2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

nası ya nerden mi anlamış. bende ilk idrar testini yaptım eşime sürpriz yapıyorum aklımca hediye paketiyle paketledim açtı ve bu ne dedi saf saf o an anladımki aynı meslekten biriyle evlenmeliymişim

evet canım ya aynen öyle dedi bildiğin dudak sanmış vajen dudağı gelmemiş aklına duyan da hiç karşılaşmadı sanacak:26:

sağol canım ya biran önce gideyim ben en iyisi öyle bişey oluyorsa burada da çok üzülürüm gerçekten, bu arada 20. haftada ne aşısı olunuyor canım

tetanoz aşısı oluyor bildiğim kadarıyla. sanırım iki doz biri 20. haftada diğerini bilmiyorum. doğum ve sezaryan müdahalesi esnasında ameliyat aparatlarından mikrop kapılmasına ön tedbir olarak.

pu ha haa haa

Son düzenleme:
onlarda ultrasonla bakıyorlar mı benim dr. sık gitmemi istemiyor da onlarda da varsa beni bundan mahrum ettikleri için hesap sorabilirim gerçekten :)))

bizde yok canım diğerlerini bilmiyorum ama büyük ihtimal yoktur sadece kalp sesini dinlemek için alet var bizde her yerde vardır ultrason olsa iyi olurdu ama ya hergün görürdüm bebişimi

ah canım sorma bende öyle dedim ama olmadı işte napalım:44: ama olsun sağlam bi iş hayatına atılmadan aradan çıkacak diyede düşündüm olunca açıkçası...yani tabi iyi yanını düşünmek istiyosun çünkü yavrucuğumun suçu yok onu üzmek istemem kuzumuuu....:) yani diyeceğim odur ki ben bebeğimi hayırlısıyla 3 yaşına çocuk gelişimci olarak kendi eğitimimi istediğim şekilde vereyim sonra ben işe o kreşe..yani bundada hayır var diyorum belki işe girsem izin almak v.s. zor olacaktı ama dediğin gibi evliliğin tadını çıkarmaya gelince pek olmadı:44: ama napalım ya oldu işte bebişim içimde...

tetanoz aşısı oluyor bildiğim kadarıyla. sanırım iki doz biri 20. haftada diğerini bilmiyorum. doğum ve sezaryan müdahalesi esnasında ameliyat aparatlarından mikrop kapılmasına ön tedbir olarak.

öyleymiş canım msg arkadaşımız da öyle dedi. sağol yardımın için canım

bizde yok canım diğerlerini bilmiyorum ama büyük ihtimal yoktur sadece kalp sesini dinlemek için alet var bizde her yerde vardır ultrason olsa iyi olurdu ama ya hergün görürdüm bebişimi

hıııı olsun gideceğiz artık olsa iyi olurmuş ama :) iyi değilmiş kız devamlı girmek, yurtdışında baksana çoğu ülkede sadece 3 defa giriyorsun

yaaaaa gerçekten miii??? Ayy batılda olsa yapasım geldi benim yaataaa 20 şubata nasıl sabredicem eğlenirim işte birazda Başka tutanlar varmı sonucun peki? Bi de tam olarak nasıl yapılıyordu?? :))
a

canım bır kase kırmızı lahanayı kucuk kucuk dogra sonra kaynar su dok uzerıne
5 veya 10 dakıka bekle sonra kulanmadın veya plastık bır bardag
yarım bardak lahana suyunu baska bır bardaga yarım vbardak ıdrını koy
sonra baska bır kardakta falan ıkısını bırlestır ortaya hangı renk cıkıcak bak
bana kırmızıya benzeyen pembe gıbı bı renk cıktı bu erkek demektı

gelıncık arkadasımızın mor rengı gıbı olmustu onunda kız dedıler

artık sınırım bozulmaya basladı herkes ogrendı bır ben kaldım sınırlerım bozulmaya basladı ogrenene kdr gırmım dıyorum ama sızlerı merak edıyorum cok meraklandım artık coooooooook

valla bir elin parmakları kadar kaldık heralde cinsiyeti öğrenememiş olanlar.. kar müsade ederse çarşamba ya da perşembe gidicem diyorum.. eğer bu iki gün gidemezsem 20. haftadaki detaylı ultrasona kadar beklicem.. kararım bu..

ilk haftalar devlet hastanesindeydim 3 günde bir baktırıyodum özlüyodum ya napıyım şimdi sağlık ocağına geçtimde kurtuldular benden

slm kızlar nasılsınızzzz bi kaçgündür kasıklarım agrıyo ya öff üşüttümmü acaba bide kızlar bebişleriniz hareketlendimi hissediomusunuz ben hala bişe hissetmiorumda

oyle canım sınırlerım bozuldu en ıyısı aglamadan cıkım ben gorusurz hepınıze ıyı aksamlar

ayyy çok heyecanlııı tamam canım teşekkür ederim bakalım bi ara dışarı çıkıpta kırmızı lahana bulabilirsem yada kocama aldırabilirsem yapıcam bakalım:44:

KIZLAR DUN BENIM SIPANIN ULTRASON OLCUMLERI 18HAFTA 3 GUN HEP CIKTI HERSEYI 6 GUN ILERIDE GIDIYODU GUNUNDEN ULTRASONDA BEBEGIM GUN 8 GUN ILERIYE CIKTI KIZLAR BEN COK PEYNIR
TUKETIYORUM OMU IYI GELIYO ACABA
DEMIN OTURUYORUZ ESIMLE KIZIMI SEVIYORUZ YARAMAZLIK YAPIYODU
BI ANDA BENIIM YARAMAZ OGLUM BI KARNIMA VURDU CANIM ACIR GIBI OLDU
ESIME NASIL ITI DIYE BAGIRDIM SANIRIM GERCEKTEN BUYUYOLAR ALLAHIM
COK GUZEL BISI KIZLAR ICINI ITIGINI VERDUGUNU HISETMEK
KIZIM O KADARDAN HAREKETLIDIKI GECE UYUTAZDI BENI YATAGI BILE ITERDI YAN YATIGIMDA

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…