2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benım oğlumda bence beni bekletecek boyu da kılosu da masallah subanallah ne kadar güzel nazar degmesın bıtanemm . normal dogum konusunda ısrarcısın belli ki

Simdi adasiz ,belki ogullarimizda ayni inat olur gec dogar :))

Herseyin hayirlisi canim ya.Saol teyzesi

Ben yurtdisindayim,burda genelde hep normal e odaklaniliyor.Sezeryandan yana degiller.
Bende zaten normalden yanayim. Ameliyat olmakdan tirsiyorum

anladım canımm .. sen yazıyorsun ya hazıran annelerıne ben halen doguramadım falan hemen tebeessüm edıyorum . birde bi arkadasınız var hergun girince bügünde doğurmadım yazıyor .. gülmekten ölüyorummm

Olipps olmali oburude
Ay bunalima bagladik iyice
3-4kisi kaldik sanirsam orada

Olipps olmali oburude
Ay bunalima bagladik iyice
3-4kisi kaldik sanirsam orada
hiç böyle kasılmalar ahh uhhhh ettiren agrıların yok mu senın temmuz annelerının 3 de 1 i dogurdu nerdeyse kız elini çabuk tut şaka tabiyki balım
hani kaka yapma durumu varya bebişlerin o korkutuyor beni bekletmesinler cok kuzunu içerdeeee

Yoktur
Az once asagi bolgede batma oldu,oda oyle ah uhlatcak birsey degildi
Onu dusunup strese sokmayim kendimi
Zaten suyum gelipde yesil renk olursa yapti demek..Korkutucu.Ayy dusundurtme bana oyle seyler
Hic kotu birsey olcak diye dusunmedim.Allah korusun

Yemin ederım sen beni yanlıs anladın hayatımm .. vallahi kendimi cok kotu hıssettımm . sadece bekletmesınler bebeğini anlamında dedimm .
Allah korusun Peygamber saklasın
ay dilimi koparcam ben ne patavatsızım. ama gercekten yanlıs anladınn

Tamam kiz panik yapma

Kontrol ederler canim zaten,oyle bir olasilik olursa.
Iste bdt bugun.Carsamba ebeye gitcem,kontrolden sonra suni sanci verelim derler buyuk ihtimal
Bizim pasa daha kanala iyice yerlesmemisti 2 gun once gittigimde

Ay sakin kotu hissetme kendiini

kızlar doğumdan ne kadar önce ağda işini yapmak gerekir sizce. benim doğum 3 temmuz salı, ne olur ne olmaz bu p.tesi yaptrırayım aradan çıkarayım diyorum erken olurmu.

cok üzüldüm aman aman yanlış anlasılmaktan cok korkarım . Allah bebeklerımızı korusun .. ne koyacaksın ismını canım benim

cok üzüldüm aman aman yanlış anlasılmaktan cok korkarım . Allah bebeklerımızı korusun .. ne koyacaksın ismını canım benim

Amin canim
Uzulme valla,dediklerinin altinda kotu birsey olmadigini biliyorum zaten

Aras Emre olcak pasanin adi :)
Siz ne koymayi dusunuyorsunuz?

kızlar doğumdan ne kadar önce ağda işini yapmak gerekir sizce. benim doğum 3 temmuz salı, ne olur ne olmaz bu p.tesi yaptrırayım aradan çıkarayım diyorum erken olurmu.

canım benım oncelıkle ben sezeryan olcaksam ondan 2 gunce olurum kuzum . ayrıca ben sir yaptırdım mikrop aldım galıba enfeksıyon kaptımm . kaşına kaşına öldümmmm

canım benım oncelıkle ben sezeryan olcaksam ondan 2 gunce olurum kuzum . ayrıca ben sir yaptırdım mikrop aldım galıba enfeksıyon kaptımm . kaşına kaşına öldümmmm

sezeryanda ne olur ne olmaz dedim. ablam 2 kızınıda sezeryan günü öncesi doğurdu. bende hazır olayım dedim.

birde ben hamileliğimde hiç saçımı boyatmadım. beyazlarımda bayağı var. onuda doğum öncesi boyatsam mı acaba diyorum en azından kendimi daha iyi hissederim diye düşünüyorum.

harika bir isimmmmm Aras Emreee.. bizde 2 ismı sevmıyorlar ( Trabzonluyum) Ömür koyacagım soyadım da aktaş.
ÖMÜR AKTAŞ

Cok guzel bir secim olmus sizinkide
Emre esimin ismi aslinda
Aras diye tutturdu.Kuranda gecmedigi icin ikinci isim mecburi diye dusunduk.Neyse babamiz simdi ikinci isim ile seslenirler diye(Ben Talha istemistim) kendi ismini koyalim dedi.Ozaman herkes Aras der,babasinin ismi ile seslenen olmaz dusuncesi ile

Ama kacis yok,elbet onuda kullanan olur

Canim isine karismak gibi olmasin ama,emzireceksen boyatma
Okadar kimyasal varki o sac boyalarinda. Organiklerde bile kacinilmaz seyler var..

hayatım ben hamıslıgımde 4 defa yada 5 defa boyattımm ama 5. aydan sonra . bence bı sakıncası yok yanı korkmuyorum bısey olur dıye jınekologum musade edıyor

Canim isine karismak gibi olmasin ama,emzireceksen boyatma
Okadar kimyasal varki o sac boyalarinda. Organiklerde bile kacinilmaz seyler var..

evet organikler %100 değil sadece amonyak falan içermiyor ve bitki özlü.
biraz pimpirikliyim onun için hala teredütteyim.

hayatım ben hamıslıgımde 4 defa yada 5 defa boyattımm ama 5. aydan sonra . bence bı sakıncası yok yanı korkmuyorum bısey olur dıye jınekologum musade edıyor

benim doktorda müsade etti ben kendim boyamadım. korktum ne olur ne olmaz diye. benim kuaför kızda hamile hemde ikiz o da hep boytaıyorum dedi.

harika bir isimmmmm Aras Emreee.. bizde 2 ismı sevmıyorlar ( Trabzonluyum) Ömür koyacagım soyadım da aktaş.
ÖMÜR AKTAŞ

bende senin adını koyucam babmızla bekarlığımızdan beri çok istiyorduk kız olursa zeynep olsun diye
Allah ım nasip etti işte
bak aşağıda da yazıyor

güneşin güzel yüzü yüreğine dokunsun,kabuslar uzak melekler başucunda dursun zeynebim

Meraba kizlar bi suredir yazamiyorum ama butun yazilanlari takip ettim. Bizde bugun doktora gittik. Butun hafta heyecanla bu gunu bekledik. Cati muayenesi olduk ( korkulan gb degil hatta bu kadar mi diye tepki verdim) doktorum ust kemik biraz baski yapiyor ama sanciyla acilir buyuk ihtimal dedi. 1cm acilmam varmis ( bazen 3cm acilmasi olanlar 2 hafta sonra doguruyormus bazende 1cm acilmasi olanlar ertesi gun doguruyormus kisiden kisiye degisiyormus yani) bundan sonra bakalim bekliyoruz artik. Normal dogum dusunuyorum insallah. Bebisimin kilosu cok canimi sikti. Benim karnim cok kucuk top koymusum gb duruyor. Gecen biri magazada cinsiyeti belli oldu mu diye sordu dusunun! Bende 9. Ayim bitti dedim kiz sok oldu bebisim de cok kucuk 2900gr di bugun. Bide doktor demezmi bu olcumler -300 , +300 degisebilir diye. Bendende hangi ihtimal daha yuksek diye sordum 2900gr dan daha dusuk olma ihtimalini ima etti gb oldu. Eve kendimi zor attim. Yoldada esime cattim. 9 ay boyunca hic tartismamistim adamla. Bugun gicik oluyorum gormek bile istemiyorum. Eve gelince aglaya aglaya bi hal oldum. Cok canim sikildi. Bide o kadar dikkat ettigimi dusunuyordum beslenmeme. Seytan diyor al basini cik dolas hava al. Onuda yapamiyorum yolda tikanip kaliyorum. Herseye sinir oluyorum. Bunlari yazarken bile kendimi zor tutuyorum. Off offfffff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…