2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım oncelikle sakin ol üzme kendini ve bebeğini yanına bırını versınler de vermezsenız kım oldugunu bılmedıgım bır yere gıtmem de . herhalde sana ceza verecekler deıller ya bu yuzden

canım aile hekimliğinde sağlık ocağına gelemeyen hastalar için gitmek zorundayız ama doktorda benle gelmek zorunda yalnız gitmemem gerekir kendi gelmiyor tek gideceksin diyor bana bu şehre daha yeni geldik kimseyi bilmiyorum insan babasına güvenemiyor bu zamanda tanımadığım bir adamın peşine düşücem evine gidicem bana bişey yapsa nasıl savunucam kendimi

ay canımya madem o da gıtmek zorunda o gıtmezse sende gıtme canım valla dedıgın gıbı ınsan babasına bıle guvenemıyo bu zamanda tabıı nedesem bos bılıyorum umarım cozum yolu bulursun

ay sakin ol üzm e canını
tek başıma gidemem bilmediğim yere de çık işin içinden kimsenin sana bağırmaya hakkı yok

ay canımya madem o da gıtmek zorunda o gıtmezse sende gıtme canım valla dedıgın gıbı ınsan babasına bıle guvenemıyo bu zamanda tabıı nedesem bos bılıyorum umarım cozum yolu bulursun

pazartesi sağlık müdürlüğüne gidicem alın beni bu adamın yanından diye tam bu kavganın üstüne eşim aradı sesini duyunca başladım ağlamaya zaten sinirli bir insan illa gelicem oraya diyor zor ikna ettim haklıyken haksız konuma düşmeyim diye özel sektör olsa anlarımda devletin memuruyum ben ne hakla böyle davranır torpili kuvvetliymiş o yüzden böyle çenesi çıkıyor

hastanın yanında nasıl bağırıyor bana ya eşim benle böyle konuşmadı daha yemekte yiyemedim moralimi alt üst etti embesil

bence çok haklısın bilmediğin etmediğin eve niye gidesin ki .... aile hekimi olan gitsin ...... ya canım sen millete sinirlenip bebegini aç koyma unutma o senin bişeyler yemeni beklio oda senden yararlanacak elin değmeyen adamı için bebegini aç koyma .....

zaten bebeğim için zorla yedim bişeyler canım pazartesi gidip değiştiricem yerimi çok sabırlı bir insanım saygıyıda çok iyi bilirim ama bu adam insanlıktan çıkarıyor

3lü test sonuçlarım çıkmış az önce dkotorumla konuştum. Herşey normal dedi
Sadece idrarımda enfeksiyon çıkmış onun için de monorol diye bir ilaç tavsiye etti. ayy ilaç manyağı oldum iyice
ama bebeğim sağlıklıymış gerisi hiç önemli değil canım kuzum

herkes kilo alıyo ben hala başlangıç kiloma dönmedim bile, -2'deyim. bu kötü bi şey mi bilmiyorum ama:44:şu ana kadar kilo alcaz diye bi kaide yok sanırım, çocuğumun gelişimi gayet iyi nasıl olsa yediklerim olduğu gibi ona gidiyo heralde...
hastanın yanında nasıl bağırıyor bana ya eşim benle böyle konuşmadı daha yemekte yiyemedim moralimi alt üst etti embesil
iş hayatı stresini insan hamileyken hiç çekemiyo bi de haksızlığa uğrayınca!!! ne demekmiş cnm bağırmak haklarını biliyosan (senle gelmek zorundaysa) hemen ile başvurup durumunu anlat hallolur inş.
ben hep pembeli pembeli kız bebek gördüm ama her zaman erkek hissettim ve oğlum olcak innşallah.!

gözün aydın canım çok sevindim:)

işyerinden değil sen sigortadan alıcaksın paranı.Tabi bu arada sgk an aldığın ücretten yatıyorsa problem yok ama asgari ücretten yatıyorsa kendi maaşından az alırsın.(geri kalanı patronun tamamlarsa ne ala) parayı izin sonunda tamamını yada 2 kerede alabilrsin raporluyken.

canım bende gördüm rüyamda oğlum diye seviyodum karnımı ,3gün sonra dr a gittğimizde erkek dedi şaşırmıştım

aa hemşerimi üzemezler .canım bazı insanlar ne kadar sabırlı olursan ol insanı çileden çıkarıyolar değil mi?üzülme dicem ama ben olsam bende aynı senin gibi olurdum ama o dr yanından ayrılman için elinnden geleni yap ipler kopunca eskisi gibi olmuyo malasef

ben rüyamda en başından beri kız çocuğu görüyorum...Erkek dediler %99
birde rüyamdaki kız çocuğu esmer kara gözlü ....fakat eşim sarışın,ben beyaz tenli, renkli gözlüyüz nasıl olucaksa artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…