- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #28.521
benım oğlumda bence beni bekletecek boyu da kılosu da masallah subanallah ne kadar güzelnazar degmesın bıtanemm . normal dogum konusunda ısrarcısın belli ki
Simdi adasiz ,belki ogullarimizda ayni inat olur gec dogar :))
Herseyin hayirlisi canim ya.Saol teyzesi
Ben yurtdisindayim,burda genelde hep normal e odaklaniliyor.Sezeryandan yana degiller.
Bende zaten normalden yanayim. Ameliyat olmakdan tirsiyorum
anladım canımm .. sen yazıyorsun ya hazıran annelerıne ben halen doguramadım falan hemen tebeessüm edıyorum . birde bi arkadasınız var hergun girince bügünde doğurmadım yazıyor .. gülmekten ölüyorummm
hiç böyle kasılmalar ahh uhhhh ettiren agrıların yok mu senın temmuz annelerının 3 de 1 i dogurdu nerdeyse kız elini çabuk tutOlipps olmali oburude
Ay bunalima bagladik iyice
3-4kisi kaldik sanirsam orada
hiç böyle kasılmalar ahh uhhhh ettiren agrıların yok mu senın temmuz annelerının 3 de 1 i dogurdu nerdeyse kız elini çabuk tutşaka tabiyki balım
hani kaka yapma durumu varya bebişlerin o korkutuyor beni bekletmesinler cok kuzunu içerdeeee
Yemin ederım sen beni yanlıs anladın hayatımm .. vallahi kendimi cok kotu hıssettımm . sadece bekletmesınler bebeğini anlamında dedimm .Yoktur
Az once asagi bolgede batma oldu,oda oyle ah uhlatcak birsey degildi
Onu dusunup strese sokmayim kendimi
Zaten suyum gelipde yesil renk olursa yapti demek..Korkutucu.Ayy dusundurtme bana oyle seyler
Hic kotu birsey olcak diye dusunmedim.Allah korusun
Yemin ederım sen beni yanlıs anladın hayatımm .. vallahi kendimi cok kotu hıssettımm . sadece bekletmesınler bebeğini anlamında dedimm .
Allah korusun Peygamber saklasın
ay dilimi koparcam ben ne patavatsızım. ama gercekten yanlıs anladınn
orası neresi canım ya??
cok üzüldüm aman aman yanlış anlasılmaktan cok korkarım . Allah bebeklerımızı korusun .. ne koyacaksın ismını canım benimTamam kiz panik yapma
Kontrol ederler canim zaten,oyle bir olasilik olursa.
Iste bdt bugun.Carsamba ebeye gitcem,kontrolden sonra suni sanci verelim derler buyuk ihtimal
Bizim pasa daha kanala iyice yerlesmemisti 2 gun once gittigimde
Ay sakin kotu hissetme kendiini
cok üzüldüm aman aman yanlış anlasılmaktan cok korkarım . Allah bebeklerımızı korusun .. ne koyacaksın ismını canım benim
kızlar doğumdan ne kadar önce ağda işini yapmak gerekir sizce. benim doğum 3 temmuz salı, ne olur ne olmaz bu p.tesi yaptrırayım aradan çıkarayım diyorum erken olurmu.
harika bir isimmmmm Aras Emreee.. bizde 2 ismı sevmıyorlar ( Trabzonluyum) Ömür koyacagım soyadım da aktaş.Amin canim
Uzulme valla,dediklerinin altinda kotu birsey olmadigini biliyorum zaten
Aras Emre olcak pasanin adi :)
Siz ne koymayi dusunuyorsunuz?
canım benım oncelıkle ben sezeryan olcaksam ondan 2 gunce olurum kuzum . ayrıca ben sir yaptırdım mikrop aldım galıba enfeksıyon kaptımm . kaşına kaşına öldümmmm
harika bir isimmmmm Aras Emreee.. bizde 2 ismı sevmıyorlar ( Trabzonluyum) Ömür koyacagım soyadım da aktaş.
ÖMÜR AKTAŞ
sezeryanda ne olur ne olmaz dedim. ablam 2 kızınıda sezeryan günü öncesi doğurdu. bende hazır olayım dedim.
birde ben hamileliğimde hiç saçımı boyatmadım. beyazlarımda bayağı var. onuda doğum öncesi boyatsam mı acaba diyorum en azından kendimi daha iyi hissederim diye düşünüyorum.
hayatım ben hamıslıgımde 4 defa yada 5 defa boyattımm ama 5. aydan sonra . bence bı sakıncası yok yanı korkmuyorum bısey olur dıye jınekologum musade edıyorsezeryanda ne olur ne olmaz dedim. ablam 2 kızınıda sezeryan günü öncesi doğurdu. bende hazır olayım dedim.
birde ben hamileliğimde hiç saçımı boyatmadım. beyazlarımda bayağı var. onuda doğum öncesi boyatsam mı acaba diyorum en azından kendimi daha iyi hissederim diye düşünüyorum.
Canim isine karismak gibi olmasin ama,emzireceksen boyatma
Okadar kimyasal varki o sac boyalarinda. Organiklerde bile kacinilmaz seyler var..
hayatım ben hamıslıgımde 4 defa yada 5 defa boyattımm ama 5. aydan sonra . bence bı sakıncası yok yanı korkmuyorum bısey olur dıye jınekologum musade edıyor
harika bir isimmmmm Aras Emreee.. bizde 2 ismı sevmıyorlar ( Trabzonluyum) Ömür koyacagım soyadım da aktaş.
ÖMÜR AKTAŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?