2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım maşallah cicilerine..
İnşallah sağlıklı, mutlu, huzurlu günlerde kullanırsın hepsini..
Bende aldıklarımı eklemek istiyorum ama bilgisayarımda bir sorun var fotoğraf eklenmiyor

kızlar ben biraz uyuyayım diyorum..akşama yine girerim bişey çıkmazsa inşş... bende bebeğime aldıklarımızı çekeyim fotolarınıda koyayım bari kızmı erkekmi bilmiyorum ama cinsiyet ne olursa olsun olacak şeyler aldık:)özendim bende paylaşayım akşama ufak şeyler ama olsun alışveriş işte öpüldünüss kızlarrr

İyi haftasonları en güzel anneler ve melekleri

Bugün 3 tane film izledim.
İçlerinden en çok doğum sancısını beğendim eğlenceliydi..

iyi olmanıza sevindim canım inş. sizde hayırlısıyla biran önce cinsiyeti öğreniriniz.... hamilelik bazen insanı çk agırlastırıo ya

inşallah canım benim insanın en çok merak ettiği şey bu oluyo...hemde nasıl canım ağırlaştırıyo ben normalde bu güzel hafta sonunda kocamı alır çıkar gezerdim ama kocam azıcık dolaşayım dedi hiç itiraz etmedim çünkü keyfim yok hiç :120:uyumazsam kendime gelemicem sanırım çünkü resmen gözlerim kapanıyo canım akşama nasipse bebeğimizin eşyalarının fotolarıyla geri dönücemm görüşürüz yinee

hadi sana ii dinlenmeler o zaman aksama cicilerle beklioz

merak ettim şu filmi :)))))

Uzun yıllardır yayınevinde çalışan Thea, genç ve güzel bir kadındır. Ancak patronunun onu işten çıkaracağını öğrendiğinde bunu önlemek için geçerli bir sebep yaratır ve patronuna hamile olduğunu söyler.
Bu şekilde işini koruyacağına inan Thea, hamile olduğu haberinin yayılması üzerine yalanını sürdürmek zorunda kalır Bu şekilde hamile olmanın getirdiği çeşitli ayrıcalıklardan da yararlanacaktır Ancak 9 ay boyunca hamile rolü yapmak hiç de kolay değildir.

Filmin Konusunu böyle özetlemişler.

kızlarrrrrrrrrrr iyi akşamlarrrr,bugun doktora gıttım,ve paşam oluyorrrrrr.bi erkek dahaaa :)) koca bi pipi gördük babasıyla,daha doktor demeden.sonra doktor aynı seyi gösterdi bu erkek kesin dedi, cok şükür kurtuldum cinsiyet sancısından.darısı biran önce öğrenemeyenlerin başına :) ,allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. çok tatlı bişeydi yaaaaa,kalbinin odacıklarını inceledik,cok şükür bi sorun yok.rabbim tüm bebek ve anneleri korusun Allah sağlıcakla kucağıma almayı nasip ederse adını sıraç koycaz:))) Allah tamamına erdirsin herkesinkini

İlknurcum hayırlı olsun..
maşallah bebeğine de sana da
Sen zaten erkek hissediyordun değil mi ?

canım hayırlı olsun gözün aydın:) darısı bizlere inşallah:)

canım çok tatlı bunlar ya bayıldımmmmmm ayçanda çok tatlı maşallah çok şaşırdım bukadar büyüdülermi ya benimde böyle ozaman:))

hayırlı olsun canımmmm gözün aydınn

merhaba canım hoşgeldin allah sağlıkla kucaklarımıza almayıda nasip etsin inşallah

hayırlısı olsun canım cinsiyet bellimi:)

evet canım belli 11.haftada erkek gibi dedi dün kesin olarak erkek dedi hayırlısı olsun allah saglıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin herkesin bebegini korusun rabbim

canım gözün aydın..hayırlısıyla kucagımıza almak nasıp olur ınsallah

Benim kızım olacakmış bende 25inde öğrendim.henüz hiçbir alışveriş yapmadım bi sürü şey alasım varrrrr :) birçok siteye abone oldum her hafta bendeki ve bebğimdeki değişiklikleri takip ediyorum. milupadan ve primadan ilk hediyelerimi bile aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…