2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım inanırmısın ben yazacaktım şimdi..Bende ilk defa bu kadar net bir tepik hissettimGözümüz aydın daha nice tatlı tepiklere..

ay amin canımmm ay gercekten güzel bir duygu :)

canım gercekten cok güzel dıme:)))gözünaydın bencede süper bişe

evet canım süpeeerrr bir hismiş ama oyle kalakaldım saskınlıgımı gorsenız gulerdınız

kızlar bebeğimi hissetim il kez :)) ıkı kez bıt bıt attı boyle tekme atarmıs gıbı ama yumusacık ay cok guzeldı :)

ayyy ne güzel çok sevindimm bende böyle net hissetmek istiyorum oğlumu.arada sanki bi hareketlilik hissediyorum gibi geliyor ama emin olamıyorum ki ben yaaa

ay amin canımmm ay gercekten güzel bir duygu :)

evet canım süpeeerrr bir hismiş ama oyle kalakaldım saskınlıgımı gorsenız gulerdınız

canım tahmın edebılıyorum ben sımdı bı su ıctım sıze yazarken bıle göbegımın altında dolanıyor benım hanım:)gün ıcınde cok sık olmasa da ben burdyım anne unutma dıyo:))))))))))

bende net hissedemeyenlerdeyim (((( benm oglum 18*5 oldu hala hissedemiyorum

canım 20. haftaya kadar cok normalmıs hıssetmemek..hatta ben hıssettıgım halde acaba mı dedım doktorum srnca hıssedıomusun dıe ee hanı 20ydı demıstım, 20ye kadar hıssedebılırsın o zamana kadar rahat olımm dıye sölemıs.ama o hıssettıgın bebısındı dedı:)

ben de en net pazar akşamı hissettim 2 kez ard arda tepik attı ama yumuşacık hakkatten :) dün ve bugünde oldu çok garip bi hissiyattt Allah ım herkese bu duyguyu nasip etsin inşallahhhh

son ayında olanlarda cok heveslenme son aylarda da anam bı dur yavrum demeye baslıyorsun dıyorlar

evet ya haklısın canım dün daha bi arkadaşım doğum yaptı onun yanındaydım doğuma giderken bile tepikler atıyordu arkadaşımda bi dur oğlum tamam geliorsun artık diyordu ve doğduktan sonrada sürekli eli kolu harektli :)
amaa onu görünce sevince dedim yaaaa bende bi an önce oğlumu kucağıma almak istiyorum diye çok güzeldiii..özendim yaniii baya bi

bende ıstıyorum artık gecsın günler daha yolu yarılamadık bıle nasıl gececek günler...poff.

şu an moralim o kadar bozuk ki. beni işten çıkaracaklarmış. yerime eleman arıyorlarmış. ben izne ayrıldığımda idare edemezlermiş.
napıcam bilmiyorum. ayda 1300 lira ev kredisi ödememiz var. doğalgazı elektriği suyu.. eşim tek başına yetişemez. Alalhım napıcam ya çok kötüyüm

canım ya çok üzüldüm ama sen üzülme unutma her bebek kendi kısmetiyle gelirmiş ALLAH ona bi yol çizecektir ....... hakkında hayırlısı olsun canım

canım yaa sen özelde mi çalışıyosun ? nerden duydun emin misin peki ? bide onlar çıkarırsa seni tazminat ödemek zorundalar..yasal hakların varmıdır bilmem ama varsa hakkını sonuna kadar savun derim.. inşallah halolour bu durum :26:

canım yaaa gerçekten çok üzüldüm peki konuşsan işyeri ile 4 ay yani sonuçta idare edecekler durumunuzu anlatsan yardımcı olmazlarmı acaba??

canımmm çok üzüldüm bozma moralini sen hiç Allahım bebeğinin kısmetini verir.Belkide doğru değildir.

canım bencede yasal hakların vs war, senı böyle pat dıye cıkaramaz ayrıca..ne bıcım yermiş öyle..kıranda cokmus canım ınsallah düzelır bende bebegın kısmetıyle gelecegıne ınananlardanım sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…