- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #11.881
koca bir bebek var ordaaaa:))
sende cumartesi görürsün sendeki koca bebeği teyzesi:))
canım bence burada öyle bişey yok ya, vicdan yaptırma bak bana, kız kaç milyon insan var o kadar azı gidiyordur ki zaten, ebeye maaş kalmaz bir de devlete borçlanır her gelmeyen için kesinti yapsalar, hiç görmedim çevremde giden canım.
ama üzüldüm tedirgin oldum gerçekten kesiyorlarsa burada da diye sen biliyormusun ist. için durumu canım
canım 16 hafta 2 gün oldu malesef bebişimin cinsiyetini öğrenemedik önce kız sonra erkek olabilir dedi doktorum hala muallakta. Bu arada tatil gerçekten iyi geldi.
bizde kesin olarak ögrenemedik yaaa aynen bizede önce kız sonra erkek dediler subatın 15i gibi ayrıntılı ultrasona gricem bakalım orda kesin belli olur dediler.tam olarak öğrenememek ne kdar kötü bişey yaa
ben de iğne kullananlardanım. 2. gebeliğm. ilkini 8 haftalıkken kalbi durdu. şu anlık çok şükür sorun görünmüyor.herkese günaydın.. pınarada cnm çok geçmiş olsun. bende çok ilaç kullanıyordum ilk zamanlar cnm hepsini öğünlere paylaştırmaya çalışıyodum. hipertiroidi rahatsızlığım var onunla ilgili ilacım var. folik asit vardı, o bitti elevit verdi doktorum. onun haricinde kan pıhtılaşması problemim de var hatta o yüzden 3düşük yaşadım. allah bi daha yaşatmasın inşallah. o zaman sebebini bilmiyorduk test yaptırdım pıhtılaşma çıktı. şuan clexan 0.4 iğne ve bebe aspirini kullanıyorum her gün. şimdilik herşey yolunda çok şükür. inşallah bu sefer yolunda gider de bebeğime kavuşurum. bu kadar ilaca rağmen bebeğim çok iyi durumda hamdolsun. gelişii normal ve sağlıklı. ilaçlar zararlı olur diye endişelenme sakın. ayrıca bu kadar şanslı olduğun için şükret bol bol, bak ne kadar güzel erkenden tespit etmiş doktorun ilaç vermiş hemen. ya bilemeseydi allah korusun?? kendine ve bebeğine çok dikkat et, ilaçlarını kullan bol bol dinlen herşey düzelecektir allahın izniyle..
günaydın güzel hanımlar ve güzel bebekler
umarım herkes çok iyidir
ben berbat bir gece geçirdim. dün yeni ilaçlarıma başladım. demir,magnezyum,asprin,iğne bide zaten kullandığım tiroid ilacım ve elevit vardı.
gün içerisinde hiçbirini yutamadım. hepsini akşam yemeğinden sonra aldım. bir saat kadar sonra midemde aşırı bir ağrı ve bulantı başladı.
sonra afedersiniz kusmaya başladım. bir baktım ki kan kusuyorum. acile gittik mide kanaması dediler. doktorum da ilaçları 3er saat arayla tok karnına al dedi.
aklınızda bulunsun aynılarını siz de kullanıyorsunuzdur muhtemelen. sakın bir arada kullanmayın Allah korusun kimseye bişey olmasın
canım 16 hafta 2 gün oldu malesef bebişimin cinsiyetini öğrenemedik önce kız sonra erkek olabilir dedi doktorum hala muallakta. Bu arada tatil gerçekten iyi geldi.
bizde kesin olarak ögrenemedik yaaa aynen bizede önce kız sonra erkek dediler subatın 15i gibi ayrıntılı ultrasona gricem bakalım orda kesin belli olur dediler.tam olarak öğrenememek ne kdar kötü bişey yaa
evet insan meraklanıyor benim de 6 sında üçlü testlerim var belki cinsiyetini de öğrenirim
herkese günaydın kızlarAy arkadaşım yaa çok geçmiş olsun o kadar ilac fazla gelmiş demekki miden kanamış biz de dikkatli olalım
Gerçi ben hiç bir şey kullanmıyorum doktor sadece 16. haftada demire başlayacağız demişti ondan endişe duyuyorum kızlar hepiniz elevit filan başlamışsınız ama bana vermedi bebeğim yeterli vitamin alamazsa ya?
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugun ? listeyi güncelledim arada cinsiyetini öğrenen ve listeye eklemediğim arkadaşlar varsa lütfen bana bildirsin ekliyeyim :)
günaydınnnn
hoşgedin.. maalesef sayfalar bazen çok hızlı ilerliyo ve atlanabiliyor yazılanlar.. ama sıkı takipçilerimizdensin desenee:)
inş. sen de en kısa zamanda öğrenirisn cinsiyeti..
bubacım... herşeyn yolunda olmasına çok sevindim canım... prensesin içinde tebrik ediyrum:)
evlimutlu... inş. sende güzel haberlerle gelirsin..
günaydın güzel hanımlar ve güzel bebekler
umarım herkes çok iyidir
ben berbat bir gece geçirdim. dün yeni ilaçlarıma başladım. demir,magnezyum,asprin,iğne bide zaten kullandığım tiroid ilacım ve elevit vardı.
gün içerisinde hiçbirini yutamadım. hepsini akşam yemeğinden sonra aldım. bir saat kadar sonra midemde aşırı bir ağrı ve bulantı başladı.
sonra afedersiniz kusmaya başladım. bir baktım ki kan kusuyorum. acile gittik mide kanaması dediler. doktorum da ilaçları 3er saat arayla tok karnına al dedi.
aklınızda bulunsun aynılarını siz de kullanıyorsunuzdur muhtemelen. sakın bir arada kullanmayın Allah korusun kimseye bişey olmasın
valla kardeşş olabilirrr2. dediğini sen dikkate al :)
şaka mısın sen yaaa ! arkadaşımın zaten canı sıkılmış bide sen gelip sıkmaya çalışıyosun ! can sıkıntını gitde başka yerde at hayret bişi !
bubacımmmmmmmmm gözünaydınn canımmm bnde seni merak etmiştimm... sende beni tebrik ett ama aşk olsun atlamışsınnnnn benimdeee yavrumunn pipisi düştüüüüüüüükızım geliyorrrr
canım beniim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
günaydınnn hapşucummmmmbenimdee dünkü kontrolümdeee KIZIMM oalcağını öğrendikk kesin olarak
günaydınn :) teşekkür ederim canım.. arada atlalanan çok oluyo kusura bkma.. ben başından beri burdayımm bnde çok atlandım
canım yaaaaaa çok geçmiş olsunnnnaman dikkat et kendine..bnde eleviti ve tsh ilacımı sabah yemekten sonra içiyorum kan ilacını da akşam yemeğinde
günaydın canımm saolasınnn valla kızlar atağa mı geçti ne
günaydınnn luxxorcummm nassın canımmmmmmm
Asude sana kaçıncı haftaya aşı günü verdiler? Bana 17 haftada vuralım dediler ama erken gibi geldi istemedim 20 dolunca giderim diyorum.istanbuldada aynı uygulama var canım beni aradılar hemen gelip kayıt olmanız lazım aşılarınız var diye.hem de baya ısrarlı aradılar.gittim her türlü bilgimi kaydedip bebeğin kalp atışlarını flan dinlediler.aşı içinde gün verdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?