- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.421
İyi haftasonları en güzel anneler ve melekleri
Bugün 3 tane film izledim.
İçlerinden en çok doğum sancısını beğendim eğlenceliydi..
iyi olmanıza sevindim canım inş. sizde hayırlısıyla biran önce cinsiyeti öğreniriniz.... hamilelik bazen insanı çk agırlastırıo ya
inşallah canım benim insanın en çok merak ettiği şey bu oluyo...hemde nasıl canım ağırlaştırıyo ben normalde bu güzel hafta sonunda kocamı alır çıkar gezerdim ama kocam azıcık dolaşayım dedi hiç itiraz etmedim çünkü keyfim yok hiç :120:uyumazsam kendime gelemicem sanırım çünkü resmen gözlerim kapanıyo canım akşama nasipse bebeğimizin eşyalarının fotolarıyla geri dönücemm görüşürüz yinee
dogum sancısı eğlenceli miydiiiiiD
Eğlenceliydi
Doğum sancımız geldiğinde de böyle güleriz inşallah..
merak ettim şu filmi :)))))
kızlarrrrrrrrrrr iyi akşamlarrrr,bugun doktora gıttım,ve paşam oluyorrrrrr.bi erkek dahaaa :)) koca bi pipi gördük babasıyla,daha doktor demeden.sonra doktor aynı seyi gösterdi bu erkek kesin dedi, cok şükür kurtuldum cinsiyet sancısından.darısı biran önce öğrenemeyenlerin başına :) ,allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. çok tatlı bişeydi yaaaaa,kalbinin odacıklarını inceledik,cok şükür bi sorun yok.rabbim tüm bebek ve anneleri korusun Allah sağlıcakla kucağıma almayı nasip ederse adını sıraç koycaz:))) Allah tamamına erdirsin herkesinkini
canım hayırlı olsun gözün aydın:) darısı bizlere inşallah:)kızlarrrrrrrrrrr iyi akşamlarrrr,bugun doktora gıttım,ve paşam oluyorrrrrr.bi erkek dahaaa :)) koca bi pipi gördük babasıyla,daha doktor demeden.sonra doktor aynı seyi gösterdi bu erkek kesin dedi, cok şükür kurtuldum cinsiyet sancısından.darısı biran önce öğrenemeyenlerin başına :) ,allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. çok tatlı bişeydi yaaaaa,kalbinin odacıklarını inceledik,cok şükür bi sorun yok.rabbim tüm bebek ve anneleri korusun Allah sağlıcakla kucağıma almayı nasip ederse adını sıraç koycaz:))) Allah tamamına erdirsin herkesinkini
merhaba canım hoşgeldin allah sağlıkla kucaklarımıza almayıda nasip etsin inşallahMerhaba bende Temmuz annesi olacağım inşallah...
bende temmuzda 2. bebegimi kucagıma alıcagım inşallah bugün itibariyle 17 hafta 2 günlük
kızlarrrrrrrrrrr iyi akşamlarrrr,bugun doktora gıttım,ve paşam oluyorrrrrr.bi erkek dahaaa :)) koca bi pipi gördük babasıyla,daha doktor demeden.sonra doktor aynı seyi gösterdi bu erkek kesin dedi, cok şükür kurtuldum cinsiyet sancısından.darısı biran önce öğrenemeyenlerin başına :) ,allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. çok tatlı bişeydi yaaaaa,kalbinin odacıklarını inceledik,cok şükür bi sorun yok.rabbim tüm bebek ve anneleri korusun Allah sağlıcakla kucağıma almayı nasip ederse adını sıraç koycaz:))) Allah tamamına erdirsin herkesinkini
bende temmuzda 2. bebegimi kucagıma alıcagım inşallah bugün itibariyle 17 hafta 2 günlük
Merhaba bende Temmuz annesi olacağım inşallah...
merhaba canım hoşgeldin allah sağlıkla kucaklarımıza almayıda nasip etsin inşallah
hayırlısı olsun canım cinsiyet bellimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?