2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sanrıım gercekten durumu yok bu bayanın kolay kolay bu cumleyı kuramazdı zor vallahı allah yardımcısı olsun ama bu cumleyı kurması da garıbıme gıttı art nıyet degılde ne bılım sen zaten goruryorsundur onun durumu bı nevı yardım ıstemıs senden elınden gelıyorsa yap canım ıyı olur

evet insanın aklına dediğin gibi bir düşünce getirmek istemiyorum ama geliyor maalesef, ben bebiş için yapacağım ama onun düşüncesi o yüzden çok da önemli değil

evet insanın aklına dediğin gibi bir düşünce getirmek istemiyorum ama geliyor maalesef, ben bebiş için yapacağım ama onun düşüncesi o yüzden çok da önemli değil

demekkı art nıyetlı degılmısım canım aynı fıkırde olmamız ıyı oldu tepkı alırım dıye korktum ama yazdım evet bence de o bakımdan cok ıyı olur benım esım basımıza bır olay geldıgınde ya da ne bılım kotu bır sey yasadıgımızda bır fakırı sevındırır bu ıyı bır sey en son trafık kazası gecırmıstım o zaman vermıstı ıyı olur ıyı

yok canım neden tepki vereyim, daha önce de böyle olaylar yaşadım ben çünkü o yüzden artık ben sadece kendi niyetime bakıyorum gerisi boş

canım sen neredesin ben de hem kendi diş dr.uma sordum hem de yakında ki bir dr.a gittim bana ikisi de cesaret edemedi ve çapaya git dediler ben de korktum 4. ayı ortası gelsin öyle gideyim diyorum

ben eskişehirdeyim canım...bende ilk olarak kendi diş doktoruma gittim...oda 'kesinlikle bebeğe falan bişey olmaz,kadın doğumcuna katılıyorum,ama sen hem streslisin hemde vereceğim ilaçta adrenalin olacağından ikisi birleştiğinde senin tansiyonun düşebilir ve acil midahaleyide bu muayenehanede gerçekleştiremeyebilirim sonra ikimizde üzülebiliriz,özel hastaneye git orada en azından acil var; mesela ben orda çalışıyo olsam acile önceden haber verirdim bilginiz olsun derdim herşey daha iyi olurdu ama emin ol bişey olmaz ama yapmak istemem' dedi...bende dediği gibi hastaneye gittim hastanede iyi bi doktora denk gelmedim benim ağrıyan dişimle değil üstteki apseli dişle ilgilendi antibiyotik verdi gönderdi..ben kullanıyorum ama tabi kadn doğmcuma sordum 1 tanesi dışında hepsini kullanmama izin verdi ilaçların.. neyse işte bugün ağrıyınca ve çıldırınca başka birine gittik senelerin doktoru dediler ve kayınvalideminde dr.uydu o hemen aradı dr. bizi bekledi sağolsun hemen çözdü ve hiç eli korkak değildi ben artık ağrıdan sinirlerim boşanmıştı tir tir titriyodum oda farketti ve korkma kızım kurtarcam deyip yaptı sağolsun ama kesinlikle ikinci 3 aylık dönemde yaptırmalısın ilk 3 aylık dönemde ve son 3 aylık dönemde riskli ama ikinci 3 aylık dönemde bu tür sorunlar hallledilmeliymiş canım iyi araştır ve git bence yani düşük riski falan yoksa hiç sorun yokmuş..hem düşünsene çektiğin ağrı ve vücuttaki en ufak bi iltihap bile bebeğe çok daha büytük zarar veriyomuş

aynen katılıyorum canım sana bu iş doğumla da bitmiyor ki sonuçta ondan sonra da emzireceğiz inşallah, bu 2. üç aylık dönemde halletmek lazım ben de önümdeki 2 hafta için de çözeceğim inşallah şu an da ağrım yok ama bir süre sonra yeniden başlayacal biliyorum önlem almak lazım

ben cıkıyorum kızlar cok halsızlestırdı benı bu hamılelık dayanamıyorum gercı hafta ıcı 7 de kalkıyorum ondan sanırım erkenden uykum gelıyor hepınıze ıyı geceler bebıslere dıkkat

aynen öyle canım emzirmede belkide daha tehlikelidir... benimde 14+2 yani 3 ay bitti canım...gerçekten dayanılmaz hale gelene kadar hallet çünkü ben acıma ağlarken bi yandanda bebeğimi üzdüğüme ağlıyodum elim sürekli göbeğimde teselli verdim kendimce sanki bebeğime ne bileyim işte üzülmesin istedim sende iyice fena olmadan hallet ki bebişinde gerilmesin canım al önlemini sen kadın doğumcunla konuştuktan sonra...

hoşgeldin canımmm...kaç haftalık hamişsin??

arkadaşlar iyi akşamlar sizlere bişey sormak istiyorum şuanda 16 haftalık hamileyim ve kasıklarım çok ağrıyor sanki regl olacak gibiyim bu sizce normal mi lütfen bana bu konuda yardımcı olur musunuz ? ilk hamileliğim yani tecbüresizim

iyi akşamlar canım benimde bazen oluyor aynen regl olacakmışım gibi ama normalmiş yani bazen özellikle regl döneminde regl olacaksın gibi olurmuş sorun olacağını sanmam bilgilerime göre, sen yinede doktorunada danış istersen için rahatlasın. ama normaldir he bide biraz uzan dinlen geçecektir bence telaş yapmamalısın..

kızlar yorucu bir gün geçirdik bugün ama çok güzeldi bebişimin ilk alışverişlerini yaptık baya bir şey aldık Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin. Cinsiyetimizi de öğrendik listeyi tutan arkadaşlara duyurulur KIZIMIZ olacakmış herkese iyi geceler haber vermeden yatmayayım dedim

teşekkür ederim canım yarın ilk işim doktorumu aramak olacak ne bileyim belkide ben çok abartıyorum ama korkuyorum bebeğime bişey olacak yinede saol canımmm

hadi gözünüz aydın canım darısı ben ve tüm öğrenemeyenlerin başınaaa!!! hakikaten bu sene kız senesimidir nedir hep kız haberleri aldık hayırlı sağlıklı kullanmayı nasip etsin allah canım..
bende çıkıyorum arkadaşlar biraz kandil gecesi duamı edip yatarım artık iyi geceler herkese

teşekkür ederim canım yarın ilk işim doktorumu aramak olacak ne bileyim belkide ben çok abartıyorum ama korkuyorum bebeğime bişey olacak yinede saol canımmm

hepimiz öyleyiz canım tecrübesiz olunca insan herşeyden nem kapıyor abartıyor:) ama ara doktorunu eminim seni rahatlatır yani kanaman v.s olmadıkça telaş yapma rahat ol sen rahat olursan bebişinde rahat olur stres yapmaz rica ederim canımmm iyi gecelerrr

canım gözün aydın çok sevindm darısı bizlere inşallah:)bende cvp vermeden yatmıyım dedim:):79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…