- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.021
kızlar hepinize iyi akşamlar valla kafamın dalgınlığından alıntı yaparak okudum sanıyorum tüm geçmişi hiç birini almamışım. neyse ben hepinizin iyi olmasını temenni ediyorum, aklımda kalan pınarada arkadaşa üzülmemesini özel sektördeki bi çok şirketin böylepisliklikler yaptığını bir çoğumuz biliyoruz senin durumuna benzer durumdayım çünkü.
bugün doktor kontrolümüz vardı biraz moralimiz bozuk döndük babamızla. bebeğin gelişimi herşeyi iyi ama poposu alt tarafa çok yakınmış erken doğrum riskin var dedi. evde yatman dinlenmen gerek dedi klasik ağır kaldırma falan dedi. ayrıca büyük ihtimalle erkek görünüyor dedi. ve 10 günlük rapor verdi. bende anneme istanbula gideyim diyorum doktorumu aradım seyehat edebilirmiyim diye uçakla gidebilirsin x-ray lara g,rmemen için rapor vericem sana dedi. büyük ihtimalle yarın akşam gidicem. en azından annemde biraz yatarım ablalarımda gelicekler yanıma kafamı bulandıran şey istanbul çok soğuk olucakmış kar gelicekmiş napsam bilemedim. canımda sıkkın.
senin kaç haftalıktı ki canım?:44:
evet canım doktora gidicekti merak ettim bendeson sayfalarda hiç görmedim canım doktoramı gidecekti??
kızlar hepinize iyi akşamlar valla kafamın dalgınlığından alıntı yaparak okudum sanıyorum tüm geçmişi hiç birini almamışım. neyse ben hepinizin iyi olmasını temenni ediyorum, aklımda kalan pınarada arkadaşa üzülmemesini özel sektördeki bi çok şirketin böylepisliklikler yaptığını bir çoğumuz biliyoruz senin durumuna benzer durumdayım çünkü.
bugün doktor kontrolümüz vardı biraz moralimiz bozuk döndük babamızla. bebeğin gelişimi herşeyi iyi ama poposu alt tarafa çok yakınmış erken doğrum riskin var dedi. evde yatman dinlenmen gerek dedi klasik ağır kaldırma falan dedi. ayrıca büyük ihtimalle erkek görünüyor dedi. ve 10 günlük rapor verdi. bende anneme istanbula gideyim diyorum doktorumu aradım seyehat edebilirmiyim diye uçakla gidebilirsin x-ray lara g,rmemen için rapor vericem sana dedi. büyük ihtimalle yarın akşam gidicem. en azından annemde biraz yatarım ablalarımda gelicekler yanıma kafamı bulandıran şey istanbul çok soğuk olucakmış kar gelicekmiş napsam bilemedim. canımda sıkkın.
iyiyiz çok şükür teyzesi hiç yerinde durmuyor kıpır kıpır. dr. teyzemiz ultrasonda bu bebek ultra hareketli ölçülerini almada zorlanıyorum diyor her seferinde :) elmaya devam bol bol:)) ben 16. haftamdan beri hissediyorum içimde balon patlıyor gibiydi ilk başlarda şimdi tekme olduğunu bizzat farkedebiliyorum. kız bebek geç hareket eder derler belki kız olduğu için çok hissedemiyordur. çok almış kilo yaa daha yolun yarısındayız son haftalar daha çok alınıyor ablamdan biliyorum. ben 1 kilo aldım ama bebek haftasına göre önden gidiyor yani beslenmem iyi.iyim canim sen nasilsin kucuk pasa nasil
benim geceleri vucudum agirlasiyo artik kolay dil 20 haftaya baslicaz geceleri karnim sis hic rahat dilim sende oylemisin canim elma yiyorum icerdeki de gonder annee gonder cok iyimis diyo
seninde baslamistir kipirtilar bugun kofuaforume giti oda 22 haftalik hamile kiz bebege
ben pek hisetmiyorum daha dedi dogrudur ablasida ilk bebek pek hisedilmez bazen dedi
12 kilo almis 6 aylik hamile sayilir bana ne kadar aldin dedi 3 dedim bakti kaldi
ahh canım yaa bir gün kaçırınca eskileri okumak zor oluyor birazda ihmalkarlığım sanırım :/ iyisin inş miniğinle?günaydın herkesee....
eskistcim.. nerelrdesin sen yaa... merak etmeye başlamıştım artık...
meleksencim.. oo yeni imaj haaa... hayırlı olsun canım..
bende kestirdim valla hamilliğimin başlarında... hemde baya kısa:)
ya bende geceleri çok fena oluyorum... yatakta dönerken sancı giriyor... normalmi bilmiyorum amaa... ayy sanki 7 aylığım yaa geceleri, duba gibi(
yadelnur.. canım inş. 3 lü taramanda iyi çıkar....
hoşgeldiniz kızlar....
limangoda çok güzel ciciler varr:)))
ben de varım,bu ay sonunda ayrıntılı ultrasonda öğrenmeyi umuyorum..
kızlar benim göbeğimdeki o ince sarı tüyler, kalınlaşıp uzadı sanki.. daha önce duymuştum, sonrasında eski haline döncek di mi? sizde de oldu mu?:44:
tamam tamam kendimi kaçak ilan ediyorum:))eskistnerdesin canım sen yaaaa
tamam tamam kendimi kaçak ilan ediyorum:))
valla meraklanmıştık artık neyseki herşey yolundaymış bebişinde iyiymiş ohh ohh negüzel:)))
valla meraklanmıştık artık neyseki herşey yolundaymış bebişinde iyiymiş ohh ohh negüzel:)))
evet canım kız istiyordum ama erkek hissediyordum,cok saol bidenem :))İlknurcum hayırlı olsun..
maşallah bebeğine de sana da
Sen zaten erkek hissediyordun değil mi ?
cok saol canım ,allah saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsın.canım hayırlı olsun gözün aydın:) darısı bizlere inşallah:)
hayırlı olsun canımmmm gözün aydınn
canım gözün aydın..hayırlısıyla kucagımıza almak nasıp olur ınsallah
maşallahgözün aydın ilknurcum ben de öğrendim dün kızım olacağını
bizim ayrıntılı renkli ultrasonumuz yarın çok heyecanlıyım:)?
sakın dokunma doğum sonrası dökülürmüş. benimde aynen kalınlaştı uzadı görmek bile istemiyorum. genelde erkek bebek bekleyen annelerde olurmuş. cinsiyetiniz belli mi?
canım meraba ben gidiyorum nisaya doktorun kimdi neden memnun kalmadın?
iyi akşamlar....ben tam 18haftalık hamileyim ve hiçbişey hissetmiyorum ilk hamileliğim olduğu içinmi acaba?birde sol böbreğimde çok kötü ağrı oluyor geceleri.daha doğrusu böbrekmi bilmiyorum ama o taraf ağrıyor..neden olabilir????
inşallah sorunsuz sonuç alırsın canım kötüyü getirme aklınaa
İyi akaamlar anneler ve bebisler nasilsiniz?
hamdolsun, az önce (ismini anmayayım) bi porsiyon tatlı yedim.. şimdi de bebişimin hareketlerini dinliyorum..''siz'' de iyisiniz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?