- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #11.781
nası ya nerden mi anlamış. bende ilk idrar testini yaptım eşime sürpriz yapıyorum aklımca hediye paketiyle paketledim açtı ve bu ne dedi saf saf o an anladımki aynı meslekten biriyle evlenmeliymişim
sağol canım ya biran önce gideyim ben en iyisi öyle bişey oluyorsa burada da çok üzülürüm gerçekten, bu arada 20. haftada ne aşısı olunuyor canım
sağlık ocağına git hesap sor siz beni niye aramıyosunuz diye canım
sanırım bu anne adayı yanılmış canım yayvan bir göbeğim var zaten bizim kız açtı sonuna kadar bacaklarını, doktor niye %90 dedi bilmiyorum ama dudaklarını gördüm de dedi ve bende gördüm, bu arada eşimi aradım çıkınca cümlesini söylüyorum " ne alaka ya dudaktan nasıl anlamış kız olduğunu"
onlarda ultrasonla bakıyorlar mı benim dr. sık gitmemi istemiyor da onlarda da varsa beni bundan mahrum ettikleri için hesap sorabilirim gerçekten :)))
ah canım sorma bende öyle dedim ama olmadı işte napalım:44: ama olsun sağlam bi iş hayatına atılmadan aradan çıkacak diyede düşündüm olunca açıkçası...yani tabi iyi yanını düşünmek istiyosun çünkü yavrucuğumun suçu yok onu üzmek istemem kuzumuuu....:) yani diyeceğim odur ki ben bebeğimi hayırlısıyla 3 yaşına çocuk gelişimci olarak kendi eğitimimi istediğim şekilde vereyim sonra ben işe o kreşe..yani bundada hayır var diyorum belki işe girsem izin almak v.s. zor olacaktı ama dediğin gibi evliliğin tadını çıkarmaya gelince pek olmadı:44: ama napalım ya oldu işte bebişim içimde...hayırlı uğurlu olsun canım,allah analı babalı buyutsun ,darısı bıze umaırm bızde kesın öğrenırız haftaya p.tesı randevumuz.inşallah öğreniriz.
canım dmekki içten içe erkek istiyormussun.ama şunu hiçbi zaman unutma ılk cocuğun kız olması anne iiçin o kadar büyük bi avantaj ki,düşünsene cok değil bi 3-4 sene sonra kaşıkları elınden alıp masaya koyacak.hem düşünsene kız cocukları anaya babaya daha bağlı,hatta okuma oranı kızlarda daha fazla.eskıdenmıs erkek işi.şimdi kızı olanların sırtı yere gelmıyor şekerim.bence cok mutlu olmalısın,aynı bende sen gibiydim ben baştan beri kız istedim hep eşmle,ama hem doktor muhtemelen erkek hemde etraftann herkes ama herkes senın oğlan olacak diyordu.bende erkek hissediyordum.ama 2 gündür değişti fikrim galıba kız olacak dıe düşünmeye başladım,haftaya p.tesi randevum bakalım ne dicek doktor umarım gösterırde biter bu kararsızlık :))
ahhh ccnım sen hıc evlılığın tadını cıkaramamıssın yaaaa,ben 3.5 sene oldu hala istemıyordum bebek,ama eşim yapmadı,benım sımdıye kdr 3 yasında cocuğum olmalıydı baskılarına dayanamadım.tabı vaktı gelmıstı ama ben rahatlığa alıstım ya :)) neyse herseyde vardır bı hayır,cok sukur allahım aratmadan hemen verdı.şimdi eşim cok mutluu :))
evet canım ya aynen öyle dedi bildiğin dudak sanmış vajen dudağı gelmemiş aklına duyan da hiç karşılaşmadı sanacak:26:
tetanoz aşısı oluyor bildiğim kadarıyla. sanırım iki doz biri 20. haftada diğerini bilmiyorum. doğum ve sezaryan müdahalesi esnasında ameliyat aparatlarından mikrop kapılmasına ön tedbir olarak.
bizde yok canım diğerlerini bilmiyorum ama büyük ihtimal yoktur sadece kalp sesini dinlemek için alet var bizde her yerde vardır ultrason olsa iyi olurdu ama ya hergün görürdüm bebişimi
ayaaaaa gerçekten miii??? Ayy batılda olsa yapasım geldi benim yaataaa 20 şubata nasıl sabredicem eğlenirim işte birazda Başka tutanlar varmı sonucun peki? Bi de tam olarak nasıl yapılıyordu?? :))
:)))))))))))) ay çok güldüm ya hiç karşılaşmadı he:))))))))
artık sınırım bozulmaya basladı herkes ogrendı bır ben kaldım sınırlerım bozulmaya basladı ogrenene kdr gırmım dıyorum ama sızlerı merak edıyorumcok meraklandım artık coooooooook
öyleymiş canım msg arkadaşımız da öyle dedi. sağol yardımın için canım
hıııı olsun gideceğiz artık olsa iyi olurmuş ama :) iyi değilmiş kız devamlı girmek, yurtdışında baksana çoğu ülkede sadece 3 defa giriyorsun
ilk haftalar devlet hastanesindeydim 3 günde bir baktırıyodum özlüyodum ya napıyım şimdi sağlık ocağına geçtimde kurtuldular benden
oyle canım sınırlerım bozuldu en ıyısı aglamadan cıkım ben gorusurz hepınıze ıyı aksamlar
valla bir elin parmakları kadar kaldık heralde cinsiyeti öğrenememiş olanlar..kar müsade ederse çarşamba ya da perşembe gidicem diyorum.. eğer bu iki gün gidemezsem 20. haftadaki detaylı ultrasona kadar beklicem.. kararım bu..
kızlar benim uykum geldi sabahta iş başı maleseföpüldünüz hepiniz
a
canım bır kase kırmızı lahanayı kucuk kucuk dogra sonra kaynar su dok uzerıne
5 veya 10 dakıka bekle sonra kulanmadın veya plastık bır bardag
yarım bardak lahana suyunu baska bır bardaga yarım vbardak ıdrını koy
sonra baska bır kardakta falan ıkısını bırlestır ortaya hangı renk cıkıcak bak
bana kırmızıya benzeyen pembe gıbı bı renk cıktı bu erkek demektı
gelıncık arkadasımızın mor rengı gıbı olmustu onunda kız dedıler
kızlar benim uykum geldi sabahta iş başı maleseföpüldünüz hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?