- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.181
maalesef her insan aynı vicdani duyguları taşımıyor hamile olmanın yanı sıra nefes bile alamıyordum düşün adam hadi sen evine git demedi bide çok kar yağmıştı ya geçen hafta orda 1.5 saat araba bekledim yollarda kaldım ertesi gün ölüyordum artık adam yinede işe gel dedi düşün neysse aklıma geldikçe sinirleniyorum ....çok iyi yapmışsın canım ya ,neden yorarlar hamile insanı anlamam ????
bana tuzu yasakladılar , bir turşu çekti canım çeke çeke onuda yedirmiyorlar =)
Sağol canım inşallah sende öğrenirsin biran önce bana aslında 12 haftada söylemişlerdi ama kesinleşmesi için 16 haftada falan bidaha bakarız demişlerdi . Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahTebrikleeeerrrrr,darisi ben gibi daha ogrenmeyenlerin basina 16 subati iple cekiyorum valla...
ben de bu aralar buhar makinesiyle ateşölçere takmış durumdayım alsam rahatlayıvercemKızlar buhar makinası almayı düşünüyorum.
Önerileriniz var mı ?
Tebrikleeeerrrrr,darisi ben gibi daha ogrenmeyenlerin basina 16 subati iple cekiyorum valla...
maalesef her insan aynı vicdani duyguları taşımıyor hamile olmanın yanı sıra nefes bile alamıyordum düşün adam hadi sen evine git demedi bide çok kar yağmıştı ya geçen hafta orda 1.5 saat araba bekledim yollarda kaldım ertesi gün ölüyordum artık adam yinede işe gel dedi düşün neysse aklıma geldikçe sinirleniyorum ....
Canım çok istediyse tadımlık bişey ye üstüne bol su iç kuzum yaa kıyamammm
Sağol canım inşallah sende öğrenirsin biran önce bana aslında 12 haftada söylemişlerdi ama kesinleşmesi için 16 haftada falan bidaha bakarız demişlerdi . Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
doğduğundan itibaren Allah korusun hasta olduğunda (burun tıkanıklığı, rahat nefes alamama durumlarında) ortamı nemlendirerek bebeğin daha hızlı iyileşmesini ve rahat nefes almasını sağladığı için bi de kışın kaloriferden dolayı kuruyan havayı nemlendirmek için istiyorum ben cnm.Kızlar buhar makinası niçin alıcaksınız ?
hayret birşey diyorum ya ayıp yani
tadımlık bile yasak ilersi için, çok erken dediler =(
Çok teşekkürler canım.
Çalışırken çok ses çıkırıyor mu ?
bende 18 şubatı =)
ben de bu aralar buhar makinesiyle ateşölçere takmış durumdayım alsam rahatlayıvercemtefalinkine baktım sessiz değildi, ama rastgele medisana adında medical bi ürün gördüm gram ses yok! fiyatı daha uygundu aklımda şu an o var. burda ürünü tanıtıyo istersen bi bak: Medisana Buhar Makinasi - YouTube arzumunki nasıl acaba kullananlar memnun mu?
Kızlar buhar makinası niçin alıcaksınız ?
maalesef her insan aynı vicdani duyguları taşımıyor hamile olmanın yanı sıra nefes bile alamıyordum düşün adam hadi sen evine git demedi bide çok kar yağmıştı ya geçen hafta orda 1.5 saat araba bekledim yollarda kaldım ertesi gün ölüyordum artık adam yinede işe gel dedi düşün neysse aklıma geldikçe sinirleniyorum ....
Canım çok istediyse tadımlık bişey ye üstüne bol su iç kuzum yaa kıyamammm
Sağol canım inşallah sende öğrenirsin biran önce bana aslında 12 haftada söylemişlerdi ama kesinleşmesi için 16 haftada falan bidaha bakarız demişlerdi . Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Kızlar buhar makinası niçin alıcaksınız ?
canım doktor sana kalsiyum başlattı mı bana dun baslattı ustelık tahlılerımde ıyı cıkmıstı kalsıyum ama dedıkı vucudun tuz tutmasını azltıyor yanlızca kemıkler ıcın deıl onun ıcın de ıyı o nedenle sımıden basla dedı bana. eger baslamadıysa doktorun bır danıs ıstersen. ama tabıı tuz yeme yasaksa
Arzum buhar makinası ile ateş ölçerini aldım.Bu har makinası yazdığım gibi ateş ölçeride çok ufak,kullanışlı,hem kulaktan hem alından ölçüm yapıyor.Sesli uyarı sistemi var.Mama sıcaklığıda ölçebiliyor
.Eki Görüntüle 342522 Eki Görüntüle 342523
ateşölçerin özelliklerine baktım netten her şey var yani...süt ve mama ölçmesi de güzel lazım olur belkiArzum buhar makinası ile ateş ölçerini aldım.Bu har makinası yazdığım gibi ateş ölçeride çok ufak,kullanışlı,hem kulaktan hem alından ölçüm yapıyor.Sesli uyarı sistemi var.Mama sıcaklığıda ölçebiliyor
.Eki Görüntüle 342522 Eki Görüntüle 342523
canımmmmmmmmmmmm gözünü seveyimm bu ateş ölçeri nerden aldın bi söyleyiver yaa 3 haftadır arıyorum arıyorum yok stoklarda kalmamış.. bi arkadaşım alcaktı sen alma ben alırım dedim doğum hediyesi bebek doğdu ben hala bulamadım kendimede alcam hem.. valla çok mahçubum arkadaşıma karşıı napcam bilmiyorumm bana sat bile diyebilirimebebekte stoğa düşecekmiş de ne zaman belli değil
canımmmmmmmmmmmm gözünü seveyimm bu ateş ölçeri nerden aldın bi söyleyiver yaa 3 haftadır arıyorum arıyorum yok stoklarda kalmamış.. bi arkadaşım alcaktı sen alma ben alırım dedim doğum hediyesi bebek doğdu ben hala bulamadım kendimede alcam hem.. valla çok mahçubum arkadaşıma karşıı napcam bilmiyorumm bana sat bile diyebilirimebebekte stoğa düşecekmiş de ne zaman belli değil
ateşölçerin özelliklerine baktım netten her şey var yani...süt ve mama ölçmesi de güzel lazım olur belkisen kaça almıştın bu ürünleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?