2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

doktor kızın olacak demıstı bana .. bugun kontrole gıttık . OGLUN olcak dedi offf soklardayım uzulmedım ama aptal gıbıyımmmm....
aaa böle degısenı cok duydum canım hayırlısı olsun..ne kadarlıktı ılk gıttıgınde?benım doktorum 16. haftaya kadar bıse demem demıstı sımdı hak verıyorum kadına

pinarada tatlim icini ferah tut allahim dogacak her cocugun riskini onunla gonderiyo
biz kayivalidelerle yasiyoduk ev falan alana kadar cok zorumda oluyoduk ben hergun agliyodum
ayrilalim diye esime esim se krediye giremiyodu askerlik icin muaf olmayi bekliyodu
dogurmaya annemlerin yanina ingiltereye gitim esimin ben dogurdugum zaman muaf haberi geldi
ingiltereden geldik kredi cekti esim bizimde vardi altin hersey ne varsa bozdurduk
evimizi aldik istedigimiz herseyi aldik kiziminda 10 bin tl parasi geldi ingiltereden dogum icin
hersey bi anda deyisti demek istedigim oyle bi geliyoki bebek heryerden bisi geliyo
insan inanamiyo simdi bizde senin gibi hem kredi oduyoruz fatura falan derken elimizde 500 tl kaliyo
bu parayla hem kizima hem evimize bakiyoruz birde kucuk oglumuzda gelicek
sana yazim uzulme umutsuzluklara kapilma diye canim

cnm senin bahsettiğin karışımı hatırlıyorum bi sen bi de başka bi ark. yazmıştı zaten neyse çok önemli değil yoğun olmayan bi zamana geldi heralde. bol bol su içmek en iyisi de be şimdiden wc'den çıkamıyorum ya:) son aylarda ne edicem bilmiyorum valla.

Benim malesef kilolu olmamdan kaynaklanan çatlaklarım vardı ama Chicco'nun kremini kullanıyorum hiç artmadı hayret ediyorum.İnşallah artmaz çok fazla :2:

aaa böle degısenı cok duydum canım hayırlısı olsun..ne kadarlıktı ılk gıttıgınde?benım doktorum 16. haftaya kadar bıse demem demıstı sımdı hak verıyorum kadına

benım 13 haftalıktı kız dedıgınde. hatta annem geldı memleketten doktora getırdı yıne 14. haftada .. emın mısın dedı doktyora doktorda emınım dedi . bugun gıttık pipisi var bunun dedddddddiiiiiiiii

Kızlar ben kakao yağı kullanıyorum..
Kullananlar pek memnun..
Biraz da bünye meselesi...
Biz elimizden geleni yapalım da...

normalmıs canım wc durumu ben de cok gıdıyorum:)son aylarda da yaz olcak nasılsa gıder gelırız artık

kizlar cagda sikeli izlediniz mi bal kabagi corbasi ve nar cok yiyorum cok faydali dedi
dogumuna onunda az kalmis bende simdi pazardan nar aldim hemen yemeye oturdum
meyve cok yiyorumda nar yemiyodum pek

anaaa ne kötü olmuş bee

13de kız dedii kesın yuzde 90 dedi... Evet cok kesın konustu kızın olacagını ne zaman ogrendın canım .. Senınde dogumun temmuzun 20leri mi?

cnm bnm kontrolüm 15 şubatta yani çarşamba günü 10 haftalıkkn gittiğimizde %90 erkek dedi bende çok erken olduğu için şaşırdım
bu sefer kız dermi acep :)

selam kızlar
yoğunluktan gelemedim bugün
üff bayada yoruldum ama
sayfalarıda tam okuyamadım göz gezdirdim tek

evet tatliş
oh maşallah çok şanslı allah daim etsin

o kalça ağrıları bende de var ölüom ya
salopetinide güle güel giy

ufff çok midem bulandı yaaa

bugün bende de oldu niyeki acep

kizlar cagda sikeli izlediniz mi bal kabagi corbasi ve nar cok yiyorum cok faydali dedi
dogumuna onunda az kalmis bende simdi pazardan nar aldim hemen yemeye oturdum
meyve cok yiyorumda nar yemiyodum pek

ay kımısıde nar yeme der..ınanmıca walla..mınıcık karnı war kadının az mı kalmıs hakkaten doguma ne güzel?

anaaa ne kötü olmuş bee

cnm bnm kontrolüm 15 şubatta yani çarşamba günü 10 haftalıkkn gittiğimizde %90 erkek dedi bende çok erken olduğu için şaşırdım
bu sefer kız dermi acep :)

evet pembekelebek :) cok erken solemiş 10 haftalıkken genetal organ olusmamıs yazıyor ınternette ahh bılmıyorum kuzum n bıleyım bır suru kıyafet almıstım kız dıye ahh ne bıleyım soke oldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…