2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Yatak odasında kullanmak için küçük beşiklerden aldım. Ama içinde yatağı yok. Bir yastık ölçüğünde yatak koymam gerekiyor içine. Nasıl birşey alsam. İşte silikon, elyaf, yün ya da mikrofiber mi ? Bana fikir verebilir misiniz?

bence git istikbal bellona felan sor yada yatağı aldığın yere :44:

yaaa karyola için aldık yatakta bu diğer küçük beşik için. bir yastık kadar bir yatak lazım. Bakıyorum o ölçülerde yok nasıl bişi yapsam bilemedim.
bana kalırsa, yapabilirse annen yapsın. uygun ölçülerde pamuktan döşek gibi bi yatak.
olmazsa, yorgancılar var ya, onlara yaptırırsın..

aynı o zaman ikimizin de aslında ben de pzt çalışıp salı rapor almam gerekıyor ama pzt artık gelme yeter dediler zor oluyor artık havalarda cok sıcak ve ben nezle oldum bu arada , evde olsak rahat ederiz hemde işlerimizi hallederiz... çok şükür bitti hayırlısıyla doğumlarıda atlatıp bebişlerimizi kucağımıza alabilsek sağlıcakla...

Günaydın güzel anneler...Adanalı temmuz annesi var mı? Merak ettimmm.... kızlar hastane için çantamı tamamladım..Ama yine de aklınıza gelen farklı bişeyler olursa haber verir misiniz..

hayırlı olsun bebeğincanım,önemlı olan sağlıklı olsun gerisi önemli değil.maşallah boyu kılosu da ıyı,allah acısını göstermesin Nazar

evet katılıyorum,tuz muz hıkaye,ayakta kalınca daha cok şişiyor

benım de almam lazım,yanı ağdacıya gıtmem lazım,boşver uğraşma sen de git aldır.

Evet aynı tarihlerimiz. Benim evim işyerime yakın 15 dakka mesafesi var yürüyerek ondan rahattım ben ofistekilerde anlayışlı idi her konuda bana karşı Allah razı olsun onlardan.Benim işler bitti günlük işler kaldı valla izne çıkınca bol bol dinlenicem ne iş kaldı ne bişi.Dolaba bişiler yapıp atmak istiyorum ama onu doğumdaN sonra kardeşimle beraber de yaparız.

cnm ben de aynı senin dediğin gibi ufak sallanan beşiklerden aldım ona yatak olarak bir yastıktan en ve boy olarak 3 er cm fazla bi yüz diktim(elimde) içinede yorgancıdan silikon aldım doldurdum...
Valla yumuşacık pamuk gibi oldu biraz şişkin doldurduki zamanla yattıkça zaten içeri doğru gömülür...sonrada aynı şekilde bozup yastık yapıyorum..
Bak işte bu :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…