2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım o para senin hakkın sen elinde raporla gidiceksn ayrıca sigortadan alıcaksın parayı sen sadece işe gitmiceksn

bilgin için sağol cnm

tebrikler umarm hep güzel haberler alırsın

peki o 16 haftadan sonra işe dönme mecburiyeti varmı. yani parayı o 16 hafta içinde alabilicekmiyim. muhtemelen sorunlu ayrılacağım işten. dönüşü olmayan bir iş olacak

Günaydın sevgili annelerimiz ve bebişlerimiz

günaydın
az önce bebeğimin hareketini hissettim. daha önce de ufak tefek birşeyler hissediyordum ama ilk kez bugün bebek olduğundan emin oldum.
karnımı içerden dürttü resmen. çok tatlıydı
Allahım ne güzel bir duygu, rabbim kimseyi mahrum etmesin

Son düzenleme:

Günaydın..
Bugün erkenciyim:)Eşimi yolladıktan sonra yatamadım doğru buraya..

Canım bende dün artık vurma şeklinde hissettim.Dua ederken içimde o kadar coştu kiCidden harika bir duygu..

Canım gözün aydın..

Artık göbüşteki mavi kurdeleyi çıkarma zamanı

Günaydın anneler ve bebişleri nasılsınız ;

Bizim dün kötrolümüz vardı biraz kötü geçti
bebeğin eşi kalınmış bir sürü test verdi
Dua edin arkadaşlar olur mu
Rabbim herkesin bebeğini sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin

günaydın canım
kendini üzme bende de aynı sorun çıktı ayrıca pıhtılaşma varmış çok fazla.
asprin ve iğne yazdı. iğne evde kendi kendine vurabileceğin ince iğnelerden.
2 hafta sonra kontrole gideceğim. aynı durumda olan bir arkadaşım daha var onun doğumuna az kaldı hiçbir sorunu yok.
o da aynı iğneyi kullanıyor. birşey olmaz Allahın izniyle gönlünü ferah tut.

inş canım benim akşam öğrendiğimden beri çok
üzgünümpzt tahlil yapılacak ona göre
işlem yapacağız dedi doktorum
hayırlısı canım sen de inş güzel habeler alırsın cnm

inş canım benim akşam öğrendiğimden beri çok
üzgünümpzt tahlil yapılacak ona göre
işlem yapacağız dedi doktorum
hayırlısı canım sen de inş güzel habeler alırsın cnm

evet ben de ilk öğrendiğimde çok endişelenmiştim ama araştırınca çok kişide görüldüğünü ve o kadar önemli olmadığını öğrendim ve rahatladım.
inşallah canım sen de güzel haberler alırsın. kendini de bebişini de üzme lütfen.

Çok teşekkür ederim canım benim içimi rahatlatsın saolasın

günaydın herkeseee

hastanın yanında nasıl bağırıyor bana ya eşim benle böyle konuşmadı daha yemekte yiyemedim moralimi alt üst etti embesil

embesil bi insan yüzünden kendini üzüp bebeğinide etkileme lütfennn

gözün aydın
enfeksiyonda geçer inş. geçmiş olsun

herkes bebek görüyor rüyasında, ben waffle gördümm :)))

hahahaahha :)

hayat çok garip ve dediğin gibi hiç adil değil
Allah yardımcısı olsun gerçekten zor

ben 7. haftada söylemiştim
hem bazı insanlar bana karşı tavırlarını değiştirsin diye hemde doktor izinlerinde rahat olabilmek için :)
çok sevinmişti
dünde hem genel müdürümle hem patronumla mayısta izne ayrılıp sonrasnda işten ayrılacağımı söyledim ve cumartesileri izin istedim artık
ikiside sağolsun iyi karşıladı
ayrılacağımı söylediğimde patronumun gözleri doldu konuşma sonrası kalktı sarıldı bana
ben 11 senedir buradayım :)

ohhh süper alışveriş :)
kızınla ilk alışveriş doğsun büyüsün ohhh alt üst edersiniz dükkanları :)
gözün aydın tatliş

LUXXOR canım gözünaydın prensesin geliyormuş alışverişlerde yapılmış ciciler topiğne ekle bizde bakalım

arsimasen işten ayrılacakmısın canım

Cnm çok sevindim bir prenses daha geliyor demek aramıza. Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi...

gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. kızlar baya çoğaldı. hakimiyet bizde

Son düzenleme:
Cnm içini ferah tut herşey temiz çıkar inşallah dularım senin ve bebişinle allahın izniyle sağ salim alacağız inşallah...

Günaydıııınnnnn kızlar....
haziran anneleri topiğinde bakın ne buldum...Beni çok duygulandırdı sabah sabah ağlattı beni!!!

♥ Anneciğim; ♥

Geçen hafta bana yazdığın mektubu aldım. Çok Teşekkür ederim. Benim için sıcacık bir minik ev yapmışsın burada. Ayrıca bana çok iyi bakıyorsun. Biraz yoruyorum seni biliyorum ; ama söz ileride kendimi affettireceğim.
Bazen seni hüzünlü görüyorum; neden anneciğim? Ben senin üzülmeni istemiyorum.Bir defasında çok duy...gulandığını, gözlerinden yaş geld...iğini bile hissettim; ellerimi uzatıp gözyaşlarını silmek istedim; ama yapamadım.Bazen de neşeli oluyorsun ya, sen gülümseyince ben kahkahalar atıyorum buralarda .Babamın sesi de bana huzur veriyor anne; hele benim hakkımda konuşuyorsanız.
Kendinize iyi bakın , benim size çok ihtiyacım var.
Sizi, çok ama çok seviyorum anneciğim, yakında görüşmek üzere… ♥

Alıntıdır....

luxxorrrrrrrr canımmmmmmm demekk sendeee KIZ annesi olacannn yaşasınnn kızlar önde valla cicilerinide bekliyoruz hayırlı olsun sağğlıkla giysin canım inşallahhhhhh

pınarcımmm bnde artık iyicee hissediyorumm artık normal hareketlerden öte bişi... bide benim karnımdan sürekli sesler geliyo gurultu gibi ama değil sizde de var mı

canımmm geçmiş olsun üzülme ama bak pınar arkadaşımız ne güzel anlatmış.. korkulacak bişi yok diye umarım en kısa sürede neticeye ulaşır canımm ..

Okuduktan sonra göz yaşlarımı tutamadım..

Üzülme annesi..
Kim bilir bu 9 ay boyunca nelerle karşılaşacağız daha..
Biz güçlü olalım ki onlar huzurlu olsunlar..
Dualarım seninle ve yavrunla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…