2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldın canım hayırlı olur ınsallah bebısın..ben de ılk defa sanırım bebıstı yanı dün aksam 2 pıtpıt hıssettım sımdı hatta sana yazarkende sag tarafımda pıtpıt yapıo sanırım kızcemmmmm:)gaz maz degıl bu..süper bıse..en yakın zamanda teklemelerını hıssedelım ınsallah..200 gram olduklarında hıssedılebılırmıs dıye duymustum gecen hafta benımkı 184 gram tombık dönerdı:)))

bir kızın olucak öylemi çok güzel hayırlısıyla saglıklı bı şekılde kucaklarsınız inşallah canım tam 17.haftayı doldurdugum gün doktor bey 175gr oldugunu söyledi bebişimiin merakla ve heycanla hem kıpırtısını hem cınsıyetını duymak istıyroum bı dahakı randevu 6martta sabret sabredebılırsen ama yapacak bısey yok benımkı çikolata sevmıyo galıba teyzeleri bacab bacak üstüne atıp keyif yapıyodu. ultrasonda okadar cıkolata yedım hıc bozmadı keyfını yaramaz sen kacıncı haftadasın canım nası bısey ılk hareketı nası anlıycaz ya kacırırsam ben hıssetmıyosam o kıpırdııyoda dıye üzülüyorum

evet teyzesı doktorumuz %80-90 kızce dedı bıze cıkolata ısı ancak 5.aydan yanı 20. haftadan sonra ıse yarar dedı doktorum cünkü bende yıyp ıcerı gırıyordum nazlı kızım hıııc ıstıfını bozmuyordu ..dedım hatta bende agırlık cöküo herhalde benımkıne cıkolata yyınce:)o da bana cıkolata ıcın erken daha dedı..pıtpıtlar sankı hanı damarın atar ya kolnda ya da bacagnda hıssedersın heh onu göbek delıgının altında hıssettım ben.zaten su an bebısler göbek delıgının hemen altında oluyormus bende onun sagında pıtpıt yaptıgını hıssettım eskıden oluyordu gaz dıyebılıyordum ama ıcıme bı his doguyor o öyle yaptıgında sımdı Allah ım müthıs bı duygu tekmelerını düşünemıyorum bıle ınsallah sende hıssedersın en yakın zamanda canım..bence kacırmassın o hıc ıcıne doguyor cünkü..kızkardesım wardı yanmda aha da burda teyzesı bak pıtpıt yapıo dedı bı daha yaptı bı daha bı dahatabıı dıstan hıssedılmıyor annesıne özel

17+1 olduk canım bızde bugun:)))

hoşgeldin canım birçok doktor 20. haftadan önce hissedilmez diyor hatta benim gittiğim 24 bile dedi kişiden kişiye hatta 1 gebelikten 2. gebeliğe bile değişebilir bu durum en kısa zamanda hissedersin umarım

teşekkur ederım canım meraklanıyo insan işte cok şükür sağlığı yerinde bebışımın cok güzel ve rahat bı hamılelık yaşatıyo anneciğine çok heycanlıyım meraklandırıyo ayrıcada bızı yaramaz bebısımız kız mı erkek mi daha öğrenemedık sakladı kerataoyuncu bıraz galiibaaa biizmki...

17+1 olduk canım bızde bugun:)))

çok sagol canım bak sen benı daha da heycanlandıyosun bak şimdi bende istiyorum bebısımı hıssetmek bende bende memnun oldum tanıstıgıma ayrıca da teyzesi biz sizden 3gün büyüküz abımı olucaz ablamı bakalım artık))karnımda bı haftadır felan ortaya cıktı artık dısardan farkedılıyo görenler hamılemısın dıyolar güzel bı duygu gercekten ne bılıyım annemı olucaz şimdi biz inanamıyo ınsan ama alısyo gercekten hemen adapte oluyomus ınsan dısardakı cocuklar daha farklı gelıyo artık gözüme daha mı sevimleştiler ne:)))

canım bunun aynısını bende oğluma almıştım çok şirin ğüle ğüle kullan .ben 2 sene önce 10. tl. ye almıştım sen kaça aldın ...

kızlar annem aradı rüyasında bir oğlum varmış adını soranlara adı ramazan diyormuş zaten doğumda ramazana denk geliyor annem illa bu ismi koyucan diyor rüyada görünen ismin konması şart mı:26:

canım progestan alıyo musun?iğne ya da hap?bol bol dinlen. kendine iyi bak.

2 haftadır evdeyim. yatıyorum sürekli. Hem progestan iğne hemde kapsül kullanıyorum.

Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun. Kanamalarım aynı regl olmuşum gibi geliyor. Rahim ağzı kan ile doluymuş. Çok dikkat etmemgerekiyormuş. Düşük tehlikem varmış. Allah ın izniyle sağsalim kucağımıza alabiliriz bebişlerimizi.

mrb kızlar nasılsınız ? ya size bişey sormak istiorum bi kaç gündür inanılmaz derecede midem yanıyo özellikle geceleri bunun sizlerdede oluyomu yada nasıl gecer doktora gittigimde sorcam belki bi çözümü wardır.herkes dio cocuk saçlanıyo ondan dıyolar :)birde dün aksam o kadar güsselll bi rüyya gördümkiii bi oğlum oluyomuşş sarı uzun saçlııı beyaz tenli masmavii gözlüüü ay allahım ne kadr tatlıydı öyleee sanki gercek gibiydi

canım çocuk saçlanıyo diye birşey yokmuş batıl innanç diyor dr bir sitede okudum geçenlerde..inşallah rüyandaki gibi bebişin olur eşimde aynı öyle görmüş sarı saçlı mavi gözlü bir erkek bebek

ay ne bilim banada mantıksız gelio zaten çocuk midemizdemiki mide yanmasını cocugun saçlanmasına bağlıolar ..amin canım hayırlısı olsn bakalım saglıklı olsunlarda kız erkek farketmes.

ay ne bilim banada mantıksız gelio zaten çocuk midemizdemiki mide yanmasını cocugun saçlanmasına bağlıolar ..amin canım hayırlısı olsn bakalım saglıklı olsunlarda kız erkek farketmes.

zaten mantığa uymayan şeyler genelde batıl inanç oluyo değilmi?aaa seninki daha belli olmadımı canım haftanda ilerde bayaa

zaten mantığa uymayan şeyler genelde batıl inanç oluyo değilmi?aaa seninki daha belli olmadımı canım haftanda ilerde bayaa

bulundugum yer ugfak bi ilçe özel hastane yok dewlet hastanesi var ailem kayseride oraya gttiğimde kendini göstermedi bi kaç gun sonra geri gittim doktoruma büyük ihtimalle kız olabilir dedi.sonra gecen hafta burdaki doktora gittim erkk olarak görüorum dedi yani kesin bişe demedi arada derede kaldık.ayrıntılı ultrasona gidicem bakalım orda belli olur kesinlikle diolar.bende diorumki üç boyutluyamı gitsem :))) bebişimi daaha yakındanmı görsem karar vremedim ya

sende mi kayserilisin yoksa canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…