- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.001
:)) ''bakın şimdide oluyo'' yazmışım arkadaşlarrrnasıl bakacaksanız artık inanmıyorum telaşıma verin artık
canım gayet normal onlar.. rahmimiz büyüdüğü için kaslarda ağrı ve batmalar oluyoo buda aslında bebeğinin büyüdüğünü gösteriyoiçini ferah tut.. kendini yormamaya çalış ama kanaman olmadığı sürece ki Allah korusun.. bi problem yok
:)) ''bakın şimdide oluyo'' yazmışım arkadaşlarrrnasıl bakacaksanız artık inanmıyorum telaşıma verin artık
öncelıkle bu msjına çok güldüm çok tatlısın
merak etme canım normal bendede oluyor sanırım rahım günden güne büyüyor onun için bu batmalar.ilk bebeğimdede oldu bundada oluyor ben pek aldırmıyorum stres yapma kendını yorma
bırde benım ilk bebeğimdede 4.5.ayımda bas ağrısı çektım 2 gündür bundada çekıyorum sizde varmı bılmıyorum ama sanırım buda normal
ben de sormuştum bu soruyu ama.......... sanki kimse bi şey kullanmıyomuş gibi hiç bi cevap gelmedi ya da görülmedi bilmiyorum. ben kendi kullandığımı yazayım sana doktorum PREGNACARE önerdi geceleri göbek-kalça-böbrek üstü sürüp yat dedi. ben ekstradan nivea bebek yağı sürüyorum duştan sonra. zaten 5. ayda başlamak gerek birden bire yumuşamayacağı için alıştırmak lazım.
balıkesirlisinn hemşerim:)) ben de balkesliyim izmirde yaşıyorum.
benim doktorum da 3lüye gerek görmedi ben de yaptırmıyorum. bu arada öğretmenim demiştin galiba; benim doğum 5 temmuz gibi olcak görünüyo (akslik çıkmazsa inşallah) sonuna kadar devam edip 5 haftalık doğum öncesi iznimi doğum sonrasına (eylül ve ekim başına) ertelemek istiyorum niyetim böyle. sonra da raporla, rapor hakkı bitince ücretsiz izinle önümüzdeki seneyi kapatmak istiyorum maddiyatımız elverirse.
canım allah gönlune göre versın ınsallah sag salım bı kucaklayalım hersey dahada netlesecek rapor mapor alır gecırrıırz artık gecırebıldıgımız kadar bende kıyamam ona küçücük olcak bende bıraz buyusun ıstıyorum allah eşlerımzın ıslerını bereketlı etsın ıns en azından huzurla ücretsız ızne cıkar bakarız bebıslerımıze
baş ağrısı bende de var yaahele bazı günler çıldırıyorum ağrıdan.. ama şu 2 gündür bacaklarımın uyuşması uğraştırıyor beni. bura çok küçük bi yer.. bırakın kadın doğumcuyu normal doktor bile yok nerdeyse. o yüzden yarın gidip kendim kan tahlili isteyeceğim hormonlara b vitaminine falan baksınlar bakalım.. b vitamini eksikliğinden de olur diyo pratisyen doktor arkadaş var acilde, yada arkadaşların dediği gibi magnezyum eksikliği olabilir. ya da benim pıhtılaşma problemim varya ondan da olabilirmiş.. bakalım inşallah kötü bişey çıkmaz.. korkuyorum biraz endişeliyim.. bide tahlil sonucunu kime göstereceğim o da ayrı bi mesele, doktorumu arayıp tek tek okuyacam artık
Kizlar bu arada insaallah yarin Turkiyeye gidiyorum cok mutluyum aileme kavusacagim vede dislerimi yaptiracagim icin. ayy benim icin dua edermisiniz yollarda oyle karli ki ben danimarkada oturuyorum almanyaya gidecegim ordan binecegim insaallah. uzun bir seruven beni bekliyor anlasilan.
arkadaslarım aman dıkkat! bazı bıtkı çaylarına dıkkat edın! sinameki:rahım kasılmasını baslatıyomus
adaçayı:erken dogum kanama ve dusuk rıskını artırıyor
kedi otu-oğul otu biberıye tarcın dogum kasılmalarını baslatıyomus ne içelım dersenız onuda arstırdım
papatya rezene ıhlamur nane yararlı rezene dogum sonrasında süt oranınıda artırıyor ısırganotu
hamılelık tv de seyrebılrısınız google yazıp
aynennnn denemiş olan birinden duydummcanım sen dedıkten sonra arastırdım rezene faydalı bı caymıs dedıgın gıbı dıger bılmeyen arkadaslarda varsa dıye paylastım dikkat etmek gereklı
işte bu gaz problemin için rezene içiceksin canım günde 2 fincana kadar içebilirsin...eğer rezene ağır gelir yada mide bulantısıda yaparsa milupanın rezene çayı bebek ve anneler için yapmış çok daha güzelmiş...sevgılı annişlerim benım gaz problemım var karnımda hep bı sıskınlık hıssedıyorum bunun ıcın bı sey bılıyosanız lutfen söyleyın cok rahatsız oluyorum
Bu arada bebek eşyası filan almaya başladınız mı? Yoksa çok mu erken daha bebek odası için ??
baş ağrısı bende de var yaahele bazı günler çıldırıyorum ağrıdan.. ama şu 2 gündür bacaklarımın uyuşması uğraştırıyor beni. bura çok küçük bi yer.. bırakın kadın doğumcuyu normal doktor bile yok nerdeyse. o yüzden yarın gidip kendim kan tahlili isteyeceğim hormonlara b vitaminine falan baksınlar bakalım.. b vitamini eksikliğinden de olur diyo pratisyen doktor arkadaş var acilde, yada arkadaşların dediği gibi magnezyum eksikliği olabilir. ya da benim pıhtılaşma problemim varya ondan da olabilirmiş.. bakalım inşallah kötü bişey çıkmaz.. korkuyorum biraz endişeliyim.. bide tahlil sonucunu kime göstereceğim o da ayrı bi mesele, doktorumu arayıp tek tek okuyacam artık
canım benimde 15 gündür falan mütemadiyen hergün başım ağrıyor..hamilelikte normalmiş kan basıncı arttığı içiçn beyne fazla kan gidiyomuş ondan ağrı oluyomuş.. çok zorlanınca minoset içebilirsin dedi doktorum şu ana kadar 1 kez içtim artık alıştım ağrısına galiba normalmiş gibi geliyo
test sonuçlarında iyidir inşallah canım..
inşallah sorunsuz sonuç alırsın canım kötüyü getirme aklınaa
iyi akşamlar arkadaşlar.RABBİM herkesin bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin inş.size bişey sormak istiyorum İstanbulda oturan ve nisa hastanesine giden varmı aranızda.ben doktorumu değiştirmek zorunda kaldım ama doktorum iyimi kötümü hiçbir fikrim yok.bana yardımcı olacak kişiler varsa sevinirim.
galiba bende alıştım ya baş ağrısına.. bana da çok normal geliyo bütünleştim resmenyatıyorum kalkıyorum hep ağrıyo hep ağrıyo daha yaptırmadım cnm test yarın gidicem bakalım hastaneye ne diyecekler.. inşallah önemsiz bişeydir..
inşallah cnm sağolasın.. normalde hemen kötüyü getirmezdim aklıma ama 3 düşük yaşayınca psikolojim bozuldu sanırım.. doktor şimdiye kadar kötü bişey demese de o normal dese bile benim içim en ufak bişeyde pır pır ediyo hemen.. aklıma kötü şeyler geliyor ister istemez.. buna da bişey olacak gibi hissediyorum hemen.. inşallah bu sefer sağlıkla doğar miniciğim.. hissetmeye bile başladım artık hafiften o yüzden daha bi bağlandım, umutlandım, bi an önce temmuz olsun istiyorum doğsun alayım kucağıma...4 yıldır bekliyorum ben onu... allah acısını görtermesin kimselere
kızlar hapsudan haber varmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?