- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.781
cok ciciler annesi gule gule giysin kucuk prenses
çok saol canım benim cumartesi kesin öğrnicez prensmi prensesmi çok heycanlıyım:))
günaydın herkesee....
eskistcim.. nerelrdesin sen yaa... merak etmeye başlamıştım artık...
meleksencim.. oo yeni imaj haaa... hayırlı olsun canım..
bende kestirdim valla hamilliğimin başlarında... hemde baya kısa:)
ya bende geceleri çok fena oluyorum... yatakta dönerken sancı giriyor... normalmi bilmiyorum amaa... ayy sanki 7 aylığım yaa geceleri, duba gibi(
yadelnur.. canım inş. 3 lü taramanda iyi çıkar....
aaa ne güzel sonunda aynı dertte olan birisini buldum... bir iki kişi daha var sanırım ama kimler olduğunu bilmiyorum.. bizim doğumlar çok kötü zamana denk geliyor yaa.. ama sağsalim olsun da bebişim, hiç mühim değil tarihi, çok bekledim ben onubir an evvel gelsin artık. 16. haftadayım cnm ben. 4 ay bitecek yakında. sen benden öndesin galiba seminer döneminde birazını kullanırsın izninin sanırım. benimki şimdilik semineri tutmuyo tamanına katılırım herhalde bir aksilik olmazsa. okul açılınca da ekim sonuna kadar kurtarıyo galiba ücretli izin. sonrasında ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum kısmetse. merak ettiğim şu.. 1 temmuzda doğurduğumuzu varsayarsak 8 haftalık doğum iznimiz tatille kaynamış mı oluyo. eylülde okul açılınca kullanamıyoruz değil mi???
çok saol canım benim cumartesi kesin öğrnicez prensmi prensesmi çok heycanlıyım:))
amiiiiin canım ınsallahmaşallah ikinize de çok sevindim cnm, inşallah hep böyle güzel haberler alırsın
tesekkür ederım canım benım darısı basınıza hepınızınçok sevindim. Allah sağlıkla kucaüına almak nasip etsin.
canım ben de çok sevindim arka arkaya iki tane güzel haberini aldım. kızıma bir arkadaş daha geldi
bana 16. haftada yaptı üçlü test
gözün aydın canım maşallah bebişine
canım bana bı arkadasım aktardan bı karısım önerdı onu kullanıyorm sımdılık memnunum..doktorumda onay verdı..kasılmalarda buyumelerden dolayı olabılır dedı cunku ben bugun sordum canım ayaklarını sıcak tut yetermerhaba güzel annişler iki şey sorsmak istıyorum sizlere 1.cisi çatlak olusmasını önlemek ıcın ne kullanıyosunuz varmı tavsıye ettıgıınız bı krem 2.sıde ben 4bucuk aylık hamıleyım su an rahim kasılmasımıdır garip garip ufak sızılar hıssedıyorum ne olabılır bı fikriniz varmı rahım kasılmaları bu aylarda başlıyomu kine?
tmm canım sımdıden tsklerbuda dün bahsettiğim nivea baby setii
buda dün bahsettiğim nivea baby seti içindeki atta çantasıı:))
buda dün bahsettiğim nivea baby seti içeriğinin geri kalanııı
kılar şimdi çıkmalııyım cicilerimiz şimdilik bu kadar;şimdi dr randevusu için hazırlanıcam uff çokta uyku çöktü pufff ama gitmeliyim..gelince <bubacım> ateş ölçerin fiyatına bakıp yazıcam faturasından bakıp ..görüşürüz annelerr
Eki Görüntüle 341324 Eki Görüntüle 341325 Eki Görüntüle 341326 kızlarr bikaç bişey aldım bebeğime nasıllarrrr:))
mrb canım allah saglıkla kucaklamayı nasıp etsın ınsallah hepımıze cok guzel bır ayda dogacak bebıslerımız ama tatılde yanmasaydı ıyı olackatı ızınlerımız allah yardım eder ıns bı sekılde bı arkadasım 2011 temmuz 5de dogum yapmıstı ılk dönem hıc gıtmedı okula bu dönem baslayacak bakarsın bızımde öyle olur eğer 32.haftada calısabılır durumda olur ve calısma raporu alırsam 20hazırana kadar calısıcam dogumdan sonra 8+5=13 haftalık bı ıznım oluyor oda ekımın 10 gıbı bıtıyo ıste daha sonra senede 40gun olan raporları kullanmaya baslıcam kasımın 20si fılan oluyo heyet raporu kac gun alabılıyoruz bılmıyorum onuda alırsak bırıncı dönemı kapatabılıyoruz inş canım allah yardımcımız olsun inş agustosta kullanıyo gözüküyoruz canım benım kısacası yanıyo evet en azından ücretlı ızınde alıp ılk dönem bebıslerımızle bırlıkte olmayı ıstıyorum canım senın dogum ne zaman görünüyo benım 12temmuz
gunaydn kızlar canım cok saol aynı bende kendme bakmyorum artk:)amiiiiin canım ınsallah
tesekkür ederım canım benım darısı basınıza hepınızın
canım bana bı arkadasım aktardan bı karısım önerdı onu kullanıyorm sımdılık memnunum..doktorumda onay verdı..kasılmalarda buyumelerden dolayı olabılır dedı cunku ben bugun sordum canım ayaklarını sıcak tut yeter
tmm canım sımdıden tskler
ayy yerım ben onları hepsı cok tatlı walla artık hıc kendıme bıse bakamıyorum bende.maasallah annesı cok guzeller
evet canım benım 12.haftamda tahmın etmstı bakalm artk saglıklı olsundahadı hayırlısı ıns bakalım benımkı göstermedı 17.haftamdaydım o ankı pozısyonu önemlı yoksa 13.haftada bıle ögrennenler var hayırlısıyla ögrenırısın ıns
evet canım en onemlısı o zaten saglıgıallah saglıkla gonlunuzde kını versın canım saglıkla cumartesı gorun kucuk melegınızı
günaydın kızlar
Eki Görüntüle 341324 Eki Görüntüle 341325 Eki Görüntüle 341326 kızlarr bikaç bişey aldım bebeğime nasıllarrrr:))
herkese hayırlı sabahlar kızlar
canım çok güzeller güle güle giysin miniğin
gunaydn canım ben kendı adıma cok kotym bulantı ve mıde yanması mahvedyo benıgünaydın kızlar nasılsınınız
hayırlı sabahlar canım cok saol hepımz ıcın gecerlı:)herkese hayırlı sabahlar kızlar
canım çok güzeller güle güle giysin miniğin
gunaydn canım ben kendı adıma cok kotym bulantı ve mıde yanması mahvedyo benı
hayırlı sabahlar canım cok saol hepımz ıcın gecerlı:)
Çok güzeller sağlıklıca giysin eskitsin inşallah bende yarın bişeyler alacağım oğluma inşallah
günaydın kızlar
günaydın kızlar nasılsınınız
herkese hayırlı sabahlar kızlar
Günaydın kızlarrr nasılsınız inşallah hepiniz ve bebişleriniz iyidir
Hepinize kocamann günaydın kızlar. Oğluşum ve ben güne dinamik ve keyifli başladık. Böyle de bitiririz inşallah. Bir yıllardan sonra ilk defa yağınca erimesin diye çok dua ettik ama akşama çıkmadı bizim kar pinaradacım J)pnrali bebişinin cicilerine bayıldım. Üzerinde paralansın, sağlıcakla giysin inşallah...günaydın güzel hanımlar ve güzel bebekleryine kar yağıyor burda. bir aydır yerden kar hiç eksik olmadı yahu
canım cok ıyı anlıyorum seni bende yasadım ama allahtan suan eskisi kadar yoğun deil bulantılarım. hiç azalma yok mu bulantılarında ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?