2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hayatım kızma ben benim bi arkadaşımın (kendisi burada en nezih güzellik salonunda çalışıyor) söylediğini söylüyorum...
Tam cümleleri sölemek pek işime gelmiyor ,ama samimiyetinize güvenerek söledim tabi herkesin kendi tercihi sonuçta ...
Herkes istediği gibi, istediği hizmeti alır....

ya benim dr neden halen beni ayda 1 cagırıyor anlamıyorum kii.. son ayda en fazla 15 gunde bir cagırmak gerekmıyor mu arkadaslar??*

evet canım 2 haftada bir çağırması gerekiyor.. hatta benim doktorum 4 günlük bir tatile çıkıcaktı. gitmeden bir bakayım yinede die 1 hafta sonra tekrar çağırdı... istersen sen bi ağzını ara doktorunun artık daha sık mı gelicem falan die...

kızlar erken gelirmiş gelir annesi gelirr ya bu ifadeler niye bende çıkmıyor gülen ağlayan suratlar,nerde bulcammmm

kızlar erken mi gelirmişşş:)) neyse bizimki sanırım çok erken:) bende 15 gün önce gelmişim annem öyle dedi... bakalımm bizim kızlar ne zaman teşrif edecekler:) bu arada bende de hiç çıkmıo o suratlar, karakterler. bende bulamıorum (

çok haklısın tatlım ve ne güzel söylemişsin.. bebeğimizin edepli olması herşeyden önemli gerçekten... bende kendim denicem olmazsa eşimden yardım alırım.. babamda anneme bu konuda çok yardım etmiş.. [/QUOTE]
OOO YARDIM EDERSE HAKİKATEN HELAL OLSUN VALLA...

Allah kabul etsin canım.. bize de bol bol dua et olurmu..?

İNŞ CNM ...
SİZDE KIZ SİZDE EDİN ...
ZAMAN YAKLAŞTIKÇA DAHA ÇOK ALLAH DEMEYE BAŞLADIM ,RAMAZAN MÜSLÜMANI (SADECE RAMAZANDA NAMAZA BAŞLAYANLAR İÇİN SÖYLENEN Bİ TABİR)GİBİYİM:))))))))))))))

:) benimde çok yakın canım 10 dk o da yokuş oldugu için başaşağı 5 dk iş rahatta olsa artık zor gelıyor evde dinlenelim bizde... gerçi e kadar dinlenırız bılemıyorum ben pek duramam öle iş yapar dururum ... öbür hafta annem gelecek ben yaparım diyor ama nasıl bırakayım o zamana ya doğuruverirsem dimi ama ? dolaba bişiler hazırlayıp koyacagım ..bakalım var bişiler kafamda.... görürsem o günleri allahın izniyle :)

valla kızlar erken geliyor olsaydı destiny'nin kızı erken gelirdi.. kadıncağız sancı gelsin diye dua ediyor artık..
Altta gözüküyor olması lazım.. biraz daha altında çeşitli seçenekler kısmında şöyle bir yazı var ""
Gülümsemeler gösterilmesinIf selected, :) will not be replaced with bu seçiliyse gözükmez..

kızlar merhaba

ben moonsun88 2012 kasım anneleri topiğiindenim hamd olsun Rabbim bize bu güzel duyguları nasip etti hayırlısıyla sizde bizde güzel meleklerimize kavuşuruz Allah korusun ya olmasaydı meleklerimiz yıllarca aylarca beklemek zorunda kalsaydık ne yapardık bizzz

kızlar ablam bu ay tüp bebek tedavisine başlıcak zorlu imkanların arasında yaptıracaklar sizden birşey rica edebilirmiyim biz topikteki arkadaşlarla 1 yasin okucaz sizde buna katılırmısınız

41 hamileyle 41 yasin okucaz inşAllah siz sevgili arkadaşlarım bu sevaba ortak olmak istermisinizz

valla kızlar erken geliyor olsaydı destiny'nin kızı erken gelirdi.. kadıncağız sancı gelsin diye dua ediyor artık..
Altta gözüküyor olması lazım.. biraz daha altında çeşitli seçenekler kısmında şöyle bir yazı var ""
Gülümsemeler gösterilmesinIf selected, :) will not be replaced with bu seçiliyse gözükmez..

helal babanaa
valla sanslısın benım kocam ölür ama yardım etmez bıraz uzasa bıde soylenır vaktın mı yok dıye ahh ahh
valla, erkekler malumumuz..
buna rağmen kadınlardan sürekli sinekkaydı olmasını beklerler..

hele bir söylensin veririm ağzının payını ..
sanki onlar her dakika temizlermiş gibi..

canııımm çok çok geçmiş olsun zor olmuş ama bak güzel kızın artık yanı başında:)) hayırlı olsun canım tebrik ediyorum sizi... sen hiiiç üzülmeee anneler güçlüdür tek başına da üstesinden gelirsin herşeyin. benim yerime de o güzel uzun parmaklarından öp annesi:) maşallah kilosu ve boyu da çok çok iyi.. dikkat edin kendinize tekrar hayırlı olsun çooook öpüoruuumm:)

Günaydın hanımlar!Aslında çok oldu geleli de geçmişi okuyunca geç kaldım NAsılsınız bakalım ? ZEynepciim, oğlunla hasret gider bakalım.Haberlerini bekliyoruz şu sancılarını da sormayı unutmazsın umarım.Gece 4 gibi bir uyandım amanın bir sancım var.Belim ağrıyor , kasıklarımda sancı, karnım taş gibi...dedim ki ahaa doğuruyorum.KAlktım yataktan oturdum sancı geçti, tekrar yattım sancı başladı.Dedim bunlar yalancı sancı çünkü pozisyon değiştirince geçermiş yalancı sancılar.Çok fena da uykum var kalktım bi dolandım evde sonra salonda yattım az.Olamdı yatağa yattım uyuyakalmışım , sabah kalktım turp gibiyim.Beklemedeyiz halen...

elbebekgulbebek , Allah analı babalı büyütsün inş. canım...
Gözdeciğim inş. senden de hayırlı haberler bekliyoruz.Rabbim yardımcın olsun...

Ayy canım maşallahın var.Göbeğin bile çıkmamış nerdeyse Ben 8 kilo falan aldım ama kocaman bir göbeğim var.Geçenlerde kardeşime gelinlik bakıyoruz arkam dönük iş yeri sahibi kadın geldi omzumdan tutup "sana mı olacak canım gelinlik" dedi.Ben önümü dönünce "anaaaa pardon" falan baya şaşırdı...teyzemde dalga geçiyo "evet abla kaçtı bu kız işte anca düğününü yapıyoruz" diye...Baya gülmüştük...

Son düzenleme:

aynen canım bende ayda bir mutlaka gidiyorum.. dediğin gibi yıkanıp paklanıp her zaman tertemiz... öteki türlü olsa söylenirler herhalde....

bende annemle konuştum oda pamuk yorgan yaptırırız dedi atarız altına dedi en güzeli dedi. Birazdan sorucam zaten :)

Canım bak benim annemde yatağımızın yanına olanı pamuktan yaptı gayet de güzel oldu dediğin gibi bu ölçülerde hazır yatak bulmak zor. Diğer büyük beşiğe hazır aldık. Bu arada dün kontrolümüz vardı kızlar NST ye girdim bişey çıkmadı açılma falan da bakmadılar. Paşanın keyfi yerinde heralde kilosu 3500 civarı 4 ü bulabileceği için sezeryan yapabiliriz dedi ben normal istiyorum ama tabii ki zorlamaya gerek yok dedim. İstesende zorlamam zaten ne seni ne kendimi riske atmam dedi doktor. P.tesi tekrar gel kanlarına bakalım dedi heralde ameliyat olursam diye açlık şekerine falan bakılıyomuş..

ne bileyim öyle diolar ama dediğin gibi daha onun sancısı bile olmamış :)) demekki bebekten bebeğe farkedio:)) ben bir bakınayım diorum seçeneklere falan ama hiiiiç öyle bişeyler yok canım yaaa benimki farklı mı ne kafayı yemiş yada çıkmıo karakterler falan( öyle bir yazı da görmüorum

slmmm kızzzlaarr valla geçmiş oku oku itmio, bence bir off günü olmalı yetişemiorum yawww:)) dün doktorumuza gittik. geçen hafta gitmiştik fakat doktorumuz 4 günlüğüne tatile gideceği için. gitmeden yine görmek istedi. kızımı bu kez sınava soktu, ona puanlar verdi:)) biyofizik sınavına girdi benim kızım:)) Ultrasonda bebeğin hareketleri, kas tonusu, solunumu ve amnion sıvısı miktarını değerlendirdi. hepsinden 2 puan almak suretiyle 8 tam puanla sınavını başarıyla geçti kızım:)) bizde çoooook mutlu olduk tabi.. herşeyi gayet iyiymiş "tmm rahat rahat gidebilirim, siz beni beklersiniz, gözüm arkada kalmaz" dedi doktorumuz.:) bu arada bir de fotoğrafını çekti o kadar tatlıydı ki dudakları burnu çenesi.... yerim ben onu yaa! doktor "babasının kızı olucak, sana benzemio" dedi:) olsuuun kime benzerse benzesin kabulümüz, inş. gözlerinin rengi de benzer de maviş, sarışın bir bebeğim olur:)) kilosunu ölçmedi geçen hafta ölçtük die..2 temmuzda tekar kontrolümüz var o zamana kadar sabredicez bakalım. herhalde temmuzun ortaları gibi olur doğum dedi, hayırlısı inşallah :)

evet bende öyle yaptırıcam. Karar verdim annemde öyle dedi hem. Maşallah oğluşuna tosun geliyor desene :) Sezeryan normal hangisi sağlığın için iyi ise öyle olsun sıkma canını. Öyle de böyle çıkacaklar oldukları yerden dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…