2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

pinarada çok geçmiş olsun dikkat etmelisin büyük risk almışsın iki ilacı dahi peş peşe alma. .

teşekkür ederim. yok bu bana ders oldu birdaha asla böyle bir hata yapmam.

günaydınlar herkese bugün de kar tatili var istanbulda

canım ben seni geyik sohbeti topiğnde hem işi hem eşi olan bayanlar topiğinden hatırlıyorum Allah(c.c) nasip ederse bir de bebeğimiz olacak.

canım bende seni hatırladım... hayırlı olsun bebişin... ne kadarlık hamilesn, cinsiyeti bellimi?

ohh ne güzel tatil yap bakalım sen:)

canım ya ayni şekilde bende ilaç kullanmıyorum tahlil yazdı onları yaptırıcam buyuk ıhtımal pazartesi kan ilaçı yada demir yazıcak.

sağol canım. bana eleviti gebe olduğumu öğrenince yazmıştı hemen ama başka bişey yazmamıştı. diğerlerini dün yazdı. belki sana da yazacaktır daha.

sağolun kızlar bi gidip görüşeyim bakalım cuma günü, belki de bazı doktorlar kan değerlerine vs. göre ilaç vitamin yazıyordur. Herkes kullanınca ben de ondan şüpheye düştüm

canım bende seni hatırladım... hayırlı olsun bebişin... ne kadarlık hamilesn, cinsiyeti bellimi?

ohh ne güzel tatil yap bakalım sen:)

canım 16 hafta 2 gün oldu malesef bebişimin cinsiyetini öğrenemedik önce kız sonra erkek olabilir dedi doktorum hala muallakta. Bu arada tatil gerçekten iyi geldi.

canım ama elevit vedemir hapı farklı birbirinden... elevit multivitamin...

lamecim benim doktorumda bir gün elevit bir gün demir ilacı kullanmamı istedi. Elevitte demir var ama demirde elevitin içerdiği vitaminler yok gerçi belki de ikisinin birden ağır geleceğini düşünmüştür. Doktorumun verdiği fitili kullanmayı ertelediğim için beni fırçaladı fazla sorgulamadan verdiklerini dediği şekilde kullanıyorum artık

Son düzenleme:

bana da ilk erkek, sonra kıza benziyor dendi. ben de senin gibi mi olcam kardeş?!

valla kardeşş olabilirrr 2. dediğini sen dikkate al :)

şaka mısın sen yaaa ! arkadaşımın zaten canı sıkılmış bide sen gelip sıkmaya çalışıyosun ! can sıkıntını gitde başka yerde at hayret bişi !

bubacımmmmmmmmm gözünaydınn canımmm bnde seni merak etmiştimm... sende beni tebrik ett ama aşk olsun atlamışsınnnnn benimdeee yavrumunn pipisi düştüüüüüüüü kızım geliyorrrr

canım beniim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugun ? listeyi güncelledim arada cinsiyetini öğrenen ve listeye eklemediğim arkadaşlar varsa lütfen bana bildirsin ekliyeyim :)

günaydınnn hapşucummmmm benimdee dünkü kontrolümdeee KIZIMM oalcağını öğrendikk kesin olarak

günaydınn :) teşekkür ederim canım.. arada atlalanan çok oluyo kusura bkma.. ben başından beri burdayımm bnde çok atlandım

canım yaaaaaa çok geçmiş olsunnnn aman dikkat et kendine..bnde eleviti ve tsh ilacımı sabah yemekten sonra içiyorum kan ilacını da akşam yemeğinde

günaydın canımm saolasınnn valla kızlar atağa mı geçti ne

günaydınnn luxxorcummm nassın canımmmmmmm

maşallah canım...4. ayı bitirmişsiniz sizde:) sağlıklı olsunda cinsiet çokta önemli değil..

benimdeee yavrumunn pipisi düştüüüüüüüü kızım geliyorrrr
canım hayırlı olsun seninde prensesin:)

günaydınnn luxxorcummm nassın canımmmmmmm

günaydın canım iyiyim ya nasıl olsun cumayı iple çek çek gelemedi bel-sırt ağrılarım yoğunlaştı yalnız göbek büyüdükçe sizde de oluyor mu?
canım benimkide göstermediği için kız dedi aslında

göstermeyince hemen kız desinler zaten hayırlı olsun senin de canım yüzde kaç ihtimal verdi?

3 lü testte iyi cıkıcak canım merak etme bende iyiyim işte su sıra sabah bulantılarım tekrarladı okadar bide işler cok yoğun işyerinde yoruluyorum cok

inşallah canım. benim de bulantılarım bitti diyordum dün, büyük konuşmuşum :)
kolay gelsin kendine dikkat et. yıl sonlarında illaki bir yoğunluk oluyor. bizde de hesaplar felan baya karışık işler. yoruluyorum ama zaman çabuk geçiyor.
temmuz gelsin istiyorum artık sağ sağlim

herkeslere günaydın...

hly7 canım senınkının pıpı düsmüs valla Allah gönlüne göre vermıs hayırlı olsun prenseslerımız..benımkıne de %80 dedı sımdı korkuyorum pipi cıkarsa dıye ayy cıkarsada mühım degıl cünkü gelısımıne maasallah dedı doktorum o yettı bana

hapsuucum teyzesı bızıde ekle kızcemız var bızımde

pınarada canım Allah korumus senıde bebısını de dıkkatlı ol bundan sonra cook gecmıs olsun

hmm anladım canım... kızlarımız çok edepli... hele son gidişimizde bacak bacak üstüne atmış zillii:))
inş. bir daha ki gidişimizde kesin öğreniriz...

benimki de genelde bacak bacak üstüne atıyor :)
doktor keyfi çok yerinde dedi, yediği önünde yemediği arkasında diyor

Son düzenleme:
kızlar ben 3lüyü ıstemedıgım ıcın bana AFP dıye bı test verdı..sızde yaptranlar var mı?bıde TSH bakılacak dedı

yüzde vermedi bana canım o yüzden kendimi pek alıştırmıyorum şimdi kesin olmamakla birlikte kız galiba dedi:44:
o yüzden tam kesin değiliz gene yani

hmm anladım canım... kızlarımız çok edepli... hele son gidişimizde bacak bacak üstüne atmış zillii:))
inş. bir daha ki gidişimizde kesin öğreniriz...

inşallah canım birşey alacağım gene alamıyorum belirsizlik yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…