2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bendede var yanma ben gazoz iciyorum geciyor biraz maden suyu gazozu yani.

benimki tam bilinemiyor aslında.. sebebi bilinemeyen tekrarlayan düşükler diye teşhis koydular. sonra ben gittim kendi çabamla kendi isteğimle pıhtılaşma testi yaptırdım.. orada sorun çıktı bi kaç yerde.. yani kanım hamilelik döneminde ekstra pıhtılaşma ihtiyacı hissediyormuş. bu da bebeğe giden damarları plesentayı tıkıyormuş bebek beslenemediği için ölüyormuş yada kendiliğinden düşüyormuş. kan sulandırıcı aspirin ve iğne kullanıyorum şimdilik iyi gidiyo herşey inşallah hep böyle gider. ama bundan önceki 3 hamileliğimin ikisinde de kan sulandırıcı kullanmıştım, buna rağmen düşmüştü bebeklerim.. yani tam pıhtılaşma da değil sanki sorunum.. bilmiyorum ya rabbim hayırlısını versin.. ilk 3 ay düşük tehlikesi var diye hep iğne progestan vs bir sürü ilaç kullandım, 2 hafta rapor aldım falan. şimdilik iyi çok şükür.. inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeğimizi.. allah herkese sağlık versin.. senin de güzel gelmiş sonucun ne güzel. artık bebeklerimiz için katlanacağız ne yapalım. sende dikkat et kendine dinlen bol bol fırsat buldukça..

ah canım benim ciddi sıkıntılar yaşamışsın. benimde erken doğum riski var dediler okadar etkilendimki senin üzüntünü ve endişeni anlayabiliyorum. Zor zamanlarını atlatmışsın bu sefer herşey yolunda gidecek allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın arka arkaya doğurcaz bebeklerimizi kucağımıza alıcaz

selam anneler ve sevgili bebişleri nasıllar

havalar soğuk dikkat edin

cinsiyetini öğrenen annleri ve tahili sonuçlarıiyi çıkan annlerimizin de gözü aydın

darısı en kısa sürede cinsiyetini öğrenemeyenlerin başınaa ( banadaa

Aslm hg canim insallah sende en kisa zamnda ogrenİrsin kac haftalikti ki senin bebis?

slm pnrali sana yazdım ama görmedin sanırım yazıların arasında kaynadı gitti.özelden yazamıyorum malesef.doktorun kimdi senin?
ASLM CANIM GEÇMİŞE BAKTIM AMA SENİN MSJn yoktu benim doktorum muhabbet hanım çokta memnunum seninki kim peki
benim meleğim kesin erkekmiş doktordan geldik bugün çok şükür herşey yolunda

canım merak etmiştim seni çok geçmiş olsun hadi tekrar gözün aydın kesinleşmiş paşan:)

iyi akşamlarrr nasılsınızz arkadaşlar ben çok mutluyum kalbim yerinden çıkacak gibi heyecanlıym minik meleğimm ilk kez tekmeledii rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsnnn darısı bebeğinin hareketlenmesini bekleyenlern başınaa :)

Ayyy ne guzel yaaaaaaaaa darisi bnm gibi hissedemeyenlerin basinaaaa......

Son düzenleme:
Ayyy ne guzel yaaaaaaaaa darisi bnm gibi hissedemeyenlerin basinaaaa......

inşallahhh canım inşallahhh ama hissedilebilecek en mucizevi şeydi ellerim terledi bi anda nasıl kalbim hızlandı bide hiç hareket edemedim tekme atmayı bırakmasın diye :)) 3 kez peşpeşe annesini mutluluklara boğdu bebeğimm :)) sen kaç haftalıksın şuan?_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…