2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende çok üzüldüm gerçekten okuyunca içim sızladı,bence de bi konuş çok ayıp yaptıkları,ya da yine de eleman arasınlar ama senin doğum izninde başlatmak şartıyla alsınlar,bozma moralini bebeğinin kısmetine inan...

canım oyle bı hakları yokkı sen ucretsz ızne bıle chkmıcksn hakkın olan ızın arastr bunu uzulme ama nolur

sağolun kızlar hepiniz de. daha ne kadar izne ayrılacağımı bile konuşmadık kendi kendilerine böyle bir arayış içerisine girmişler. duyduğum kaynak sağlam. beni izin sürecinden işten çıkarmaları yasal olmayacağından daha önce çıkarmayı düşünüyorlar demek ki. 6 yıllık çalışanım ama sigortam asgari ücret üzerinden yatıyor o yüzden alacağım tazminat da ancak doğum masraflarına yeter. o süreçte pirimim yatmayacğaı için devletin vereceği parayı da alamamış olacağım. bana bişey demediler zaten muhasebecimizle konuşmuşlar. eleman bulan bir kuruma da müracaat etmişler. kredi borcu olmasa idare ederdik bir şekilde. iş arasam bu halimde beni kim işe alacak birkaç ay sonra doğum yapacağım. offf Allahım bir çıkış göster

canım pardon ben onu kıra zannetmısım..ama yanlıs hatırlamıyorsam senın güzel yemek yapabılme gıbı yetenklerın vardı hatta bazı yerler senden sıparış bıle alıyorlardı..hıcbıseye üzülme caresız degılsın hem kolay da degıl senı cıkarmaları..hıc olmadı o işinle ıdare edersın hemde evınde olursun ...elınde yetenegın var

pinaradacım üzme kendini sakın, bebişi düşün, artık iice hissediyorlar bizi. Onu yaratan rabbim elbet rıskını da yaratır. Malesef kadınlar olarak her yerde bu tarz şeylerle karşılaşıyoruz. Kendini üzme belki bi yanlış anlaşılma vardır, olmasa bile dedim ya allah yardımcınız olur inşallah

canım yanlıs hatırlamıyorsam alo 170 dıye bı yer war oraya danısabılır alacaklarını konusabılırsın sigortanla alakalı..hıc karamsar olma aglama hele bebısını üzme lütfen

sakın üzülme cnmm hamile bi bayanı işden çıkarmak suçç
hakkını ararsın sende şikayet ederim deee

cnm önceden çıkarma gibi bi şeyleri olamaz yasal değil çünkü buu sakın üzülme emi dualarım sneinle

canım ya ALLAH yardımcın olsunnnn..........

Canım çok üzüldüm.
Ne vicdansız insanlarmış...
Bebeğinin şansına kısmetine inan.
Belki daha iyi şartlarda bir işin olur.
Kenarda bir birikiminiz var mı ?

Cnm benimde ilk hamileliğimde olmuştu. Yanlış hatırlamıyorsam magnezyum eksikliğinden oluyor demişti dr. Kalsiyuma yükleniyoruz ya. O güzden magnezyum vermişti bana. Epey rahat etmiştim onunla.

canım hiç moralini bozma eğer işyerinde 30 kişiden fazla çalışan varsa işe iade davası açabilirsin ve muhakkak aç, çalışmadığın zamanlar için tazminat alırsın ve kesinlikle sana ibraname falan imzalatmak isterlerse imzalama. işyerinde 30 kişiden az çalışan varsa bu defa kötü niyet tazminatı istemli dava açabilirsin.

böyle bir niyetleri olduğu kesin ise mutlaka bir avukatla görüş şimdiden, ve haklarına sonuna kadar ara canım

Merhaba Kızlar;
Bugün nasılsınız bakalım
Ben pek iyi değilim göbüşüm çok kaşınıyorum
Dün cildiyeye gittim sanırım göbüşüm için kullandığım (bebek yağı, nemlendirici vb.) bişeyler yapmış. Aslında birazda hassas bir tenim var ama hiç aklıma gelmemişti böyle olacağı :83:
Umarım kısa bir sürede geçer

Bu arada dün akşam ilk kez kızımın pıt pıtlarını hissettim çok hoştu

prensesim geliyorrrrrr :))))) Allahıma sükürler olsun cinsiyetini öğrenebildik. darısı öğrenemeyenlerin başına olsun :)))
Gözün aydın canım maşallah kız nüfusu artıyor durmadan

Gözün aydın canım

Gözün aydın canım sonunda öğrendin Allah kalbine göre vermiş

Güle güle kullanın canım

Eki Görüntüle 341559 Eki Görüntüle 341560 Eki Görüntüle 341561 Eki Görüntüle 341562

kızlar bunları aldım bebişime limangodan bakın güzel mi? tavşanlı olan havlu
Çok tatlılar sizde güle güle kullanın

Canım bozma moralini her işte bir hayır vardır
Bebişin mutlaka kendi kısmetiyle geliyordur zaten
İstersen işvereni şikayet et zaten maaşını düşük bildiriyorlarmış çıkartırlarsa da bari iyi bir ücret almış olursun hemde işsizlikten faydalanmış olursun
Yine de Allah yardımcın olsun zor bir durum

Sigortanın gerçek rakamdan yatmayışı zaten bir suç öncelikle firmayı bu konuda şikayet edebilirsin. ve bu tür davalarda %99 mahkemeler işçiden yana olur. bu nedenle firma mahkemeye gitmek yerine işçiye tazminatını gerçek rakamdan ödemeyi kabul eder. İkincisi seni işden çıkarmaları için haklı bir sebepleri yoksa yine şikayetçi olabilirsin ayrıca hamile olduğundan dolayı çıkaracakları apacık olduğu için kesin olarak sen haklı çıkarsın. Sana bir tavsiye arkadaşım inşallah olmaz ama eğer çıkarırlarsa hakkını ara çünkü hamile bir kadına bunu yapmaya hakları yok helede 6 yıl bu işyerine emek vermiş birine.

kızlar bebeğimi hissetim il kez :)) ıkı kez bıt bıt attı boyle tekme atarmıs gıbı ama yumusacık ay cok guzeldı :)

Canım inanırmısın ben yazacaktım şimdi..Bende ilk defa bu kadar net bir tepik hissettimGözümüz aydın daha nice tatlı tepiklere..

ben de en net pazar akşamı hissettim 2 kez ard arda tepik attı ama yumuşacık hakkatten :) dün ve bugünde oldu çok garip bi hissiyattt Allah ım herkese bu duyguyu nasip etsin inşallahhhh

çok tatlı dimi =)

pinaradacım üzme kendini hamile birini işten çıkartmak suç,mahkemeye ver , bir avukata danış önce sana tebliğ ettiklerinde de net bir şekilde konuşursun

mahkemeye vereceğim de

Canım seni çok iyi anlıyorum bizim şirkette battı yerine başkaları devir aldı banada bizimle çalışırmısın dediler bende kabul ettim 1 hafta sonra bende çıkarıldım neymiş bana alışacaklarmış 4 ay sonra eleman değiştirmek zorunda kalacaklarmış bi sürü şey o kadar üzüldümkü ve bizimde borcumuz var bütün planlarım alt üst oldu ama her işte bi hayır vardır napalım kısmet böleymiş çok kötü bi durum

Canım çok üzüldüm.
Ne vicdansız insanlarmış...
Bebeğinin şansına kısmetine inan.
Belki daha iyi şartlarda bir işin olur.
Kenarda bir birikiminiz var mı ?

maalesef yok çünkü tüm birikimlerimizi evi alırken peşinat için kullanmıştık

dediğini bir araştırayım canım iki tane avukat kuzenim var onlar bilirler

ALLAHIM yaz gelecekmi buralara ankarada yine kar var uyuşugum bitkinim dışarıya baktıkça başım dönüyor bebegim ne düşünüyor acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…