2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar arkadaşlar.RABBİM herkesin bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin inş.size bişey sormak istiyorum İstanbulda oturan ve nisa hastanesine giden varmı aranızda.ben doktorumu değiştirmek zorunda kaldım ama doktorum iyimi kötümü hiçbir fikrim yok.bana yardımcı olacak kişiler varsa sevinirim.

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar...sayfaları çok fazla okuyamadım..benimle aynı zamanlarda olup kasıklarında batma ve dürtmeler hisseden varmı aranızda?doktorumu aradım sordum yine dayanamayıp;o da sorun yoktur kanaman yoksa tam kaç haftalıktı dedi bende söyledim 15.haftadayız diye..ozaman sorun olmaz aklına kötü bişy gelmesin ama çok ayakta çok kalma ıstırahat et dedi ama varsa tecrübelileriniz bilgi almak istiyorum..zaten çoğunuz geçtiniz bu dönemleri arkadaşlar oldumu hiç böyle şeyler? hadi bana deli demeyin diyede saçma bulursunuz diyede söylemedim ama 2 gün önce yattığımda soluma döndüm bi pıt pıt oldu ben ''aaaa'' diye şaşırdım eşim ne oldu dedi elini aldım son pıtı oda duydu 3 kez ard arda olmuştu o sonuncusunu duydu ,zaten bebişimizin hareketli olduğunu daha 12.haftasından görmüştük doktorda hareket etmesinden yakalamaya çalışmıştı hatta gülmüştük ama hissetmem normalmi? ama bugün hissettiğimi bebeğin şimdiden yapabileceğini hiç sanmam sizcede öyle değilmi? batma oluyo bakın şimdide oluyo sanki ufacık bi iğneyi dokundurup hafifçe çeker gibi bi duygu;tarifide zor ama bilenler anlamıştır heralde:/ görüşlerinizi tecrübelerinizi bekliyorum kızlar

:)) ''bakın şimdide oluyo'' yazmışım arkadaşlarrr nasıl bakacaksanız artık inanmıyorum telaşıma verin artık

canım gayet normal onlar.. rahmimiz büyüdüğü için kaslarda ağrı ve batmalar oluyoo buda aslında bebeğinin büyüdüğünü gösteriyo içini ferah tut.. kendini yormamaya çalış ama kanaman olmadığı sürece ki Allah korusun.. bi problem yok

doğru diosun canım ama insan telaşa kapılıyo yada belkide ben teleşlıyım fazlasıyla :44: teşekkür ederim canım bende dünkü dişçi olayından sonramı diye düşündüm doktora söyledim böyle böyle oldu diye oda yok o konuda hiç bi sıkıntı olmaz için rahat olsun dedi daha bi rahatladım ama insan gözüyle görmeyince korkuyo miniciğinin ne yaptığını çok merak ediyo canım çok sağol tekrar

:)) ''bakın şimdide oluyo'' yazmışım arkadaşlarrr nasıl bakacaksanız artık inanmıyorum telaşıma verin artık

öncelıkle bu msjına çok güldüm çok tatlısın
merak etme canım normal bendede oluyor sanırım rahım günden güne büyüyor onun için bu batmalar.ilk bebeğimdede oldu bundada oluyor ben pek aldırmıyorum stres yapma kendını yorma
bırde benım ilk bebeğimdede 4.5.ayımda bas ağrısı çektım 2 gündür bundada çekıyorum sizde varmı bılmıyorum ama sanırım buda normal

:))) bende çok güldüm zaten heheh saol canım o senin tatlılığın:)
çok saolun yaa çok rahatlıyorum bide netten bakiim bakalım 15.haftada neler oluyomuş dedim vee
<15. GEBELİK HAFTASI (14+0, 14+6. GÜNLER)
BU HAFTA SİZDE OLUŞAN DEĞİŞİKLİKLER

Rahiminizi artık dışarıdan elle hissedebilirsiniz. Elinizi karnınıza koyduğunuzda elinize top gibi, yumuşak bir kitle gelecektir. İşte bebeğiniz buradadır. Birkaç hafta içinde varlığını yeterince belli edecektir merak etmeyin.>
yazıyoo buda ayrı bi iyi geldiii kuruntu değilmişş sorunda değilmişş:)))baş ağrısı bu sabah uyandığımda vardı öğleye kadar sürdü ve birazcık burnum kanadı canım ama bu beni rahatlattı ama benim tansiyonum biraz düşebiliyo ben buna bağladım ama bunun dışında baş ağrısı olası bişey diye biliyorum gebelikte ama dayanılmaz bi ağrıysa ve seni strese sokuyosa doktoruna sor sende rahatla canım:))

aaa ne güzel sanki akrabamla karşılaşmış gibi oldum walla sevindim balıkesir merkez mi cnm???

inşallah cnm aminn, şimdi olsa zor gibi de, o zamana kadar biraz rahatlamış oluruz inşallah maddi olarak da, keyifle bebeğimize bakarız evde...

baş ağrısı bende de var yaa hele bazı günler çıldırıyorum ağrıdan.. ama şu 2 gündür bacaklarımın uyuşması uğraştırıyor beni. bura çok küçük bi yer.. bırakın kadın doğumcuyu normal doktor bile yok nerdeyse. o yüzden yarın gidip kendim kan tahlili isteyeceğim hormonlara b vitaminine falan baksınlar bakalım.. b vitamini eksikliğinden de olur diyo pratisyen doktor arkadaş var acilde, yada arkadaşların dediği gibi magnezyum eksikliği olabilir. ya da benim pıhtılaşma problemim varya ondan da olabilirmiş.. bakalım inşallah kötü bişey çıkmaz.. korkuyorum biraz endişeliyim.. bide tahlil sonucunu kime göstereceğim o da ayrı bi mesele, doktorumu arayıp tek tek okuyacam artık

canım benimde 15 gündür falan mütemadiyen hergün başım ağrıyor..hamilelikte normalmiş kan basıncı arttığı içiçn beyne fazla kan gidiyomuş ondan ağrı oluyomuş.. çok zorlanınca minoset içebilirsin dedi doktorum şu ana kadar 1 kez içtim artık alıştım ağrısına galiba normalmiş gibi geliyo

test sonuçlarında iyidir inşallah canım..

çok sevindim canımmm dualarım seninleee hadi allah kavuştursun..birde canım mutlaka dişçiye gittiğinde öncelikle tansiyonunu ölçmelerini iste ona göre işlem yapılsın iğne vurulduğunda nabzım yükseldi dün akşam ve diş çekimimi cumartesiye erteledikk bir dahakine doktorum önce tansiyonunu ölçeceğiz sonra bi ilaç var ondan veririz öyle başlarız müdahaleye dedi sende önce tansiyon ve nabzını ölçmelerini iste mutlaka canım çünkü insan hem stres oluyo hemde hamilelikte daha hassas..

evet canım bende bugün rezenenin çok iyi olduğunu duydum...hatta bebeğin ve annein gazı olmaması için vede bol süt yapması için çok iyiymiş..

canım sen dedıkten sonra arastırdım rezene faydalı bı caymıs dedıgın gıbı dıger bılmeyen arkadaslarda varsa dıye paylastım dikkat etmek gereklı
aynennnn denemiş olan birinden duydumm

çok tatlıııı

sevgılı annişlerim benım gaz problemım var karnımda hep bı sıskınlık hıssedıyorum bunun ıcın bı sey bılıyosanız lutfen söyleyın cok rahatsız oluyorum
işte bu gaz problemin için rezene içiceksin canım günde 2 fincana kadar içebilirsin...eğer rezene ağır gelir yada mide bulantısıda yaparsa milupanın rezene çayı bebek ve anneler için yapmış çok daha güzelmiş...
Bu arada bebek eşyası filan almaya başladınız mı? Yoksa çok mu erken daha bebek odası için ??

senin kaç haftalıktı ki canım?:44:

inşallah sorunsuz sonuç alırsın canım kötüyü getirme aklınaa

galiba bende alıştım ya baş ağrısına.. bana da çok normal geliyo bütünleştim resmen yatıyorum kalkıyorum hep ağrıyo hep ağrıyo daha yaptırmadım cnm test yarın gidicem bakalım hastaneye ne diyecekler.. inşallah önemsiz bişeydir..

inşallah sorunsuz sonuç alırsın canım kötüyü getirme aklınaa

inşallah cnm sağolasın.. normalde hemen kötüyü getirmezdim aklıma ama 3 düşük yaşayınca psikolojim bozuldu sanırım.. doktor şimdiye kadar kötü bişey demese de o normal dese bile benim içim en ufak bişeyde pır pır ediyo hemen.. aklıma kötü şeyler geliyor ister istemez.. buna da bişey olacak gibi hissediyorum hemen.. inşallah bu sefer sağlıkla doğar miniciğim.. hissetmeye bile başladım artık hafiften o yüzden daha bi bağlandım, umutlandım, bi an önce temmuz olsun istiyorum doğsun alayım kucağıma... 4 yıldır bekliyorum ben onu... allah acısını görtermesin kimselere

kkızlar merhaba 17+0 olduk ultrasona göre oğlumla ama sat a göre 16+0 erken döllenme varmış :S yarın kanuni sultan süleymanda amniyosenteze gircem nolur dua edin bize yavruma bişi olmadan sağa salim atlatırızz..:18::18:

canım meraba ben gidiyorum nisaya doktorun kimdi neden memnun kalmadın?

kıyamam canım..inşallah alırsın sağlıcakla kucağına bebeğini...

kızlar hepinize iyi akşamlar valla kafamın dalgınlığından alıntı yaparak okudum sanıyorum tüm geçmişi hiç birini almamışım. neyse ben hepinizin iyi olmasını temenni ediyorum, aklımda kalan pınarada arkadaşa üzülmemesini özel sektördeki bi çok şirketin böylepisliklikler yaptığını bir çoğumuz biliyoruz senin durumuna benzer durumdayım çünkü.

bugün doktor kontrolümüz vardı biraz moralimiz bozuk döndük babamızla. bebeğin gelişimi herşeyi iyi ama poposu alt tarafa çok yakınmış erken doğrum riskin var dedi. evde yatman dinlenmen gerek dedi klasik ağır kaldırma falan dedi. ayrıca büyük ihtimalle erkek görünüyor dedi. ve 10 günlük rapor verdi. bende anneme istanbula gideyim diyorum doktorumu aradım seyehat edebilirmiyim diye uçakla gidebilirsin x-ray lara g,rmemen için rapor vericem sana dedi. büyük ihtimalle yarın akşam gidicem. en azından annemde biraz yatarım ablalarımda gelicekler yanıma kafamı bulandıran şey istanbul çok soğuk olucakmış kar gelicekmiş napsam bilemedim. canımda sıkkın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…