- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.221
rabbim prensesleride paşalarısa sağ sağlim verir inşallah bizeGözün aydın canım..
çok sağol canım
Son listeye göre prensesler açık ara öndeydi.Paşalar son cinsiyetlerle atağa geçer kim bilir
çok teşekkür ederim canımCnm gözün aydın. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...
cümlemizin inşallah çok sağol canımGözün aydınn cnm rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
gözün aydınnnnnnn...........
hava öyle kötü kki birak tatili evden bile çıkılmıo nerdeyse(([/QUOTE
aynen öyle malesef biraz güneş görünce hemen kendimi dışarı atasım var..bahar gelsede yürüyüşlere başlasak
bizde 14 şubatta kesin öğrenicez inşallah cinsiyeti birde 3lü test yapıcak dr
Ne güzel haberler herkes cinsiyeti öğreniyor..
Tebrik ederim güzel prenseslerle yakışıklı prenslerin birtanecik annelerini...
Ben 13 haftalıkken doktorum kız dedi ama %100ünü 13 Şubat'ta söyleyeceğim demişti.
Bakalım 5 günümüz kaldı.
Bu hafta sonu kocişle bir Kıbrıs kaçamağı yapacağız hem zaman çabuk geçer, hem sevgililer günü hem de bir daha tatil zor gözüküyor:)
Şimdi benim prensesime prensmiş derse şok olurum herhalde:)
Kız erkek elbet farketmez... Birsürü hediye geldi yakınlarımızdan, biz 6 ayı görmeden almıyoruz hiçbir şey..
Sağlıklı olsunlar en önemlisi bu.
Ama ben artık emin olmak istiyorum. Duru kızım diyorum ama hep aklımda bir şüphe
kızlar meraba ben de temmuz annesi olacam insalah :) 19+1 haftalık oldum bugün doktor kilomla ilgili konustu moralim bozuldu 8 kilo almısımsiz kac kilo aldınız acaba ben kan ilacından mı ladım o kiloları yaa aslında az yiyorum ama.... [/QUOTE
ayni gunlerde sayiliriz ben en son 3 kilo almistim falan bende 3 haftadir falan kan hapi aliyorum
bende acaba kilo yapmasin diyorum yememe dikat etmeyye calisiyorum fazla almamisin
kuaforume pazar gunu gitim 21 haftalik 12 kilo almis seninki iyi yine
ayni gunlerde sayiliriz ben en son 3 kilo almistim falan bende 3 haftadir falan kan hapi aliyorum
bende acaba kilo yapmasin diyorum yememe dikat etmeyye calisiyorum fazla almamisin
kuaforume pazar gunu gitim 21 haftalik 12 kilo almis seninki iyi yine
kızlar meraba ben de temmuz annesi olacam insalah :) 19+1 haftalık oldum bugün doktor kilomla ilgili konustu moralim bozuldu 8 kilo almısımsiz kac kilo aldınız acaba ben kan ilacından mı ladım o kiloları yaa aslında az yiyorum ama....
,,,,,,,,(ara sira burda bizimle muhabete takil ben seni yeni gordum)
ben öğretmenim o yüzden cok vaktim olmuyodu konusmaya ama artık bu dönem izin aldım evde hamileliğin tadını cıkaracam insallah
senin ikinci bebişin olduğu için tecrübelisin benim bebişim sanki fazla kımıldamıyoacaba ben mi anlamıyorum. bazen günde bir veya iki kez kımıldıyor ama bugün hiç hissetmedim
,,,,,,,,(ara sira burda bizimle muhabete takil ben seni yeni gordum)
ben öğretmenim o yüzden cok vaktim olmuyodu konusmaya ama artık bu dönem izin aldım evde hamileliğin tadını cıkaracam insallah
senin ikinci bebişin olduğu için tecrübelisin benim bebişim sanki fazla kımıldamıyoacaba ben mi anlamıyorum. bazen günde bir veya iki kez kımıldıyor ama bugün hiç hissetmedim
canım ben de en az bı 5 kılo aldım moralını bozma hem de yemedıgım halde..doktorum bu hızla devam edersen test yapıcam dıyet verıcem dedıbenımde moralım cok bozuldu ama kızımın saglık haberlerı bana moral oldu yeterınce.. napalım alıosak da verırız dıyelım
Günaydın kızlar nasılsınız ben cok iyiyim dün kontrolum vardı bebeişim cok iyi yaramaz kıpır kıpırdı ama kadar acyaip yatıs pozisyonu vardı ki anlatamam basının tepesini gördük ayaklarınıda havaya dikmiş sımsıkı kapatmıs tabii cinsiyetini öğrenemedik göstermedi doktor baya bir ugrastı ama namuslu cıktı benimkisi göstermiyo :) 12 testimizin sonuclarının cok iyi olmasından dolayı 3lü teste gerek yok ama isterseniz yaparız dedi 2 li testin kesinirliği %95 miş 3 lü testinde %65 kesinirliği varmıs o nedenle yaptırmama kararı aldık esimle 2 hafta sonra tekrar doktora gıdeceyız detaylı ultrs. için bize kağıt verecekmiş 20 yada 21 haftada yaptırırsınız dedi heycanla onu bekliyorum belki gösteriri artık o zamana :)
günaydın güzel annecikler dün cinsiyetimizi öğrendik bir prenses daha geliyor doktorumuz herşeyi güzel dedi 15cm boyumuz var 150 grmız teyzeleri
darısı cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşların başına
bebişin iymiş, gözün aydın.ben de senle aynı durumdayım, detaylıda görmeyi umuyorum cinsiyeti.. yine göstermezse bilmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?