum gelince yazarim teyzeleri bakalim pasam ne durumdsymis:))

günaydın güzel hamiler ve kuzucukları :))) benimde bugün kontrolüm var saat 17:00 de ama ben sabah sabah heyecan yaptım sanırım saat 07:30 da uyandımmm
15 gün önce ki kontrolümde kızım 2400 gr acaba gelişimi nasıl çokkk merak ediyorummmm .................

kac hafta kac gunluk oldunuz kuzum . inş guzel haberlerle gelırsın

cena sakin ol kendine gel

daha var acele etme aynayla herşey mümkün panik yapma
bir an önce doğsalar iyi olur bende şimdi yürüyüşten geldim foto çektim faceye koydum millet şişkooo yazdı moralim bozulduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…