- 1 Temmuz 2011
- 449
- 9
- 46
- 40
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.921
Canım seni çok iyi anlıyorum bizim şirkette battı yerine başkaları devir aldı banada bizimle çalışırmısın dediler bende kabul ettim 1 hafta sonra bende çıkarıldım neymiş bana alışacaklarmış 4 ay sonra eleman değiştirmek zorunda kalacaklarmış bi sürü şey o kadar üzüldümkü ve bizimde borcumuz var bütün planlarım alt üst oldu ama her işte bi hayır vardır napalım kısmet böleymiş çok kötü bi durum
Canım Rabbim bir kapıyı kapatıp bir kapıyı açar bunu unutma.
Annem bana hamileyken babam bir yerde emanet çalışıyormuş..
İnan borçtan harçtan geçinemiyorlarmış.
Ben 40 içindeyken babam başka yere işe girmiş.
Emanet çalıştığı yerden 10 katı kadar fazla maaşla..
Her bebek kısmetiyle gelir buna inanıyorum.
Umarım herşey en güzeli olur..
şu an moralim o kadar bozuk ki. beni işten çıkaracaklarmış. yerime eleman arıyorlarmış. ben izne ayrıldığımda idare edemezlermiş.
napıcam bilmiyorum. ayda 1300 lira ev kredisi ödememiz var. doğalgazı elektriği suyu.. eşim tek başına yetişemez. Alalhım napıcam ya çok kötüyüm
canım bak burada listemiz http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/497841-temmuz-2012-annelerinin-listesi-13.html isteğini ve bilgilerini bu topiğimize yaz olur mu?
ayyyyy hadi gözün aydın canım yaaadarısı başımıza ben 1 kere hissettim şimdiye kadar bir daha da hissedemedim
Allah sana da yardım etsin canım. Özel sektör işte. böcek kadar değerimiz yok maalesef.
Selam arkadaşlar,
hamileliklerimiz ilerliyor ve göbeklerimiz büyümeye başladığı için bu aylarda kreme başlamam gerekiyor.Kullandığınız yada tavsiye edebileceğiniz çatlakları engellemek için bir kerm varsa ve paylaşırsanız memnun olurum...
inşallah öyle olur canım
Selam arkadaşlar,
hamileliklerimiz ilerliyor ve göbeklerimiz büyümeye başladığı için bu aylarda kreme başlamam gerekiyor.Kullandığınız yada tavsiye edebileceğiniz çatlakları engellemek için bir kerm varsa ve paylaşırsanız memnun olurum...
selam arkadaşlar,
hamileliklerimiz ilerliyor ve göbeklerimiz büyümeye başladığı için bu aylarda kreme başlamam gerekiyor.kullandığınız yada tavsiye edebileceğiniz çatlakları engellemek için bir kerm varsa ve paylaşırsanız memnun olurum...
ben de sormuştum bu soruyu ama.......... sanki kimse bi şey kullanmıyomuş gibi hiç bi cevap gelmedi ya da görülmedi bilmiyorum. ben kendi kullandığımı yazayım sana doktorum PREGNACARE önerdi geceleri göbek-kalça-böbrek üstü sürüp yat dedi. ben ekstradan nivea bebek yağı sürüyorum duştan sonra. zaten 5. ayda başlamak gerek birden bire yumuşamayacağı için alıştırmak lazım.Selam arkadaşlar,
balıkesirlisinn hemşerim:)) ben de balkesliyim izmirde yaşıyorum.milletin ağzı sulandı ama anlatmadan yapamayacam.. bizim de meşhur mantılarımız var balıkesirde.. saçaklı mantı ve kocakulak mantısı var mesela..
Morbiber - Kocakulak Mantısı
yapmak isteyenlere buyrun tarifi.. biraz zahmetli ama uğraştığına değiyor olsa da yesek
benim doktorum da 3lüye gerek görmedi ben de yaptırmıyorum. bu arada öğretmenim demiştin galiba; benim doğum 5 temmuz gibi olcak görünüyo (akslik çıkmazsa inşallah) sonuna kadar devam edip 5 haftalık doğum öncesi iznimi doğum sonrasına (eylül ve ekim başına) ertelemek istiyorum niyetim böyle. sonra da raporla, rapor hakkı bitince ücretsiz izinle önümüzdeki seneyi kapatmak istiyorum maddiyatımız elverirse.merhaba güzel annişler 3 soru sormak ıstıyorum.ben 4bucuk hamıleyım su anda bugun garıp garıp kasılmamı artık adına ne dıyebılırım bılmıyorum ufak sızılar hıssettım bu aylarda baslarmı rahım kasılmaları acaba?bir de çatlak önlemek ıcın tavsıye ettıgınız bı krem varmı acaba ?bir de ben 2li test yaptırdım fakat 3lu test yaptırmadım doktor önerıyorum ama sız bılırısnız yaptırmaydabılırsınız dedı sızın doktorlarda aynı seyı söyledımı acaba?
Önerileriniz için çok teşekkür ederim.Bir kaç hamilelik yapmış arkadaşıma ve eczacı arkadaşıma danıştım az önce LİERAC adında bir krem önerdi.Doğum öncesi ve sonrası çatlakları gidermede,internetten kremle ilgili yorumlarıda okudum başarılı bir ürün gibi görünüyor hatta siparişte verdim.İhtiyaç duyan yada bilgilenmek isteyen arkadaşlara duyurulur.İnternetten araştırıp bilgi alabilirsiniz rahatlıkla...Hepinize sağlıklı ve mutlu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?