- 8 Ağustos 2011
- 12.704
- 15.155
- 498
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.041
hepımız bebıslerımızın heycanındayız canım ne güzel hıssedıyosun ha bebısının hareketlerını kacıncı haftadasın ben hala hıssedemıyorum
güzel haberlerle gelirsin inş..
inşaALLAH canım :)
valla bana 12 haftada erkeğe benziyo demişti doktorum, 16. haftada pozisyonu uygun değildi ama kıza benzetti.. başladımız noktaya geri döndük yani. fifty fiftyşubat sonu ayrıntılıda görürüm inş..
18 bitiyor. doktorum ilk bebek, 20. haftada hissedersin demişti ama son 3 gündür net hissediyorum diyebilirim.sen kaçıncı haftadasın?
canım %50 sans bastan berı var zaten ya erkek ya kız:)))bende araştırdığımda yalnış hatırlamıyosam eğer genital bölge bebek ilk oluştuğunda oluyormuş belkide ben yalnış okudummm
ne kötü olmuştur aman olsun be cnm sağlıklı olsunlarda
aldıklarını götürüp değştirsen olmaz mı çok mu almıştın ki :)
ay ne bilim cnm ya bide net konuştu ki sorma %90 dedi ya sinirden ölcektim %50 de geç yani demi
emin misiniz dediğimde %90 dedi neyse çarşambaya şurda ne kaldı yanılmış mı yanılcak mı görcez
işin kötü kısmı eşime diedim gittiğimizde kız diyomu doktor ne gülerim dedim
bende onun cinsiyetini değişitiririrm dedi
ayy güldürdün benı canım sen cok yasa:))
Allah yolunu acık etsın canım bıtmk bılmez o yollar sana yarın..Kizlar bu arada insaallah yarin Turkiyeye gidiyorum cok mutluyum aileme kavusacagim vede dislerimi yaptiracagim icin. ayy benim icin dua edermisiniz yollarda oyle karli ki ben danimarkada oturuyorum almanyaya gidecegim ordan binecegim insaallah. uzun bir seruven beni bekliyor anlasilan.
canım takma kafana ne denılıyorsa onu yap, ıstanbulda ana yollar hep acık.annecın güzelce bakar sizeaykızlar hepinize iyi akşamlar valla kafamın dalgınlığından alıntı yaparak okudum sanıyorum tüm geçmişi hiç birini almamışım. neyse ben hepinizin iyi olmasını temenni ediyorum, aklımda kalan pınarada arkadaşa üzülmemesini özel sektördeki bi çok şirketin böylepisliklikler yaptığını bir çoğumuz biliyoruz senin durumuna benzer durumdayım çünkü.
bugün doktor kontrolümüz vardı biraz moralimiz bozuk döndük babamızla. bebeğin gelişimi herşeyi iyi ama poposu alt tarafa çok yakınmış erken doğrum riskin var dedi. evde yatman dinlenmen gerek dedi klasik ağır kaldırma falan dedi. ayrıca büyük ihtimalle erkek görünüyor dedi. ve 10 günlük rapor verdi. bende anneme istanbula gideyim diyorum doktorumu aradım seyehat edebilirmiyim diye uçakla gidebilirsin x-ray lara g,rmemen için rapor vericem sana dedi. büyük ihtimalle yarın akşam gidicem. en azından annemde biraz yatarım ablalarımda gelicekler yanıma kafamı bulandıran şey istanbul çok soğuk olucakmış kar gelicekmiş napsam bilemedim. canımda sıkkın.
ay benım yavrum kızce ama kıl tüy bastı benıde fenaerkek bebekte testosteron hormonu(erkeklik hormonu) fazla olurmuş ondan annede de kıllanma yaparmış. yaa normalde bende tüy vardı kıl denilen birşey yoktu çok afedersiniz koltuk altımda bile yoktu yani bikini bölgemde çok az vardı hamilelikten beridir kara kara kıllar zuhur etti vücudumu görmek istemiyorum.bu arada bana 11+3 te erkek dedi hala değişen birşey yok :) hayırlı evlat olsunda kız erkek farketmez ama alışverişe ne zaman çıksam sinir oluyorum kız cicişleri harika erkek cicişleri çok klasik.
ben 16+2 tek içimde balon patlar gibi tekmeler hissetmeye başladım sonrasında zaman ilerlerdikçe çocuk sanki içimde takla atıyor özellikle tatlı birşeyler yeyince.
canım %50 sans bastan berı var zaten ya erkek ya kız:)))
ayy güldürdün benı canım sen cok yasa:))
Allah yolunu acık etsın canım bıtmk bılmez o yollar sana yarın..
canım takma kafana ne denılıyorsa onu yap, ıstanbulda ana yollar hep acık.annecın güzelce bakar sizeay
ay benım yavrum kızce ama kıl tüy bastı benıde fena((napiiim sonradan gecer ınsallah gecmessede canı sagolsun prensesımın
geçermiş canım geçermiş ben çok takmıştımda sakın alma dediler doğum sonrası geçiyor dediler.
iyiyz bizde çok şükür canım...ahh canım yaa bir gün kaçırınca eskileri okumak zor oluyor birazda ihmalkarlığım sanırım :/ iyisin inş miniğinle?
ocakta anne bebek fuarı vardı bende o gün doldurdum birşey kalmadı park yatağımız ve dolabımız kaldı sadece. elbiseler, banyo havlusu, ağız mendilleri, emzirme yastığı, bebeğin boğulmasını engelleyici bir yastık, uyku seti, banyo küveti, birkaç tane battaniye, çok cici tavşanlı patik 2 tane, park yatak için visko yatak, alt açma. bir ara resim yükerim inş.
bizim ayrıntılı renkli ultrasonumuz yarın çok heyecanlıyım:)
hep gulun arkadaslar tek dilegim bu
allah hepimizi guldursun kizlar siz hic ciger yediniz mi hamileliginiz boyunca
ben gecen pisirdim yedim okudumda neymis yersen elersen cigeri bebekte iz olurmus
korktum pasama iz gelmesin kizimda iz var gogsunde kucuk kahverengi ama esimdede vardi
Günaydın kızlar nasılsınız ben cok iyiyim dün kontrolum vardı bebeişim cok iyi yaramaz kıpır kıpırdı ama kadar acyaip yatıs pozisyonu vardı ki anlatamam basının tepesini gördük ayaklarınıda havaya dikmiş sımsıkı kapatmıs tabii cinsiyetini öğrenemedik göstermedi doktor baya bir ugrastı ama namuslu cıktı benimkisi göstermiyo :) 12 testimizin sonuclarının cok iyi olmasından dolayı 3lü teste gerek yok ama isterseniz yaparız dedi 2 li testin kesinirliği %95 miş 3 lü testinde %65 kesinirliği varmıs o nedenle yaptırmama kararı aldık esimle 2 hafta sonra tekrar doktora gıdeceyız detaylı ultrs. için bize kağıt verecekmiş 20 yada 21 haftada yaptırırsınız dedi heycanla onu bekliyorum belki gösteriri artık o zamana :)
hapsucum.. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim... cinsiyet yine kaldı desene:))
herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar
bende pek inanmıyorum böyle şeylere canım ama bende duydum boyle bırsey:44:
canım gözünaydın testleriniz temiz çıkmış ama senin namuslu bebeğin açmamış bacaklarınıneyse artık detaylıya kaldı
Günaydın kızlar nasılsınız ben cok iyiyim dün kontrolum vardı bebeişim cok iyi yaramaz kıpır kıpırdı ama kadar acyaip yatıs pozisyonu vardı ki anlatamam basının tepesini gördük ayaklarınıda havaya dikmiş sımsıkı kapatmıs tabii cinsiyetini öğrenemedik göstermedi doktor baya bir ugrastı ama namuslu cıktı benimkisi göstermiyo :) 12 testimizin sonuclarının cok iyi olmasından dolayı 3lü teste gerek yok ama isterseniz yaparız dedi 2 li testin kesinirliği %95 miş 3 lü testinde %65 kesinirliği varmıs o nedenle yaptırmama kararı aldık esimle 2 hafta sonra tekrar doktora gıdeceyız detaylı ultrs. için bize kağıt verecekmiş 20 yada 21 haftada yaptırırsınız dedi heycanla onu bekliyorum belki gösteriri artık o zamana :)
günaydın kızlar
canım maşalalh baya namusluymuş seninki. benimk 12. haftada gösterdiğine göre bilemiyorum artık üstelik de kız
hep gulun arkadaslar tek dilegim bu
allah hepimizi guldursun kizlar siz hic ciger yediniz mi hamileliginiz boyunca
ben gecen pisirdim yedim okudumda neymis yersen elersen cigeri bebekte iz olurmus
korktum pasama iz gelmesin kizimda iz var gogsunde kucuk kahverengi ama esimdede vardi
canım şimdi göstersin gösterebildiği kadar doğunca gösteremiycek nede olsa senin ki tabii bakalım benimki erekek mi acaba şimdi saklıyo doğdugundada mallar meydanda gezcekmi acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?