2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım..
çok sağol canım
Son listeye göre prensesler açık ara öndeydi.Paşalar son cinsiyetlerle atağa geçer kim bilir
rabbim prensesleride paşalarısa sağ sağlim verir inşallah bize
Cnm gözün aydın. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...
çok teşekkür ederim canım
Gözün aydınn cnm rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
cümlemizin inşallah çok sağol canım
gözün aydınnnnnnn...........

sağolasın canım

muallakta kalmak zor evet ama dediğin gibi önemli olan sağlığı alıştırmışsındırda şimdi sen kendini kız diye rabbim hayırlısını versin

herkese iyi akşamlarrrr!!! bugün hiç giremedim topiğee şimdide sayfaları okuyayım dedim ama başa çıkmadıı daha doğrusu acelem var kaynanamlara gidicez eşim işten geldi hazırlanıcaz yanii..herkes iyidir inşallah bende dün gece dönüp durdum biraz uyuyorum uyanıyorum saate bi bakıyorum sadece 15 dk geçmişş!!! yanii anlayacağınız bu kadar hiç olmamıştım berbattı...ya benim mide bulantımda bugün çok fazla ve evim resmen kokuyo gibi gelio bugün hep bi yerleri silme çabasındaydım ve kokular sıkmalar falan ıııhh yok olmadı o bana gelen kötü koku ne yapsam her odaya sinmiş yaaa 3 kez havalandırdım dondum ama bu koku nedir yaaaaaaaaaaaaaa kötüüü midemi daha çok bulandırıyooo://neyse sabırrr geçecek inş....
hapsuu gözün aydın canım herşey yolundaymış ama cinsiyet çıkmamışş bizimkide yapmasın bunu yaa ben okadar sabırlı değilimmm kiii göstermezse diye bi kaç gün sonraya yine randevu aldım ama göstersin lüseeeeenn:))))
arkadaşlar hepinise çooookkkkk iyi akşamlarrrrrrr çıkıyorum gece girebilirsem gelirim yine:)))

kızlar meraba ben de temmuz annesi olacam insalah :) 19+1 haftalık oldum bugün doktor kilomla ilgili konustu moralim bozuldu 8 kilo almısım siz kac kilo aldınız acaba ben kan ilacından mı ladım o kiloları yaa aslında az yiyorum ama....

ayni gunlerde sayiliriz ben en son 3 kilo almistim falan bende 3 haftadir falan kan hapi aliyorum
bende acaba kilo yapmasin diyorum yememe dikat etmeyye calisiyorum fazla almamisin
kuaforume pazar gunu gitim 21 haftalik 12 kilo almis seninki iyi yine[/QUOTE]

bugünden sonra ekmeği kesiyorum zaten yürüyüşe de baslayabilirmişim
bu arada benim meleğim insallah erkek olacakmış galiba seninki de erkek
isim konusunda cok kararsızım....

bugünden sonra ekmeği kesiyorum zaten yürüyüşe de baslayabilirmişim
bu arada benim meleğim insallah erkek olacakmış galiba seninki de erkek
isim konusunda cok kararsızım....[/QUOTE]

tatlim ekmeyi tamamen kesme ekmek kan yapiyo ona ihtiyacin var bebegin icin
yuruyus yap ara sira sik sik ye ama cok az ye benim kide erkek 2 yasinda kizim var
kizimin ismini esime uyugun ozge koyduk simdi oglumunda bana uygun mete koyucaz
daha hamile kalmadan hep mete derdim simdi mete mete diye seviyoruz

ara sira burda bizimle muhabete takil ben seni yeni gordum

,,,,,,,,(ara sira burda bizimle muhabete takil ben seni yeni gordum)

ben öğretmenim o yüzden cok vaktim olmuyodu konusmaya ama artık bu dönem izin aldım evde hamileliğin tadını cıkaracam insallah
senin ikinci bebişin olduğu için tecrübelisin benim bebişim sanki fazla kımıldamıyo acaba ben mi anlamıyorum. bazen günde bir veya iki kez kımıldıyor ama bugün hiç hissetmedim

canım ben de en az bı 5 kılo aldım moralını bozma hem de yemedıgım halde..doktorum bu hızla devam edersen test yapıcam dıyet verıcem dedıbenımde moralım cok bozuldu ama kızımın saglık haberlerı bana moral oldu yeterınce..napalım alıosak da verırız dıyelım

tatilin keyfini guzelce oglunla cikarirsiniz insallah canim
canim ilk bebise sen bisiler yaparken aslinda o kimildiyo icerde sen hisetmiyosudur
bak sana suanda yaziyorum benimki vvuruyo karnima simdi gofret yedim diye
aksam koltuga uzandiginda bitane gofret veya cikolata ye bak nasil vuruyo karnina
sabahlari 3 gundur karnim ac yatiyorken karnimi deli gibi itiyo yemek yiyorum duruyo
canini sikma icerde neler yapmiyolar ama biz goremiyoruz kipir kipirdir bebisin canim

bende sanki karinca gezermish gibi birsey hisediyom ara sira 21 hafta sonra artik daha iyi hisediliyomush.

yok valla ben iyi yedim ama geç saatlerde de yedim.aslında ben 77 göstermiyorum o yüzden fazla da canımı sıkmayacam
sizin doktorunuz testlerinizi yaptı mı? biz en son 3lü test yaptık 3 hafta sonra 4 boyutlu ve dopplere girecem insallah problem yoktur onda da.. bi de bebeğin kime benzedğini gösteren cihaz yapsalar cok makbule gececek

bebişin iymiş, gözün aydın. ben de senle aynı durumdayım, detaylıda görmeyi umuyorum cinsiyeti.. yine göstermezse bilmiyorum artık

günaydın güzel annecikler dün cinsiyetimizi öğrendik bir prenses daha geliyor doktorumuz herşeyi güzel dedi 15cm boyumuz var 150 grmız teyzeleri
darısı cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşların başına

maşallah subhanallah

bebişin iymiş, gözün aydın. ben de senle aynı durumdayım, detaylıda görmeyi umuyorum cinsiyeti.. yine göstermezse bilmiyorum artık

benim bebeşim de gizlemişti o an doktordan cıkınca cok moralim bozuldu ağladım bile cünkü kendimi hazırlamıstım
sonra eve gitim duş aldım karnımı ovaladım uzandım biraz bacaklarımı dikledim veee evimin yanında özel bi doktor vardı ona gittim hemen
veee sonuç olarak oğluşum olduğu göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…