2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkese ıyı aksamlar..2 gündür gıremıyorum maasallah almıs basını gıtmıs sayfalar..doktorumun bana baslattıgı fıtıl(akıntı dolayısıyla) ben de 3 gündür su gıbı akıntıya neden oluyordu..dün aksam da hafif sancılarım oldu ve ben telaslandım acaba bebegımın suyu mu dıye öyle kötüydıkı doktorumu aradım hemen acıle gıt bı suyu kontrol etsınler dedı..ben tabı aglamaktan zor gıttım hastaneye neyse ultrasonda baktılar kızım uyumamıs o saatte kıpır kıpırdı el sallıyordu sankı ıyıyım dıye annesıne...doktoruda yatagından kaldırdık sankı gözler sıs zor yürüdü geldı, güya özele gıttık gözünü seveyım devletın..neyse suyu normal ama alt muayenneyle garantı olur ayrıca bebegın pamuk ıplıgıne baglı degıl onu vücüt korur dedı..ben alt muayane acıl degılse kendı doktorum baksın dedım tmm dedı ama agzından laf kerpetenle cıkıyordu..neyse azıcık da olsa ıcım rahatlamıs olarak eve geldım..ıkı gun yatıcaz ılacı da bıraktık..p.tesı alt muayene olacagız hala cok korkuyorum

Geçmiş olsun biran önce düzelirsiniz ve sorunsuz Allah tamamına erdirir inşallah

Gecmis olsun canm Allah yardimcin olsun ....

canim canini sikma bisi yoktur prensesinin gecen okudum bitane arkadas kk yazmis kanamasila pirtilar bile dusmus ama bebegi masallah cok iyimis seninki sadece su akintidir kotu dusunme hic
bak benimde plasentadan pembe akinti geldi ama hersey normal seninki akinti sadece kotu dusunme hic sikma canini uzme prensesini insallah doktor kontrolundede bisi cikmicak goruceksin

canım tekrar dan gözün aydın bunlar cok ciiiiiiciiiii yaaa
Allahım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
dileklerin içinde çok tesekkür ederim saolasın canım

Canım maşallah cicilerine..
İnşallah sağlıklı, mutlu, huzurlu günlerde kullanırsın hepsini..
Bende aldıklarımı eklemek istiyorum ama bilgisayarımda bir sorun var fotoğraf eklenmiyor

çok sağolun kızlar teşekkür ederim hepinize darısı hepimizin bebişlerine inşallah Bu arada o filmi ben de izledim kupaas çok beğenmiştim ben de

gözün aydın ilknurcum ben de öğrendim dün kızım olacağını
bende temmuzda 2. bebegimi kucagıma alıcagım inşallah bugün itibariyle 17 hafta 2 günlük

Merhaba bende Temmuz annesi olacağım inşallah...

hoşgeldiniz kızlar

ayy canım sorma yaa nasıl büyümüş değil mi ben de şaştım kaldım 1 ay önceki fotosu ile karşılaştırınca, seninki de büyümüştür tabi annesi artık

geçmiş olsun bubacım strese sokmamaya çalış kendini olur mu canım?

hepınıze ıyı aksamlar arkadaslar bı bakım dedım kım var dıe sanırm luxxor da cınsıyet ogrendı artık bır ben kalıyorum anlasılan pazartesı gıdıyoruz memlekete ınsallah ogrenmıs olarak sıze haber verecegım bende

arkadaşlar bir teklifim var kızıma olmayan hiç giyilmemiş 0-6 aylık bebek elbiseleri var isteyen olursa (sakın yanlış anlamayın naçizane benden minik kızlara hediye edilmek üzere) adrese yollayabilirim isterseniz resimlerinide atarım eger talep olursa...

Harika bir fikir aslında. belkide ihtiyaç sahibi birilerine de faydası dokunur.internet ortamında da olsa böylesine paylaşımcı olmanız gerçekten güzel...
:13:

iyi akşamlar,
2 haftadır devam eden kanamam var pıthılarda geliyor ara sıra ama bebeğim gayet sağlıklı Allah a şükürler olsun. Bebeğin eşinin aşağıda oluduğunu söyledi dr um. Yukarı çıkabilir biraz daha büyüdüğü zaman dediler. İnşallah sağlıklı bir sekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi. Bu arada cinsiyetimizide öğrendik minik prens geliyormuş :)

yaaaa ben hissedemedim hala bebişimi :44:
bazen göbek deliğime yakın bir yerlere sanki ayaklarını dayıyor gibi bir baskı oluyor gerçekten ayaklarınımı dayıyordur ki:44:

ben de iki gün önce bi şeyler hissettim ama emin olamadım. :44: o anları sabırsızlıkla bekliyorum..

canım progestan alıyo musun?iğne ya da hap?bol bol dinlen. kendine iyi bak.

gecmis olsun canim insallah hemen atlatirsin oglusunda sende rahatlarsiniz

benimde gecen hafta pembe akintim oldu rahim kapali bebekte iyidi bi sorun yoktu
bizimde plasenta asagi inmis doktor 2 igne verdi haftada bir tetbir amacli olsun bi sorun yok dedi
ama o pembe damlalar bize beni oldurdu valahi

kızlar ben çok kötüyüm ya birden ne oldu bilmiyorum..
3 gündür falan acayip iştahsızım ve mide bulantılarımın olmaması için doktorumun dediği sık sık az az bişeyler yiyip midemi boş bırakmamak ama ben yiyemiyorum en sevdiğim yiyecekleri eşim getiriyo ama ben ağzımda sadece çiğniyorum yiyemiyorum ya midemde bulanıyo şimdi ne yapıcam bilmiyorum ya bebeğim aç kalıyo resmen ya sabah 1 dilim ekmek yedim akşamda bi kaç lokma tavuk okadar normalde midem boş kalmamalı ama yiyemiyorum of akıl verin..,bi yandanda içim acayip daralıyo ağlamam gelio sürekli salı gününden beri hiç dışarı çıkmadım ondanmı acaba diyorum sıkıldımmı?bi uyudum kalktım falan bugün ama içim daralıyo. hadi o bi yana ama mide olayımı halletmem gerekli ne yapıcam ben ya offf çok kötüyüm çokk

canım öncelikle ğeçmiş olsun.ama sakın panik yapma seninki annelik hastalığı...artık içindeki can hareket edmeye başladı o içeri sende kendi içine sığmıyorsun.bunlar gelip geçici ilk bebeğimde bnimde başıma geldi. duş al ...yeni bebeği olan arkadaşların varsa onların yanına ğit.dışarı çıkamasanda balkona çık 10 dk.nefes al.market gez.hem içindekinide merak etme o senin vücüdündan her besini alıyor.için almıyorsaa yemekde yeme.ğönülsüz yenilen aş ya karın ağrıtır yada baş....

önceli,kle ilk bebeği olan anneler bunu sizin için yazıyorum.lütfen şu anda nasıl bir durumdaa olursanız olun hamileliğin tadını çıkarın.hem bu çok ğüzel anlar bir daha gelmiyor.hemde ikinci gebeliğinizde bşu anda yaşadığınız rahatlığı heyacanı yaşayamıyorsunuz.kendimden pay biçiyorum...bu ğün benimde bulantım ve kasıklarımda krap vardı yatıp dinlenmeyi hayal ederken birden oğlumun deli ğibi kaşındığını ğördüm sırtına baktığımda birde ne ğöreyim sanki pire yemiş ğibi her yeri kırmızı kırmızı hani yatacaktım ya ben hani dinlenecektim ya hepsi hayal oldu.önce doktor sonra aileden bilğili kişiler aranıp akıl alındı.içim rahat etmedi.oğlumu kaptığı ğibi acile ğittik bir sürü işlem sonucu oğlumun alerji olduğunu öğrendik ve eve yeni ğirdik...yani kısaca anlıyacağınız. lütfen ilk bebeğinizin hamilekliğini doya doya yaşayın tadını çıkarın..zira diğer gebeliklerde bu kadar rahat olmayacaksınız.
unutmayın annelik heran endişe halidir.

aynen katılıyorum cnım her anının güzel yaşamaya çalışın bende aynı durumdayım.gerçekten zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…