2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin kizlar hayirli pazarlar havada super gunesli gezip tozma gunu

insallah kucuk prensesler prensler iyidir allahin iznile

sabah yatiyorum benim oglum acikmis mi yoksa hareket etmedigim icinmi durmadan kipir kipir
kivrilip duruyodu esimde sabah sporunda oglum diyo

gözün aydın canım inşallah kanaman da düzelir

Kızlar fotoları yüklemeye çalışıyorum olmadı gitti bakalım bi daha denicemm

canım ben hızlıresim.com dan yüklüyorum sen de oradan dene istersen resmi yükle dedikten sonra 3 tane adres veriyor link forumlar yazan yerdekini kopyalayıp buradaki mesajına yapıştırıyorsun çıkıyor o zaman.

eğer bulantın çoksa doktora danış da canım bulantı hapı versin bana dramamine çok iyi gelmişti bulantı dönemimde yemek filan yiyebiliyordum aldığım zaman. İnsan bir de kendini bıraktıkça daha kötü hisseder tatlım sen biraz gez dolaş içinden gelmese de hava al biraz

kızlar dün eşimle lcw fabrika satış mağazasına gittik o kadar indirimli şeyler vardıki bende aldım bir sürü şey cinsiyet değişir diye almıyodum ama hep mavi lacivert almışım ya artık kız olursada giyicek başka çaresi yok bide converse patik aldım resimi koyabilirim inşallah

günaydın herkese..

hava gercekten süper tam gezmelık kendını dısarı atmalık hava ama bız kızımla 2 gün ıstırahatteyız..herkese ıyı gezmeler..

eskı_es canım bence senınkı psıkolojık yanı sen salıdan berıde cıkmıyorsan evden sıkıntı etmıs olabılırsın mıdene vurmus olabılır ben kendımden bılıyorum..aynen dedıgın gıbı cıgner cıgner yutamam bende aynı o durumlarda accık cık bı hava al canım bunaltma kendını hıc..

meleksen fotoya bayıldım süper sabah sabah ıyı geldı

ay kızlar görünce bayıldım resmen ne tatlı şeyler var eşim zor tuttu bide erkekler için pek bişey yok malesef küçücük bir yeri erkekleri kalanıda kızlara ayırmışlar gücüme gitti valla

bunlar da cok tatlıymıs ama annesı:)kızlara renk secenegı fazla dıye tabı daha cok yer ayırmıslardır ama erkeklerde agırdır yanı annesı öle her rengı gıymezler yerım bunu ben

bunlar da cok tatlıymıs ama annesı:)kızlara renk secenegı fazla dıye tabı daha cok yer ayırmıslardır ama erkeklerde agırdır yanı annesı öle her rengı gıymezler yerım bunu ben

görünce bayıldım canım ya gömlek kravat takımları falan vardı ama eşim aldırmadı daha erken diye annemde yelek örmüş hani eski yelekler varya yaşlıların giydiği zincirli saati cebine koyuyorlar ondan örmüş çok tatlı olmuş ya büyüsede giydirsem hemen

ay canım saglıklı günlerde gıysın ınsallah..adam yelegı de var demek pasanın ben de ufak tefek basladım ama bıraksalar dolduracam sımdıden gereklı gereksız herseyi

ay canım saglıklı günlerde gıysın ınsallah..adam yelegı de var demek pasanın ben de ufak tefek basladım ama bıraksalar dolduracam sımdıden gereklı gereksız herseyi

bende canım ya hiç kendime bişey bakmıyorum hemen çocuk reyonuna koşuyorum.dün önlüklü şapkalı tulum aldım 1 takım 6 tane uzun kollu çıtçıtlılardan 2 tanede pijama üstü aldım ve hepsi 55 tuttu ya fabrika satışları daha ucuz oluyor ordan yapıcam tüm alışverişimizi canım

cok uygunmus canım nerdekı fabrıka satıs magazası?

ben malatyadayım canım buda lc waikikinin fabrika satış mağazası var istanbulda da vardır büyük ihtimal annemler kayseride orasıda ucuz oluyor gidersem ordanda almayı düşünüyorum
anladım canım ben de ıstanbuldayım belkı dedım bana yakın bı yerdesındır sıye sormak ıstedım:) güle güle gıysın oglun ınsallah cicilerını Allah ım korusun onları

elim karnımda dolasıyorum hareketlerını hıssedebılmek ıcın ama hala hissetmıyorum.bizim ki pek yaramaz cinsiyetinide göstermedi ben neden hala hıssedemıyorum normalmı acaba daha erkenmı 56kilodayım kıloluda degılım kılolu arkadaslarımız daha gec hıssedermıs zayıflara göre o yuzden dedım 11temmuz doğumum benımle aynı doğum yapacak arkadaslar vardır sanırım s allah saglıkla kucaklamyı nasıp etsın hepımıze her anı heyecan dolu randevuya kadar okadar cok özluyorum ki keşke evdede görebılsek naptıgıını

hoşgeldin canım birçok doktor 20. haftadan önce hissedilmez diyor hatta benim gittiğim 24 bile dedi kişiden kişiye hatta 1 gebelikten 2. gebeliğe bile değişebilir bu durum en kısa zamanda hissedersin umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…