- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.161
ne guzel canım ama ıste herkes yapamıyor bu yazdıklarını malsef benım plasentam aşağıda kanama rıskım var hamıle olmadan once plates yapan bırıydım ama yasak suan bana 7 aya kadar umut var dedı doktorum eger plasenta yukarı cıkarsa normal yapabılırsın dedı ama kısmet bıde yazdıgın dogru bebegın karnımızdakı durumuda cok onemlı. allah hepımıze yardımcı olsun kolayca sağlıklı bır sekılde bebıslerımızı doguralım
ben de aynı durumdayım canım. Allah yardımcımız olsun. kaçıncı gebeliğin?yenisin galiba forumda. kaçlık iğne kullanıyorsun?Bende hamile kalmadan önce hep normal doğum diyordum. Çünkü annenin bütün hücreleri yenileniyor normal doğumda. Ama maalesef %90 sezaryan dedi doktorum. Kan pıhtılaşması olduğu için hamileliğimi öğrendiğimden beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bu yüzden normal doğumda aşırı kanama riski varmış mecburen sezeryan olacak yanii... Ne yapalım bebeğim için her şeye değer doğusu. Yeter ki sağlıklı olsun...
benim meleğim kesin erkekmişdoktordan geldik bugün çok şükür herşey yolunda
ben de aynı durumdayım canım. Allah yardımcımız olsun. kaçıncı gebeliğin?yenisin galiba forumda. kaçlık iğne kullanıyorsun?
sağlıklı gelsinler de hepimizin bebekleri, doğum şekli öenmli değil.
Gözün aydın canım..1 paşa daha geldi..Sayımız artsın lütfen
Çok teşekkürler canım.Canım ben aldım.Arzumun boyutu taşınabilirlik açısından diğer makinalara göre daha kibar.İyon özelliği var.Gece lambası var.Tek olumsuz yönü suyu doldurduktan sonra yer değiştirmemek gerekiyor.Yoksa akıtıyor.
Eki Görüntüle 342477
sağol canımm :) sorma valla çok hastaydım gerçi hala atlatamadım doktor yatman gerek dedi bende birkaç gün izin aldım işten bugün doktordaydık gene p.tesiye kadar evdeyim inşallaholeeyy çok sevindim hayırlı olsun, özleettin kendini yaaa nerelerdesiiinnnnnn
Amin canım çok sağol Rabbim hepimizin meleğini korusun inşallahçok sevindim canım allah nazarlardan korusun
sağol canımm :) sorma valla çok hastaydım gerçi hala atlatamadım doktor yatman gerek dedi bende birkaç gün izin aldım işten bugün doktordaydık gene p.tesiye kadar evdeyim inşallah
Amin canım çok sağol Rabbim hepimizin meleğini korusun inşallah
aman dikkat et canım bende 2 haftadır grip geçmedi bide aksine hep mesaiye kaldık eve akşam 10larda falan geldim çok yorulmuşum dün hafif kanama şeklinde lekenenmem oldu doktor çok yormuşsun kendini dedi bende 2-3 gün izin aldım mecbur bu ara çok stresliydimgeçmiş olsun canım
benimde tansiyon sorunum çıktı küçük tansiyonum çok yukseliyor ilaç verdiler sürekli ölçüyorum bende , ben azimle işe geliyorum kendimi koyvermek istemiyorum =)
aman dikkat et canım bende 2 haftadır grip geçmedi bide aksine hep mesaiye kaldık eve akşam 10larda falan geldim çok yorulmuşum dün hafif kanama şeklinde lekenenmem oldu doktor çok yormuşsun kendini dedi bende 2-3 gün izin aldım mecbur bu ara çok stresliydim
teşekkür ederim canım :)gözün aydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?