- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #11.801
artık sınırım bozulmaya basladı herkes ogrendı bır ben kaldım sınırlerım bozulmaya basladı ogrenene kdr gırmım dıyorum ama sızlerı merak edıyorumcok meraklandım artık coooooooook
KIZLAR DUN BENIM SIPANIN ULTRASON OLCUMLERI 18HAFTA 3 GUN HEP CIKTI HERSEYI 6 GUN ILERIDE GIDIYODU GUNUNDEN ULTRASONDA BEBEGIM GUN 8 GUN ILERIYE CIKTI KIZLAR BEN COK PEYNIR
TUKETIYORUM OMU IYI GELIYO ACABA
DEMIN OTURUYORUZ ESIMLE KIZIMI SEVIYORUZ YARAMAZLIK YAPIYODU
BI ANDA BENIIM YARAMAZ OGLUMBI KARNIMA VURDU CANIM ACIR GIBI OLDU
ESIME NASIL ITI DIYE BAGIRDIM SANIRIM GERCEKTEN BUYUYOLAR ALLAHIM
COK GUZEL BISI KIZLAR ICINI ITIGINI VERDUGUNU HISETMEK
KIZIM O KADARDAN HAREKETLIDIKI GECE UYUTAZDI BENI YATAGI BILE ITERDI YAN YATIGIMDA
Bende varım cnm merak etme bende kısmetse 10 şubatta öğrenicem tabi bebiş gösterirse ama çok merak ediyorum :2:
herkese ıyı aksamlar..bız geldık kızımlaevet doktorumuz %80 kız dedı bıze teyzelerı maasallah cok tatlı cok ıyı gelısmemız hıcbı sorunumuz yok cok sükür..kar kıyamet arabamız kaya kaya azmettım ve gıttım dün doktora..bacaklarını acmak ıstemedım benımkısı ama doktor az cok gördugum kadarıyla pıpı yok dedı.he bacaklarının arasına sıkıstırdıysada bılemem ama buyuk ıhtımal kız dedı 184 gram olmus 5 gün önden gıdıyor yıne kuzum..soktayım hala ınanamıyorum ögrendıgıme:) darısı ögrenemeyenlerın basına:)
bu arada cın takvımı rus takvımı tutmadı haberınız olsun....
gelsın alısverıs zamanı gelsın cıcıler oh beeee
İyi Aksamlar kizlar bizim buyuk gunumz geldi çatti yarin 9 da randevum var ayrintili ulturasona girecez ins uclu testte yuksek cikan deger gercekten bebegimde yokturdur . Kizlar bebegim icin dua edin ins yarin guzel seyler duyarim dr.dan . Guzel haberler duyar sizlerede guzel haberler veririm .....:18:
CANIM GOZUN AYDIN PRENSES GELICEK SANA DEMISTIM BAK TUTU TAHMINIM
MASALLAH GUZEL KIZINA SAGLIKLA HEP ANNESINI UZMESIN HEP BOYLE MUTLU ETSIN
AY BANKEM ARKADASIN KIZINA TALIP OLMASAYDIK PRENSESINI PASAM KAPARDI
SENI MERAK ETMISTIM BISI MI OLDU DIYE
İyi Aksamlar kizlar bizim buyuk gunumz geldi çatti yarin 9 da randevum var ayrintili ulturasona girecez ins uclu testte yuksek cikan deger gercekten bebegimde yokturdur . Kizlar bebegim icin dua edin ins yarin guzel seyler duyarim dr.dan . Guzel haberler duyar sizlerede guzel haberler veririm .....:18:
herkese ıyı aksamlar..bız geldık kızımlaevet doktorumuz %80 kız dedı bıze teyzelerı maasallah cok tatlı cok ıyı gelısmemız hıcbı sorunumuz yok cok sükür..kar kıyamet arabamız kaya kaya azmettım ve gıttım dün doktora..bacaklarını acmak ıstemedım benımkısı ama doktor az cok gördugum kadarıyla pıpı yok dedı.he bacaklarının arasına sıkıstırdıysada bılemem ama buyuk ıhtımal kız dedı 184 gram olmus 5 gün önden gıdıyor yıne kuzum..soktayım hala ınanamıyorum ögrendıgıme:) darısı ögrenemeyenlerın basına:)
canımmm sen de şanslı annelerdensin ki ALlah sana kız evlat verdi sağlıkla gelsin minik prensesin
canım yaa inş her sey güsel bi şekilde olur sizin için inş hiçbi sorun cıkmaz dualarımız seninle ve miniginle canım
sağlıklı güzel haberlerle gelin inşallah..
hamıle lıstesındekı herkes buraya takılıyor mu ya :44:
Maşallah. çok güzel göbüşün,
canlarımmmmmmmmmmmm biz geldikkkkkkkkkkkk
kimle geldikkkkkk biliyo musunuzzzzzzzzzz KIZIMLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAbenimm de prensesimmm oluyomuşşşş %90 ihtimal ile ayyy anamm çıldırdım ben kızlarr görünceeee kocaman olmuş yavrummm 172 gr olmuşş MAŞALLAHHHHHHHH Allahıma binlerce m,lyonlarca kez şükürler olsun hamd olsunnnn yavrum iyi sağlıkla herşeyi yolundaa.. 3'lü taramamızı yaptık kan da verdik..inşallah oda temiz çıkar ... anammm kıpır kıpır kıpırrrrrrr bi görsenizzzzzz geçen sefer kıpırdatamadık şimdide durmadı resmenn ay çok tatlıydıı yavrummm yaa döndü durduu bide burnunu karıştırıyoduu
yannız annesi accık yorulmuşş soon zamanlarda o yüzden kesin istirahat verdi doktorum.. ayakta durmak yok yatcam falan.. ense yapcaz kızımla ::) onun haricinde bi yaramazlık yok çok şükür Allah ıma hamileliğim boyunca tam 2.5 kg almışım o kadar o da iyi dedi
yani bnden haberler bu kadar kızlarrr çok mutluyumm huzurluyumm bide dinlendim mi tamam dırrrrrr
Eki Görüntüle 337021 kızlarr buda benim göbüşş
hepinize selam kızlar ben 2011 temmuz annesim..sizin heyecanlarınız ne güzel taptaze şimdi...belki içinizde daha cinsiyet öğrenmeyenler bile vardır :) ben aklıma gelan nacizane birkaç alışveriş önerisi sunucam size..
1- 0-3 ay kıyafetlerin çoğu muhtemelen en fazla 3 kez giyilecek o yüzden pahalıya kaçmayın.temmuz bebekleri olacakları için çok fazla tulum almayın
2- kipa da f&f diye bir bebek markası var iç çıtçıtlı badyleri ve ince yazlık tulumları kesinlikle mother care ayarında kaliteli ve çok ucuz o yüzden tavsiye ederim
3-chicconun yenidoğandan 18 kg kadar olan oto koltuğu var..eğer uygun bişey düşünüyorsanız ondan alın.300 tl civarı.o arabaya takılan anakucağı gibi şeyler 5. aydan sonra küçük geliyor keşke bende almasaymışım.
4- bebek arabası alırken orjinal yağmurluğu olan modelleri tercih edin öteki türlü naylonlarla gecekonduya dönüyor arabalar.
5-bebe yağı banyo köpüğü tırnak makas seti gibi antin kuntin şeylere para vermeyin hiç biri kullanılmıyor. 1 tırnak makası küçük boy yeterli, bebe yağı ciltte tıkanıklık yapıp küçük küçüğk sivilcelere sebep oluyo doktor bilgisidir.
6-ve bebeğinizi nacizane tavsiyem göbeği düşmeden yıkamayın silin bizim göbek olayı 600 kağıda patladı iltihaplandı çünkü..ama illada yıkıycam derseniz kaynatılmış soğutulmuş su ile en azından göbeği düşene kadar yıkayın..sonrasında şebeke suyu olabilir.
aklıma geldikçe yazmaya çalışırım sevgiler inşallah hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize..
kızlar yaa tam bulantılar geçti diyodum 2 gündür fenayım doğru düzgün bişey yemiyorum yesemde çıkartıyorum yaptığım yemekten iğreniyorum
artık sınırım bozulmaya basladı herkes ogrendı bır ben kaldım sınırlerım bozulmaya basladı ogrenene kdr gırmım dıyorum ama sızlerı merak edıyorumcok meraklandım artık coooooooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?