2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

anaaa ne kötü olmuş bee

cnm bnm kontrolüm 15 şubatta yani çarşamba günü 10 haftalıkkn gittiğimizde %90 erkek dedi bende çok erken olduğu için şaşırdım
bu sefer kız dermi acep :)
10 haftalıkken nasıl söluolar anlamıyorum walla ben ,ben 11+5te gıttım sordum cınsıyetını doktorumda bana su an dogursan elıme alsam acıp bacaklarını baksam bıle bellı olmaz cünkü tamamen olusmadı demıstı kii benım kızım bı haftada önden gıdıyordu..ınsallah Allah gönlune göre verır canım

kizlar cagda sikeli izlediniz mi bal kabagi corbasi ve nar cok yiyorum cok faydali dedi
dogumuna onunda az kalmis bende simdi pazardan nar aldim hemen yemeye oturdum
meyve cok yiyorumda nar yemiyodum pek

Canım nar bende çok severim ama,Düşük tehlkesi ve rahimde kasılma yaptığını duyup yemedim.Bi araştır istersen

evet pembekelebek :) cok erken solemiş 10 haftalıkken genetal organ olusmamıs yazıyor ınternette Ahh bılmıyorum kuzum n bıleyım bır suru kıyafet almıstım kız dıye ahh ne bıleyım soke oldummm

bende araştırdığımda yalnış hatırlamıyosam eğer genital bölge bebek ilk oluştuğunda oluyormuş belkide ben yalnış okudummm
ne kötü olmuştur aman olsun be cnm sağlıklı olsunlarda
aldıklarını götürüp değştirsen olmaz mı çok mu almıştın ki :)

ay ne bilim cnm ya bide net konuştu ki sorma %90 dedi ya sinirden ölcektim %50 de geç yani demi
emin misiniz dediğimde %90 dedi neyse çarşambaya şurda ne kaldı yanılmış mı yanılcak mı görcez
işin kötü kısmı eşime diedim gittiğimizde kız diyomu doktor ne gülerim dedim
bende onun cinsiyetini değişitiririrm dedi

bizde 13+4 de gittiğimizde büyük ihtimal kız demişti doktorumuz.
14 Şubatta gideceğiz doktora.
Bizimde cinsiyetimiz değişir mi ki ?
Mesai bitti ben çıkıyorum arkadaşlar.
Hapşuyu bende merak ettim umarım güzel haberlerle gelir.
Akşama bakarım.
Öptüm hepinizi iyi akşamlar.

Canım nar bende çok severim ama,Düşük tehlkesi ve rahimde kasılma yaptığını duyup yemedim.Bi araştır istersen

canim tv de cagda sikele esini izledim cagda sikel cok nar yiyorum allahtan yardimcim
ayiklayip bana hep getiriyo diye agzila dedi nar zaten cok faydali simdi dahada faydali dedi
narla bal kabagi cormasi cok yiyorum dedi
ben yarim nar yedim bir kac gunde yarim yerim abartmam ama elma gunde 3 tane yiyorum
cok hosuma gidiyo elma portakal benim

canım allah gönlune göre versın ınsallah sag salım bı kucaklayalım hersey dahada netlesecek rapor mapor alır gecırrıırz artık gecırebıldıgımız kadar bende kıyamam ona küçücük olcak bende bıraz buyusun ıstıyorum allah eşlerımzın ıslerını bereketlı etsın ıns en azından huzurla ücretsız ızne cıkar bakarız bebıslerımıze

Bana da eşim yapardı..
Narı kök kısımlarından değilde,diğer kısmından ortadan 2ye ayırıp..Geniş bir kapta yarısını ters çevirip tahta kaşıkla vurunca tüm taneleri dökülüyor. Bir kova nar tanesi keyifle yerdim.yakın zamanda doktora gidecekler sorsalar keşke..

narın hamılleıkte ne gıbı bı önemı var bende fazla yemıyorum da ına göre dıkkat edeyım bılen arkadasım varsa yazabılımı?

Merhaba Temmuz Anneleri,

Bir süredir paylaşım alanınızı takip ediyorum. Çok hoşuma gitti. İnsan fikir alabileceği, duygularını paylaşabileceği arkadaşlar arıyor gerçekten hamilelikte... Bende temmuz annesi olacağım hayırlısıyla. Beni de listenize eklerseniz çok mutlu olurum.
SAT:15 Ekim
BDT:21 Temmuz
Kilo:67

sevgılı annişlerim benım gaz problemım var karnımda hep bı sıskınlık hıssedıyorum bunun ıcın bı sey bılıyosanız lutfen söyleyın cok rahatsız oluyorum

Merhabalar ben Burcu.siteye yeni üye oldum. öncelikle çok güzel ve faydalı bir paylaşım alanı. Şu an 16 + 2 haftalık gebeyim. 15. haftada doktora gittiğimde cinsiyetinin %98 kız olduğunu söyledi herhalde değişmez son anda :)))

Bu arada bir şey ilgimi çekti herkesin mesajının altında kaç haftalık hamile olduğunu gösteren bir çizelge görüyorum bunu ben de nasıl yapabilirim??? <yoksa otomatik mi çıkıyor?

sevgılı annişlerim benım gaz problemım var karnımda hep bı sıskınlık hıssedıyorum bunun ıcın bı sey bılıyosanız lutfen söyleyın cok rahatsız oluyorum

Rezene çayı iyi geliyor. Hem gebelik sonrasında da kullanıldığında süt yapıyor. Yanlız gebelikte bitkisel çayları genelde 2 bardak ile sınırlı tutun diyorlar. Ben günde 1 bardak içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…