2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hepımız bebıslerımızın heycanındayız canım ne güzel hıssedıyosun ha bebısının hareketlerını kacıncı haftadasın ben hala hıssedemıyorum

18 bitiyor. doktorum ilk bebek, 20. haftada hissedersin demişti ama son 3 gündür net hissediyorum diyebilirim. sen kaçıncı haftadasın?

erkek bebekte testosteron hormonu(erkeklik hormonu) fazla olurmuş ondan annede de kıllanma yaparmış. yaa normalde bende tüy vardı kıl denilen birşey yoktu çok afedersiniz koltuk altımda bile yoktu yani bikini bölgemde çok az vardı hamilelikten beridir kara kara kıllar zuhur etti vücudumu görmek istemiyorum.bu arada bana 11+3 te erkek dedi hala değişen birşey yok :) hayırlı evlat olsunda kız erkek farketmez ama alışverişe ne zaman çıksam sinir oluyorum kız cicişleri harika erkek cicişleri çok klasik.

18 bitiyor. doktorum ilk bebek, 20. haftada hissedersin demişti ama son 3 gündür net hissediyorum diyebilirim. sen kaçıncı haftadasın?

ben 16+2 tek içimde balon patlar gibi tekmeler hissetmeye başladım sonrasında zaman ilerlerdikçe çocuk sanki içimde takla atıyor özellikle tatlı birşeyler yeyince.

hapsuyu merak ettim bi bakim dedim öğrendi mi cinsiyetini bebişinin acaba??? inşallah iyi haberlerle gelir.. ama daha haber yok sanırım.. inşallah bende bu gece deliksiz bi uyku çekerim, kaç gündür perişan oldum, şimdi de oturdum iyice gözlerim kapanana kadar, bakalım deneyiip göreceğim had bakalım herkeslere iyi geceler diliyoruz oğluşumla

canım %50 sans bastan berı var zaten ya erkek ya kız:)))
ayy güldürdün benı canım sen cok yasa:))
Allah yolunu acık etsın canım bıtmk bılmez o yollar sana yarın..
canım takma kafana ne denılıyorsa onu yap, ıstanbulda ana yollar hep acık.annecın güzelce bakar sizeay
ay benım yavrum kızce ama kıl tüy bastı benıde fena((napiiim sonradan gecer ınsallah gecmessede canı sagolsun prensesımın

geçermiş canım geçermiş ben çok takmıştımda sakın alma dediler doğum sonrası geçiyor dediler.

geçermiş canım geçermiş ben çok takmıştımda sakın alma dediler doğum sonrası geçiyor dediler.

canım ben normaldede tüylüydüm hatta lazer epılasyon yaptırıyordum ve cok memnun kalmıstım ..ama bu hormonlar herseyı altüst ettıgecmessede artık herseyın caresı var yeterkı saglık olsun

kizlar hayirli geceler daha ayakta anneler uyumamis
banyomuzu yaptik elmamizi yedik babamizla yata girer girmez uyudu babamiz bizde leptopu aldik kucagimiza bakalim dedik benim sipa cok guclu itiyo karnimi kizlar bazen canim acicak gibi oluyo
kizimda son haftalarda korkuyodum karnimdan firlicak diye karnimi koparcak gibi itiyodu vala
hapusudan artik sabah haber aliriz insallah allahin iznile guzel haberler getirir bize

günaydınnn:)

iyiyz bizde çok şükür canım...
oo sen hazırlıkları tamamlamışsın gerçektende... güzel günlerde kullanmak nasip etsin rabbim.. ama resimlerii bekliyorz:))

inş. bugün de güzel haberlerle gelirsin canım..

hapsuucum, merakla seni bekliyoruz tüm topik valla:)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız ben cok iyiyim dün kontrolum vardı bebeişim cok iyi yaramaz kıpır kıpırdı ama kadar acyaip yatıs pozisyonu vardı ki anlatamam basının tepesini gördük ayaklarınıda havaya dikmiş sımsıkı kapatmıs tabii cinsiyetini öğrenemedik göstermedi doktor baya bir ugrastı ama namuslu cıktı benimkisi göstermiyo :) 12 testimizin sonuclarının cok iyi olmasından dolayı 3lü teste gerek yok ama isterseniz yaparız dedi 2 li testin kesinirliği %95 miş 3 lü testinde %65 kesinirliği varmıs o nedenle yaptırmama kararı aldık esimle 2 hafta sonra tekrar doktora gıdeceyız detaylı ultrs. için bize kağıt verecekmiş 20 yada 21 haftada yaptırırsınız dedi heycanla onu bekliyorum belki gösteriri artık o zamana :)

herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar

bende pek inanmıyorum böyle şeylere canım ama bende duydum boyle bırsey:44:

canım gözünaydın testleriniz temiz çıkmış ama senin namuslu bebeğin açmamış bacaklarını neyse artık detaylıya kaldı

hapsucum.. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim... cinsiyet yine kaldı desene:))

evet canım yaa göstermedi bize cinsiyetini merktan ölüyorum artık detaylıda gösterse bari

günaydın kızlar
canım maşalalh baya namusluymuş seninki. benimk 12. haftada gösterdiğine göre bilemiyorum artık üstelik de kız

canım gunaydn cok sevndm ıyı olmanıza :)

günaydın kızlar
canım maşalalh baya namusluymuş seninki. benimk 12. haftada gösterdiğine göre bilemiyorum artık üstelik de kız

canım şimdi göstersin gösterebildiği kadar doğunca gösteremiycek nede olsa senin ki tabii bakalım benimki erekek mi acaba şimdi saklıyo doğdugundada mallar meydanda gezcekmi acaba :)

canım hiç merak etme hurafe bunlar , annem bana hamileyken kan yapsın diye sürekli ciğer vs yemiş

valla bende çok sık yiyorum ciğer hatta dün yedim =)

hapşuuucum çok sevindim sağlıkla gelsin inş. bütün bebişler

canım şimdi göstersin gösterebildiği kadar doğunca gösteremiycek nede olsa senin ki tabii bakalım benimki erekek mi acaba şimdi saklıyo doğdugundada mallar meydanda gezcekmi acaba :)

erkek çocuk olduğu için o açmasa da açtırırlar annesi
bilmiyorum orda var mı "hadi amcalara pipini göster" muhabbeti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…