- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.821
canım günaydın evet bugun randevum inşallah öğrenicem bende artık cinsiyetini heycandan her yerim titriyor. sen nasılsın prenses nasıl
Eki Görüntüle 341559 Eki Görüntüle 341560 Eki Görüntüle 341561 Eki Görüntüle 341562
kızlar bunları aldım bebişime limangodan bakın güzel mi? tavşanlı olan havlu
Çok güzeller güle güle kullansın bebişin havlusuda çok tatlı:)Ben hep yazlık ince şeyler alıyorum yazın doğcakları için Allah korusun erken bile gelse bahara gelir kışlıkları giyene kadar baya büyür beraber çıkar üstüne göre alırız diye düşünüyorum sizlerede öyle tavsiye ederim çok kalın şeyler almayın nasıl kilo alır bilemiyoruz sonuçta. Bide deneyimli anneler 0-3 aydan çok 3-6 ay alın diyolar çok çabuk büyüyolarmış ve ayaklı tulumları çok almayın diyolar o da çabuk büyüyüp bacakları katlanıyo diye sende 1-2 tane daha alırsın yeter zaten sıcakta zor giyerler son baharda artık inşallah büyük almışsındır.Eki Görüntüle 341559 Eki Görüntüle 341560 Eki Görüntüle 341561 Eki Görüntüle 341562 kızlar bunları aldım bebişime limangodan bakın güzel mi? tavşanlı olan havlu
Eki Görüntüle 341559 Eki Görüntüle 341560 Eki Görüntüle 341561 Eki Görüntüle 341562
canım kaçta randevun heyecan varmı heyecan ayy ınsallah gosterır senınkı
çok güzel canım güle güle giysin prensesin
Çoooooookk güzelll cnm Allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin inşallah...
canım çok güzellermiş güle güle giysin bebişin
canım kaçta randevun heyecan varmı heyecan ayy ınsallah gosterır senınkı
çok güzel canım güle güle giysin prensesin
Çok güzeller güle güle kullansın bebişin havlusuda çok tatlı:)Ben hep yazlık ince şeyler alıyorum yazın doğcakları için Allah korusun erken bile gelse bahara gelir kışlıkları giyene kadar baya büyür beraber çıkar üstüne göre alırız diye düşünüyorum sizlerede öyle tavsiye ederim çok kalın şeyler almayın nasıl kilo alır bilemiyoruz sonuçta. Bide deneyimli anneler 0-3 aydan çok 3-6 ay alın diyolar çok çabuk büyüyolarmış ve ayaklı tulumları çok almayın diyolar o da çabuk büyüyüp bacakları katlanıyo diye sende 1-2 tane daha alırsın yeter zaten sıcakta zor giyerler son baharda artık inşallah büyük almışsındır.
canım cok guzeller havluya bayldm:)
efet bende bu hafta bişiler hissetmeye başladım çok güzel bişi.günaydın kızımın annelerı:)herkes ıyıdır ınsallah
hapsuucum canım bugun randevun vardı sanırım senın yanlıs mı hatırlıyorum?
kızlar kızcem artık kendını bana hıssettırıyo bazen gıdıklanıo ıcerıden bazende göbegımın altında pıtpıt damarım atıp duruyor sankı..hatta dün doktorumda sordu hıssetmeye basladın mı dıye ?cok güzel bı duygu Allah ım olmayan isteyen herkese versın
Günaydınnnnn
Anneleri meleklerine ne güzel ciciler almış böyle maşallah
İyi günlerde giymek nasip olur inşallah..
Arkadaşlar, benim hamileliğimin en başından beri uykuya düşkünlüğüm arttı...
Sizde durumlar nasıl ?
canım günaydın evet bugun randevum inşallah öğrenicem bende artık cinsiyetini heycandan her yerim titriyor. sen nasılsın prenses nasıl
randevum 16,30 da canım heyecan dorukta ya garip bir heycan var eşiminde doğum günü inşallah öğreniriz guzel bir hediye olur kendisine. eskiden farketmez sağlıklı olsun diyodum hep yine diyorumda boyle ıkı gundur kız cocugu olsa dıye gecırıyorum geri erkek olursada üzülmem tabikiii benim herşeyim cunku bebeğim ayy cok garip duygular içerisindeyim
Canım Allah gönlünüze göre versin tabiki önemli olan sağlıklı olsun bende hep kız istedim ama erkekte dese üzülmezdim evlat sonuçta. Kız kıyafetleri çok cicili bicili bide çok dilli oluyolar oje sürmekler süslenmekler bayılıyorum ama kimiside uyuz olur öyle hareketlere. En çokta bana arkadaş olur diye istedim kardeşim yok kız çocuğu anneye daha çok arkadaş oluyo çarşı pazar gezeriz kısmetse ama erkek olsa bağlasan durmaz yani yetişme tarzı ama biz küçük ilçedeyiz küçük kız çocuklar genelde evde anneleriyle oluyolar erkek çocuklarsa top peşinde dışarda nerde tutcanda alışverişe gitcen hayatta gelmezler o yüzden çok istemiştim bana arkadaş olur diye inşallah umduğum gibide olur haylaz bişe olmasa bari:) Ama başka yerlerde çocuklar bu kadar dışarlarda gezmiyolar kimi erkek çocuklarıda anneye bağlı söz dinleyen oluyo dediğim gibi yetişme tarzı ve çevre ile ilgili inşallah hepimizin çocukları akıllı uslu olurlar.randevum 16,30 da canım heyecan dorukta ya garip bir heycan var eşiminde doğum günü inşallah öğreniriz guzel bir hediye olur kendisine. eskiden farketmez sağlıklı olsun diyodum hep yine diyorumda boyle ıkı gundur kız cocugu olsa dıye gecırıyorum geri erkek olursada üzülmem tabikiii benim herşeyim cunku bebeğim ayy cok garip duygular içerisindeyim
Günaydın herkese..
Kızlar oturarak çalışan annelere sorum>>Sırt ağrısı çekiyormusunuz?
Akşamları eşime sırtımı ovdurmaktan,eşim bir hal oluyor.Sırt ağrım geçmeden ne yatabiliyorum,ne oturabiliyorum.
Doktorum oturarak çalıştığın için oluyor dedi.Ama dayanılacak gibi değil!!
Günaydın herkese..
Akşamları eşime sırtımı ovdurmaktan,eşim bir hal oluyor.Sırt ağrım geçmeden ne yatabiliyorum,ne oturabiliyorum.
efet bende bu hafta bişiler hissetmeye başladım çok güzel bişi.
çok ciciler iyi günlerde giysin bebişin
Canım Allah gönlünüze göre versin tabiki önemli olan sağlıklı olsun bende hep kız istedim ama erkekte dese üzülmezdim evlat sonuçta. Kız kıyafetleri çok cicili bicili bide çok dilli oluyolar oje sürmekler süslenmekler bayılıyorum ama kimiside uyuz olur öyle hareketlere. En çokta bana arkadaş olur diye istedim kardeşim yok kız çocuğu anneye daha çok arkadaş oluyo çarşı pazar gezeriz kısmetse ama erkek olsa bağlasan durmaz yani yetişme tarzı ama biz küçük ilçedeyiz küçük kız çocuklar genelde evde anneleriyle oluyolar erkek çocuklarsa top peşinde dışarda nerde tutcanda alışverişe gitcen hayatta gelmezler o yüzden çok istemiştim bana arkadaş olur diye inşallah umduğum gibide olur haylaz bişe olmasa bari:) Ama başka yerlerde çocuklar bu kadar dışarlarda gezmiyolar kimi erkek çocuklarıda anneye bağlı söz dinleyen oluyo dediğim gibi yetişme tarzı ve çevre ile ilgili inşallah hepimizin çocukları akıllı uslu olurlar.
iyi yapmışsın cnm kahveli tulum bana çok kalın ama ufak gibi göründü o yüzden dedim ama gerçi onlar sitedeki resimler bedenine göre değişiyo yinede fazla alma 6 aylık olcağı zamanlar 9-12 yaş giyen çok bebek gördüm sütün yarar tombik olur giyemez yazık. Hepimiz düşünerek alıyoruzda kendimden örnek vereyim güzel bişe gördümmü hiç bedeni aklıma gelmiyo ne alsam giycek gibi geliyo:)sağolun kızlar daha güzelleri sizin olsun inşallah. elbebekgulbebek canım yazlık çok aldım birkaç tane de kışlık alayım diye düşündüm bu aldıklarım 6 aya göre. dediğin gibi çocuğun gelişimini şimdi bilemeyeceğimiz için çok fazla kışlık almamak gerek.
randevum 16,30 da canım heyecan dorukta ya garip bir heycan var eşiminde doğum günü inşallah öğreniriz guzel bir hediye olur kendisine. eskiden farketmez sağlıklı olsun diyodum hep yine diyorumda boyle ıkı gundur kız cocugu olsa dıye gecırıyorum geri erkek olursada üzülmem tabikiii benim herşeyim cunku bebeğim ayy cok garip duygular içerisindeyim
Günaydın herkese..
Bende haraketlerini hissetmeye başladım çok şahane bişey ,sürekli haraket halinde çok haraketli olacak sanırım
iyi yapmışsın cnm kahveli tulum bana çok kalın ama ufak gibi göründü o yüzden dedim ama gerçi onlar sitedeki resimler bedenine göre değişiyo yinede fazla alma 6 aylık olcağı zamanlar 9-12 yaş giyen çok bebek gördüm sütün yarar tombik olur giyemez yazık. Hepimiz düşünerek alıyoruzda kendimden örnek vereyim güzel bişe gördümmü hiç bedeni aklıma gelmiyo ne alsam giycek gibi geliyo:)
Sorma cnm yaklaşık bir aydır az çekmiyorum sırt ağrısından. Neler denedim ama bana mısın demiyor. Benim dr.umda oturarak çalışmaktan ve göğüslerin büyümeye başlamasından olduğunu söyledi. Yapabilecek hiçbir şey yok ne yazık ki...Günaydın herkese..Kızlar oturarak çalışan annelere sorum>>Sırt ağrısı çekiyormusunuz?Akşamları eşime sırtımı ovdurmaktan,eşim bir hal oluyor.Sırt ağrım geçmeden ne yatabiliyorum,ne oturabiliyorum.Doktorum oturarak çalıştığın için oluyor dedi.Ama dayanılacak gibi değil!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?