- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.381
canım o para senin hakkın sen elinde raporla gidiceksn ayrıca sigortadan alıcaksın parayı sen sadece işe gitmiceksn
3lü test sonuçlarım çıkmış az önce dkotorumla konuştum. Herşey normal dedi
Sadece idrarımda enfeksiyon çıkmış onun için de monorol diye bir ilaç tavsiye etti. ayy ilaç manyağı oldum iyice
ama bebeğim sağlıklıymış gerisi hiç önemli değil canım kuzum
işyerinden değil sen sigortadan alıcaksın paranı.Tabi bu arada sgk an aldığın ücretten yatıyorsa problem yok ama asgari ücretten yatıyorsa kendi maaşından az alırsın.(geri kalanı patronun tamamlarsa ne ala) parayı izin sonunda tamamını yada 2 kerede alabilrsin raporluyken.
günaydın
az önce bebeğimin hareketini hissettim. daha önce de ufak tefek birşeyler hissediyordum ama ilk kez bugün bebek olduğundan emin oldum.
karnımı içerden dürttü resmen. çok tatlıydı
Allahım ne güzel bir duygu, rabbim kimseyi mahrum etmesin
kızlar yorucu bir gün geçirdik bugün ama çok güzeldi bebişimin ilk alışverişlerini yaptık baya bir şey aldık Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin. Cinsiyetimizi de öğrendik listeyi tutan arkadaşlara duyurulur KIZIMIZ olacakmışherkese iyi geceler haber vermeden yatmayayım dedim
Günaydın..
Bugün erkenciyim:)Eşimi yolladıktan sonra yatamadım doğru buraya..
Canım bende dün artık vurma şeklinde hissettim.Dua ederken içimde o kadar coştu kiCidden harika bir duygu..
Günaydın anneler ve bebişleri nasılsınız ;
Bizim dün kötrolümüz vardı biraz kötü geçti
bebeğin eşi kalınmış bir sürü test verdi
Dua edin arkadaşlar olur mu
Rabbim herkesin bebeğini sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin
günaydın canım
kendini üzme bende de aynı sorun çıktı ayrıca pıhtılaşma varmış çok fazla.
asprin ve iğne yazdı. iğne evde kendi kendine vurabileceğin ince iğnelerden.
2 hafta sonra kontrole gideceğim. aynı durumda olan bir arkadaşım daha var onun doğumuna az kaldı hiçbir sorunu yok.
o da aynı iğneyi kullanıyor. birşey olmaz Allahın izniyle gönlünü ferah tut.
inş canım benim akşam öğrendiğimden beri çok
üzgünümpzt tahlil yapılacak ona göre
işlem yapacağız dedi doktorum
hayırlısı canım sen de inş güzel habeler alırsın cnm
evet ben de ilk öğrendiğimde çok endişelenmiştim ama araştırınca çok kişide görüldüğünü ve o kadar önemli olmadığını öğrendim ve rahatladım.
inşallah canım sen de güzel haberler alırsın. kendini de bebişini de üzme lütfen.
hastanın yanında nasıl bağırıyor bana ya eşim benle böyle konuşmadı daha yemekte yiyemedim moralimi alt üst etti embesil
3lü test sonuçlarım çıkmış az önce dkotorumla konuştum. Herşey normal dedi
Sadece idrarımda enfeksiyon çıkmış onun için de monorol diye bir ilaç tavsiye etti. ayy ilaç manyağı oldum iyice
ama bebeğim sağlıklıymış gerisi hiç önemli değil canım kuzum
herkes bebek görüyor rüyasında, ben waffle gördümm :)))
kızlar bugün bizim eve temizliğe gelen kadına bir hediye alacaktım - 15 gün içinde doğuracak- durumları yok o yüzden sorayımda alayım dedim, ihtiyacı ola bişey olsun dedim, ve öğrendim ki henüz hiçbir şey almamış yatak kıyafet falan hiçbir şey, bugün verdiğim ücreti ile kendine doğum için gecelik takımı bebeğe de hastane çıkışı alacakmış o kadar. o kadar üzüldüm ki? hayat ne kadar adaletsiz. bu arada hala neden çalıştırıyrsun diyenler olabilir, çünkü ben çalıştırmasam da başka biryerde çalışmak zorunda, paraya çok ihtiyacı var ben de elimden gelen herşeyi yapıyorum yorulmaması için, mağdur olmaması için işim tam yapılmasa da çalışmasına razı oluyorum. neyse gerçekten çok üzüldüm bugün
kızlar bu arada ben çalıştığım şirkette kimseye söylemedim henüz bebişi ama geçen gün patron ile beraber bir konu konuşuyorduk hiç farkında değilim elim titriyormuş, patronum ne oldu neden elin titriyor senin dedi, ben de öğle yemeği yememiştim, ondandır dedim o da laf gelişi hamile misin yoksa dedi? öyle dediğinde yalan da söyleyemedim öyle kaldım, evet de diyemedim en sonunda evet dedim, inanmadı ilk önce ama o kadar şarırdı ve sevindi ki, gerçekten bu kadar sevinmesini hiç beklemiyordum, çok sevindim sevinmesine patron ne de olsa :)
kızlar yorucu bir gün geçirdik bugün ama çok güzeldi bebişimin ilk alışverişlerini yaptık baya bir şey aldık Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin. Cinsiyetimizi de öğrendik listeyi tutan arkadaşlara duyurulur KIZIMIZ olacakmışherkese iyi geceler haber vermeden yatmayayım dedim
LUXXOR canım gözünaydın prensesin geliyormuşalışverişlerde yapılmış ciciler topiğne ekle bizde bakalım
arsimasen işten ayrılacakmısın canım
Cnm çok sevindim bir prenses daha geliyor demek aramıza. Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi...kızlar yorucu bir gün geçirdik bugün ama çok güzeldi bebişimin ilk alışverişlerini yaptık baya bir şey aldık Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin. Cinsiyetimizi de öğrendik listeyi tutan arkadaşlara duyurulur KIZIMIZ olacakmışherkese iyi geceler haber vermeden yatmayayım dedim
Cnm içini ferah tut herşey temiz çıkar inşallah dularım senin ve bebişinle allahın izniyle sağ salim alacağız inşallah...Günaydın anneler ve bebişleri nasılsınız ;Bizim dün kötrolümüz vardı biraz kötü geçti bebeğin eşi kalınmış bir sürü test verdi Dua edin arkadaşlar olur mu Rabbim herkesin bebeğini sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin
günaydın
az önce bebeğimin hareketini hissettim. daha önce de ufak tefek birşeyler hissediyordum ama ilk kez bugün bebek olduğundan emin oldum.
karnımı içerden dürttü resmen. çok tatlıydı
Allahım ne güzel bir duygu, rabbim kimseyi mahrum etmesin
Günaydıııınnnnn kızlar....
haziran anneleri topiğinde bakın ne buldum...Beni çok duygulandırdı sabah sabah ağlattı beni!!!
♥ Anneciğim; ♥
Geçen hafta bana yazdığın mektubu aldım. Çok Teşekkür ederim. Benim için sıcacık bir minik ev yapmışsın burada. Ayrıca bana çok iyi bakıyorsun. Biraz yoruyorum seni biliyorum ; ama söz ileride kendimi affettireceğim.
Bazen seni hüzünlü görüyorum; neden anneciğim? Ben senin üzülmeni istemiyorum.Bir defasında çok duy...gulandığını, gözlerinden yaş geld...iğini bile hissettim; ellerimi uzatıp gözyaşlarını silmek istedim; ama yapamadım.Bazen de neşeli oluyorsun ya, sen gülümseyince ben kahkahalar atıyorum buralarda .Babamın sesi de bana huzur veriyor anne; hele benim hakkımda konuşuyorsanız.
Kendinize iyi bakın , benim size çok ihtiyacım var.
Sizi, çok ama çok seviyorum anneciğim, yakında görüşmek üzere ♥
Alıntıdır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?