- 10 Kasım 2011
- 493
- 72
- 118
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #11.741
neden bukadar sert tepki verdin anlamadım pek?
teşekkür ederim kader arkadaşlarım.....arkadaş bebeği için endişeleniyor bunda nasıl bir fikirsizlik var anlayamadım ben canım hamileyken ameliyat olanlar korkusuzca mı girmiştir ameliyata araştırıp öyle girmişlerdir
canım geçmiş olsun ya üzüldümDr diyorsa tabiiki kullanmalisin canim. ben gecen sene hamile oldugumu bilmeden ameliyat oldum disimden dis deyip gecmemek gerekir cok fazla antibiyotik kullandim dr lar ve ben bilmedigim icin hamile oldugumu ilaca fazlasiyla yuklendik. bebegim karnimda gelismedi ve dustu. sen sanslisin dr un biliyor hamile oldugunu sana gore ilac veriyordur emin ol. suanda ayni sekilde disim agriyor Turkiyeye gidicem insaallah tedavi icin haftaya kadar sabrediyorum.
diş ağrısı başka şeye benzemiyo bi detam bu konuyu açmak için girdim ve senin yazdığını gördüm...ben çok kötüyüm bu diş ağrısı yüzünden çokk( benim önceden sorunlu olan 2 dişim vardı..birisi sağda altta o sadece kırılmıştı ucundan ama ağrı sızı yoktu,düğünden önce geçici dolgu yaptırdım dişçime öle duruyodu..sonra dolgu çıktı tabi geçici olduğu için ve şuanda acayip ağrısı var çünkü içinde küçük ama fena ağrı yapan çürük oluştu ne yesem gidiyor...ve 2 gecedir ağrısından uyandım doktorumun önerisiyle minoset içtim yattım ama bu akşam üzeri öyle bir ağrıdı ki hiç bişeyin faydası olmadı :'( eşimde kalk ağız diş hastanesine gidelim dedi gittik ordaki doktor sadece dişlerimizi temizledi ve ilaçlar verdi ilaçlardan birisi augmentın-bıd 1000 mg-diğeride ornisid fort-biriside gargara ,hatta bi tane daha verdi..neyse bende kadın doğumcumu aradım ilaçların hepsini saydım bi tanesi dışında augmentın ornisidi kullanabilirsin dedi ama ben hala korkuyorum ama iltihapta boğazlara kadar inebilir ve bizde ateşe yol açarak bebeğe daha riskli olabilir offf ne yapsam bilemedim ama bak sanada verdiğine göre bi zararı yok demek ki demi ay ne bileyim ya arkadaşlar çok zor karar vermek :'((
malatyadayım canım kadın o ay gelmezse ben izlemimi yapmamışsam aylığımdan kesiliyor ceza yiyorum o yüzden arıyorum mecburen gelsinler diye onlarda yüzüme kapatıyor
herkese ıyı aksamlar..bız geldık kızımlaevet doktorumuz %80 kız dedı bıze teyzelerı maasallah cok tatlı cok ıyı gelısmemız hıcbı sorunumuz yok cok sükür..kar kıyamet arabamız kaya kaya azmettım ve gıttım dün doktora..bacaklarını acmak ıstemedım benımkısı ama doktor az cok gördugum kadarıyla pıpı yok dedı.he bacaklarının arasına sıkıstırdıysada bılemem ama buyuk ıhtımal kız dedı 184 gram olmus 5 gün önden gıdıyor yıne kuzum..soktayım hala ınanamıyorum ögrendıgıme:) darısı ögrenemeyenlerın basına:)
bu arada cın takvımı rus takvımı tutmadı haberınız olsun....
gelsın alısverıs zamanı gelsın cıcıler oh beeee
herkese ıyı aksamlar..bız geldık kızımlaevet doktorumuz %80 kız dedı bıze teyzelerı maasallah cok tatlı cok ıyı gelısmemız hıcbı sorunumuz yok cok sükür..kar kıyamet arabamız kaya kaya azmettım ve gıttım dün doktora..bacaklarını acmak ıstemedım benımkısı ama doktor az cok gördugum kadarıyla pıpı yok dedı.he bacaklarının arasına sıkıstırdıysada bılemem ama buyuk ıhtımal kız dedı 184 gram olmus 5 gün önden gıdıyor yıne kuzum..soktayım hala ınanamıyorum ögrendıgıme:) darısı ögrenemeyenlerın basına:)
canım bence burada öyle bişey yok ya, vicdan yaptırma bak bana, kız kaç milyon insan var o kadar azı gidiyordur ki zaten, ebeye maaş kalmaz bir de devlete borçlanır her gelmeyen için kesinti yapsalar, hiç görmedim çevremde giden canım.
ama üzüldüm tedirgin oldum gerçekten kesiyorlarsa burada da diye sen biliyormusun ist. için durumu canım
sağol cnm gece gece çattık vallaboşver canım takma kafanalahana testi ne ya ben yapmadım ondan
hayırlı olsun canım bende alışveriş yapmak istiyorum artık gidip bakıyorum alamadan çıkıyorum doktor erkek dedi ama iyic kesinleşmeden bişey almıcam kızlar içinde ne çok şey var ya içim gidiyor
teşekkür ederim kader arkadaşlarım....., ne anlayışsız tipler var ya? ben gelmişim burda bi parça kaygılarımı paylaşarak kurtulmaya çalışıyorum cins gelmiş... rica ederm canım böyle dengesizler boş boş konuşup can sıkmakatna başka bişey yapmazlar takmamak lazım dimi:))
ben hiç anne sütü almamışı canım 15 yaşında oturdum dişçi koltuğuna o yüzden ahtımdır çocuğumu 2 yaşına kadar zorla emziricem
istanbulda çalışan arkadaşım yok canım tam bilmyorum ordaki durumu ama nüfusu çok fazla oranın ve çoğu insan sağlık ocaklarının eskide kaldığını belkide olmadığını sanıyordur o yüzden gebe tespiti zor oluyordur yada 20. haftada özel doktorları aşını ol diyorsa o zaman dank ediyordur
teşekkür ederim kader arkadaşlarım....., ne anlayışsız tipler var ya? ben gelmişim burda bi parça kaygılarımı paylaşarak kurtulmaya çalışıyorum cins gelmiş...
canım geçmiş olsun ya üzüldümTürkiye'de olmamanın da çeşitli zorlukları vardır dimi inşallah sağ salim gelirsiniz ve bu bebeğin çook sağlıklı olur cnm. işte bu tip şeyler olunca insan endişeleniyo yeri geliyo doktora bile güvenmek zor olabiliyo.:44:
diş ağrısı başka şeye benzemiyo bi deçok geçmiş olsun benim çok ağrım yok ama yemekte zorlanıyorum ve baya bi şişti dişetim. aynen dediğin gibi; insan minoset bile almamak için direniyo ilaç ilaçtır o bebeğin kanına da geçiyo diye, ama yanısıra ilerlemesi de tehlikeli olabileceğinden sanırım kullanmak daha iyi... ben bu gece de beklemeye geçmezse yarın başlamaya karar verdim seninki biraz daha ileri seviyede gibi boş kalmış dişin içi...doktorun da onaylamış augmentini kullan istersen.
çok sevindim canımmm :) hayırlısıyla alırsın kucağına prensesi inş :) insan inanamıyor ki bi türlü ben dünden beri oğlum diye seviyorum bi garip geliyor öyle demek bilmeden önce bebeğim diye sevdiğimden :)
cnm hislerimize engel olamcamz için kendini suçlama ki ben seni iyi anlıyorum ilk çocuğum olmasına rağmen barizdi erkek isteğim... elimde değildi. herkesin gönlünde yatan bi şey var kendine zaman ver böylesi daha hayırlı belki de.... değişen durumlar insanı çoğu zaman afallatıyo zaten, sevinçli bi durum bile olsa farkına varmamız zaman alıyo. inşallah en yakın zamanda alışır ve bu durumu çok seversin.kızlar benim canım çok sıkkın aslında şöyle ki ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hep oğlum olacakmış gibi geliyordu 3 ay böyle geçti doktora gittiğimde hiç heyecanlı değildim erkek olacak biliyorum diyordum ( bu arada aslında öyle bir ayrımım yok yani ikisi de olur ) ama alışmışım bu fikre resmen dr. %90 kız dedi ama hala alışamadım ben bir hafta oldu bi değişiklik yok erkek deseydi çoktan alışverişe başlardım herhalde. böyle hissettiğim için de çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?