2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

temmuzda dogum yapacak öğretmen anniş varmı varsa doğum izinlerimiz konusunda fikir paylaşmak danısmak ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm..

aaa ne güzel sonunda aynı dertte olan birisini buldum... bir iki kişi daha var sanırım ama kimler olduğunu bilmiyorum.. bizim doğumlar çok kötü zamana denk geliyor yaa.. ama sağsalim olsun da bebişim, hiç mühim değil tarihi, çok bekledim ben onu bir an evvel gelsin artık. 16. haftadayım cnm ben. 4 ay bitecek yakında. sen benden öndesin galiba seminer döneminde birazını kullanırsın izninin sanırım. benimki şimdilik semineri tutmuyo tamanına katılırım herhalde bir aksilik olmazsa. okul açılınca da ekim sonuna kadar kurtarıyo galiba ücretli izin. sonrasında ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum kısmetse. merak ettiğim şu.. 1 temmuzda doğurduğumuzu varsayarsak 8 haftalık doğum iznimiz tatille kaynamış mı oluyo. eylülde okul açılınca kullanamıyoruz değil mi???

merhaba
ben de sanırım temmuz annesi olacağım. bu 15.haftam.ağustos un ilk günü internetteki tahminlerde ama benim büyük ihtimal sezeryan olacağından o kadar beklemeyeceğiz diye hissediyorum.
ilk 3 ayım çok zor geçti. bilgisayardan okumak bile midemi bulandırıyordu. burada hem sohbet hem de bilgi paylaşımı olması güzel. tekrar merhaba :))

banyo küvet filemizzzz ( kızlar bundan mutlaka sizde alın,çok gerekli bebişler konforla yıkanıyor bunun sayesinde:))

tırnak bakım setimizzz

emziğimizz

biberonumuzz

küvetimizz

bende öğretmenim. allah izin verirse temmuz başı gibi doğuracağım. özel okulda olduğum için iizn kullanmayı düşünmüyorum. maalesef eylül de iş başı yapacağım.

benimde uygun deil cnm ya napalım peki burdan mail adresimi versem sorun olurmu ki ne yapsam ne yapsam 100 mesaj atsam :)) sabaha kadar yaparmıyım 100 mesaj :))

Son düzenleme:

canımmm çok sevındım hayırlı olsun kızın
ikimizde kız delisi olmuştuk rabbım gönlümüze göre verdi çok şükür

buda dün bahsettiğim nivea baby setii

buda dün bahsettiğim nivea baby seti içindeki atta çantasıı:))

buda dün bahsettiğim nivea baby seti içeriğinin geri kalanııı

kılar şimdi çıkmalııyım cicilerimiz şimdilik bu kadar;şimdi dr randevusu için hazırlanıcam uff çokta uyku çöktü pufff ama gitmeliyim..gelince <bubacım> ateş ölçerin fiyatına bakıp yazıcam faturasından bakıp ..görüşürüz annelerr

güzel haberlerle gelirsin inşallah canım haber ver mutlaka:)

İyi aksamlar anneler napiosunuz bebislerinizde sizde iyisinizdir ins. Ne zamandr dogru durust yazamadim pek takipde edemiom su siralar ..... Cinsiyeti ogrenen anneler var sanirim hepinizin gozu aydin kizlar..... İns saglicakla kucaklariz bebeklerimizi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…