- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.481
hosgeldın canım hayırlı olur ınsallah bebısın..ben de ılk defa sanırım bebıstı yanı dün aksam 2 pıtpıt hıssettımelim karnımda dolasıyorum hareketlerını hıssedebılmek ıcın ama hala hissetmıyorum.bizim ki pek yaramaz cinsiyetinide göstermedi ben neden hala hıssedemıyorum normalmı acaba daha erkenmı 56kilodayım kıloluda degılım kılolu arkadaslarımız daha gec hıssedermıs zayıflara göre o yuzden dedım 11temmuz doğumum benımle aynı doğum yapacak arkadaslar vardır sanırım s allah saglıkla kucaklamyı nasıp etsın hepımıze her anı heyecan dolu randevuya kadar okadar cok özluyorum ki keşke evdede görebılsek naptıgıını
bir kızın olucak öylemi çok güzel hayırlısıyla saglıklı bı şekılde kucaklarsınız inşallah canım tam 17.haftayı doldurdugum gün doktor bey 175gr oldugunu söyledi bebişimiin merakla ve heycanla hem kıpırtısını hem cınsıyetını duymak istıyroum bı dahakı randevu 6martta sabret sabredebılırsen ama yapacak bısey yok benımkı çikolata sevmıyo galıba teyzeleri bacab bacak üstüne atıp keyif yapıyodu. ultrasonda okadar cıkolata yedım hıc bozmadı keyfını yaramaz sen kacıncı haftadasın canım nası bısey ılk hareketı nası anlıycaz ya kacırırsam ben hıssetmıyosam o kıpırdııyoda dıye üzülüyorum
bir kızın olucak öylemi çok güzel hayırlısıyla saglıklı bı şekılde kucaklarsınız inşallah canım tam 17.haftayı doldurdugum gün doktor bey 175gr oldugunu söyledi bebişimiin merakla ve heycanla hem kıpırtısını hem cınsıyetını duymak istıyroum bı dahakı randevu 6martta sabret sabredebılırsen ama yapacak bısey yok benımkı çikolata sevmıyo galıba teyzeleri bacab bacak üstüne atıp keyif yapıyodu. ultrasonda okadar cıkolata yedım hıc bozmadı keyfını yaramaz sen kacıncı haftadasın canım nası bısey ılk hareketı nası anlıycaz ya kacırırsam ben hıssetmıyosam o kıpırdııyoda dıye üzülüyorum
hoşgeldin canım birçok doktor 20. haftadan önce hissedilmez diyor hatta benim gittiğim 24 bile dedi kişiden kişiye hatta 1 gebelikten 2. gebeliğe bile değişebilir bu durum en kısa zamanda hissedersin umarım
17+1 olduk canım bızde bugun:)))
Eki Görüntüle 340387 ay kızlar görünce bayıldım resmen ne tatlı şeyler var eşim zor tuttu bide erkekler için pek bişey yok malesef küçücük bir yeri erkekleri kalanıda kızlara ayırmışlar gücüme gitti valla
canım bunun aynısını bende oğluma almıştım çok şirin ğüle ğüle kullan .ben 2 sene önce 10. tl. ye almıştım sen kaça aldın ...
canım progestan alıyo musun?iğne ya da hap?bol bol dinlen. kendine iyi bak.
gecmis olsun canim insallah hemen atlatirsin oglusunda sende rahatlarsiniz
benimde gecen hafta pembe akintim oldu rahim kapali bebekte iyidi bi sorun yoktu
bizimde plasenta asagi inmis doktor 2 igne verdi haftada bir tetbir amacli olsun bi sorun yok dedi
ama o pembe damlalar bize beni oldurdu valahi
mrb kızlar nasılsınız ? ya size bişey sormak istiorum bi kaç gündür inanılmaz derecede midem yanıyo özellikle geceleri bunun sizlerdede oluyomu yada nasıl gecer doktora gittigimde sorcam belki bi çözümü wardır.herkes dio cocuk saçlanıyo ondan dıyolar :)birde dün aksam o kadar güsselll bi rüyya gördümkiii bi oğlum oluyomuşş sarı uzun saçlııı beyaz tenli masmavii gözlüüü ay allahım ne kadr tatlıydı öyleee sanki gercek gibiydi
kızlar annem aradı rüyasında bir oğlum varmış adını soranlara adı ramazan diyormuş zaten doğumda ramazana denk geliyor annem illa bu ismi koyucan diyor rüyada görünen ismin konması şart mı:26:
canım çocuk saçlanıyo diye birşey yokmuş batıl innanç diyor dr bir sitede okudum geçenlerde..inşallah rüyandaki gibi bebişin olur eşimde aynı öyle görmüş sarı saçlı mavi gözlü bir erkek bebek
ay ne bilim banada mantıksız gelio zaten çocuk midemizdemiki mide yanmasını cocugun saçlanmasına bağlıolar ..amin canım hayırlısı olsn bakalım saglıklı olsunlarda kız erkek farketmes.
zaten mantığa uymayan şeyler genelde batıl inanç oluyo değilmi?aaa seninki daha belli olmadımı canım haftanda ilerde bayaa
ben hiç öyle bişey duymadım canım sen sevdiysen koy bence
bulundugum yer ugfak bi ilçe özel hastane yok dewlet hastanesi var ailem kayseride oraya gttiğimde kendini göstermedi bi kaç gun sonra geri gittim doktoruma büyük ihtimalle kız olabilir dedi.sonra gecen hafta burdaki doktora gittim erkk olarak görüorum dedi yani kesin bişe demedi arada derede kaldık.ayrıntılı ultrasona gidicem bakalım orda belli olur kesinlikle diolar.bende diorumki üç boyutluyamı gitsem :))) bebişimi daaha yakındanmı görsem karar vremedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?