- 1 Temmuz 2011
- 449
- 9
- 46
- 40
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #11.841
günaydınlar herkese bugün de kar tatili var istanbulda
canım ben seni geyik sohbeti topiğnde hem işi hem eşi olan bayanlar topiğinden hatırlıyorum Allah(c.c) nasip ederse bir de bebeğimiz olacak.
canım ya ayni şekilde bende ilaç kullanmıyorum tahlil yazdı onları yaptırıcam buyuk ıhtımal pazartesi kan ilaçı yada demir yazıcak.
sağol canım. bana eleviti gebe olduğumu öğrenince yazmıştı hemen ama başka bişey yazmamıştı. diğerlerini dün yazdı. belki sana da yazacaktır daha.
3 lü testte iyi cıkıcak canım merak etme bende iyiyim işte su sıra sabah bulantılarım tekrarladı okadar bide işler cok yoğun işyerinde yoruluyorum cok
yok canım daha ıyıyım artık gün içinde en azından yok bir sabahları var oda gecer yakında dıye tahmin ediyorum.ahh canım yaaa... bir türlü kurtulamadın sende şu bulantılardan...
canım bende seni hatırladım... hayırlı olsun bebişin... ne kadarlık hamilesn, cinsiyeti bellimi?
ohh ne güzel tatil yap bakalım sen:)
canım ama elevit vedemir hapı farklı birbirinden... elevit multivitamin...
bana da ilk erkek, sonra kıza benziyor dendi. ben de senin gibi mi olcam kardeş?!
Aman bebeğime birşey olur, aman şunu kullanan varsa ben kulanayım...Ne kadar yanlış düşünceler bunlar ya...Sağlıklı olacaksınız ki bebeğinizde sağlıkla büyüsün...Doktorunuz kullanabilirsiniz demiş daha bunun dışına çıkmak, başkasıyla mukayese yapmakta ne demek?....Hamileliğinde ameliyat olan anneler var!...Akıl fikir az az az
herkese ıyı aksamlar..bız geldık kızımlaevet doktorumuz %80 kız dedı bıze teyzelerı maasallah cok tatlı cok ıyı gelısmemız hıcbı sorunumuz yok cok sükür..kar kıyamet arabamız kaya kaya azmettım ve gıttım dün doktora..bacaklarını acmak ıstemedım benımkısı ama doktor az cok gördugum kadarıyla pıpı yok dedı.he bacaklarının arasına sıkıstırdıysada bılemem ama buyuk ıhtımal kız dedı 184 gram olmus 5 gün önden gıdıyor yıne kuzum..soktayım hala ınanamıyorum ögrendıgıme:) darısı ögrenemeyenlerın basına:)
bu arada cın takvımı rus takvımı tutmadı haberınız olsun....
gelsın alısverıs zamanı gelsın cıcıler oh beeee
İyi Aksamlar kizlar bizim buyuk gunumz geldi çatti yarin 9 da randevum var ayrintili ulturasona girecez ins uclu testte yuksek cikan deger gercekten bebegimde yokturdur . Kizlar bebegim icin dua edin ins yarin guzel seyler duyarim dr.dan . Guzel haberler duyar sizlerede guzel haberler veririm .....:18:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugun ? listeyi güncelledim arada cinsiyetini öğrenen ve listeye eklemediğim arkadaşlar varsa lütfen bana bildirsin ekliyeyim :)
bende pek sessizim hergün okuyorum sizi. bir kaç kez topiğe yazdım baktım cvp veren olmadı bende sessiz takip etmeye başladım.
mümkün mertebe tüm geçmişi okumaya çalışıyorum bazende üzülüyorum küçük yerde oturmanın doktordan olan memnuniyetsizliğin verdiği sıkıntıdan...
maşallah tebrik ederim.
bu arada hepinize günaydın sevgili anne adaylarımız.
günaydın güzel hanımlar ve güzel bebekler
umarım herkes çok iyidir
ben berbat bir gece geçirdim. dün yeni ilaçlarıma başladım. demir,magnezyum,asprin,iğne bide zaten kullandığım tiroid ilacım ve elevit vardı.
gün içerisinde hiçbirini yutamadım. hepsini akşam yemeğinden sonra aldım. bir saat kadar sonra midemde aşırı bir ağrı ve bulantı başladı.
sonra afedersiniz kusmaya başladım. bir baktım ki kan kusuyorum. acile gittik mide kanaması dediler. doktorum da ilaçları 3er saat arayla tok karnına al dedi.
aklınızda bulunsun aynılarını siz de kullanıyorsunuzdur muhtemelen. sakın bir arada kullanmayın Allah korusun kimseye bişey olmasın
Herkese günaydınnnn...Sıcacık yatağımızdan çıkıp yollara düşmek çook sinir bozucu.Biran önce hafta sonu gelsin :)))Buba çok sevindim cnm hly7 senin için de. Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah. Meleksen senin sıpanın gelişimi için de kkooocaman maşallah cnm. Birşeyinin olmamasına çok sevindim.Tüm göbüş resimleri içinde maşallah...Bende göbek falan yok daha biraz büyüsün çekip koyacağım bende hemen...
herkese günaydın kızlarAy arkadaşım yaa çok geçmiş olsun o kadar ilac fazla gelmiş demekki miden kanamış biz de dikkatli olalım
Gerçi ben hiç bir şey kullanmıyorum doktor sadece 16. haftada demire başlayacağız demişti ondan endişe duyuyorum kızlar hepiniz elevit filan başlamışsınız ama bana vermedi bebeğim yeterli vitamin alamazsa ya?
canım son gittiğimizde %80 demişti... 10 unda gittiğimizde kesinleşir sanırım... benim kız göstermediği için emin olamıyoruz:)
canım ama elevit vedemir hapı farklı birbirinden... elevit multivitamin...
yok canım daha ıyıyım artık gün içinde en azından yok bir sabahları var oda gecer yakında dıye tahmin ediyorum.
maşallah canım...4. ayı bitirmişsiniz sizde:) sağlıklı olsunda cinsiet çokta önemli değil..canım 16 hafta 2 gün oldu malesef bebişimin cinsiyetini öğrenemedik önce kız sonra erkek olabilir dedi doktorum hala muallakta. Bu arada tatil gerçekten iyi geldi.
lamecim benim doktorumda bir gün elevit bir gün demir ilacı kullanmamı istedi. Elevitte demir var ama demirde elevitin içerdiği vitaminler yok gerçi belki de ikisinin birden ağır geleceğini düşünmüştür. Doktorumun verdiği fitili kullanmayı ertelediğim için beni fırçaladı fazla sorgulamadan verdiklerini dediği şekilde kullanıyorum artık
canım hayırlı olsun seninde prensesin:)benimdeee yavrumunn pipisi düştüüüüüüüükızım geliyorrrr
günaydınnn luxxorcummm nassın canımmmmmmm
canım benimkide göstermediği için kız dedi aslında
canım benimkide göstermediği için kız dedi aslında
3 lü testte iyi cıkıcak canım merak etme bende iyiyim işte su sıra sabah bulantılarım tekrarladı okadar bide işler cok yoğun işyerinde yoruluyorum cok
hmm anladım canım... kızlarımız çok edepli... hele son gidişimizde bacak bacak üstüne atmış zillii:))
inş. bir daha ki gidişimizde kesin öğreniriz...
=luxxor;22924452]günaydın canım iyiyim ya nasıl olsun cumayı iple çek çek gelemedibel-sırt ağrılarım yoğunlaştı yalnız göbek büyüdükçe sizde de oluyor mu? canım doktoruna söyle ağrılarıı magnezyum kalsiyum falan verir.. belkide sadece elevit yeterli olur bu ağrların için...
benimde ara ara oluyor ama zaten hamilelik öncesinde de oluyordu. alışkınım yani ben:)
günaydın canım iyiyim ya nasıl olsun cumayı iple çek çek gelemedibel-sırt ağrılarım yoğunlaştı yalnız göbek büyüdükçe sizde de oluyor mu?
göstermeyince hemen kız desinler zatenhayırlı olsun senin de canım yüzde kaç ihtimal verdi?
hmm anladım canım... kızlarımız çok edepli... hele son gidişimizde bacak bacak üstüne atmış zillii:))
inş. bir daha ki gidişimizde kesin öğreniriz...
benimki de genelde bacak bacak üstüne atıyor :)
doktor keyfi çok yerinde dedi, yediği önünde yemediği arkasında diyor
kızlar ben 3lüyü ıstemedıgım ıcın bana AFP dıye bı test verdı..sızde yaptranlar var mı?bıde TSH bakılacak dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?