- 13 Kasım 2011
- 591
- 161
- 83
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.901
şu an moralim o kadar bozuk ki. beni işten çıkaracaklarmış. yerime eleman arıyorlarmış. ben izne ayrıldığımda idare edemezlermiş.
napıcam bilmiyorum. ayda 1300 lira ev kredisi ödememiz var. doğalgazı elektriği suyu.. eşim tek başına yetişemez. Alalhım napıcam ya çok kötüyüm
şu an moralim o kadar bozuk ki. beni işten çıkaracaklarmış. yerime eleman arıyorlarmış. ben izne ayrıldığımda idare edemezlermiş.
napıcam bilmiyorum. ayda 1300 lira ev kredisi ödememiz var. doğalgazı elektriği suyu.. eşim tek başına yetişemez. Alalhım napıcam ya çok kötüyüm
sağolun kızlar hepiniz de. daha ne kadar izne ayrılacağımı bile konuşmadık kendi kendilerine böyle bir arayış içerisine girmişler. duyduğum kaynak sağlam. beni izin sürecinden işten çıkarmaları yasal olmayacağından daha önce çıkarmayı düşünüyorlar demek ki. 6 yıllık çalışanım ama sigortam asgari ücret üzerinden yatıyor o yüzden alacağım tazminat da ancak doğum masraflarına yeter. o süreçte pirimim yatmayacğaı için devletin vereceği parayı da alamamış olacağım. bana bişey demediler zaten muhasebecimizle konuşmuşlar. eleman bulan bir kuruma da müracaat etmişler. kredi borcu olmasa idare ederdik bir şekilde. iş arasam bu halimde beni kim işe alacak birkaç ay sonra doğum yapacağım. offf Allahım bir çıkış göster
şu an moralim o kadar bozuk ki. Beni işten çıkaracaklarmış. Yerime eleman arıyorlarmış. Ben izne ayrıldığımda idare edemezlermiş.
Napıcam bilmiyorum. Ayda 1300 lira ev kredisi ödememiz var. Doğalgazı elektriği suyu.. Eşim tek başına yetişemez. Alalhım napıcam ya çok kötüyüm
sağolun kızlar hepiniz de. Daha ne kadar izne ayrılacağımı bile konuşmadık kendi kendilerine böyle bir arayış içerisine girmişler. Duyduğum kaynak sağlam. Beni izin sürecinden işten çıkarmaları yasal olmayacağından daha önce çıkarmayı düşünüyorlar demek ki. 6 yıllık çalışanım ama sigortam asgari ücret üzerinden yatıyor o yüzden alacağım tazminat da ancak doğum masraflarına yeter. O süreçte pirimim yatmayacğaı için devletin vereceği parayı da alamamış olacağım. Bana bişey demediler zaten muhasebecimizle konuşmuşlar. Eleman bulan bir kuruma da müracaat etmişler. Kredi borcu olmasa idare ederdik bir şekilde. Iş arasam bu halimde beni kim işe alacak birkaç ay sonra doğum yapacağım. Offf allahım bir çıkış göster
sağolun kızlar hepiniz de. daha ne kadar izne ayrılacağımı bile konuşmadık kendi kendilerine böyle bir arayış içerisine girmişler. duyduğum kaynak sağlam. beni izin sürecinden işten çıkarmaları yasal olmayacağından daha önce çıkarmayı düşünüyorlar demek ki. 6 yıllık çalışanım ama sigortam asgari ücret üzerinden yatıyor o yüzden alacağım tazminat da ancak doğum masraflarına yeter. o süreçte pirimim yatmayacğaı için devletin vereceği parayı da alamamış olacağım. bana bişey demediler zaten muhasebecimizle konuşmuşlar. eleman bulan bir kuruma da müracaat etmişler. kredi borcu olmasa idare ederdik bir şekilde. iş arasam bu halimde beni kim işe alacak birkaç ay sonra doğum yapacağım. offf Allahım bir çıkış göster
Cnm benimde ilk hamileliğimde olmuştu. Yanlış hatırlamıyorsam magnezyum eksikliğinden oluyor demişti dr. Kalsiyuma yükleniyoruz ya. O güzden magnezyum vermişti bana. Epey rahat etmiştim onunla.herkese günaydınn.. ya bende de uyku problemi oluştu yaaageceleri sık sık uyanıyorum sabah da kalkamıyorum sonra. tüm gün okulda bitkin bi vaziyette dolaşıyorum.. hadi ona alıştım da benim başka bi sorunum var.. yardım lütfenn... bacaklarım uyuşuyor 2 günden beri, bugün sabah uyandığımda bacağım uyuşmuştu hala tam geçmedi ara ara karıncalanıyo.. iki bacağımın da üst ön kısımları sanki binlerce iğne batıyo gibi karıncalanıyo gibi.. bu niye olurki??? böyle olan var mı hiç???
Gözün aydın canım maşallah kız nüfusu artıyor durmadanprensesim geliyorrrrrr :))))) Allahıma sükürler olsun cinsiyetini öğrenebildik. darısı öğrenemeyenlerin başına olsun :)))
Gözün aydın canımmerhabalarrr :) şimdi doktordan geldik 3'lü tarama tesitimiz temiz çıktı gayet iyi görünüyo dedi doktorumuz.bide bir haftadır hastaydım çok öksürüyordum korkmuştum bişey olur mu ki diye artık öksürünce batıyordu karnım.ama hiç bir sorun yok dedi doktor içim öyle rahatladı ki anlatamam bide oğluşumu görmek çok iyi geldi bana :)
Gözün aydın canım sonunda öğrendin Allah kalbine göre vermişEkleyin bizi de listeye KIZIIMMMM olacak hayırlısıylaaa!
Çok mutluyum kızlar Rabbim gönlüme göre verdi ne kadar çok istiyodum biliyorsunuz inşallah sağsağlim dünyaya geldiği büyüdüğü günleride görürüm...
Dediğim gibi özel dr.a gittim 100 tl verdim ama değdi! Yarım saat inceledi bana fenalık geldi adama gelmedi:) Cinsiyeti hemen gördük dedim bence kız baktı gerçektende kız dedi bende gördüm bacak arasında herhangi bi çıkıntı yoktu gözlerim doldu sevinçten:) Çok güzel inceledi elleri ayakları parmakları çenesi bütün kemiklerine tek tek baktık, organları beyni falan maşallah sorunsuz, damarları kan akışı gayet iyi, bu ultrasonda 1 gün önde çıktı bebiş normal büyüyo. Ultrason 3-4 boyutluydu renklide açtı resmen bana benziyo yavrum oynayıp durdu heryerini gösterdi çok şükür. Dr hiç ayrıntılı ultrason için ist.a gitmene gerek yok herşeyi çok iyi zaten onlarda bunlara bakcaklar dedi. Allah sizlerede böyle güzel haberler almayı nasip etsin...
Bu arada önceden myom ameliyatı olduğum için sezeryanla doğum yapmalıymışım ve 38. haftada alınır dedi yani kızlar temmuz değilde haziran annesi olacakmışım gibi görünüyo ama kısmet bakalım...
Güle güle kullanın canımEki Görüntüle 341324 Eki Görüntüle 341325 Eki Görüntüle 341326 kızlarr bikaç bişey aldım bebeğime nasıllarrrr:))
Çok tatlılar sizde güle güle kullanınEki Görüntüle 341559 Eki Görüntüle 341560 Eki Görüntüle 341561 Eki Görüntüle 341562
kızlar bunları aldım bebişime limangodan bakın güzel mi? tavşanlı olan havlu
Canım bozma moralini her işte bir hayır vardırsağolun kızlar hepiniz de. daha ne kadar izne ayrılacağımı bile konuşmadık kendi kendilerine böyle bir arayış içerisine girmişler. duyduğum kaynak sağlam. beni izin sürecinden işten çıkarmaları yasal olmayacağından daha önce çıkarmayı düşünüyorlar demek ki. 6 yıllık çalışanım ama sigortam asgari ücret üzerinden yatıyor o yüzden alacağım tazminat da ancak doğum masraflarına yeter. o süreçte pirimim yatmayacğaı için devletin vereceği parayı da alamamış olacağım. bana bişey demediler zaten muhasebecimizle konuşmuşlar. eleman bulan bir kuruma da müracaat etmişler. kredi borcu olmasa idare ederdik bir şekilde. iş arasam bu halimde beni kim işe alacak birkaç ay sonra doğum yapacağım. offf Allahım bir çıkış göster
canım hiç moralini bozma eğer işyerinde 30 kişiden fazla çalışan varsa işe iade davası açabilirsin ve muhakkak aç, çalışmadığın zamanlar için tazminat alırsın ve kesinlikle sana ibraname falan imzalatmak isterlerse imzalama. işyerinde 30 kişiden az çalışan varsa bu defa kötü niyet tazminatı istemli dava açabilirsin.
böyle bir niyetleri olduğu kesin ise mutlaka bir avukatla görüş şimdiden, ve haklarına sonuna kadar ara canım
kızlar bebeğimi hissetim il kez :)) ıkı kez bıt bıt attı boyle tekme atarmıs gıbı ama yumusacık ay cok guzeldı :)
Canım inanırmısın ben yazacaktım şimdi..Bende ilk defa bu kadar net bir tepik hissettimGözümüz aydın daha nice tatlı tepiklere..
ben de en net pazar akşamı hissettim 2 kez ard arda tepik attı ama yumuşacık hakkatten :) dün ve bugünde oldu çok garip bi hissiyattt Allah ım herkese bu duyguyu nasip etsin inşallahhhh
günaydınnnnnnn kızlar nasılsınızzz
tugcem senin kız olmayacakmıydıki ne ara değiştiii
Canım çok üzüldüm.
Ne vicdansız insanlarmış...
Bebeğinin şansına kısmetine inan.
Belki daha iyi şartlarda bir işin olur.
Kenarda bir birikiminiz var mı ?
canım hiç moralini bozma eğer işyerinde 30 kişiden fazla çalışan varsa işe iade davası açabilirsin ve muhakkak aç, çalışmadığın zamanlar için tazminat alırsın ve kesinlikle sana ibraname falan imzalatmak isterlerse imzalama. işyerinde 30 kişiden az çalışan varsa bu defa kötü niyet tazminatı istemli dava açabilirsin.
böyle bir niyetleri olduğu kesin ise mutlaka bir avukatla görüş şimdiden, ve haklarına sonuna kadar ara canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?