- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #28.181
bacaklarımda pek bi şey yok, epilatörle halledicem.. koltuk altını da..benım de almam lazım,yanı ağdacıya gıtmem lazım,boşver uğraşma sen de git aldır.
bende annemle konuştum oda pamuk yorgan yaptırırız dedi atarız altına dedi en güzeli dedi. Birazdan sorucam zaten :)
50 kiloyla hamile kaldım dün 72 ye çıktımı gördüm
bende annemle konuştum oda pamuk yorgan yaptırırız dedi atarız altına dedi en güzeli dedi. Birazdan sorucam zaten :)
elbebekgulbebek ayrıca mehmetsym arkadasımız 2 gun once dogum yaptı mina bebek geldiiii
yaww aman aman 3 paket aldım kocamın yüreciğine iner valla ziyan olmasın diye kendisi kullanır
ben de var yawrum ablam yıgenımınkini bana verdi kullancam kesinliklee
bacaklarımda pek bi şey yok, epilatörle halledicem.. koltuk altını da..
önemli olan bikini bölgesi..onun da zamanını ayarlamaya çalışıyorum.
ama ağda yapamam heralde.. :100: eğilmek bi dert
bi de karnım burnumda, bilmiyorum bi sakıncası olabilir..
haricen, hiç ağdacıya gitmedim.. başka bi arkadaş da diyo git, hepsini (!) hallet diye..
ama ben yapamam yaaa :78:
yengem park yatağın içine, birinci kademe için öyle pamuk yatak yaptırdı annesine..
şimdi de benim annem kızıma yapıyo.. nevresimleriyle birlikte..ah bu anneler olmasaaa
50 kiloyla hamile kaldım dün 72 ye çıktımı gördüm
Dogrudur cnm banada bebek sanki icinde sıkışıyormus gibi geliyor a a yorumlara dayanarak soledim cok memnun olduklarini soluyorlardi, esin doktormus tbi o daha iyi bilir
bacaklarımda pek bi şey yok, epilatörle halledicem.. koltuk altını da..
önemli olan bikini bölgesi..onun da zamanını ayarlamaya çalışıyorum.
ama ağda yapamam heralde.. :100: eğilmek bi dert
bi de karnım burnumda, bilmiyorum bi sakıncası olabilir..
haricen, hiç ağdacıya gitmedim.. başka bi arkadaş da diyo git, hepsini (!) hallet diye..
ama ben yapamam yaaa :78:
yengem park yatağın içine, birinci kademe için öyle pamuk yatak yaptırdı annesine..
şimdi de benim annem kızıma yapıyo.. nevresimleriyle birlikte..ah bu anneler olmasaaa
CENACIM YAPTIRMADA ZATEN YANİ YANLIŞ ANLAMAYIN AMA KUAFÖRE GİDİYOSUNUZ YA ORDAKİLER ARKANIZDAN SÖVÜYOR YÜZÜNÜZE GÜLÜYORLAR...
BEN DAHA 2 GÜN ÖNCE NE OLUR OLMAZ DİYE ALDIM BİKİNİ BÖLGEMİ KOYDUM KARŞIMA AYNAYI...
ELDİVENİ,CIMBIZ, VE EPİLATÖR...
ELDİVENLE YOLDUM....
EN SON EPİLATÖRLE KALANI TEMİZLEDİM...
3 SAAT SÜRDÜ AMA TERTEMİZ OLDU...
ARADA BİŞİLER YEDİM,ÇİKOLATA,KARPUZ FLN BÖLE Bİ KALKTIM Bİ YAPTIM AMA DÜŞÜNDÜĞÜMDEN DE İYİ OLDU...
GERÇİ DOĞUMA 20 GÜN VAR BİDAHA UĞRAŞMAYIDA HİÇ GÖZÜM ALMIYO AMA YAPINCA YAPILIO İŞTE:dddd
Günaydın güzel anneler...Adanalı temmuz annesi var mı? Merak ettimmm.... kızlar hastane için çantamı tamamladım..Ama yine de aklınıza gelen farklı bişeyler olursa haber verir misiniz..
Açıkçası ben prima yenidoğan alacaktım ama kampanya varkende kaçırmak olmaz.. Zaten yenidoğan kalmamıştı 2 numara aldık bide Prima yenidoğan alırım hemde karşılaştırmış olurum
kim onlar?!:95: isim ver bana..
cillop gibi hamileye şişman diyooolar
kendi fotoğrafımı göndereyim de görsünler.. :125:
yok bacım ya,, eşim başka.. ama ben mecburi olan doktora zor açıyorum..
böyle bi şey için bi başkasına mümkünatı yok..
bi de çocuğun edebini düşünüyorum..
dediğin gibi halletmeyi düşünüyorum ben de.. olduğu kadar artık.. :100:
evin temizliği bitse (ki temizlik hiç bitmiyor hergün yapacak iş bulunuyor) kendi temizliğimiz başlıyor
yok bacım ya,, eşim başka.. Ama ben mecburi olan doktora zor açıyorum..
Böyle bi şey için bi başkasına mümkünatı yok..
Bi de çocuğun edebini düşünüyorum..
Dediğin gibi halletmeyi düşünüyorum ben de.. Olduğu kadar artık.. :100:
CENACIM YAPTIRMADA ZATEN YANİ YANLIŞ ANLAMAYIN AMA KUAFÖRE GİDİYOSUNUZ YA ORDAKİLER ARKANIZDAN SÖVÜYOR YÜZÜNÜZE GÜLÜYORLAR...
BEN DAHA 2 GÜN ÖNCE NE OLUR OLMAZ DİYE ALDIM BİKİNİ BÖLGEMİ KOYDUM KARŞIMA AYNAYI...
ELDİVENİ,CIMBIZ, VE EPİLATÖR...
ELDİVENLE YOLDUM....
EN SON EPİLATÖRLE KALANI TEMİZLEDİM...
3 SAAT SÜRDÜ AMA TERTEMİZ OLDU...
ARADA BİŞİLER YEDİM,ÇİKOLATA,KARPUZ FLN BÖLE Bİ KALKTIM Bİ YAPTIM AMA DÜŞÜNDÜĞÜMDEN DE İYİ OLDU...
GERÇİ DOĞUMA 20 GÜN VAR BİDAHA UĞRAŞMAYIDA HİÇ GÖZÜM ALMIYO AMA YAPINCA YAPILIO İŞTE:dddd
A AA AAAA YENİ GÖRDÜM MENEKŞE,PAPATYA DERKEN GÜL OLMUŞUM...
NESE MÜBAREK CUMA KIZLAR ABDEST ALIMDA KURAN OKIYAYIM...
HATMİM VAR YARIM KALDI...
CUMA SURELERİ FLN... ÜTÜM VAR YARIN YAPARIM ARTIK:d
Hayırlı günler ve hayırlı cumalar hanımlar.. nasılsınız..?Elbebekgülbebek ve mehmetsym arkadaşlarımızın bebekleri hayırlı olsun İnşaallah.. sağlıkla büyüsünler..
çok haklısın tatlım ve ne güzel söylemişsin..bebeğimizin edepli olması herşeyden önemli gerçekten... bende kendim denicem olmazsa eşimden yardım alırım.. babamda anneme bu konuda çok yardım etmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?