2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hamile kalmadan önce hep normal doğum diyordum. Çünkü annenin bütün hücreleri yenileniyor normal doğumda. Ama maalesef %90 sezaryan dedi doktorum. Kan pıhtılaşması olduğu için hamileliğimi öğrendiğimden beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bu yüzden normal doğumda aşırı kanama riski varmış mecburen sezeryan olacak yanii... Ne yapalım bebeğim için her şeye değer doğusu. Yeter ki sağlıklı olsun...

ben de aynı durumdayım canım. Allah yardımcımız olsun. kaçıncı gebeliğin?yenisin galiba forumda. kaçlık iğne kullanıyorsun?
sağlıklı gelsinler de hepimizin bebekleri, doğum şekli öenmli değil.

selam pıtırcıklarımın güzel anneleri nasılsınızz ?bebişler nasılll ?biz iyiyiz oğlumlaa hazırlandık misafirlerimizi bekliyoruzzz 2 gündür üst üstte misafir ağırlıyorumm allahtan kendimi iyi hissediyorumdaa maşallah diyeyim kendimee :) yarın kontrolümüz varrr hayırlı haberler alırız inşallahh ..öpüyorum sizii çokk. geçmişiii tam okuyamadım ama meleksencim maşallah arkadaşım oğluşunada sanadaa o ne güzel göbekk (bebek).şimdilikk ben müsadenizi istiyorumm ama buralardayım gözüm üzerinizde :) hayırlı günlerrr ...kuralar çekilsinn hediyeleşme başlasınnn lala laaaaa laaaaa :)

Kızlar buhar makinası almayı düşünüyorum.
Önerileriniz var mı ?

Canım ben aldım.Arzumun boyutu taşınabilirlik açısından diğer makinalara göre daha kibar.İyon özelliği var.Gece lambası var.Tek olumsuz yönü suyu doldurduktan sonra yer değiştirmemek gerekiyor.Yoksa akıtıyor.

Üçüncü gebelik canım. birincisi 6 haftalıkken gelişmediği için alındı. ikincisi ise 7+4 ken kalbi durdu ve kürtaj oldum. İkinci düşükten ortaya çıktı kan pıhtılaşması Clexane 0,6 kullanıyorum. çalıştığım için doktorum kolaylık olsun günde tek doz uygulayabilmem için 0,6 lık verdi.
Evet formda yeniyim. Aslında bayadır takip ediyordum ve çok faydalı bence özellikle yeni anneler için ama insan iki bebek kaybedince hep bir tedirginlik duyuyor ya bir şey olursa bebeğime diye. 3. ay bitene kadar en yakınlarımıza dahi söyleyemedik bebeğimizi. Neyse ki artık birazcık rahatladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza

Son düzenleme:
Meleksen göbüşüne maşşallahhh özendim valla bnmki sanki hiç hamiş değilmişim gibi
sadece akşamları çıkıyo o kadar ...

oleeyy çok sevindim hayırlı olsun, özleettin kendini yaaa nerelerdesiiinnnnnn
sağol canımm :) sorma valla çok hastaydım gerçi hala atlatamadım doktor yatman gerek dedi bende birkaç gün izin aldım işten bugün doktordaydık gene p.tesiye kadar evdeyim inşallah

çok sevindim canım allah nazarlardan korusun
Amin canım çok sağol Rabbim hepimizin meleğini korusun inşallah

geçmiş olsun canım

benimde tansiyon sorunum çıktı küçük tansiyonum çok yukseliyor ilaç verdiler sürekli ölçüyorum bende , ben azimle işe geliyorum kendimi koyvermek istemiyorum =)

geçmiş olsun canım

benimde tansiyon sorunum çıktı küçük tansiyonum çok yukseliyor ilaç verdiler sürekli ölçüyorum bende , ben azimle işe geliyorum kendimi koyvermek istemiyorum =)
aman dikkat et canım bende 2 haftadır grip geçmedi bide aksine hep mesaiye kaldık eve akşam 10larda falan geldim çok yorulmuşum dün hafif kanama şeklinde lekenenmem oldu doktor çok yormuşsun kendini dedi bende 2-3 gün izin aldım mecbur bu ara çok stresliydim

çok iyi yapmışsın canım ya ,neden yorarlar hamile insanı anlamam ????

bana tuzu yasakladılar , bir turşu çekti canım çeke çeke onuda yedirmiyorlar =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…