- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.461
iyi akşamlar,
2 haftadır devam eden kanamam var pıthılarda geliyor ara sıra ama bebeğim gayet sağlıklı Allah a şükürler olsun. Bebeğin eşinin aşağıda oluduğunu söyledi dr um. Yukarı çıkabilir biraz daha büyüdüğü zaman dediler. İnşallah sağlıklı bir sekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi. Bu arada cinsiyetimizide öğrendik minik prens geliyormuş :)
Kızlar fotoları yüklemeye çalışıyorum olmadı gitti bakalım bi daha denicemm
kızlar ben çok kötüyüm ya birden ne oldu bilmiyorum..
3 gündür falan acayip iştahsızım ve mide bulantılarımın olmaması için doktorumun dediği sık sık az az bişeyler yiyip midemi boş bırakmamak ama ben yiyemiyorum en sevdiğim yiyecekleri eşim getiriyo ama ben ağzımda sadece çiğniyorum yiyemiyorum ya midemde bulanıyo şimdi ne yapıcam bilmiyorum ya bebeğim aç kalıyo resmen ya sabah 1 dilim ekmek yedim akşamda bi kaç lokma tavuk okadarnormalde midem boş kalmamalı ama yiyemiyorum of akıl verin..,bi yandanda içim acayip daralıyo ağlamam gelio sürekli salı gününden beri hiç dışarı çıkmadım ondanmı acaba diyorum sıkıldımmı?bi uyudum kalktım falan bugün ama içim daralıyo. hadi o bi yana ama mide olayımı halletmem gerekli ne yapıcam ben ya offf çok kötüyüm çokk
Eki Görüntüle 340387 ay kızlar görünce bayıldım resmen ne tatlı şeyler var eşim zor tuttu bide erkekler için pek bişey yok malesef küçücük bir yeri erkekleri kalanıda kızlara ayırmışlar gücüme gitti valla
bunlar da cok tatlıymıs ama annesı:)kızlara renk secenegı fazla dıye tabı daha cok yer ayırmıslardır ama erkeklerde agırdır yanı annesı öle her rengı gıymezleryerım bunu ben
görünce bayıldım canım ya gömlek kravat takımları falan vardı ama eşim aldırmadı daha erken diyeannemde yelek örmüş hani eski yelekler varya yaşlıların giydiği zincirli saati cebine koyuyorlar ondan örmüş çok tatlı olmuş ya büyüsede giydirsem hemen
ay canım saglıklı günlerde gıysın ınsallah..adam yelegı de var demek pasanınben de ufak tefek basladım ama bıraksalar dolduracam sımdıden gereklı gereksız herseyi
bende canım ya hiç kendime bişey bakmıyorum hemen çocuk reyonuna koşuyorum.dün önlüklü şapkalı tulum aldım 1 takım 6 tane uzun kollu çıtçıtlılardan 2 tanede pijama üstü aldım ve hepsi 55 tuttu ya fabrika satışları daha ucuz oluyor ordan yapıcam tüm alışverişimizi canım
cok uygunmus canım nerdekı fabrıka satıs magazası?
anladım canım ben de ıstanbuldayım belkı dedım bana yakın bı yerdesındır sıye sormak ıstedım:) güle güle gıysın oglun ınsallah cicilerını Allah ım korusun onlarıben malatyadayım canım buda lc waikikinin fabrika satış mağazası var istanbulda da vardır büyük ihtimal annemler kayseride orasıda ucuz oluyor gidersem ordanda almayı düşünüyorum
anladım canım ben de ıstanbuldayım belkı dedım bana yakın bı yerdesındır sıye sormak ıstedım:) güle güle gıysın oglun ınsallah cicilerını Allah ım korusun onları
elim karnımda dolasıyorum hareketlerını hıssedebılmek ıcın ama hala hissetmıyorum.bizim ki pek yaramaz cinsiyetinide göstermedi ben neden hala hıssedemıyorum normalmı acaba daha erkenmı 56kilodayım kıloluda degılım kılolu arkadaslarımız daha gec hıssedermıs zayıflara göre o yuzden dedım 11temmuz doğumum benımle aynı doğum yapacak arkadaslar vardır sanırım s allah saglıkla kucaklamyı nasıp etsın hepımıze her anı heyecan dolu randevuya kadar okadar cok özluyorum ki keşke evdede görebılsek naptıgıını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?