2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sana da yardım etsin canım. Özel sektör işte. böcek kadar değerimiz yok maalesef.

pınaradacım. kesinlikle arkadaşların dediğine katılıyorum..hamileyken işten çıkrmak suç.. asla hiçbirşey imzalama...
eğer maaşın yüksekse pazarlığını şu şekilde de yapabilirisn.. tazminatı gerçek maaşın üzeriden versinler, aksi halde şikayette bulunacağnı söyle...

Canım Rabbim bir kapıyı kapatıp bir kapıyı açar bunu unutma.
Annem bana hamileyken babam bir yerde emanet çalışıyormuş..
İnan borçtan harçtan geçinemiyorlarmış.
Ben 40 içindeyken babam başka yere işe girmiş.
Emanet çalıştığı yerden 10 katı kadar fazla maaşla..
Her bebek kısmetiyle gelir buna inanıyorum.
Umarım herşey en güzeli olur..

inşallah öyle olur canım

Bir zamanlar, bir dervişin yolu, bir dere kenarındaki küçük bir dergâha düştü. Dergâh küçüktü ama, içinde yüce gönüllü bir velî yaşıyordu.
Derviş, hoş-beşten sonra, halini arzetti, niye yollara düştüğünü anlattı.
“Daha düzgün bir hayat yaşamak istiyorum, ama aklıma kötü şeylerin, günahkâr düşüncelerin gelmesine bir türlü mani olamıyorum. Buna son vermenin yolunu gösterecek birini bulmak için yollara düştüm.”
Dergâhtaki velî zât:
“Sana bir yol göstereceğim” dedi.
“Ama önce, çıkıp dışarıdan bir miktar rüzgâr alıp getirmen gerekiyor.”
Derviş, aklıkarışık bir halde dışarı çıktı. Rüzgâr nasıl alınıp içeri getirilebilir ki?
Öyle düşündü böyle yaptı olmadı.
Üzgün bir halde dergâha döndü.
“Yapamıyorum” dedi.
Velî zât gülümsedi ve:
“Evlat” dedi, “nasıl rüzgârı avuçlayıp içeri getiremiyorsan, aklına gelen o kötü düşünceleri de aklından silip atamazsın. Ama ne zaman böyle bir düşünce gelip seni yanlış yola çağırdığında sen “Hayır” dersen, onlardan sana hiçbir zarar gelmez.”
AKLIMA GELDİ YAZAYIM DEDİM CANIM KARANLIGIN EN KARARDIGI AN AYDINLIGA ÇIKTIGI ANDIR BENDE OKADAR KÖTÜ DÖNEMLER YAŞADIM Kİ TAM DÜŞECEKKEN BİR ŞEYLERDE HADİ FAZLA ÜZÜLME BEBEGİNİ STRESE SOKMA... BEKLE YAŞA VE GÖR... GÜZEL GÜNLERİ DUALARIM SENİNLE...

Selam arkadaşlar,
hamileliklerimiz ilerliyor ve göbeklerimiz büyümeye başladığı için bu aylarda kreme başlamam gerekiyor.Kullandığınız yada tavsiye edebileceğiniz çatlakları engellemek için bir kerm varsa ve paylaşırsanız memnun olurum...

Ben Arkonun çatlak kremiyle jhonson babynin yapını kullanıyorum.
Faydası olacak mı bilmiyorum ama sürünüyorum işte:)

Pinaradacım canını hiç sıkma. Gerçekten her çocuk rızkıyla gelir unutma ve benim bildiğim kanun değişmedi ise cnm doğum parası almak için rapordan önceki 1 yılda 90 gün prim ödenmiş olması doğum raporu ve parası alman için yeterli cnm.

Clarıns çatlak için bitkisel yağı ve çatlak önleyici kremi var onu kullanıyorum şimdilik memnunum. Yağ gece yatmadan önce krem sabahları göbek ve göğüs bölgesine uygulanıyor.

canım ben mustela kullanmıştım ilk gebeliğimde hiç çatlama olmadı..birde bol su içtim ayrıca e vitami tableti kullanmıştım.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim.Bir kaç hamilelik yapmış arkadaşıma ve eczacı arkadaşıma danıştım az önce LİERAC adında bir krem önerdi.Doğum öncesi ve sonrası çatlakları gidermede,internetten kremle ilgili yorumlarıda okudum başarılı bir ürün gibi görünüyor hatta siparişte verdim.İhtiyaç duyan yada bilgilenmek isteyen arkadaşlara duyurulur.İnternetten araştırıp bilgi alabilirsiniz rahatlıkla...Hepinize sağlıklı ve mutlu günler

ilk doğumumda bildiğimiz vazelin kremi bollca göbüşüme boca ederdim 1 tek çatlağım bıle olmadi çok şükür
bundada aynı taktiği uyguluyorum.kızlar abartı derecede pahalı kremlere para vermeyın derım önemli olan o bölgeyı nemlendırmek
2tl ye aldığım vazelınım bana yeter sizde deneyın.bırde kaşıntı gelince sakın kaşımayın o anda çatlar hemen nemlendirın
badem yağı kullanmayın tüylerinizi çoğaltır buarada çatlaksız günler dilerim...

ben de sormuştum bu soruyu ama.......... sanki kimse bi şey kullanmıyomuş gibi hiç bi cevap gelmedi ya da görülmedi bilmiyorum. ben kendi kullandığımı yazayım sana doktorum PREGNACARE önerdi geceleri göbek-kalça-böbrek üstü sürüp yat dedi. ben ekstradan nivea bebek yağı sürüyorum duştan sonra. zaten 5. ayda başlamak gerek birden bire yumuşamayacağı için alıştırmak lazım.
balıkesirlisinn hemşerim:)) ben de balkesliyim izmirde yaşıyorum.
benim doktorum da 3lüye gerek görmedi ben de yaptırmıyorum. bu arada öğretmenim demiştin galiba; benim doğum 5 temmuz gibi olcak görünüyo (akslik çıkmazsa inşallah) sonuna kadar devam edip 5 haftalık doğum öncesi iznimi doğum sonrasına (eylül ve ekim başına) ertelemek istiyorum niyetim böyle. sonra da raporla, rapor hakkı bitince ücretsiz izinle önümüzdeki seneyi kapatmak istiyorum maddiyatımız elverirse.

Canım kaça aldın ?
Bugün sitenin birinde indirim vardı 41 liraydı.

kızlar ben cogu kez soran arkadaslara cevap verdım ama kimisi görmemıs ya da hıc cevap verılmedığini zannetmıs bence sayfaları gecmısı ıyı okumak gerekıyor..

ben aktarda satılan hamıleler ıcın özel karısım var onu kullanıyorum , doktoruma da sordum o da onay verdı..hepsı kozmetık ürünü cünkü dedı en buyuk yardımcın bol bol su ıcmek dedı..vazelın kullanan arkadasıma da katılıyorum..bıraz yapıyla da alakalı dıye dusunuyorum annem zamanında hıcbıse kullanmamıs hıc catlagı yok, arkadasım badem yagı vs sürdü bolca banamısın demedı var catlakları..

doktor kızın olacak demıstı bana .. bugun kontrole gıttık . OGLUN olcak dedi offf soklardayım uzulmedım ama aptal gıbıyımmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…