2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

amaaannn pipisini yesinler onun insallah benımde 1 haftamvar doktorumla randevume,ınsallah bızımkıde hemen gösterırde artık meraktan kurtulurum,kafam allak bullak oldu,eşim sankı ben doktormusum gibi kızmıdır sence erkekmıdır dyor,barııı oğlum kızım dıye sevse babası,eşim hergün işe giderken ben uyurken ,bana çaktırmadan karnımı sevip,öpüyor,benım uyandığımdan habersiz,ayy cok tuhaf ya,hergün beni öper giderdi,şidi 3-4 gündür bide bebişi öpüp gidiyor, :))

Kızlar buba hala gelmedi.
Sanırım internetinde sorun var..
Tuğçe de gelmedi bugün hiç..
Bu topik de hep hayırlı güzel haberler alırız inşalllah...

canım sakın canını sıkma,pıhtı engelleyen ilacın faydası olacaktır,kasık ağrıları zaten genellıkle hepimizde oluyor,bide su içmeye dikkat et ,bence o pıhtılar ilac ve su ile atılır,bebeişine de içerde kocaaaa bi alan olur,ınsallah dığer gidişine bebeğin içerden el sallarken görürsün canım ,sakın sıkma canını

merhaba kızlarrr

arsıma canım ögrenmıssın cınsıyetını hayırlı ugurlu saglıklı gelsın. buba da ogrenmeye gıtmis valla ohh ınsallah o da ogrenır tabıkı ınsallah bende gıttıgımde ogrenırım

tam olmasada tahmini öğrendik işte :)
inşallah şeker

bende koydum acele acele esıme cektırdım bu da benım gobegım

maşallah

oldu mu acep ???

sanada maşallah :)))

benide ekle cnm mesaj et bende okurummm ...

Günaydın herkesee

arsimacımmm bence kız olcak :) sağlıklı olsunlardaa kız erkek farketmezzzz .....

bu arada nasılsınız kızlarrrrr

bilmem ki :))))))))))))))))

Buda benim göbiş:)

maşallah tüm göbişlere

ben bugün işe gitmedim kızlar
dün eve gelmek işkence oldu yokuşlu bizim buralar araba hep kaydı sarhoş adamlar gibi bi sağa bi sola doğru gitti
kimi zaman yokuşta kaldık geri kaydık
eve yakın biyere parkedip yürüdük yürürkende kaydım hep bi ara direklere sarılıyordum
pazar günü eşim kar botu alalım demişti
boşa para vermeyek demiştim ama gidip alaymışım
hem kaydım hem buz tuttum
bugünde gitmim dedim hala çok yağıor çünkü
kamuda hamişlere tatilmiş zati
bzimkilerde geçmez özel sektör ama napam gitmedim :)

merhabalar temmuz anneleri Allah (c.c) nasip ederse bende temmuz annesi olacağım.Topiğe soruyla giriş yapıyorum kusuruma bakmayın .Çok akıntım oluyor beyaz ile sarı arasında bir akıntı. 1.5 ay öncesinde kaşıntı falan vardı mantar olduğunu söyledi doktorum. Verdiği fitilleri kullanıyorum kaşıntı kalmadı yanma vs hiç yok 15-20 gündür ama akıntım fazlaca var. Bu durum normalmi acaba sizde böyle bir durum varmı?

ay canım ınanamasın nasıl pıpı durmadan gorunuyo esıme dıyorumkı bu cocuk sana hıc cekmemıs cok terbıyesız
bızım arkadasların bebeklerı bek gostermıyo ama bızımkı ekrana hep pıpısını cıkarıyo dıyorum guluyo esım
gıtıgınde cok net cınsel organı gorulucek canım erkekse xzaten mal meydanda dıyo kucuk pasalar

1 haftan hemen gecsın sımdı bana 1 ay var esım nasıl dayanıcan dıyo o da anlıyo artık dayanamadımı

canım senin inatçıdamı göstermedi yoksa gördüğü kadarıyla tahmin mi etti doktorun?

slm hanımlar nasılsınızz bebişler nasıl ?

hayırlı olsun cnm inşlh hepimiz yavrularımıza kavuşuruz.sağlıkla hayırlısınla.Akıntıyı ben doktoruma sorduğumda bebeğin nişanı denen şey bu haftalarımızda oluşuyormuş normal demişti ama kokusuz olması gerek kokulu ise farklı birşey olabilir.

ohh arsicim yat bi güzel dinlen kızcenle :) allah söyletti ....

cnmmm bende kullandım o fitilden
ve şuan akıntım var herhangi bi sorun olmaz dedi doktorumm
meraklanma sende bendede enfeksiyon vardıı çünkü hatta tedavim tamamlanmadan hamile kalmıştımm

teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıklı olarak kuzularımızı kucağımıza alırız. Akıntımda herhangi bir koku yok inşallah bu çok gelen akıntı ileride oluşabilecek bir sorunu göstermiyordur. Ben nişan olayını son haftalarda olduğunu sanıyordum.

cnmmm bende kullandım o fitilden
ve şuan akıntım var herhangi bi sorun olmaz dedi doktorumm
meraklanma sende bendede enfeksiyon vardıı çünkü hatta tedavim tamamlanmadan hamile kalmıştımm

canım e bu fitilleri kullanmak da çok zor bu arada sinir ediyorlar beni. Benimde mantarım hamile kalmadan önce başlamıştı o zaman aşırı kaşıntım vardı kaşıya kaşıya kanatmıştım.Sonra tansiyonum düştü bayıldım yolmuştum resmen 1 hafta sonrasında da hamile olduğumu öğrendim

Kızlar benimkinin cinsiyedide kesinleşti paşam oluyor.1.si kızdı .rabbim 2sinide tattırıyo çok şükür.herkese sağlıklı evlat versin inş

Kızlar buba hala gelmedi.
Sanırım internetinde sorun var..
Tuğçe de gelmedi bugün hiç..
Bu topik de hep hayırlı güzel haberler alırız inşalllah...

amiiinn

hoşgeldin canım valla en iyisini yapmışsın işe gitmemekle, dün izledim tvden neydi o istanbulun hali öyle

benim de bu sabah yumurtlama akıntısı gibi topak halinde sarı-beyaz bi akıntım geldi ilk defa ondan önce normal akıntı oluyordu

canım senin inatçıdamı göstermedi yoksa gördüğü kadarıyla tahmin mi etti doktorun?
ayy o ne güzel avatar öylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…