- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #11.601
merhaba kizlar gobuslere masallahnazar degmesin cok guzel aratik teek gobuslu ben dilim
az is yapiyorum az ytaiyorum az is yapiyorum yatiyorum bugun esim ise giti oglusa dikat et dedi
allahiim kimseyi evladila sinamasin tum hamilelerin evladini saglikla kucagina almasini nasip etsin
canim pirtilarin insallah hemen gecer benimde plasenta asagiya inmis bende dun igne yedim
hem dusuk onleyici hemde bebegin cigelerini kendini gelistirici allahim yardimcimiz olur sakn uzulme
buba bugun gelmedi daaha merak etim insallah hersey cok guzeldir bebisini doya doya gormustur
18 hafta 3 gun cikti basimiz boyumuz herseyimiz kizlar ama komik olan dun erkek bebegin pipisi yumurtalik
kismi bu kadarmi net gorrulur doktor gostermeden daha insan goruyo hafta gectikce cinsel organ net gorunuyo doktorlar cok hakli 16 haftadan sonra demekle cinsiyeti
hamıle lıstesındekı herkes buraya takılıyor mu ya :44:
listeye adını yazdırıp gitmiş sanki bazı kişiler belki daha sonra bazı sorunları falan oldu bebekle ilgili:44:hamıle lıstesındekı herkes buraya takılıyor mu ya :44:
kocakarı tahminlerinde yapayım mı? Sivriyse erkek dermişim
herkese merhaba
bugün kontrolüm vardı 3lü test yapıldı 3 gün sonra sonuç çıkacak. ama canım çok sıkıldı. kese içerisinde çok fazla pıhtılaşma varmış. eş büyüklüğünde kocaman pıhtılar oluşmuş. bu da bebeğin gelişimini engellermiş. Clexane isminde bir iğne yazdı. bir de asprin yazdı. demir ilacına başladı bir de kasıklaırmda çok ağrı oluyordu onun için de magnorm isminde suda eritilen bir tablet yazdı. iki hafta sonra tekrar göreyim dedi. çok canım sıkıldı pıhtılardan bebeğimi bile göremedim
arsıma canım ögrenmıssın cınsıyetını hayırlı ugurlu saglıklı gelsın. buba da ogrenmeye gıtmis valla ohh ınsallah o da ogrenırtabıkı ınsallah bende gıttıgımde ogrenırım
bende koydum acele acele esıme cektırdım bu da benım gobegım
oldu mu acep ???
benide ekle cnm mesaj et bende okurummm ...
Günaydın herkesee
arsimacımmm bence kız olcak :) sağlıklı olsunlardaa kız erkek farketmezzzz .....
bu arada nasılsınız kızlarrrrr
Buda benim göbiş:)
slm hanımlar nasılsınızz bebişler nasıl ?
amaaannn pipisini yesinler onun insallah benımde 1 haftamvar doktorumla randevume,ınsallah bızımkıde hemen gösterırde artık meraktan kurtulurum,kafam allak bullak oldu,eşim sankı ben doktormusum gibi kızmıdır sence erkekmıdır dyor,barııı oğlum kızım dıye sevse babası,eşim hergün işe giderken ben uyurken ,bana çaktırmadan karnımı sevip,öpüyor,benım uyandığımdan habersiz,ayy cok tuhaf ya,hergün beni öper giderdi,şidi 3-4 gündür bide bebişi öpüp gidiyor, :))
merhaba kızlarrr
tam olmasada tahmini öğrendik işte :)
inşallah şeker
maşallah
sanada maşallah :)))
bilmem ki :))))))))))))))))
maşallah tüm göbişlere
ben bugün işe gitmedim kızlar
dün eve gelmek işkence oldu yokuşlu bizim buralar araba hep kaydı sarhoş adamlar gibi bi sağa bi sola doğru gitti
kimi zaman yokuşta kaldık geri kaydık
eve yakın biyere parkedip yürüdük yürürkende kaydım hep bi ara direklere sarılıyordum
pazar günü eşim kar botu alalım demişti
boşa para vermeyek demiştim ama gidip alaymışım
hem kaydım hem buz tuttum
bugünde gitmim dedim hala çok yağıor çünkü
kamuda hamişlere tatilmiş zati
bzimkilerde geçmez özel sektör ama napam gitmedim :)
slm hanımlar nasılsınızz bebişler nasıl ?
merhabalar temmuz anneleri Allah (c.c) nasip ederse bende temmuz annesi olacağım.Topiğe soruyla giriş yapıyorum kusuruma bakmayın .Çok akıntım oluyor beyaz ile sarı arasında bir akıntı. 1.5 ay öncesinde kaşıntı falan vardı mantar olduğunu söyledi doktorum. Verdiği fitilleri kullanıyorum kaşıntı kalmadı yanma vs hiç yok 15-20 gündür ama akıntım fazlaca var. Bu durum normalmi acaba sizde böyle bir durum varmı?
merhaba kızlarrr
tam olmasada tahmini öğrendik işte :)
inşallah şeker
maşallah
sanada maşallah :)))
bilmem ki :))))))))))))))))
maşallah tüm göbişlere
dün eve gelmek işkence oldu yokuşlu bizim buralar araba hep kaydı sarhoş adamlar gibi bi sağa bi sola doğru gitti
eve yakın biyere parkedip yürüdük yürürkende kaydım hep bi ara direklere sarılıyordum
merhabalar temmuz anneleri Allah (c.c) nasip ederse bende temmuz annesi olacağım.Topiğe soruyla giriş yapıyorum kusuruma bakmayın .Çok akıntım oluyor beyaz ile sarı arasında bir akıntı. 1.5 ay öncesinde kaşıntı falan vardı mantar olduğunu söyledi doktorum. Verdiği fitilleri kullanıyorum kaşıntı kalmadı yanma vs hiç yok 15-20 gündür ama akıntım fazlaca var. Bu durum normalmi acaba sizde böyle bir durum varmı?
hayırlı olsun cnm inşlh hepimiz yavrularımıza kavuşuruz.sağlıkla hayırlısınla.Akıntıyı ben doktoruma sorduğumda bebeğin nişanı denen şey bu haftalarımızda oluşuyormuş normal demişti ama kokusuz olması gerek kokulu ise farklı birşey olabilir.
cnmmm bende kullandım o fitilden
ve şuan akıntım var herhangi bi sorun olmaz dedi doktorumm
meraklanma sende bendede enfeksiyon vardıı çünkü hatta tedavim tamamlanmadan hamile kalmıştımm
Kızlar buba hala gelmedi.
Sanırım internetinde sorun var..
Tuğçe de gelmedi bugün hiç..
Bu topik de hep hayırlı güzel haberler alırız inşalllah...
ayy o ne güzel avatar öyleecanım senin inatçıdamı göstermedi yoksa gördüğü kadarıyla tahmin mi etti doktorun?
Kızlar benimkinin cinsiyedide kesinleşti paşam oluyor.1.si kızdı .rabbim 2sinide tattırıyo çok şükür.herkese sağlıklı evlat versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?