- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 653
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #11.861
maşallah canım...4. ayı bitirmişsiniz sizde:) sağlıklı olsunda cinsiet çokta önemli değil..
herkeslere günaydın...
hly7 canım senınkının pıpı düsmüs valla Allah gönlüne göre vermıshayırlı olsun prenseslerımız..benımkıne de %80 dedı sımdı korkuyorum pipi cıkarsa dıye ayy cıkarsada mühım degıl cünkü gelısımıne maasallah dedı doktorum o yettı bana
hapsuucum teyzesı bızıde ekle kızcemız var bızımde
pınarada canım Allah korumus senıde bebısını de dıkkatlı ol bundan sonra cook gecmıs olsun
valla şimdi içerde rahatları yerinde keyif yapıyorlar tabi:)
kızlar ben 3lüyü ıstemedıgım ıcın bana AFP dıye bı test verdı..sızde yaptranlar var mı?bıde TSH bakılacak dedı
valla ben dayanamayı aldım canım birkaç şey:)yüzde vermedi bana canım o yüzden kendimi pek alıştırmıyorum şimdi kesin olmamakla birlikte kız galiba dedi:44:
o yüzden tam kesin değiliz gene yani
inşallah canım birşey alacağım gene alamıyorum belirsizlik yüzünden
maşallah canım...4. ayı bitirmişsiniz sizde:) sağlıklı olsunda cinsiet çokta önemli değil..
canım hayırlı olsun seninde prensesin:)
bnde iyiyim canım doktor kesin dinleneme verdi ayakta durmam yasaklandı bnde kızımla ense yapıyrumm bi müddet daha yapıcam :26: onun haricinde bi yaramazlık yokgünaydın canım iyiyim ya nasıl olsun cumayı iple çek çek gelemedibel-sırt ağrılarım yoğunlaştı yalnız göbek büyüdükçe sizde de oluyor mu?
göstermeyince hemen kız desinler zatenhayırlı olsun senin de canım yüzde kaç ihtimal verdi?
herkeslere günaydın...
hly7 canım senınkının pıpı düsmüs valla Allah gönlüne göre vermıshayırlı olsun prenseslerımız..benımkıne de %80 dedı sımdı korkuyorum pipi cıkarsa dıye ayy cıkarsada mühım degıl cünkü gelısımıne maasallah dedı doktorum o yettı bana
hapsuucum teyzesı bızıde ekle kızcemız var bızımde
pınarada canım Allah korumus senıde bebısını de dıkkatlı ol bundan sonra cook gecmıs olsun
günaydın güzel hanımlar ve güzel bebekler
umarım herkes çok iyidir
ben berbat bir gece geçirdim. dün yeni ilaçlarıma başladım. demir,magnezyum,asprin,iğne bide zaten kullandığım tiroid ilacım ve elevit vardı.
gün içerisinde hiçbirini yutamadım. hepsini akşam yemeğinden sonra aldım. bir saat kadar sonra midemde aşırı bir ağrı ve bulantı başladı.
sonra afedersiniz kusmaya başladım. bir baktım ki kan kusuyorum. acile gittik mide kanaması dediler. doktorum da ilaçları 3er saat arayla tok karnına al dedi.
aklınızda bulunsun aynılarını siz de kullanıyorsunuzdur muhtemelen. sakın bir arada kullanmayın Allah korusun kimseye bişey olmasın
evt canım baya büyüdük bizde... zaman çok çabuk geçiyorr:)canım sizede maşallahsizde 18 hafta olmuşsunuz 2 hafta sonra yolun yarısı evet canım yeterki sağlıklı olsun cinsiyeti benim için hiç önemli değil kızında yeri ayrı erkeğinde.
ahh ahh... aynen valla..çıkınca da başlarlar zırıl zırıl ağlamaya
pınarada büyük geçmiş olsun cnm.dikkat et...
bende tsh hapı içiyorum doktorum aç karnına dedi bana ama kullanan kızlar sizler tok karnınamı alıyorsunuz?
canım benim doktorumda 3 lüye gerek yok dedi ve sadece afp yaptırdı... çok şükür iyi çıktı.. bebeğin omurgası kapanmışmı diye bakılan bir test anladığım kadarıyla...
tsh ta yemediğin halde adığın kilodan şüphelenip baktırıyordur canım...eğer troid ile ilgili bir problem varsa o sebep olabiliyordur gereksiz kilo alımına.. ama bence gayet normal aldığın kilo... kuzenim biizm aylarımızda 8 kilo almış.. tsh tan dolayı.. kafana takma yani:)
valla ben dayanamayı aldım canım birkaç şey:)
canım walla kılomu görünce aa naptın sen fılan deyınce aman allahım hakkaten naptım ben dedımama bıde yemıs olsam gam yemıcem yanı..hanı yesem de alsam neyse dıcem..napalım baksınlar bakalım bugun gıdıp yaptıracagım..hayırlısı hakkımızda hpımızın..ben bugun hastaneye gıderken belkım ugrarım bı ıkı yere:))))
günaydın güzel hanımlar ve güzel bebekler
umarım herkes çok iyidir
ben berbat bir gece geçirdim. dün yeni ilaçlarıma başladım. demir,magnezyum,asprin,iğne bide zaten kullandığım tiroid ilacım ve elevit vardı.
gün içerisinde hiçbirini yutamadım. hepsini akşam yemeğinden sonra aldım. bir saat kadar sonra midemde aşırı bir ağrı ve bulantı başladı.
sonra afedersiniz kusmaya başladım. bir baktım ki kan kusuyorum. acile gittik mide kanaması dediler. doktorum da ilaçları 3er saat arayla tok karnına al dedi.
aklınızda bulunsun aynılarını siz de kullanıyorsunuzdur muhtemelen. sakın bir arada kullanmayın Allah korusun kimseye bişey olmasın
pınarada büyük geçmiş olsun cnm.dikkat et...
bende tsh hapı içiyorum doktorum aç karnına dedi bana ama kullanan kızlar sizler tok karnınamı alıyorsunuz?
=luxxor;22924452]günaydın canım iyiyim ya nasıl olsun cumayı iple çek çek gelemedibel-sırt ağrılarım yoğunlaştı yalnız göbek büyüdükçe sizde de oluyor mu? canım doktoruna söyle ağrılarıı magnezyum kalsiyum falan verir.. belkide sadece elevit yeterli olur bu ağrların için...
benimde ara ara oluyor ama zaten hamilelik öncesinde de oluyordu. alışkınım yani ben:)
tamam canım söyleyeyim dediğin gibi bakalım ne diyecek?
kızlar ben 3lüyü ıstemedıgım ıcın bana AFP dıye bı test verdı..sızde yaptranlar var mı?bıde TSH bakılacak dedı
3lünün içinde AFP de var, 3lüde asıl önemlisi oymuş zaten o yüzden sadece ona gerek duymuştur canım. Okumuştum daha önce.
saolasın lamecimm :)
bnde iyiyim canım doktor kesin dinleneme verdi ayakta durmam yasaklandı bnde kızımla ense yapıyrumm bi müddet daha yapıcam :26: onun haricinde bi yaramazlık yokbelki senin ağrıların rahat uyuyamamktan olmuştur canım :26:
bubacımm valla düştüsağlıkla gelsin kızlarımızzz benimde yavrum ii sağlıkla yaa gerisi boşş
yok hülyacım yaa yatağımızı bile ters yüz ettirdim eşime iki gece önce bana mısın demiyor, bir arkadaşım da söyledi saat başı 10 dakika kalkıp ayakta durmak gerekiyormuş yürümek filan işyerinde de paso oturduğum için ondan mı acaba dedim bi wcye gidip geliyorum 2-3 dakika
sağol canım. valla bana hem doktor hem de eczacı mümkün olduğunca tok karnına yut dedi.
demir hapı da bulantı yapıyormuş ya bana verirse ondan korkuyorum hazır geçmişken o günlere dönmeyeyim yine
cok gecmiş olsun canım,doktorunun aslında başta bunu adamakıllı anlatması lazımdı bence,neyseki atlatmıssın,aman dikkat et,ilaçlar tehlıkelı ,allah korusun bebeğinide senide
canım kesinlikle kafana takma, doktorun abartmış.. genel tarama testleri yapılıyor hamileliğin başında... bu test te onlardan biri.
hadi bakalım, sende başla artık cicileri almaya..:)
slm kızlar nasılsınızzzz bi kaçgündür kasıklarım agrıyo ya öff üşüttümmü acaba bide kızlar bebişleriniz hareketlendimi hissediomusunuz ben hala bişe hissetmiorumda
herkese günaydın kızlarAy arkadaşım yaa çok geçmiş olsun o kadar ilac fazla gelmiş demekki miden kanamış biz de dikkatli olalım
Gerçi ben hiç bir şey kullanmıyorum doktor sadece 16. haftada demire başlayacağız demişti ondan endişe duyuyorum kızlar hepiniz elevit filan başlamışsınız ama bana vermedi bebeğim yeterli vitamin alamazsa ya?
alıcam ınsallah canım..ekleyebılırsem de buraya eklerım..cok heyecanlı ya su karda bı cekılse de doya doya cıksak
luxxorcum canım tesekkür ederım cevbın ıcın..
ya ben tümden alıntı yapamıyorum kızlar nasıl oluyorkı:)
ben de bi tek demir hapı kullanıyorum.:40:
yok hülyacım yaa yatağımızı bile ters yüz ettirdim eşime iki gece önce bana mısın demiyor, bir arkadaşım da söyledi saat başı 10 dakika kalkıp ayakta durmak gerekiyormuş yürümek filan işyerinde de paso oturduğum için ondan mı acaba dedim bi wcye gidip geliyorum 2-3 dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?