- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.881
Canım inanırmısın ben yazacaktım şimdi..Bende ilk defa bu kadar net bir tepik hissettimGözümüz aydın daha nice tatlı tepiklere..
canım gercekten cok güzel dıme:)))gözünaydın bencede süper bişe
kızlar bebeğimi hissetim il kez :)) ıkı kez bıt bıt attı boyle tekme atarmıs gıbı ama yumusacık ay cok guzeldı :)
Canım inanırmısın ben yazacaktım şimdi..Bende ilk defa bu kadar net bir tepik hissettimGözümüz aydın daha nice tatlı tepiklere..
ay amin canımmm ay gercekten güzel bir duygu :)
evet canım süpeeerrr bir hismiş ama oyle kalakaldım saskınlıgımı gorsenız gulerdınız
maasallah tüm yavrularımıza ataga gectı hepsiyerım onları ben
bende net hissedemeyenlerdeyim(((( benm oglum 18*5 oldu hala hissedemiyorum
ben de en net pazar akşamı hissettim 2 kez ard arda tepik attı ama yumuşacık hakkatten :) dün ve bugünde oldu çok garip bi hissiyattt Allah ım herkese bu duyguyu nasip etsin inşallahhhh
allah nazarlardan korusun canım :)bende oğluşuma diyorum hadi oğlum bak kardeşlerin tepikliyor diye :)
son ayında olanlarda cok heveslenme son aylarda da anam bı dur yavrum demeye baslıyorsun dıyorlar
evet ya haklısın canım dün daha bi arkadaşım doğum yaptı onun yanındaydım doğuma giderken bile tepikler atıyordu arkadaşımda bi dur oğlum tamam geliorsun artık diyordu ve doğduktan sonrada sürekli eli kolu harektli :)
amaa onu görünce sevince dedim yaaaa bende bi an önce oğlumu kucağıma almak istiyorum diye çok güzeldiii..özendim yaniii baya bi
bende hevesle ogunun hayaini kuruorum hep dogumdan sonra beklenen kavusma yasanacak inşallah :)))
şu an moralim o kadar bozuk ki. beni işten çıkaracaklarmış. yerime eleman arıyorlarmış. ben izne ayrıldığımda idare edemezlermiş.
napıcam bilmiyorum. ayda 1300 lira ev kredisi ödememiz var. doğalgazı elektriği suyu.. eşim tek başına yetişemez. Alalhım napıcam ya çok kötüyüm
şu an moralim o kadar bozuk ki. beni işten çıkaracaklarmış. yerime eleman arıyorlarmış. ben izne ayrıldığımda idare edemezlermiş.
napıcam bilmiyorum. ayda 1300 lira ev kredisi ödememiz var. doğalgazı elektriği suyu.. eşim tek başına yetişemez. Alalhım napıcam ya çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?