2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende rüyamda 3 kez erkek bebek doğurdum.. ama gecen gün öğrendim kızım olucak yani tersi çıkıyo..bi oğlum vardı zaten cok şükür bide kızım oluyoo..sende en yakın zamanda öğrenirsin inşallah ..allah gönlüne göre versin canım

Canım,ben hep rüyamda erkek çocuk gördüm..Nasip olursa oğlum olacak

benimde 13 aylık bir kızım var canım

benimde 13 aylık bir kızım var canım

benımde 2 yasına bu ay basıcak bı kızım var ne acelecı bırımısım
esım emınmısın ıstedıgınden hep derdı 2 bebegı ben hep evet derdım
hep erkek bebek ısterdım kızımız var erkek te olur dıye
allaha sukur gonlumde kını verdı saglıkla kucagıma almayıda nasıp etsın ınsallah

kızlarrrr bi bakayım dedim ama okuyamadım hemen bi görünmek istedim...diş ağrısından ressmeeennn mahvoldummmm yineee((( acilen doktora gittikkk ağızım sol tarafım uyuşukkk daha akşam yemeği bile yemedik şimdi hazırlıcam yicez sonrada gelicem inşallah gelebilirsem arkadaşlarr

geçmiş olsun canım çekildimi dişin morfin yapıyolarmı hamileyken benimde arada ağrı yapıyo bir dişimde hamileyken çeklimez diye gitmiyorum

Geşmiş olsun canımmm diş çok zorr ya Allah
yardımcın olsun

canım ama çürük diş bebeğe daha çok zarar veriyormuş o yüzden muhakkak 2. 3 aylık dönemde sorunlu bir diş varsa tedavisinin yapılması gerekiyormuş, benim de 20.lik dişimde sorun var 15 gün içinde gideceğim, dr.um "git gitmezsen son 3 aylık dönemde daha kötü olursa ne yapacaksın en güvenli zaman şimdi" dedi.

bu arada ben de rüyamda erkek bebiş görmüştüm ama kızım olacak inşallah.

kızlar bugün bizim eve temizliğe gelen kadına bir hediye alacaktım - 15 gün içinde doğuracak- durumları yok o yüzden sorayımda alayım dedim, ihtiyacı ola bişey olsun dedim, ve öğrendim ki henüz hiçbir şey almamış yatak kıyafet falan hiçbir şey, bugün verdiğim ücreti ile kendine doğum için gecelik takımı bebeğe de hastane çıkışı alacakmış o kadar. o kadar üzüldüm ki? hayat ne kadar adaletsiz. bu arada hala neden çalıştırıyrsun diyenler olabilir, çünkü ben çalıştırmasam da başka biryerde çalışmak zorunda, paraya çok ihtiyacı var ben de elimden gelen herşeyi yapıyorum yorulmaması için, mağdur olmaması için işim tam yapılmasa da çalışmasına razı oluyorum. neyse gerçekten çok üzüldüm bugün

malesef hayat boyle her ınsanın yasam kosulu bır olmuyor dogumun son anına kdr calısan cok kısı var canım bunu da bılıyorsun hatta soyle dusunursek taa eskı zamanlarda ınsanlar sırtında bebeklerle tarlalarda calısırmıs tarlada dogururmus saglık versın allah sen elınden gelenı yapmıssın zaten dedıgın gıbı sana gelmesı baskasına gıderdı ıhtıyac ıste

kızlar bu arada ben çalıştığım şirkette kimseye söylemedim henüz bebişi ama geçen gün patron ile beraber bir konu konuşuyorduk hiç farkında değilim elim titriyormuş, patronum ne oldu neden elin titriyor senin dedi, ben de öğle yemeği yememiştim, ondandır dedim o da laf gelişi hamile misin yoksa dedi? öyle dediğinde yalan da söyleyemedim öyle kaldım, evet de diyemedim en sonunda evet dedim, inanmadı ilk önce ama o kadar şarırdı ve sevindi ki, gerçekten bu kadar sevinmesini hiç beklemiyordum, çok sevindim sevinmesine patron ne de olsa :)

msg canım düşüncesiz insanlarla uğraşmak çok zor bence de biran önce değiştirmeye bak sen o dr.u, bir de böyle tatsızlık olmuş devamlı sinirini bozmasın senin, bebişin de sinirlenirse görür o gününü

ben artık bebeğimi hissediyorum baya baya belli oluyor kımıldadığı çok değişik bir duygu gerçekten içimde bir kalp var yesinler onu, hissetmeye başlamayanlar da bir an önce hissederler umarım.

geçmiş olsun canım çekildimi dişin morfin yapıyolarmı hamileyken benimde arada ağrı yapıyo bir dişimde hamileyken çeklimez diye gitmiyorum

canım walla benim ciddi sorun olan 2 dişim var,bu yüzden kadın doğumcuma sordum oda lokal anestezi olacağı için diş yaptırmanda sorun olmıcaktır dedi...bende gittim bi dişçi cesaret etmedi diğerine gittim daha önce bahsettiğim antibiyotiği verdi bitince gel dedi ama iltihap olmayan dişimdi asıl beni delirten...ve bu akşam üzeri kendimi camdan bile atmak istedim bağıra bağıra ağlattı beni ağrısı..bu dişteki sorunumda küçük bi parça kırılmıştı ve ufacık bir çürük oluştu içinde ve sanırım yediğim herşey oraya gittikçe ağrı fazlalaştı ve bizde çok iyi dedikleri doktora eşim tel etti ve gittik adam gerçekten iyi bi doktormuş ve çok rahat şekilde kurtarıcam kızım dedi uyuşturdu çürüğü temizledi geçici dolgu yaptı ve antibiyotik bitince p.tesi gel hem üsttekini çekelim hemde alttakine kanal yapalım dedi ve üstüne basa basa müdahale etmeyen dotorlara ızdı çümkü sorunlu diş eninde sonunda apse yaparmış ve bu daha çok zarar verirmiş bebeğe ve dedi ki kesinlikle erteleme böyle sorunlu dişlerle girme doğuma dedi canım bence sende bak çaresine sorunluysa dişin...

evet canım bir yandan da şöyle düşündüm, ben de doğuma iki hafta kalana kadar çalışıp iznimin çoğunu doğumdan sonra kullanmak istiyorum, sonuçta o da evde isterse dinlenir uzanır kendini zorlamasına gerek yok dedim, bana bugün "keşke senin ki ilk önce doğsaydı ona olmayanlara bana verirdin" dedi, içim burkuldu. işyerinde bir büyüğümün torunu olmuştu 6 ay önce ona söyledim olmayan varsa istedim eşimle de konuştum yardım edeceğiz inşallah, hayat herkese aynı davranmıyor maalesef

canım sen neredesin ben de hem kendi diş dr.uma sordum hem de yakında ki bir dr.a gittim bana ikisi de cesaret edemedi ve çapaya git dediler ben de korktum 4. ayı ortası gelsin öyle gideyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…