2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım lahana testı dedıgın gıbı dıl bende deneıstım tutmustu
rengı mor olursa kız kırmızı pembe gıbı olursa erkek demek bebek
benım kırmızı pembe olmustu yaptıgımdaa

inşallah canım ya bugün mothercare.a gittim temizlikçim hamile kızı olacak doğumuna az kaldı ona bişey alayım dedim hediye, baktım baktım sonra sinir oldum kendi kendime kendi kızına bakmıyorsun diye o sinirle çıktım gittim, inşallah alışırım biran önce ya böyle şeylere üzülüp bebeğimi de üzmek istemiyorum

hadi gözün aydın canım çok sevindim öğrendiğine;bizde meraktaydık... ooh artık öğrendin ya dediğin gibi gelsin prensesin cicileri darısı bize bakalım :44:

canım lahana testı dedıgın gıbı dıl bende deneıstım tutmustu
rengı mor olursa kız kırmızı pembe gıbı olursa erkek demek bebek
benım kırmızı pembe olmustu yaptıgımdaa

yaaaaa gerçekten miii??? ayy batılda olsa yapasım geldi benim yaataaa 20 şubata nasıl sabredicem eğlenirim işte birazda başka tutanlar varmı sonucun peki? bi de tam olarak nasıl yapılıyordu?? :))

sağol canım ya biran önce gideyim ben en iyisi öyle bişey oluyorsa burada da çok üzülürüm gerçekten, bu arada 20. haftada ne aşısı olunuyor canım

tetanoz aşısı canım. bende ilk günden beri oğlum olacak diyodum ultrasonda doktor erkek dedi bende biliyorum dedim ama o güne kadar kızı hiç aklına getirmeyen ben o ultrasondan sonra acaba kız mı demeye başladım sen kesinleşene kadar bekle canım benim doktor anneler genelde hep doğru hissediyorlar demişti

hepinize iyi akşamlar arkadaşlar bende çıkyorum..kendinize ve güzel bebişlerinize iyi bakın.Allaha emanet olun :)

ahhh ahh keske canım annem de bugun yorum yapıo yok kılo alıyorsam kızmıs yok popom cıkmıssa kızmıs ama kılo almadıysam erkekmıs mıdem de bulanmamıs erkek olabılırmıs guldurdu benı annemde catlıo merakan da bellı etmıo

umarım hepımızın bebegı hıssettıgımız gıbı olur bızım ıcın onun ıcın hayırlısı ıle gelır rabbım ınsallah hepımıze gonlumuzden gecenı verır

sanırım bu anne adayı yanılmış canım yayvan bir göbeğim var zaten bizim kız açtı sonuna kadar bacaklarını, doktor niye %90 dedi bilmiyorum ama dudaklarını gördüm de dedi ve bende gördüm, bu arada eşimi aradım çıkınca cümlesini söylüyorum " ne alaka ya dudaktan nasıl anlamış kız olduğunu"

ben ist maltepe'de oturuyorum. hastaneye gidince özel ya da devlet, hamileliğin kesinleşince ikamet olarak verdiğin adresin sağlık ocağı sana telefonla ulaşıyor.

demek burada da yapıyorlar denetimi canım sağol bilgi için beni neden aramıyorlar acaba devlet bizi kendi halimize bıraktı sanırım :)

hayırlı uğurlu olsun canım,allah analı babalı buyutsun ,darısı bıze umaırm bızde kesın öğrenırız haftaya p.tesı randevumuz.inşallah öğreniriz.

canım dmekki içten içe erkek istiyormussun.ama şunu hiçbi zaman unutma ılk cocuğun kız olması anne iiçin o kadar büyük bi avantaj ki,düşünsene cok değil bi 3-4 sene sonra kaşıkları elınden alıp masaya koyacak.hem düşünsene kız cocukları anaya babaya daha bağlı,hatta okuma oranı kızlarda daha fazla.eskıdenmıs erkek işi.şimdi kızı olanların sırtı yere gelmıyor şekerim.bence cok mutlu olmalısın,aynı bende sen gibiydim ben baştan beri kız istedim hep eşmle,ama hem doktor muhtemelen erkek hemde etraftann herkes ama herkes senın oğlan olacak diyordu.bende erkek hissediyordum.ama 2 gündür değişti fikrim galıba kız olacak dıe düşünmeye başladım,haftaya p.tesi randevum bakalım ne dicek doktor umarım gösterırde biter bu kararsızlık :))

ahhh ccnım sen hıc evlılığın tadını cıkaramamıssın yaaaa,ben 3.5 sene oldu hala istemıyordum bebek,ama eşim yapmadı,benım sımdıye kdr 3 yasında cocuğum olmalıydı baskılarına dayanamadım.tabı vaktı gelmıstı ama ben rahatlığa alıstım ya :)) neyse herseyde vardır bı hayır,cok sukur allahım aratmadan hemen verdı.şimdi eşim cok mutluu :))

hadi gözün aydın.. hayırlı olsun.. iki gündür herkes buba nerde diyo, çatladık meraktan hamdolsun güzel haberlerle geldin..

nası ya nerden mi anlamış. bende ilk idrar testini yaptım eşime sürpriz yapıyorum aklımca hediye paketiyle paketledim açtı ve bu ne dedi saf saf o an anladımki aynı meslekten biriyle evlenmeliymişim

sağolun kızlar ya iyiki varsınız gerçekten, kız çocuklarıyla ilgili yorumlarına sonuna kadar katılıyorum canım, aslında ben öyle bir karar veremiyorum bir türlü ama içimdeki his ile muayenede çıkan sonucun terliğinden dolayı inanmakta güçlük çektim sanırım, alışveriş yapmak istiyorum yaaa %100 bir sonuç istiyorum ama dediğin doğru içten içe bişeyler oluşmuş bende demek ki.

Allah hepimize sağlıklı,mutlu ve gönlümüze göre bebişler versin dilerim

artık sınırım bozulmaya basladı herkes ogrendı bır ben kaldım sınırlerım bozulmaya basladı ogrenene kdr gırmım dıyorum ama sızlerı merak edıyorum cok meraklandım artık coooooooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…