- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.961
10 haftalıkken nasıl söluolar anlamıyorum walla ben ,ben 11+5te gıttım sordum cınsıyetını doktorumda bana su an dogursan elıme alsam acıp bacaklarını baksam bıle bellı olmaz cünkü tamamen olusmadı demıstı kii benım kızım bı haftada önden gıdıyordu..ınsallah Allah gönlune göre verır canımanaaa ne kötü olmuş bee
cnm bnm kontrolüm 15 şubatta yani çarşamba günü 10 haftalıkkn gittiğimizde %90 erkek dedi bende çok erken olduğu için şaşırdım
bu sefer kız dermi acep :)
canim bebegini gordu birde cinsiyet ogrendiyse havalarda ucuyodur
evet canım sımdı muayenededır..ınsallah güzel haberlerıyle gelır hemencene
evet ya cok heycanlıdr neguzel guzel haberler getrsn bıze
kizlar cagda sikeli izlediniz mi bal kabagi corbasi ve nar cok yiyorum cok faydali dedi
dogumuna onunda az kalmis bende simdi pazardan nar aldim hemen yemeye oturdum
meyve cok yiyorumda nar yemiyodum pek
evet pembekelebek :) cok erken solemiş 10 haftalıkken genetal organ olusmamıs yazıyor ınternetteAhh bılmıyorum kuzum n bıleyım bır suru kıyafet almıstım kız dıye ahh ne bıleyım soke oldummm
10 haftalıkken nasıl söluolar anlamıyorum walla ben ,ben 11+5te gıttım sordum cınsıyetını doktorumda bana su an dogursan elıme alsam acıp bacaklarını baksam bıle bellı olmaz cünkü tamamen olusmadı demıstı kii benım kızım bı haftada önden gıdıyordu..ınsallah allah gönlune göre verır canım
Canım nar bende çok severim ama,Düşük tehlkesi ve rahimde kasılma yaptığını duyup yemedim.Bi araştır istersen
listemizde son durummmmmmmmmmmmmm 37 PRENSESSSSSSS ve 27 PAŞAAAAAAAA
bakalım o gün gelsin hayırlısıyla da elimden geldiği kadar raporla geçiştircem olmadığı yerde ücretsiz izin kullanacam ben.. çok küçücük bebişimi bırakıp çalışmak istemiyorum ya, yaşına bari girsin diyorum ama o zaman şartlar el vermezse de yapacak bişey yok çalışacaz mecbur. heyet raporu normalde en çok 10 gün diye biliyorum ama belki bu durumda farklı bi prosedür vardır.. benim doğum sat a göre 25 temmuz falan. ama ultrason ölçümlerine göre 15ine kadar düştü. ayrıca sağlık probemlerim var sezeryan olma ihtimalim de çok yüksek öyle olurda da temmuz başı bile olabilir.. benim normal izinler kaynayacak gibibakalım kısmet...
canim tv de cagda sikele esini izledim cagda sikel cok nar yiyorum allahtan yardimcim
ayiklayip bana hep getiriyo diye agzila dedi nar zaten cok faydali simdi dahada faydali dedi
narla bal kabagi cormasi cok yiyorum dedi
ben yarim nar yedim bir kac gunde yarim yerim abartmam ama elma gunde 3 tane yiyorum
cok hosuma gidiyo elma portakal benim
Kızlar maaşallah arayı açmış..
sevgılı annişlerim benım gaz problemım var karnımda hep bı sıskınlık hıssedıyorum bunun ıcın bı sey bılıyosanız lutfen söyleyın cok rahatsız oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?