- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.941
aaa böle degısenı cok duydum canım hayırlısı olsun..ne kadarlıktı ılk gıttıgınde?benım doktorum 16. haftaya kadar bıse demem demıstı sımdı hak verıyorum kadınadoktor kızın olacak demıstı bana .. bugun kontrole gıttık . OGLUN olcak dediofff soklardayım uzulmedım ama aptal gıbıyımmmm....
inşallah öyle olur canım
cnm senin bahsettiğin karışımı hatırlıyorum bi sen bi de başka bi ark. yazmıştı zaten neyse çok önemli değil yoğun olmayan bi zamana geldi heralde. bol bol su içmek en iyisi de be şimdiden wc'den çıkamıyorum ya:) son aylarda ne edicem bilmiyorum valla.kızlar ben cogu kez soran arkadaslara cevap verdım ama kimisi görmemıs ya da hıc cevap verılmedığini zannetmıs bence sayfaları gecmısı ıyı okumak gerekıyor..
ben aktarda satılan hamıleler ıcın özel karısım var onu kullanıyorum , doktoruma da sordum o da onay verdı..hepsı kozmetık ürünü cünkü dedı en buyuk yardımcın bol bol su ıcmek dedı..vazelın kullanan arkadasıma da katılıyorum..bıraz yapıyla da alakalı dıye dusunuyorum annem zamanında hıcbıse kullanmamıs hıc catlagı yok, arkadasım badem yagı vs sürdü bolca banamısın demedı var catlakları..
Selam arkadaşlar,
hamileliklerimiz ilerliyor ve göbeklerimiz büyümeye başladığı için bu aylarda kreme başlamam gerekiyor.Kullandığınız yada tavsiye edebileceğiniz çatlakları engellemek için bir kerm varsa ve paylaşırsanız memnun olurum...
doktor kızın olacak demıstı bana .. bugun kontrole gıttık . OGLUN olcak dediofff soklardayım uzulmedım ama aptal gıbıyımmmm....
aaa böle degısenı cok duydum canım hayırlısı olsun..ne kadarlıktı ılk gıttıgınde?benım doktorum 16. haftaya kadar bıse demem demıstı sımdı hak verıyorum kadına
manakuyudayım cnm sen de karşıyakadaydın galiba... yoga yapıcak bi yer arıyodunbalıkesirlisinn hemşerim:)) ben de balkesliyim izmirde yaşıyorum.
İzmir'de neredesin???
cnm senin bahsettiğin karışımı hatırlıyorum bi sen bi de başka bi ark. yazmıştı zaten neyse çok önemli değil yoğun olmayan bi zamana geldi heralde. bol bol su içmek en iyisi de be şimdiden wc'den çıkamıyorum ya:) son aylarda ne edicem bilmiyorum valla.
13de kız dedii kesın yuzde 90 dedi... evet cok kesın konustu kızın olacagını ne zaman ogrendın canım .. senınde dogumun temmuzun 20leri mi?benimde 10 haftalıkken erkek demişti
bu gidişimde kız demesin
ilk tahmini hangi ayda yapmıştı :) bide kesin mi konuşmuştu
ay kızlar hapsu napıyo acaba:)
benım 13 haftalıktı kız dedıgınde. Hatta annem geldı memleketten doktora getırdı yıne 14. Haftada .. Emın mısın dedı doktyora doktorda emınım dedi . Bugun gıttık pipisi var bunun dedddddddiiiiiiiii
13de kız dedii kesın yuzde 90 dedi... Evet cok kesın konustu kızın olacagını ne zaman ogrendın canım .. Senınde dogumun temmuzun 20leri mi?
kilo konusunda yakınız o zaman sevindim canımValla annem hep diyordu cinsiyet bi belli olsun herşeyini alıcam diye cuma doktordan çıkınca aldı beni yanına benim de beğendiğim herbişisini aldı sağolsun dün de dedesi eksiklerini tamamladı park yatağını, anakucağını vs. şanslı velet
Kızlar merhaba;
Bu sabah kalktım site içerisinde biraz yürüyüş yaptım çok iyi geldi, evde çamaşır falan derken biraz kalçamda ağrı oluştu kramp girer gibi.
Umarım sorun çıkmaz.
Bu arada İzmir Karşıyaka'da hem gebelik eğitimi hem de yoga yapabileceğim bir yer arıyorum. Bilen varsa paylaşabilir mi? Berbaer gideriz belki
ufff çok midem bulandı yaaa
ay kızlar hapsu napıyo acaba:)
kizlar cagda sikeli izlediniz mi bal kabagi corbasi ve nar cok yiyorum cok faydali dedi
dogumuna onunda az kalmis bende simdi pazardan nar aldim hemen yemeye oturdum
meyve cok yiyorumda nar yemiyodum pek
anaaa ne kötü olmuş bee
cnm bnm kontrolüm 15 şubatta yani çarşamba günü 10 haftalıkkn gittiğimizde %90 erkek dedi bende çok erken olduğu için şaşırdım
bu sefer kız dermi acep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?