- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.761
temmuzda dogum yapacak öğretmen anniş varmı varsa doğum izinlerimiz konusunda fikir paylaşmak danısmak ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm..
Bu mesajını yeni okudum benim için bir sakıncası yok hediyenin, ama bende sana bir hediye gönderirsem olur
henüz 100 mesajı aşamadığım için özelden mesaj atamıyorum.senin için de uygunsa bana özelden e-mail adresini yaz.çok teşekkür ederim ilgin için...
benimde uygun deil cnm ya napalım peki burdan mail adresimi versem sorun olurmu ki ne yapsam ne yapsam 100 mesaj atsam :)) sabaha kadar yaparmıyım 100 mesaj :))
benimde uygun deil cnm ya napalım peki burdan mail adresimi versem sorun olurmu ki ne yapsam ne yapsam 100 mesaj atsam :)) sabaha kadar yaparmıyım 100 mesaj :))
Sağolun kızlar darısı öğrenmeyenlerin başına... Tüm haber bekleyenleri aradım zaten çoğu kişi kesin kız diyodu ama hala inanamıyorum:) Rabbim herkese hayırlı evlatlar doğumlar nasip etsin...
Bende katılacağım tabiki hediyeleşmeye.
buda dün bahsettiğim nivea baby setii
buda dün bahsettiğim nivea baby seti içindeki atta çantasıı:))
buda dün bahsettiğim nivea baby seti içeriğinin geri kalanııı
kılar şimdi çıkmalııyım cicilerimiz şimdilik bu kadar;şimdi dr randevusu için hazırlanıcam uff çokta uyku çöktü pufff ama gitmeliyim..gelince <bubacım> ateş ölçerin fiyatına bakıp yazıcam faturasından bakıp ..görüşürüz annelerr
Eki Görüntüle 341324 Eki Görüntüle 341325 Eki Görüntüle 341326 kızlarr bikaç bişey aldım bebeğime nasıllarrrr:))
Eki Görüntüle 341324 Eki Görüntüle 341325 Eki Görüntüle 341326 kızlarr bikaç bişey aldım bebeğime nasıllarrrr:))
Cok sekerler guzel gunlerde kullansin insallah bebegin ....
çok saol canımm hepimizin bebişleri inşallah en güzel günlerde giysin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?