- 14 Ekim 2011
- 731
- 99
- 73
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.801
Günaydın kızlarrr nasılsınız inşallah hepiniz ve bebişleriniz iyidir
Bu arada benim hala kız yazıyor benim oğlum olacak hediyeleşmede bende varım eklerseniz sevinirim
Elbebek güzel haberlerine çok sevindim dediğim gibi kızına talibim tabi maviş bir damat istermisin bilmem benim resimdeki gibi diye tahmin ediyorum bebişimi :))
Hepinize kocamann günaydın kızlar. Oğluşum ve ben güne dinamik ve keyifli başladık. Böyle de bitiririz inşallah. Bir yıllardan sonra ilk defa yağınca erimesin diye çok dua ettik ama akşama çıkmadı bizim kar pinaradacım J)pnrali bebişinin cicilerine bayıldım. Üzerinde paralansın, sağlıcakla giysin inşallah...
Allah kavuştursun tez zamanda
canını sıkma lütfen dua et bol bol
bi arkadaşımda da çıkmıştı ama bebek doğdu ohh maşallah
ve yanlış bilmiosam o sıkıntı her 3 kişiden 1 kişide olurmuş
ay iyi o zaman ya içim rahatladı ben de öyle abartmıyorum yerken ama almışım
canım üzülme sakın kesin değil sonuçta, gidecek misin peki 22. haftada Türkiyeye>?
Tesekkur ederim kizlar, heran dua ediyrum bebegim icin, Luxxor cum, gitmeyecem sanirim Turkiyeye, bakude ultrasona girip, kan testi yaptirip sonucu ankaraya gonderecem, doktorum gel derse gidecem, Bu ultrasonda bebegimin omurgasi sayilacak sanirim, degerlere gore omurgada eksiklik mi, aciklik mi oyle bir sey goruyor dedi...Sonuclarini dusunmek bile istemiyorum. insallah hersey guzel olacak
Bu arada bebeigini hissetmeye baslayanlar var mi acaba, nasil bir sey ilk hareketleri, biz 19+4 olduk ama ben daha anlayamadim...
Ilk hareketini anlayanlar, nasil bir sey oldugunu anlatabilirse cok sevinirim
Hepinize kocamann günaydın kızlar. Oğluşum ve ben güne dinamik ve keyifli başladık. Böyle de bitiririz inşallah. Bir yıllardan sonra ilk defa yağınca erimesin diye çok dua ettik ama akşama çıkmadı bizim kar pinaradacım J)pnrali bebişinin cicilerine bayıldım. Üzerinde paralansın, sağlıcakla giysin inşallah...
merhaba güzel annişler 3 soru sormak ıstıyorum.ben 4bucuk hamıleyım su anda bugun garıp garıp kasılmamı artık adına ne dıyebılırım bılmıyorum ufak sızılar hıssettım bu aylarda baslarmı rahım kasılmaları acaba?bir de çatlak önlemek ıcın tavsıye ettıgınız bı krem varmı acaba ?bir de ben 2li test yaptırdım fakat 3lu test yaptırmadım doktor önerıyorum ama sız bılırısnız yaptırmaydabılırsınız dedı sızın doktorlarda aynı seyı söyledımı acaba?
Cicilerde çok güzel Allah güle güle giymeyi nasip etsin bizde aldık 3 parça kıyafet ama pazar günü uygun olursak yine bi kipa yapar bu kez cinsiyetini bilerek alışveriş yaparız diyorum sonra koyarım fotoları.
Bu arada pek giremedim ve girincede geçmişi okumak zor oluyo telefondan girince 2'li testi kötü çıkanlar 3'lü de rahatladılar dimi?
Sen de haklısın cnm koca bir ay kar olduğunu düşününce hakikaten çok zor. Bize bir gün yarım yamalak yağıyor onda da trafik felç oluyor zaten. Evet cnm havada ki mikrobu öldürür derler. Bu sene biz de steril gezeceğiz :))canım bir ay sürekli yağıp hayatını felç edince erimesini bekliyorsun dört gözle :)ama bencil olmamak lazım, kar berekettir sonuçta. toprağa çok faydalı.
günaydın kızımın annelerı:)herkes ıyıdır ınsallah
hapsuucum canım bugun randevun vardı sanırım senın yanlıs mı hatırlıyorum?
kızlar kızcem artık kendını bana hıssettırıyo bazen gıdıklanıo ıcerıden bazende göbegımın altında pıtpıt damarım atıp duruyor sankı..hatta dün doktorumda sordu hıssetmeye basladın mı dıye ?cok güzel bı duygu Allah ım olmayan isteyen herkese versın
Tesekkur ederim kizlar, heran dua ediyrum bebegim icin, Luxxor cum, gitmeyecem sanirim Turkiyeye, bakude ultrasona girip, kan testi yaptirip sonucu ankaraya gonderecem, doktorum gel derse gidecem, Bu ultrasonda bebegimin omurgasi sayilacak sanirim, degerlere gore omurgada eksiklik mi, aciklik mi oyle bir sey goruyor dedi...Sonuclarini dusunmek bile istemiyorum. insallah hersey guzel olacak
Bu arada bebeigini hissetmeye baslayanlar var mi acaba, nasil bir sey ilk hareketleri, biz 19+4 olduk ama ben daha anlayamadim...
Ilk hareketini anlayanlar, nasil bir sey oldugunu anlatabilirse cok sevinirim
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah:)canım günaydın evet bugun randevum inşallah öğrenicem bende artık cinsiyetini heycandan her yerim titriyor. sen nasılsın prenses nasıl
Çoooooookk güzelll cnm Allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin inşallah...Eki Görüntüle 341559 Eki Görüntüle 341560 Eki Görüntüle 341561 Eki Görüntüle 341562 kızlar bunları aldım bebişime limangodan bakın güzel mi? tavşanlı olan havlu
Eki Görüntüle 341559 Eki Görüntüle 341560 Eki Görüntüle 341561 Eki Görüntüle 341562
kızlar bunları aldım bebişime limangodan bakın güzel mi? tavşanlı olan havlu
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?