- 1 Temmuz 2011
- 449
- 9
- 46
- 40
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.301
Günaydın kızlarr... Bende aynı şeyden bahsetmek için girmiştim bakıyorum aynı dönemlerde doğcak bebişler aynı dönemlerde kendilerini hissettirmeye başlamışlar:) Ben son 1 haftadır hafiften biseyler hissediyodum böyle sadece dokunuyo gibi falan bide bazen resmen sol tarafıma toplanıyo hem acıtıyo hemde o taraf sertleşiyo amaaaa az önce resmen sert bi şekilde oynadı yavrum tekme değilde döndü gibi ne oldu anlamadan geçti ama çok güzel bi duyguymuş Allah yavrularımıza uzuunn ömürler versin hiç durmadıkları günleride görelim inşallah. Artık bizi duymaya başlamışlar bol bol konuşmak lazım.
Günaydın kızlar
bende de yaklaşık bir haftadır kalçamı bacağımı ve kasıklarımı ağrıtan bir kas ağrısı var. nasıl anlatayım bilemedim hani uzun zaman spor yapmazsanız sonra çok hareket ettiğimizde et kırığı oluyor ya onun gibi bir his veriyor.bazen bacağımı kaldıramıyorum istediğim gibi. sanırım vücudumuz denge merkezi değişiyor o da biraz ağrı veriyorkendimce açıklamalar buluyorum
Günaydın güzel anneler.
Nasılsınız bakalım.
Biz iyiyiz çok şükür.
Şu havalar bi açsa.
Bahar gelse..
ben 18idoldurdum bugun bıttı 18+1 olcam yarın canım
kızlar bu iki ürünü buldum indirimde bu tulum 24,99 tl diyor fiyat nasıl uygun mu?
birde bunun laciverti var ama cinsiyet bizimde kesinleşmediği için kırmızı mı alsam dedim
Eki Görüntüle 343048
birde şapka takımı var buda 5,90 tl ye düşmüş ama işte sadece kız için erkek olursa artık başkasına veririz
Eki Görüntüle 343049
kızlar bu iki ürünü buldum indirimde bu tulum 24,99 tl diyor fiyat nasıl uygun mu?
birde bunun laciverti var ama cinsiyet bizimde kesinleşmediği için kırmızı mı alsam dedim
Eki Görüntüle 343048
birde şapka takımı var buda 5,90 tl ye düşmüş ama işte sadece kız için erkek olursa artık başkasına veririz
Eki Görüntüle 343049
ayy, çok tatlı yaaa!!!fiyatı iyi, internetten mi?
İkisi de çok güzell kırmızı al bence kız da olsa erkek de olsa giyer :)) en güzel günlerde giysin inşallahh bebişlerimiz :))
Günaydınlarrrr...
Ben hala hissetmiyorum hareketlerini ve çoooook merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu :))
Doktor randevumuz da ayın 18 inde daha çok var ve prensesimi çoook özledim
Şeker portakalı alıntı yapamadım.Çok güzelmiş bayıldım kırmıza tuluma
yaaa kızlar bu tulumu 3-6 aylık mı alsam yoksa 6-9 aylıkmı ???
gunaydn hanımlar dısarısı buz ya donuyorum bugun
Günaydın güzel anneler günümüz güzel geçsin inşallah...
günaydın herkese hayırlı sabahlar
ayy ne güzel herkes tekme yemeye başlamış ben de daha 1 kere yedim dünde çok hafif yer değiştirdi galiba onu hissettim o kadar
ne zaman daha çok tepik yiycez acaba
günaydın güzel annler, minik hanımlar, minik beyler
benim bebeğim de günde 1-2 kere belli belirsiz hareket ediyor. doğrusu ben de sabırsızlıkla bekliyorum tekmeler savuracağı günler
birkaç gündür kalçamın ağrısından ölüyorum. biraz hareketsiz kaldım iş yerinde sürekli oturuyorum hava berbat yürüyüşe çıkamıyorum.
sadece günlük ev işleriyle de olmuyor sanırım. ondan diye tahmin ediyorum. umarım hepiniz çok iyisinizdir
günaydın herkese güzel bir gün olsun
herkesler iyimi?bebişler artık hissettiriyor kendini
günaydınlaaarrrr
benim bebiş dün hiç oynamadı.
eşim diyorki sen hissediyorsun ben nie eimi koyunca kıpırdamıyor ,kısmet işte
Günaydın kızlarr... Bende aynı şeyden bahsetmek için girmiştim bakıyorum aynı dönemlerde doğcak bebişler aynı dönemlerde kendilerini hissettirmeye başlamışlar:) Ben son 1 haftadır hafiften biseyler hissediyodum böyle sadece dokunuyo gibi falan bide bazen resmen sol tarafıma toplanıyo hem acıtıyo hemde o taraf sertleşiyo amaaaa az önce resmen sert bi şekilde oynadı yavrum tekme değilde döndü gibi ne oldu anlamadan geçti ama çok güzel bi duyguymuş Allah yavrularımıza uzuunn ömürler versin hiç durmadıkları günleride görelim inşallah. Artık bizi duymaya başlamışlar bol bol konuşmak lazım.
Günaydın kızlar
bende de yaklaşık bir haftadır kalçamı bacağımı ve kasıklarımı ağrıtan bir kas ağrısı var. nasıl anlatayım bilemedim hani uzun zaman spor yapmazsanız sonra çok hareket ettiğimizde et kırığı oluyor ya onun gibi bir his veriyor.bazen bacağımı kaldıramıyorum istediğim gibi. sanırım vücudumuz denge merkezi değişiyor o da biraz ağrı veriyorkendimce açıklamalar buluyorum
Günaydın güzel anneler.
Nasılsınız bakalım.
Biz iyiyiz çok şükür.
Şu havalar bi açsa.
Bahar gelse..
Günaydınlarrrr...
Ben hala hissetmiyorum hareketlerini ve çoooook merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu :))
Doktor randevumuz da ayın 18 inde daha çok var ve prensesimi çoook özledim
Günaydınn herkeseeee
Günaydın..Cidden işe gelirken arabayla gelmeme rağme dondum.Dikkat etmek lzım bu soğuklara..
Evet canım haklsn dıkkatlı olmak lazm
Günaydın..Cidden işe gelirken arabayla gelmeme rağme dondum.Dikkat etmek lzım bu soğuklara..
Günaydın..Teşekkürler canım..
Günaydın..Şimdi tekme atsın diye gözlüyoruz sonra azıcık dursada uyusak diye gözleyeceğiz gibi
Günaydın..Canım hareketsizlik benide çok etkilemeye başladı.Bende sırt ağrısından duramıyorum.Ufak tefek egezersizlere başlamak lazım..
Günaydın..Bende bir kaç gün önce net hissettim bu ara sakiniz..
Günaydın..Canım dışarıdan 20.haftayla birlikte hissedilmeye başlıyormuş.Bende eşime bak hareket ediyor diyorum elini koyuyor hissetmiyor.20.haftayı bekleyecekler artık
Günaydın..Amin canım..
Günaydın..Canım egzersiz ve yürüyüş istiyor sanırım artık vücutlarımız..
Günaydın..Bahar gelsin rahat rahat gezmeler başlasın
Günaydın..Artık kontroller aydan aya olunca bende çok özlüyorum..Az kalmış canım dayan..
Günaydın..
Eki Görüntüle 343048
Eki Görüntüle 343049
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?