- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.201
Ayy kıyamam ya..Hepsi burada dan piyasaya göre baya indirimli aldım canım.
Almadan önce haber verdim hatta.Aldıktan sonrada tekrar söyledim ama denk gelmedin sanırım.
ya bnde hepsiburadadan buldum dediğn gibi uygun fiyata ama fuara gidecektik o hafta sonu ordan buluruz görerek alırız hem diye almadık fuarda da bi b.k bulamadık çok afedersinsonra geldik ki bitmiş stoklarda ebebktede yok 2 haftadır hergün bakıyorum heryere ama yok yok yok valla arkadaşıma çok mahçup oldum yaaa şimdi markaponda buldum 45 tl hmde ama bunuda satın alamıyorum sinir oldum kampanya tarihi mi geçmiş anlamadım bişi de demiyoo ayy dellendim valla
güle güle kullan Allah yüksek derecelerini hastalıklarını göstermesin cnm innşallahh....Hepsi Burada'dan ikisi 190TL'ye gelmişti sanırım..
güle güle kullan Allah yüksek derecelerini hastalıklarını göstermesin cnm innşallahh....
kızlar arzumun ateş ölçeri iyi mi
ben kime sorsam braundan şaşma diyor ,
iyi ise bende arzum alırım ne gerek var dünyanın paraısnı bayılmaya
habissh canım güle güle kullan..
Ateş ölçeri hiç kullanmazsın inşallah
Bende eve gidince sipariş vericem kredi kartım yanımda yok.
Eşiminde, benimde sabah kalktığımızda burunlarımız tıkalı oluyor.
Şimdilik bize lazım ileride de bebeğimize.
doğduğundan itibaren Allah korusun hasta olduğunda (burun tıkanıklığı, rahat nefes alamama durumlarında) ortamı nemlendirerek bebeğin daha hızlı iyileşmesini ve rahat nefes almasını sağladığı için bi de kışın kaloriferden dolayı kuruyan havayı nemlendirmek için istiyorum ben cnm.
Canım evler kalorfierli olunca,benim burun tıkanıklığı sorunum var.Hem bana sonrada yavruma kullanırız diye aldık.
biz de aldık hatta bebekden önce biz bile kullanıoruz 15 dk yatmadan önce çalıstırıoruz bence odayı nemlendirio ben şimdilik memnunum haa markasını hatırlamıom(
kızlar herkeze merhaba bebişlerde sizlerde iyisinizdir inşallah kızlar bir erkekte benden benimde oğlum oluyormuş
Cnm gözün aydın. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...kızlar herkeze merhaba bebişlerde sizlerde iyisinizdir inşallah kızlar bir erkekte benden benimde oğlum oluyormuş
kızlar herkeze merhaba bebişlerde sizlerde iyisinizdir inşallah kızlar bir erkekte benden benimde oğlum oluyormuş
Ne güzel haberler herkes cinsiyeti öğreniyor..
Tebrik ederim güzel prenseslerle yakışıklı prenslerin birtanecik annelerini...
Ben 13 haftalıkken doktorum kız dedi ama 0ünü 13 Şubat'ta söyleyeceğim demişti.
Bakalım 5 günümüz kaldı.
Bu hafta sonu kocişle bir Kıbrıs kaçamağı yapacağız hem zaman çabuk geçer, hem sevgililer günü hem de bir daha tatil zor gözüküyor:)
Şimdi benim prensesime prensmiş derse şok olurum herhalde:)
Kız erkek elbet farketmez... Birsürü hediye geldi yakınlarımızdan, biz 6 ayı görmeden almıyoruz hiçbir şey..
Sağlıklı olsunlar en önemlisi bu.
Ama ben artık emin olmak istiyorum. Duru kızım diyorum ama hep aklımda bir şüphe
Ne güzel haberler herkes cinsiyeti öğreniyor..
Tebrik ederim güzel prenseslerle yakışıklı prenslerin birtanecik annelerini...
Ben 13 haftalıkken doktorum kız dedi ama 0ünü 13 Şubat'ta söyleyeceğim demişti.
Bakalım 5 günümüz kaldı.
Bu hafta sonu kocişle bir Kıbrıs kaçamağı yapacağız hem zaman çabuk geçer, hem sevgililer günü hem de bir daha tatil zor gözüküyor:)
Şimdi benim prensesime prensmiş derse şok olurum herhalde:)
Kız erkek elbet farketmez... Birsürü hediye geldi yakınlarımızdan, biz 6 ayı görmeden almıyoruz hiçbir şey..
Sağlıklı olsunlar en önemlisi bu.
Ama ben artık emin olmak istiyorum. Duru kızım diyorum ama hep aklımda bir şüphe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?