2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım...4. ayı bitirmişsiniz sizde:) sağlıklı olsunda cinsiet çokta önemli değil..

canım sizede maşallah sizde 18 hafta olmuşsunuz 2 hafta sonra yolun yarısı evet canım yeterki sağlıklı olsun cinsiyeti benim için hiç önemli değil kızında yeri ayrı erkeğinde.

sağol canım senin de prensesin hayırlı olsun. benim kıza bir kardeş daha geliyor

kızlar ben 3lüyü ıstemedıgım ıcın bana AFP dıye bı test verdı..sızde yaptranlar var mı?bıde TSH bakılacak dedı

canım benim doktorumda 3 lüye gerek yok dedi ve sadece afp yaptırdı... çok şükür iyi çıktı.. bebeğin omurgası kapanmışmı diye bakılan bir test anladığım kadarıyla...
tsh ta yemediğin halde adığın kilodan şüphelenip baktırıyordur canım...eğer troid ile ilgili bir problem varsa o sebep olabiliyordur gereksiz kilo alımına.. ama bence gayet normal aldığın kilo... kuzenim biizm aylarımızda 8 kilo almış.. tsh tan dolayı.. kafana takma yani:)

valla ben dayanamayı aldım canım birkaç şey:)

maşallah canım...4. ayı bitirmişsiniz sizde:) sağlıklı olsunda cinsiet çokta önemli değil..

canım hayırlı olsun seninde prensesin:)

saolasın lamecimm :)

bnde iyiyim canım doktor kesin dinleneme verdi ayakta durmam yasaklandı bnde kızımla ense yapıyrumm bi müddet daha yapıcam :26: onun haricinde bi yaramazlık yok belki senin ağrıların rahat uyuyamamktan olmuştur canım :26:

bubacımm valla düştü sağlıkla gelsin kızlarımızzz benimde yavrum ii sağlıkla yaa gerisi boşş

pınarada büyük geçmiş olsun cnm.dikkat et...
bende tsh hapı içiyorum doktorum aç karnına dedi bana ama kullanan kızlar sizler tok karnınamı alıyorsunuz?

canım sizede maşallah sizde 18 hafta olmuşsunuz 2 hafta sonra yolun yarısı evet canım yeterki sağlıklı olsun cinsiyeti benim için hiç önemli değil kızında yeri ayrı erkeğinde.
evt canım baya büyüdük bizde... zaman çok çabuk geçiyorr:)

çıkınca da başlarlar zırıl zırıl ağlamaya
ahh ahh... aynen valla..

pınarada büyük geçmiş olsun cnm.dikkat et...
bende tsh hapı içiyorum doktorum aç karnına dedi bana ama kullanan kızlar sizler tok karnınamı alıyorsunuz?

canım bnde tsh ilacı içiyorum... doktorum bana aç karnına hiç ilaç içme mideni bulandırır seni rahatssız eder dedi.. bnde tok karnına içiyorumm 3 ilaç

canım walla kılomu görünce aa naptın sen fılan deyınce aman allahım hakkaten naptım ben dedımama bıde yemıs olsam gam yemıcem yanı..hanı yesem de alsam neyse dıcem..napalım baksınlar bakalım bugun gıdıp yaptıracagım..hayırlısı hakkımızda hpımızın..ben bugun hastaneye gıderken belkım ugrarım bı ıkı yere:))))

canım kesinlikle kafana takma, doktorun abartmış.. genel tarama testleri yapılıyor hamileliğin başında... bu test te onlardan biri.
hadi bakalım, sende başla artık cicileri almaya..:)

cok gecmiş olsun canım,doktorunun aslında başta bunu adamakıllı anlatması lazımdı bence,neyseki atlatmıssın,aman dikkat et,ilaçlar tehlıkelı ,allah korusun bebeğinide senide

canım kesinlikle kafana takma, doktorun abartmış.. genel tarama testleri yapılıyor hamileliğin başında... bu test te onlardan biri.
hadi bakalım, sende başla artık cicileri almaya..:)

alıcam ınsallah canım..ekleyebılırsem de buraya eklerım..cok heyecanlı ya su karda bı cekılse de doya doya cıksak

luxxorcum canım tesekkür ederım cevbın ıcın..

ya ben tümden alıntı yapamıyorum kızlar nasıl oluyorkı:)

slm kızlar nasılsınızzzz bi kaçgündür kasıklarım agrıyo ya öff üşüttümmü acaba bide kızlar bebişleriniz hareketlendimi hissediomusunuz ben hala bişe hissetmiorumda

valla ben hala bi şey hissetmiyorum..

Son düzenleme:

ben de 13. haftaya kadar folikasit kullandım. sonra demir hapına başladım. başka ilacım yok..
:

Son düzenleme:

canım hani mesajların altında "alıntı ile cevapla" yazısı var ya onun yanında da küçük bi kare baloncuk gibi bir işaret var ona tıklıyorsun alıntı yapmak istedikçe mesajlara en son cevaplaya bastığında hepsini kopyalamış oluyor cevap yazacağın ekrana iki kişinin mesajından deneyerek yap bi

canım o zaman iş yerinde oturduğun içindir.. altına minder götür beline de destek yastık koy..doktoruna da danış inşallah yorgunluk gibi bi ağrdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…