- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.861
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...uz-anneleri-hediyelesiyor-5.html#post23000967 kizlar hediyelesmede bende varim diyenler sayfaya bende varim yazsin
buraya yazmasin sayfalar gitigi icin gormuyorum ben sonra unutmus olmiyayim
Canım bu hediyeleşme işini nasıl yapacağız.?Herkes kendi ilinde olan arkadalarıyla mı yapacak?
tatlim benim katildim hediyelesmede veya gordugum hediyelesmelerde
katilan herkezin ismi yazilip bir kasede karistiriliyo teket teket cekip kim kime cikarsa onlar bir birine aliyo yok ben yakinimda kinle hediyelesicem veya su arkadasla diyen olursa oylede olur
zaten fikir vermek isteyen olursa paylasin demistim
sağol canım
ben de gece deliksiz uyumayı özledim. tuvalet için de çok kalkıyorum. geceyi nasıl geçirirsem geçireyim sabah kalkıp işe gitmek zorundayım bu da beni yorgun ve halsiz bırakıyor.
kizlar benim eskisi gibi artik toplete gidesim gelmiyo ne kadar cok su icsemde
sanirim guzene girdi gecede 1 defa falan karkiyorum eskiden 10 dakikada tolete gitme ihtiyaci duyardim ama artik oyle dil guzene girdi ama 6 aydan sonra yine geri donuyo
tolete gitme her saniye istegi
* evet canım onlardan diye aldım bakalım memnun kalacakmıyız..:) teşekkür ederim canımcanım maşallah negüzel şeyler almışsın biberonunun ucu anne göğüs ucu olandanmı
canım ben dün akşam diş doktoruna gittim kadındoğuma randevum taaa 20 şubatta maleseff ona olsa zaten koşa koşa giderim hiç nazlanmam:)güzel haberlerle gelirsin inşallah canım haber ver mutlaka:)
Cok guzeller ne guzel sen cogu seyi aldin canm guzel gunlerde kullansin bebeginmmn
Eki Görüntüle 341324 Eki Görüntüle 341325 Eki Görüntüle 341326 kızlarr bikaç bişey aldım bebeğime nasıllarrrr:))
günaydın kızımın annelerı:)herkes ıyıdır ınsallah
günaydın canıımmm biraz geç kaldım tünaydında olabilir:)) ateşölçerimizi 50 tl'ye almışızz..biz çoğunu toptan hepsiburada.comdan aldık, tabi araştırıp:))
Eki Görüntüle 341559 Eki Görüntüle 341560 Eki Görüntüle 341561 Eki Görüntüle 341562
kızlar bunları aldım bebişime limangodan bakın güzel mi? tavşanlı olan havlu
bayıldımmmm çok cicişlerr güle güle kullanınnn pek tatlılarrrr canımmm
herkese günaydınn.. ya bende de uyku problemi oluştu yaaageceleri sık sık uyanıyorum sabah da kalkamıyorum sonra. tüm gün okulda bitkin bi vaziyette dolaşıyorum.. hadi ona alıştım da benim başka bi sorunum var.. yardım lütfenn... bacaklarım uyuşuyor 2 günden beri, bugün sabah uyandığımda bacağım uyuşmuştu hala tam geçmedi ara ara karıncalanıyo.. iki bacağımın da üst ön kısımları sanki binlerce iğne batıyo gibi karıncalanıyo gibi.. bu niye olurki??? böyle olan var mı hiç???
herkese günaydınn.. ya bende de uyku problemi oluştu yaaageceleri sık sık uyanıyorum sabah da kalkamıyorum sonra. tüm gün okulda bitkin bi vaziyette dolaşıyorum.. hadi ona alıştım da benim başka bi sorunum var.. yardım lütfenn... bacaklarım uyuşuyor 2 günden beri, bugün sabah uyandığımda bacağım uyuşmuştu hala tam geçmedi ara ara karıncalanıyo.. iki bacağımın da üst ön kısımları sanki binlerce iğne batıyo gibi karıncalanıyo gibi.. bu niye olurki??? böyle olan var mı hiç???
pinarada ve pnrali canlarım aldıklarınız pek güzel pek cici bebişleriniz sağlıkla giysin inşallah
canım bu bacak krampları uyuşmalar magnezyumu az tükettiğin anlamına geliyor ya doktordan takviye isteyeceksin ya da magnezyum içeren gıdalara ağırlık vereceksin benim bildiğim muzda biraz var bir de keçiboynuzu pekmezinde netten araştırabilirsin
Bu arada habbish ben de tüm gün oturduğumdan sırt bel ağrım artmıştı şimdi bi ark.ın tavsiyesi ile en geç 2 saatte bir ayağa kalkıp en az 10-15 dakika ayakta kalıyorum epey faydasını gördüm canım. bir de yatağınızı ters yüz edin o da fayda ediyor
Merhaba arkadaşlar ben siteye fazla yazamıyorum ama yazılanları devamlı okuyorum Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.Ben 13.haftada iken doktor cinsiyetini oluşturmuş erkek dedi bizde eşimle çok şaşırdık ciddi misiniz diye evet dedi doktor büyük bi ihtimal erkek neyse ikili testimi de o hastaneye yaptırdım sonucu göstermek için gittiğimde doktora bi kaç soru sordum bana ters bi şekilde cvp verdi özel hasteneye gidioduk sonra parasıyla degil mi dedik doktorumu degiştirdim dün farklı bi özel hasteneye gittik 3 lü testimi yaptırdım ve bebeğimin cinsiyetine kız dedi biz eşimle çok şaşırdık ciddimisiniz erkek demişlerdi dedik 4.aydan önce biz sölemiyoruz yanılma oluyo dedi sizin içiniz rahat etsin die bi daha bakıorum dedi ve yine kız çıktı bebişime daha kıyafet almamıştık eşim hasta gsli oldugu için gs ayakkabısı almıştık hem kız hem erkek giyer die bundan sonra kızıma miniler alıcam teyzeleri:):) Bugün 18.haftaya girdim.
luxxorrrr canım sana hediyeleşme topiğinde bişi yazdımmmm bi göz atar mısın ?
Kalktığımda o kadar ayakta durmuyorum tabii..Deniyim bi canım..Teşekkürler..
ay canım ben de pazar günü berlın kaplanna gıttım annemlerle anaaaam benım kız pıtpıt atıo annem dedı heyecanlandı herhalde sınemedayız dıye:)entel olcaklar canım benım kızımın 2. filmi:)hep olmuyor ama,uzun bir süre beklemen lazım sabırla ..ben sinemadaydım bir keresinde arka arkaya 2 kez vurdu sesten rahatsız oldu heralde =)))))
kızlar bebeğimi hissetim il kez :)) ıkı kez bıt bıt attı boyle tekme atarmıs gıbı ama yumusacık ay cok guzeldı :)
kızlar bebeğimi hissetim il kez :)) ıkı kez bıt bıt attı boyle tekme atarmıs gıbı ama yumusacık ay cok guzeldı :)
Arkadaşlar doğum tablosu vardı ya beni de oraya ekleyebilir misiniz?
Hangi bilgileri vermem gerekiyo?Tşk. ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?