2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bu hediyeleşme işini nasıl yapacağız.?Herkes kendi ilinde olan arkadalarıyla mı yapacak?

tatlim benim katildim hediyelesmede veya gordugum hediyelesmelerde
katilan herkezin ismi yazilip bir kasede karistiriliyo teket teket cekip kim kime cikarsa onlar bir birine aliyo yok ben yakinimda kinle hediyelesicem veya su arkadasla diyen olursa oylede olur
zaten fikir vermek isteyen olursa paylasin demistim

bence erkek anneleri kız bebişlere, kız anneleri de erkek bebişlere hediye alsın artan olursa da mecburen kendi aralarında eşleşir. Yine çekiliş usulü olabilir

sağol canım

ben de gece deliksiz uyumayı özledim. tuvalet için de çok kalkıyorum. geceyi nasıl geçirirsem geçireyim sabah kalkıp işe gitmek zorundayım bu da beni yorgun ve halsiz bırakıyor.

benimde tuvaletim geliyor eskisi kadar sık olmasada ,ve sab ah yine çok tuvaletim gelmiş şekilde uyanıyorum

herkese günaydınn.. ya bende de uyku problemi oluştu yaaa geceleri sık sık uyanıyorum sabah da kalkamıyorum sonra. tüm gün okulda bitkin bi vaziyette dolaşıyorum.. hadi ona alıştım da benim başka bi sorunum var.. yardım lütfenn... bacaklarım uyuşuyor 2 günden beri, bugün sabah uyandığımda bacağım uyuşmuştu hala tam geçmedi ara ara karıncalanıyo.. iki bacağımın da üst ön kısımları sanki binlerce iğne batıyo gibi karıncalanıyo gibi.. bu niye olurki??? böyle olan var mı hiç???

canım maşallah negüzel şeyler almışsın biberonunun ucu anne göğüs ucu olandanmı
* evet canım onlardan diye aldım bakalım memnun kalacakmıyız..:) teşekkür ederim canım

güzel haberlerle gelirsin inşallah canım haber ver mutlaka:)
canım ben dün akşam diş doktoruna gittim kadındoğuma randevum taaa 20 şubatta maleseff ona olsa zaten koşa koşa giderim hiç nazlanmam:)
ama dişim yine kaldıı iğne vurdu ve midem bulanınca tansiyonumu ölçtü beni yatırdı falan sonra nabzım çok yüksek çıktı bi süre beklesekte bu şekilde devam edince cumartesi gününe ertelendi kızlar bugünde başımda bi ağırlık var ve sabah kalktığımda burnum kanadı tansiyonumda düşüyo sanırım...

Cok guzeller ne guzel sen cogu seyi aldin canm guzel gunlerde kullansin bebeginmmn

inşallah canım benim hepimziin bebişleri çok güzel günlerde sağlıkla kullansın..

çokkk tatlılarrr güle güle kullanınnnn:)))

günaydın canım... uyku problemi bende uyuyamamak değil aslında hep uyumak istiyorum ama sık sık sürekli uyanıyorum buda zor oluyo ve içim daralıyo uyumaya çalışırken canım bu bacak uyuşması bende yok hiçte duymadım ama bence bunu bi doktoruna sor yani telaş yapma belki biçaresi vardır...sen ayakta çok kalıyosan ondanda olabilir bi danış canım doktoruna..

Merhaba arkadaşlar ben siteye fazla yazamıyorum ama yazılanları devamlı okuyorum Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.Ben 13.haftada iken doktor cinsiyetini oluşturmuş erkek dedi bizde eşimle çok şaşırdık ciddi misiniz diye evet dedi doktor büyük bi ihtimal erkek neyse ikili testimi de o hastaneye yaptırdım sonucu göstermek için gittiğimde doktora bi kaç soru sordum bana ters bi şekilde cvp verdi özel hasteneye gidioduk sonra parasıyla degil mi dedik doktorumu degiştirdim dün farklı bi özel hasteneye gittik 3 lü testimi yaptırdım ve bebeğimin cinsiyetine kız dedi biz eşimle çok şaşırdık ciddimisiniz erkek demişlerdi dedik 4.aydan önce biz sölemiyoruz yanılma oluyo dedi sizin içiniz rahat etsin die bi daha bakıorum dedi ve yine kız çıktı bebişime daha kıyafet almamıştık eşim hasta gsli oldugu için gs ayakkabısı almıştık hem kız hem erkek giyer die bundan sonra kızıma miniler alıcam teyzeleri:):) Bugün 18.haftaya girdim.

pinarada ve pnrali canlarım aldıklarınız pek güzel pek cici bebişleriniz sağlıkla giysin inşallah

canım bu bacak krampları uyuşmalar magnezyumu az tükettiğin anlamına geliyor ya doktordan takviye isteyeceksin ya da magnezyum içeren gıdalara ağırlık vereceksin benim bildiğim muzda biraz var bir de keçiboynuzu pekmezinde netten araştırabilirsin

Bu arada habbish ben de tüm gün oturduğumdan sırt bel ağrım artmıştı şimdi bi ark.ın tavsiyesi ile en geç 2 saatte bir ayağa kalkıp en az 10-15 dakika ayakta kalıyorum epey faydasını gördüm canım. bir de yatağınızı ters yüz edin o da fayda ediyor

Canım rahim büyüdükçe bacaklara giden sinirlere baskı yapıp,sinir sıkışması aolabiliyormuş.Eşimin hala kızıda şuan hamile onunda ellerinde ve kollarında oluyordu.Atel takıyor şimdi.Eğer geçmezse fizik tedavi görecek.Doktorunla bir görüş istrsen..

Kalktığımda o kadar ayakta durmuyorum tabii..Deniyim bi canım..Teşekkürler..

kizlar hediyelesme topigindede yayinladim burayada yaziyorum
hediyelesmedeki para limiti en az 30 tl olsun diyenler onaylasin lutfen
veya akilarindaki olan limiti yazarsaniz cok sevinirim kizlar bana yardim etmis olursunuz

hayırlı olsun canım sürpriz olmuş
luxxorrrr canım sana hediyeleşme topiğinde bişi yazdımmmm bi göz atar mısın ?

tamam hülyacım bakıyorum hemen
Kalktığımda o kadar ayakta durmuyorum tabii..Deniyim bi canım..Teşekkürler..

dene tatlım ya bende işe yaradı yatak ters yüzünü de deneyin eşin değiştiriversin

hep olmuyor ama,uzun bir süre beklemen lazım sabırla ..ben sinemadaydım bir keresinde arka arkaya 2 kez vurdu sesten rahatsız oldu heralde =)))))
ay canım ben de pazar günü berlın kaplanna gıttım annemlerle anaaaam benım kız pıtpıt atıo annem dedı heyecanlandı herhalde sınemedayız dıye:)entel olcaklar canım benım kızımın 2. filmi:)

canım 3 gündür bende de var doktoruma sormak dün aklıma hc gelmedı sankı böle gersem uzata uzata bırı cekse rahatlayacak gbi oluyorum, karıncalanma da oluyor ben nette okumustum normaldır ama kalsıyum takvıyesı gerekebılır dıyordu..kızımın saglık haberlerını aldıgımda rahatladım demekkı kendımı sormak hıc gelmedı aklıma..

kızlar bebeğimi hissetim il kez :)) ıkı kez bıt bıt attı boyle tekme atarmıs gıbı ama yumusacık ay cok guzeldı :)

Arkadaşlar doğum tablosu vardı ya beni de oraya ekleyebilir misiniz?
Hangi bilgileri vermem gerekiyo?Tşk. ederim...

canım bak burada listemiz http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/497841-temmuz-2012-annelerinin-listesi-13.html isteğini ve bilgilerini bu topiğimize yaz olur mu?

kızlar bebeğimi hissetim il kez :)) ıkı kez bıt bıt attı boyle tekme atarmıs gıbı ama yumusacık ay cok guzeldı :)

ayyyyy hadi gözün aydın canım yaaa darısı başımıza ben 1 kere hissettim şimdiye kadar bir daha da hissedemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…