2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

valla aynen öyle oldu sanırım. bende sessiz sakin izlemeye okumaya başladım. hepinizden güzel haberler aldıkça mutlu oldum. geç olsun güç olmasın birliktelik :)))

:))

ebebekgülbebek, senin kontrolün yokmudu canım dün, ben mi yanlış hatırlıyorum acaba??

ve tuğçe... dün geldi ama sanırım yazmadı birşey... onu da merkak etmeye başladım.. umarım herşey yolundaır..

kızlar selam,geçen akşam 210 nabızla acillik oldum.doktorların hepsi başıma toplantı.çok kötüydü.hala her an yeniden yaşayacakmışım gibi korku yerleşti.bu korku da bebeğimi etkileyecek.dünyam karardı ya off.

canım paylaşımın için çok tşkr ederim kendi adıma bendede akıntı çok oluyordu dr asoramamıştım sayende telaşım gitti allah senden razı olsun kıslar bene bebişimin cinsiyetini dün ögrendim benimde ogluşum olah cakmış allahın izni ile rabbim saglıcakla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallahhh

canım tesekkür ederım denıyorum su an ve sanıyorum yapabılıyorum
canım bız esımle 11 haftamızdayken gezdık..otel konforunda da var ortalama düzeydede..doktoruna guvenıyorsan bıse degısmez bence..
Günaydın canım..Doktorum hamileliğimi öğrendiğimden itibaren elevit ve gyno ferro sanol başlattı.Doğumdan sonra 40 çıkana kadarda devam edicem..Bebeğe ve anneye çok faydalı olduğunu söyledi..
ben de gyno ferro kullanıorum aynen bana da dogumdan sonra da kullanacaksın demıstı canım

Şekerim ben sadece 3'lü test sonucumu alıp dr.a gösterdim onun için kayıt yapıp para almıyolar sıra beklemeden gösterip çıkıyosun muayene ayda bir gerçi istesem girerdim ultrasonada ama daha geçen hafta girdim ve haftayada renkli ultrasonu olan dr.a gitcem o yüzden gerek duymadım.

canım ben de bu yazıyı okumustum ama p.tesı doktoruma yıne sordum normal dıyecegını düsünürken, hemen fıtıl verdı..ama normal yazıodu ınternette dedım..nasıl pekı senınkı dedı , dedım cok sık camasır degısmek zorunda kalıyorum o da fazlası bebege zarar eger gecmezse kür alıcam alttan muayane edecem dedı..fıtıle basladım bugun..bence doktoruna danıs..

canım cok gecmıs olsun..sebebı neyms pekı?

selam kızlar, foruma yeni üye oldum. 2 kızım var , 1 oğlum olsun istediğim için hamileyim. Tüm şartları sağladım, çin takvimi, kan değişimi, diyet, doktor kontrolünde yumurtlama takibi... 17 haftalık hamileyim. 12. hafta erkek dedi doktorum 16. haftada %99 kız..ama ben hala oğlum olacak diye umuyorum, hissediyorum. Ultrasonda yanılma payı varmıdır diye araştırırken bu forumu gördüm ve üye oldum. Hepinizin gönlüne göre versin Allah..

hosgeldın canım Allah ınsallah senınde gönlüne göre versın...

Allah gönlüne göre verir inş. canım..bende 17 haftalık hamileyim ilk hamileliği benim.hamile öğrendiğim ilk an erkek dedim öyle doğdu içime benimde..3 gün oldu öğreneli cinsiyetini bebeğimin.Allah nasip ederse bi oğlum olacak.Allah inş. gönlüne göre verir kızsada üzülme Allah hayırlı sağlıklı evlat versin

ilki 7 haftalıktı cnm kendi düştü. ikincisini 8. haftada kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım, sonuncusu da 8. haftadaydı sanırım kendiliğinden düştü. bu sefer herşey yolunda gibi hamdolsun. inşallah sağ salim doğar bebişlerimiz.. mutasyonum neydi hatırlamıyorum cnm ya, 5-6 tane madde vardı araştırılan faktör 5 yada faktör 13 müydü acaba heterozigot olan hatırlamıyorum. rapor da yanımda değil şuan...

rica ederim canım ama sen yine de kontrolunde doktoruna sormayı unutma. Su anda ben fitil kullanmaya devam ediyorum çünkü mantarım vardı. Birde mantar çok enterasan bir illet kaşıntı ve koku geçince mantarının veya enfeksiyonun da geçtiğini zannediyorsun ama iyi tedavi olmazsan malesef arayı soğutmadan tekrarlıyor.Vajinal ultrasonda mantarının olup olmadığı anlaşılır.Ayrıca idrarda enfeksiyon testi de yapıyorlar ihmale gelmez bunları da yaptırmanı öneririm.

cnm bu arada bursadaymışsın. daha önce de sormuştum bi arkadaşa ama sen miydin hatırlamıyorum kusura bakma. hangi hastaneye kime gidiyorsun bursada? bende bursaya geliyorum jimere erdoğan beye. çok memnunum kendisinden. hastane de çok süper herşey mükemmel ama tek korkum doğum çok pahalıya çıkar mı??? orada doğum yapan biri çok pahalı değil dedi geçen yıl sezeryan olmuşl orada 1500 civarı dedi. bilemiyorum ne kadar doğru sormadım henüz hastaneye ama çok uçuk fiyat değilse orada doğurmak isterim çok süper bi hastane..

kalpte normalde 1 yoll varmış bende 2 tane varmış,bazı ınsanlarda böyle olurmuş,daha öncede olmuştu boyle taşikardilerim.ama şimdi bi de korku yerleşti,çok garip,ya ölürsem falan diye

canim evlenmeden once bendede ritim bozuklugu vardi bende 200 civari kalp atimiila acile kaldirilmistim yatmistim makinede satlerce hap kulanmistim kalbimde batmada oluyo bazen
uzun zaman oldu yok bazen oluyo ama paniiklemiyorum artik alisik oldugum icin
ben kalp ritmi bozuklugumu soylemedim ingilterede dogururken ve hersey normal kizimi godurdum
turkiyede soylesem hemen sezeryan normal yapamasin derlerdi
sana tavsiyem onu dusunme bida olcakmis gibi korkma normal bisi gibi dusun
bana bulgarista uzman doktor takinti haline getirme yoksa gercekten hasttasi olursun bu hastaligin dedi gercektende normal bisimis gibi dusundum gecti giti hic korkma bem kosunca deli gibi hefes alirdim ama gecti giti

bende de olmuştu daha önceden 3-4 defa yaşadım.ama bu kadar üstüde durmazdım korkmazdım,ama şimdi gebeliğin vermiş olduğu bir şey galiba,çok korkuyorum.korkumu tanımlayamıyorum.bebeğime bir şey olursa.nefes alamıyorum.hıc ıyı değilim

Selam kızlar

Bende birkaç gündür takip edemedim şöyle bir geçmişe göz attım sadece
Cinsiyetlerini öğrenen ve testleri iyi sonuçlananları tebrik ediyorum
Pınarada sana da geçmiş olsun canım
Arada atladığım hasta olan anneler varsa hepsine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Cumartesi günü doktor kontrolüm vardı benimde
Aynı zamanda şeker yüklemesi yapıldı allaha şükür şeker ile ilgili problemim çıkmadı
Çin takvimi ve ikili testte elde edilen hcg değerlerine göre cinsiyetim tuttu
Minicik bir prensesim olduğunu öğrendim Sağlıkla gelir inşallah kızım

Umarım cinsiyeti öğrenemeyenlerde bir an önce öğrenir çok güzel bir duygu

şeker yuklemesi daha ilerki haftalarda yapılmıyor muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…