- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #11.761
sağol cnm gece gece çattık vallaLahana testi 2. Ayımızda falanken popüler oldu burda cinsiyeti daha öğrenemiyoduk meraktan çatlıyoduk ben bizzat yapmadım ama galiba idrar ile lahana suyunu birleştirip rengine bakarak yorum yapıyosun: Morsa erkek kırmızıysa kız diyosun O tarz bi şeydi yapanlar daha iyi bilir. Ayrıca aramıza ebe katılmasına sevindim yani ne yalan söyliyim
cnm hislerimize engel olamcamz için kendini suçlama ki ben seni iyi anlıyorum ilk çocuğum olmasına rağmen barizdi erkek isteğim... elimde değildi. herkesin gönlünde yatan bi şey var kendine zaman ver böylesi daha hayırlı belki de.... değişen durumlar insanı çoğu zaman afallatıyo zaten, sevinçli bi durum bile olsa farkına varmamız zaman alıyo. inşallah en yakın zamanda alışır ve bu durumu çok seversin.
herkese ıyı aksamlar..bız geldık kızımlaevet doktorumuz %80 kız dedı bıze teyzelerı maasallah cok tatlı cok ıyı gelısmemız hıcbı sorunumuz yok cok sükür..kar kıyamet arabamız kaya kaya azmettım ve gıttım dün doktora..bacaklarını acmak ıstemedım benımkısı ama doktor az cok gördugum kadarıyla pıpı yok dedı.he bacaklarının arasına sıkıstırdıysada bılemem ama buyuk ıhtımal kız dedı 184 gram olmus 5 gün önden gıdıyor yıne kuzum..soktayım hala ınanamıyorum ögrendıgıme:) darısı ögrenemeyenlerın basına:)
bu arada cın takvımı rus takvımı tutmadı haberınız olsun....
gelsın alısverıs zamanı gelsın cıcıler oh beeee
CANIM GOZUN AYDIN PRENSES GELICEK SANA DEMISTIM BAK TUTU TAHMINIM
MASALLAH GUZEL KIZINA SAGLIKLA HEP ANNESINI UZMESIN HEP BOYLE MUTLU ETSIN
AY BANKEM ARKADASIN KIZINA TALIP OLMASAYDIK PRENSESINI PASAM KAPARDI
SENI MERAK ETMISTIM BISI MI OLDU DIYE
canım lahana testı dedıgın gıbı dıl bende deneıstım tutmustu
rengı mor olursa kız kırmızı pembe gıbı olursa erkek demek bebek
benım kırmızı pembe olmustu yaptıgımdaa
sağol canım ya biran önce gideyim ben en iyisi öyle bişey oluyorsa burada da çok üzülürüm gerçekten, bu arada 20. haftada ne aşısı olunuyor canım
kızlar cok mısafırımız var sıze haber vermek ıcın gırdım ınsallah gıtsınler tekrar gelırım..herkes ıyı aksamlar
beksucum canım ınsallah en yakın zamanda send ögrenırsın..cok garıp cok farklı bı duygu
tetanoz aşısı canım. bende ilk günden beri oğlum olacak diyodum ultrasonda doktor erkek dedi bende biliyorum dedimama o güne kadar kızı hiç aklına getirmeyen ben o ultrasondan sonra acaba kız mı demeye başladım sen kesinleşene kadar bekle canım benim doktor anneler genelde hep doğru hissediyorlar demişti
tetanoz aşısı canım. bende ilk günden beri oğlum olacak diyodum ultrasonda doktor erkek dedi bende biliyorum dedimama o güne kadar kızı hiç aklına getirmeyen ben o ultrasondan sonra acaba kız mı demeye başladım sen kesinleşene kadar bekle canım benim doktor anneler genelde hep doğru hissediyorlar demişti
canım sen nerdeisn böyle arıyorsunuz falan?ist.da da arıyorlarmı acaba böyle
umarım hepımızın bebegı hıssettıgımız gıbı olur bızım ıcın onun ıcın hayırlısı ıle gelır rabbım ınsallah hepımıze gonlumuzden gecenı verır
ben ist maltepe'de oturuyorum. hastaneye gidince özel ya da devlet, hamileliğin kesinleşince ikamet olarak verdiğin adresin sağlık ocağı sana telefonla ulaşıyor.
herkese ıyı aksamlar..bız geldık kızımlaevet doktorumuz %80 kız dedı bıze teyzelerı maasallah cok tatlı cok ıyı gelısmemız hıcbı sorunumuz yok cok sükür..kar kıyamet arabamız kaya kaya azmettım ve gıttım dün doktora..bacaklarını acmak ıstemedım benımkısı ama doktor az cok gördugum kadarıyla pıpı yok dedı.he bacaklarının arasına sıkıstırdıysada bılemem ama buyuk ıhtımal kız dedı 184 gram olmus 5 gün önden gıdıyor yıne kuzum..soktayım hala ınanamıyorum ögrendıgıme:) darısı ögrenemeyenlerın basına:)
kızlar benim canım çok sıkkın aslında şöyle ki ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hep oğlum olacakmış gibi geliyordu 3 ay böyle geçti doktora gittiğimde hiç heyecanlı değildim erkek olacak biliyorum diyordum ( bu arada aslında öyle bir ayrımım yok yani ikisi de olur ) ama alışmışım bu fikre resmen dr. %90 kız dedi ama hala alışamadım ben bir hafta oldu bi değişiklik yok erkek deseydi çoktan alışverişe başlardım herhalde. böyle hissettiğim için de çok üzülüyorum
tabi şimdi diyeceksiniz ki hamile kalmadan çaresine baksaydın keşke diye...ama malesef öyle bi şansım olmadı kızlar benim düğünüm 10 eylülde oldu yani 4,5 aylık evli ve 13+6 günlük hamileyim biraz plansız oldu malesef yoksa mutlaka çaresine bakardım ama olmadı
sanırım bu anne adayı yanılmış canım yayvan bir göbeğim var zaten bizim kız açtı sonuna kadar bacaklarını, doktor niye %90 dedi bilmiyorum ama dudaklarını gördüm de dedi ve bende gördüm, bu arada eşimi aradım çıkınca cümlesini söylüyorum " ne alaka ya dudaktan nasıl anlamış kız olduğunu"
canım dmekki içten içe erkek istiyormussun.ama şunu hiçbi zaman unutma ılk cocuğun kız olması anne iiçin o kadar büyük bi avantaj ki,düşünsene cok değil bi 3-4 sene sonra kaşıkları elınden alıp masaya koyacak.hem düşünsene kız cocukları anaya babaya daha bağlı,hatta okuma oranı kızlarda daha fazla.eskıdenmıs erkek işi.şimdi kızı olanların sırtı yere gelmıyor şekerim.bence cok mutlu olmalısın,aynı bende sen gibiydim ben baştan beri kız istedim hep eşmle,ama hem doktor muhtemelen erkek hemde etraftann herkes ama herkes senın oğlan olacak diyordu.bende erkek hissediyordum.ama 2 gündür değişti fikrim galıba kız olacak dıe düşünmeye başladım,haftaya p.tesi randevum bakalım ne dicek doktor umarım gösterırde biter bu kararsızlık :))
demek burada da yapıyorlar denetimi canım sağol bilgi için beni neden aramıyorlar acaba devlet bizi kendi halimize bıraktı sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?