2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım? Biz iyiyiz arada batıyo karnıma cadı kızım ama olsun yeterki büyüsün:)
Bugün babama kızım olacağını söylicem adamın tek çocuğu benim ve baba tarafımda hep kız var 1987'den sonra doğan tüm bebekler kız oldu dört gözle erkek bekliyo ama kısmet:)
Eşimin ailesi çok sevindiler çünkü kayınvalidemin sülaleside kıza hasret tüm kardeşlerinin torunları erkek hatta eşimin teyzesi hiç sanmam kız olsun demişti umutsuzca:)
Napalım bazıları üzülcek bazıları sevincek eşim garibim o kadar hastaki kendi derdinden kızı olacağına pek tepki veremedi ama ben biliyodum kız olacağını dedi çok istiyoduk Rabbim verdi çok şükür...

TUĞÇEM kızımın talibi çok maşallah tüm arkadaşlarım erkek doğurdular tek kız bizimki ve cidden ilerde ne olur diye düşünüyorum hepsi samimi arkadaşlarım çocuklarda tanışıyo olcaklar vay halime:) Maviş damat istemez miyim bayılırım renkli gözlere ama bizimki kahverengi gözlü olur büyük ihtimalle damattan kurtarırız bari durumu torunlarım renkli gözlü olur:)

cok saol canıım daha ıyısı sızlere:)

Cicilerde çok güzel Allah güle güle giymeyi nasip etsin bizde aldık 3 parça kıyafet ama pazar günü uygun olursak yine bi kipa yapar bu kez cinsiyetini bilerek alışveriş yaparız diyorum sonra koyarım fotoları.

Bu arada pek giremedim ve girincede geçmişi okumak zor oluyo telefondan girince 2'li testi kötü çıkanlar 3'lü de rahatladılar dimi?

canım bir ay sürekli yağıp hayatını felç edince erimesini bekliyorsun dört gözle :)
ama bencil olmamak lazım, kar berekettir sonuçta. toprağa çok faydalı.

Canım benim Doktorum yaptıralım dedi yaptırdım.nede olsa bebeğin sağlığı için 35-50 lira arasında değişiyor ücreti ama bencede şart ne olur ne olmaz...

bende 2li yapmamıştı gerek yok ölçümleri iyi dedi. ama benim ısrarımla direk 3lü yaptı o da temiz çıktı çok şükür. inşallah hepimizin bebeği çok sağlıklı olur.

günaydın kızımın annelerı:)herkes ıyıdır ınsallah

hapsuucum canım bugun randevun vardı sanırım senın yanlıs mı hatırlıyorum?

kızlar kızcem artık kendını bana hıssettırıyo bazen gıdıklanıo ıcerıden bazende göbegımın altında pıtpıt damarım atıp duruyor sankı..hatta dün doktorumda sordu hıssetmeye basladın mı dıye ?cok güzel bı duygu Allah ım olmayan isteyen herkese versın

canım bir ay sürekli yağıp hayatını felç edince erimesini bekliyorsun dört gözle :)ama bencil olmamak lazım, kar berekettir sonuçta. toprağa çok faydalı.
Sen de haklısın cnm koca bir ay kar olduğunu düşününce hakikaten çok zor. Bize bir gün yarım yamalak yağıyor onda da trafik felç oluyor zaten. Evet cnm havada ki mikrobu öldürür derler. Bu sene biz de steril gezeceğiz :))

sevcansarcım ben de yaptırdım 3 lü testimi. Ben iki dr.a gidiyorum ikisi de yapalım dedi. Birin de 18 TL idi Birin de 70 TL. Daha önce bende sağlıkta çalıştığım için sordum baktım ikisi de aynı labaratuvarla çalışıyorlar. Kan testimi 18 TL ye yaptırdım. İki drumda da ölçümlerimi yaptırdım çok şükür herşey yolunda çıktı.

canım günaydın evet bugun randevum inşallah öğrenicem bende artık cinsiyetini heycandan her yerim titriyor. sen nasılsın prenses nasıl

Canım maşallah sen benden 1 hafta öndesin haziran annesi olcaksın desene bende sezeryan olacağım için haziran annesi olacağım ama temmuz annelerine alıştım böyle kabul ediyorum kendimi:)
Bu açıklığı kan testinde nasıl anlıyolar bilmiyorum 3'lü test yapılmadımı onda çıkıyo. Ultrasondada omurgalar tamamen görülüyo kontrolünde onlara bakacaklardır inşallah hiçbi sorun çıkmaz Allahın izniyle üzülme.
Hareketlere gelince bende çok nadir hissediyorum dr çok normal 2 haftaya hissedersin dedi ama iç karnın geniş sanırım benim öyle bu yüzden pek hissetmiyoruz 7.aya kadar bile hissedemeyenler varmış benim annemde 5 aydan sonra başlamış hissetmeye sanırım ona çektim ama bu bi sorun değil yani.
1 haftadır hergün 1 kez hissediyo gibiyim içinde bi kıpırtı oluyo dokunuyo gibi anlatması biraz zor ama her zaman olan bişey değil o yüzden farkedersin. Bende bazen acı hissediyorum bi sağda oluyo bi solda oluyo sanırım gezerken iyice o tarafa yaslanıyo artık kemikleride var batıyo rahimde genişliyo tabi.
İlk hissederken göz seyirmesi gibi oluyo hareketler ben 3 aylıkken anlıyodum onları ama sonra geçtiler hissizleştim işte son zamanlarda yine başladı ama seyirmeden farklı ve çok nadir özelliklede çok iş yapınca anlıyorum uyanıyomudur nedir gerçi hiçbi ultrasonda uyuduğunu görmedim:) Bende pek fazla hissedemediğim için bu kadar tarif edebiliyorum ama daha çok hissedenlerde var onlarda anlatsın bende öğreneyim.

Günaydınnnnn
Anneleri meleklerine ne güzel ciciler almış böyle maşallah
İyi günlerde giymek nasip olur inşallah..

Arkadaşlar, benim hamileliğimin en başından beri uykuya düşkünlüğüm arttı...
Sizde durumlar nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…