2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırız yavrularımızı....

mrb canım allah saglıkla kucaklamayı nasıp etsın ınsallah hepımıze cok guzel bır ayda dogacak bebıslerımız ama tatılde yanmasaydı ıyı olackatı ızınlerımız allah yardım eder ıns bı sekılde bı arkadasım 2011 temmuz 5de dogum yapmıstı ılk dönem hıc gıtmedı okula bu dönem baslayacak bakarsın bızımde öyle olur eğer 32.haftada calısabılır durumda olur ve calısma raporu alırsam 20hazırana kadar calısıcam dogumdan sonra 8+5=13 haftalık bı ıznım oluyor oda ekımın 10 gıbı bıtıyo ıste daha sonra senede 40gun olan raporları kullanmaya baslıcam kasımın 20si fılan oluyo heyet raporu kac gun alabılıyoruz bılmıyorum onuda alırsak bırıncı dönemı kapatabılıyoruz inş canım allah yardımcımız olsun inş agustosta kullanıyo gözüküyoruz canım benım kısacası yanıyo evet en azından ücretlı ızınde alıp ılk dönem bebıslerımızle bırlıkte olmayı ıstıyorum canım senın dogum ne zaman görünüyo benım 12temmuz

maşallah ikinize de çok sevindim cnm, inşallah hep böyle güzel haberler alırsın
amiiiiin canım ınsallah
tesekkür ederım canım benım darısı basınıza hepınızın
canım bana bı arkadasım aktardan bı karısım önerdı onu kullanıyorm sımdılık memnunum..doktorumda onay verdı..kasılmalarda buyumelerden dolayı olabılır dedı cunku ben bugun sordum canım ayaklarını sıcak tut yeter
tmm canım sımdıden tskler

ayy yerım ben onları hepsı cok tatlı walla artık hıc kendıme bıse bakamıyorum bende.maasallah annesı cok guzeller

bakalım o gün gelsin hayırlısıyla da elimden geldiği kadar raporla geçiştircem olmadığı yerde ücretsiz izin kullanacam ben.. çok küçücük bebişimi bırakıp çalışmak istemiyorum ya, yaşına bari girsin diyorum ama o zaman şartlar el vermezse de yapacak bişey yok çalışacaz mecbur. heyet raporu normalde en çok 10 gün diye biliyorum ama belki bu durumda farklı bi prosedür vardır.. benim doğum sat a göre 25 temmuz falan. ama ultrason ölçümlerine göre 15ine kadar düştü. ayrıca sağlık probemlerim var sezeryan olma ihtimalim de çok yüksek öyle olurda da temmuz başı bile olabilir.. benim normal izinler kaynayacak gibi bakalım kısmet...

gunaydn kızlar canım cok saol aynı bende kendme bakmyorum artk:)
hadı hayırlısı ıns bakalım benımkı göstermedı 17.haftamdaydım o ankı pozısyonu önemlı yoksa 13.haftada bıle ögrennenler var hayırlısıyla ögrenırısın ıns
evet canım benım 12.haftamda tahmın etmstı bakalm artk saglıklı olsunda

allah saglıkla gonlunuzde kını versın canım saglıkla cumartesı gorun kucuk melegınızı
evet canım en onemlısı o zaten saglıgı

Günaydın kızlarrr nasılsınız inşallah hepiniz ve bebişleriniz iyidir

Bu arada benim hala kız yazıyor benim oğlum olacak hediyeleşmede bende varım eklerseniz sevinirim

Elbebek güzel haberlerine çok sevindim dediğim gibi kızına talibim tabi maviş bir damat istermisin bilmem benim resimdeki gibi diye tahmin ediyorum bebişimi :))

gunaydn canım ben kendı adıma cok kotym bulantı ve mıde yanması mahvedyo benı

hayırlı sabahlar canım cok saol hepımz ıcın gecerlı:)

canım cok ıyı anlıyorum seni bende yasadım ama allahtan suan eskisi kadar yoğun deil bulantılarım. hiç azalma yok mu bulantılarında ?

günaydın güzel hanımlar ve güzel bebekler
yine kar yağıyor burda. bir aydır yerden kar hiç eksik olmadı yahu

günaydın kızlar
günaydın kızlar nasılsınınız
herkese hayırlı sabahlar kızlar
Günaydın kızlarrr nasılsınız inşallah hepiniz ve bebişleriniz iyidir
günaydın güzel hanımlar ve güzel bebekler yine kar yağıyor burda. bir aydır yerden kar hiç eksik olmadı yahu
Hepinize kocamann günaydın kızlar. Oğluşum ve ben güne dinamik ve keyifli başladık. Böyle de bitiririz inşallah. Bir yıllardan sonra ilk defa yağınca erimesin diye çok dua ettik ama akşama çıkmadı bizim kar pinaradacım J)pnrali bebişinin cicilerine bayıldım. Üzerinde paralansın, sağlıcakla giysin inşallah...

canım cok ıyı anlıyorum seni bende yasadım ama allahtan suan eskisi kadar yoğun deil bulantılarım. hiç azalma yok mu bulantılarında ?

canım bulantm tam gectı dyodum tekrar cok yogun basladı cıkartamyorumda ay bazen aglyorum nezaman gecıcek dye bıde yanmayla basladi yedgm cıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…