- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.061
canım gunaydn cok sevndm ıyı olmanıza :)
hapsu canım nasıldı artk net anlasılyomu bebek olmusmu artk ay cok merak edıyorm
teşekkürler canım. evet canım olsutu elleri ayakları falan kıpır kıpırdı yuzunu gostermedı bıze ama elini bir ara agzına goturdu galiba tabı yuzu bıze bakmadıgından tam emin olamadık:) 204 gr olmus doktor herkes bu ay kavun yutmus olur sen fındık yutmussun dedi ama tabii karnımın buyuklugunden dolayı hala var ve yok arası göbeğim :) bide bu son bütün olarak görünüşü dedi doktor buyudugunden artık parca parca görücez kendisini dedi. :)
günaydın kızlar nasılsınız. bebişler nasıl...ben ve kızm iyiyiz ama taşınıyoruz evi toparlıyorum hafta sonu taşınacağız dua edin inşallah sorunsuz geçer zor geçecek dışarısı çok soğuk inşallah haftasonu iyi olur hava....
günaydın kızlar nasılsınız. bebişler nasıl...ben ve kızm iyiyiz ama taşınıyoruz evi toparlıyorum hafta sonu taşınacağız dua edin inşallah sorunsuz geçer zor geçecek dışarısı çok soğuk inşallah haftasonu iyi olur hava....
Çok zorlama kendini cnm. Allah yardımcın olsun umarım vardır yardım edecek birileri etrafta. Yoksa da olduğu kadar yap. Beni de bekliyor taşınma telaşı ama daha bir ayım var en az. Yaklaştıkça telaş sarıyor beni.Allah kolaylık versin cnm. Çok çok dikkat et kendine ve bebişe...günaydın kızlar nasılsınız. bebişler nasıl...ben ve kızm iyiyiz ama taşınıyoruz evi toparlıyorum hafta sonu taşınacağız dua edin inşallah sorunsuz geçer zor geçecek dışarısı çok soğuk inşallah haftasonu iyi olur hava....
kolay gelsin canım kolay değil. kendini fazla zorlama ağır kaldırma sakın
teşekkürler canım. evet canım olsutu elleri ayakları falan kıpır kıpırdı yuzunu gostermedı bıze ama elini bir ara agzına goturdu galiba tabı yuzu bıze bakmadıgından tam emin olamadık:) 204 gr olmus doktor herkes bu ay kavun yutmus olur sen fındık yutmussun dedi ama tabii karnımın buyuklugunden dolayı hala var ve yok arası göbeğim :) bide bu son bütün olarak görünüşü dedi doktor buyudugunden artık parca parca görücez kendisini dedi. :)
sağolun kızlar yormamaya çalışacağım ama ......ailem yanımda değil ben kars kağızmandayım ailem manisada neyseki arkadaşlarım çok yanımda yardımcı oluyorlar hava çok soğuk kar yağıyor lapa lapa ....yavaş yavaş yapcam artık ..
allah kolaylık versin cnmgünaydın kızlar nasılsınız. bebişler nasıl...ben ve kızm iyiyiz ama taşınıyoruz evi toparlıyorum hafta sonu taşınacağız dua edin inşallah sorunsuz geçer zor geçecek dışarısı çok soğuk inşallah haftasonu iyi olur hava....
maşallah hapsuu büyüyor bebişler...cinsiyet belli olmadı daha desene.şans.olsun geç olsun güç olmasın :))teşekkürler canım. evet canım olsutu elleri ayakları falan kıpır kıpırdı yuzunu gostermedı bıze ama elini bir ara agzına goturdu galiba tabı yuzu bıze bakmadıgından tam emin olamadık:) 204 gr olmus doktor herkes bu ay kavun yutmus olur sen fındık yutmussun dedi ama tabii karnımın buyuklugunden dolayı hala var ve yok arası göbeğim :) bide bu son bütün olarak görünüşü dedi doktor buyudugunden artık parca parca görücez kendisini dedi. :)
sanada günaydınn.... güzel günler hepimize olsun inşlh.Günaydınnn... Hepimize keyifli,huzurlu,sağlıklı günler kızlar...Hapsuucum bebişin sağlıklı olmasına çok sevindim. Allahım nazarlardan saklısın. Senin bebiş kızsa çok nazlı erkekse çok inatçı olacak herhalde baksana :))
iyi akşamlar....ben tam 18haftalık hamileyim ve hiçbişey hissetmiyorum ilk hamileliğim olduğu içinmi acaba?birde sol böbreğimde çok kötü ağrı oluyor geceleri.daha doğrusu böbrekmi bilmiyorum ama o taraf ağrıyor..neden olabilir????
Seninle haftamiz ayniymis :)))))
günaydınnn kıslarrr her nerede göbüşleri ve bebekleri büyütüyorsanızzz..şimdi birass sabah sporu yapalımEki Görüntüle 342302
evet canım aynı:)) haftaya kontrolüm var iç organlarına bakacakmış dr.
Günaydınlarrrr güzel Anneler ve şirin BebişleriEki Görüntüle 342304
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?