- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.281
Allahından bulsunlar bişey diyemiyorum boşveer . canım benim yaa yasaksa bişey diyemiycem tabi inşallah çok sürmez bu durumhayret birşey diyorum ya ayıp yani
tadımlık bile yasak ilersi için, çok erken dediler =(
Allah hayırlısını sağlıklısını versin canım gönlünden geçen hayırlı olur inşallahay az kaldi az haftaya insalah 16sinda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin allah hepimize kiz erkek neyse kasmete
sağol canım cümlemiz için inşallahgözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
çok sağol canım Allah razı olsun :)canım merak etmiştim seni çok geçmiş olsun hadi tekrar gözün aydın kesinleşmiş paşan:)
grip olan benim canım çok feci yaa nerdeyse 2 hafta oldu hala geçmiyor dinlenmeden de geçmeyecek gibiselam kızlar temmuz görünce knedimi hatırladım gecen sene bende aynı seyleri yasadım Allah hepinizin bebişlerini sağlıkla almayı nasip etsin kucaklarınıza
vucut bebeği yabancı olarak algıladığı için reddetmemesi için bağısıklığı azalıyor ben gecen sene 5 kez falan grip oldum tek dikkat edeceğiniz ateş yapmasın bi klere yaptı ondada minoset kullandım biri girpten bahsetmiş galiba kimdi hatırlayamdım yazayım dedim Allah kolaylık versin ilk bebişi olacaklar varsa benim gibi bol bol dinlenin bu gunlerizi arıcaksınız derim sevgiler
kkızlar merhaba 17+0 olduk ultrasona göre oğlumla ama sat a göre 16+0 erken döllenme varmış :S yarın kanuni sultan süleymanda amniyosenteze gircem nolur dua edin bize yavruma bişi olmadan sağa salim atlatırızz..:18::18:
18 bitiyor. doktorum ilk bebek, 20. haftada hissedersin demişti ama son 3 gündür net hissediyorum diyebilirim.sen kaçıncı haftadasın?
iyi geceler kızlar biz yatmaya gidiyoz yatmadan size söleyim dedim benimm minik güzel kızım bu gece kudurdu resmenmaşallah kıpır kıpır yahuuu kaç kere tepik attı sayamasım artık ilk defa bu kadar yoğun olduu ayy nasıl uyuyacam bilmiyorum valla çıldırdım dellendimm yaaa ayy Allah ım sana binlerce kez hamdolsunn elhamdülillah bu günleride gördüm ya çok şükür.. sağ salim kucaklarımıza da almayı nasip et yavrularımızı
hadi biz kaçtık iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?