2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun kıyamam inşallah herşey zamanla yoluna girer...ozaman yolculuğu doktorun nasıl diyorsa o şekilde yap canım...

senin kaç haftalıktı ki canım?:44:

Benim 16+2 haftalık,Alışveriş için erken galiba siz nedersiniz?

[/QUOTE]

Sanırım alışveriş için biraz erken ama önden araştırmalara başlamak lazım.Herkes bütçesine göre eminim en iyisini yapmaya çalışacaktır. Henüz alışverişe başlamadım. 1-2 promosyon tanıtımına başvurdum ordan da hediyeler geldi en azından firmaların kalitelerini örneğin bebek bezlerini görmek lazım...

son sayfalarda hiç görmedim canım doktoramı gidecekti??
evet canım doktora gidicekti merak ettim bende

canım geçmiş olsun doktorunun dediğinden çıkma olurmu

iyiyiz çok şükür teyzesi hiç yerinde durmuyor kıpır kıpır. dr. teyzemiz ultrasonda bu bebek ultra hareketli ölçülerini almada zorlanıyorum diyor her seferinde :) elmaya devam bol bol:)) ben 16. haftamdan beri hissediyorum içimde balon patlıyor gibiydi ilk başlarda şimdi tekme olduğunu bizzat farkedebiliyorum. kız bebek geç hareket eder derler belki kız olduğu için çok hissedemiyordur. çok almış kilo yaa daha yolun yarısındayız son haftalar daha çok alınıyor ablamdan biliyorum. ben 1 kilo aldım ama bebek haftasına göre önden gidiyor yani beslenmem iyi.

ahh canım yaa bir gün kaçırınca eskileri okumak zor oluyor birazda ihmalkarlığım sanırım :/ iyisin inş miniğinle?

hoşgeldiniz kızlar....

limangoda çok güzel ciciler varr:)))

ocakta anne bebek fuarı vardı bende o gün doldurdum birşey kalmadı park yatağımız ve dolabımız kaldı sadece. elbiseler, banyo havlusu, ağız mendilleri, emzirme yastığı, bebeğin boğulmasını engelleyici bir yastık, uyku seti, banyo küveti, birkaç tane battaniye, çok cici tavşanlı patik 2 tane, park yatak için visko yatak, alt açma. bir ara resim yükerim inş.

ben de varım, bu ay sonunda ayrıntılı ultrasonda öğrenmeyi umuyorum..

bizim ayrıntılı renkli ultrasonumuz yarın çok heyecanlıyım:)

kızlar benim göbeğimdeki o ince sarı tüyler, kalınlaşıp uzadı sanki.. daha önce duymuştum, sonrasında eski haline döncek di mi? sizde de oldu mu?:44:

sakın dokunma doğum sonrası dökülürmüş. benimde aynen kalınlaştı uzadı görmek bile istemiyorum. genelde erkek bebek bekleyen annelerde olurmuş. cinsiyetiniz belli mi?

iyi akşamlar....ben tam 18haftalık hamileyim ve hiçbişey hissetmiyorum ilk hamileliğim olduğu içinmi acaba?birde sol böbreğimde çok kötü ağrı oluyor geceleri.daha doğrusu böbrekmi bilmiyorum ama o taraf ağrıyor..neden olabilir????

İlknurcum hayırlı olsun..
maşallah bebeğine de sana da
Sen zaten erkek hissediyordun değil mi ?
evet canım kız istiyordum ama erkek hissediyordum,cok saol bidenem :))

canım hayırlı olsun gözün aydın:) darısı bizlere inşallah:)
cok saol canım ,allah saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsın.

hayırlı olsun canımmmm gözün aydınn

cok tesekkur ederım,darısı hala öğrenemeyenlerın basına:))

canım gözün aydın..hayırlısıyla kucagımıza almak nasıp olur ınsallah

amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn.canım

gözün aydın ilknurcum ben de öğrendim dün kızım olacağını
maşallah,cok sanslısın canım,neyse bende hemen 2.yapcam kız umuyla:))sağlıklı olsunlarda hıc önemlı deıl

bizim ayrıntılı renkli ultrasonumuz yarın çok heyecanlıyım:)?

güzel haberlerle gelirsin inş..

sakın dokunma doğum sonrası dökülürmüş. benimde aynen kalınlaştı uzadı görmek bile istemiyorum. genelde erkek bebek bekleyen annelerde olurmuş. cinsiyetiniz belli mi?

valla bana 12 haftada erkeğe benziyo demişti doktorum, 16. haftada pozisyonu uygun değildi ama kıza benzetti.. başladımız noktaya geri döndük yani. fifty fifty şubat sonu ayrıntılıda görürüm inş..

canım meraba ben gidiyorum nisaya doktorun kimdi neden memnun kalmadın?

canım ya özelden mesaj gönderme hakkım yokmuş siteden uyarı geldi.benim doktorum alem hanım daha 1 kez gittim.aslında tüp bebek bölümünde sibel hanım var çok iyi bir doktor ama 3 ayıma kadar bakabildi doğuma giremediği için alev hanıma yönlendrdi beni.oda sanki çok ilgili değil gibi geldi içim ısınmadı c.tesi tekrar gidicem bakalım yine aynı davranırsa değiştiricem.ama nisa hastanesi konusunda kararlıyım doğumu orda yapmak istiyorum.senin doktorun kimdi?

bende 18i doldurcam canım yarın ama bende de pıt yok hala yanlız degilsin meraak etme bende cok ıstıyorum hıssetmek artık nası gecıyo hamılelıgın senınle aynı zamanda galıba dogumuuz ne zaman dogum tarıhınız

hamdolsun, az önce (ismini anmayayım) bi porsiyon tatlı yedim.. şimdi de bebişimin hareketlerini dinliyorum.. ''siz'' de iyisiniz inş

hepımız bebıslerımızın heycanındayız canım ne güzel hıssedıyosun ha bebısının hareketlerını kacıncı haftadasın ben hala hıssedemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…