2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ıyı aksamlar herkese...kımseler kalmamıs pek..bızde hürrem ızlıyoruz kızımla sabaha görüşürüz ınsallah

selam kızlar temmuz görünce knedimi hatırladım gecen sene bende aynı seyleri yasadım Allah hepinizin bebişlerini sağlıkla almayı nasip etsin kucaklarınıza
vucut bebeği yabancı olarak algıladığı için reddetmemesi için bağısıklığı azalıyor ben gecen sene 5 kez falan grip oldum tek dikkat edeceğiniz ateş yapmasın bi klere yaptı ondada minoset kullandım biri girpten bahsetmiş galiba kimdi hatırlayamdım yazayım dedim Allah kolaylık versin ilk bebişi olacaklar varsa benim gibi bol bol dinlenin bu gunlerizi arıcaksınız derim sevgiler

hayret birşey diyorum ya ayıp yani

tadımlık bile yasak ilersi için, çok erken dediler =(
Allahından bulsunlar bişey diyemiyorum boşveer . canım benim yaa yasaksa bişey diyemiycem tabi inşallah çok sürmez bu durum

ay az kaldi az haftaya insalah 16sinda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin allah hepimize kiz erkek neyse kasmete
Allah hayırlısını sağlıklısını versin canım gönlünden geçen hayırlı olur inşallah

gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
sağol canım cümlemiz için inşallah

canım merak etmiştim seni çok geçmiş olsun hadi tekrar gözün aydın kesinleşmiş paşan:)
çok sağol canım Allah razı olsun :)

grip olan benim canım çok feci yaa nerdeyse 2 hafta oldu hala geçmiyor dinlenmeden de geçmeyecek gibi

iyi geceler kızlar biz yatmaya gidiyoz yatmadan size söleyim dedim benimm minik güzel kızım bu gece kudurdu resmen maşallah kıpır kıpır yahuuu kaç kere tepik attı sayamasım artık ilk defa bu kadar yoğun olduu ayy nasıl uyuyacam bilmiyorum valla çıldırdım dellendimm yaaa ayy Allah ım sana binlerce kez hamdolsunn elhamdülillah bu günleride gördüm ya çok şükür.. sağ salim kucaklarımıza da almayı nasip et yavrularımızı

hadi biz kaçtık iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

iyi geceelr herkese bizim akşam misafirimiz vardı biraz yorulduk oğluşumla ama şimdik uzandık dinleniyoruz..hepinize iyi geceler...bebişlerinize ve kendinize iyi bakın

umarım her şey yolundadır.neden amniyosentez oldun ? sonuçlar biraz uzun sürede belli oluyormuş.inşallah hayırlı ve iyi haberlerini de alırız.

günaydın herkese hayırlı sabahlar

ayy ne güzel herkes tekme yemeye başlamış ben de daha 1 kere yedim dünde çok hafif yer değiştirdi galiba onu hissettim o kadar
ne zaman daha çok tepik yiycez acaba

masallah canım ne güzel değil mi hareketli olmasıseninki kaç haftalık benim 19+3 oldu ama ancak günde bir iki kez kımıldıyor ben de sabırsızlanıyorum ne zaman kıpır kıpır olacak diyeama eşim acele ettiğim için kızıyor cok sabırsızımmm

günaydın güzel annler, minik hanımlar, minik beyler
benim bebeğim de günde 1-2 kere belli belirsiz hareket ediyor. doğrusu ben de sabırsızlıkla bekliyorum tekmeler savuracağı günler
birkaç gündür kalçamın ağrısından ölüyorum. biraz hareketsiz kaldım iş yerinde sürekli oturuyorum hava berbat yürüyüşe çıkamıyorum.
sadece günlük ev işleriyle de olmuyor sanırım. ondan diye tahmin ediyorum. umarım hepiniz çok iyisinizdir

günaydın herkese güzel bir gün olsun

herkesler iyimi?bebişler artık hissettiriyor kendini

Günaydın kızlarr... Bende aynı şeyden bahsetmek için girmiştim bakıyorum aynı dönemlerde doğcak bebişler aynı dönemlerde kendilerini hissettirmeye başlamışlar:) Ben son 1 haftadır hafiften biseyler hissediyodum böyle sadece dokunuyo gibi falan bide bazen resmen sol tarafıma toplanıyo hem acıtıyo hemde o taraf sertleşiyo amaaaa az önce resmen sert bi şekilde oynadı yavrum tekme değilde döndü gibi ne oldu anlamadan geçti ama çok güzel bi duyguymuş Allah yavrularımıza uzuunn ömürler versin hiç durmadıkları günleride görelim inşallah. Artık bizi duymaya başlamışlar bol bol konuşmak lazım.

Günaydın kızlar
bende de yaklaşık bir haftadır kalçamı bacağımı ve kasıklarımı ağrıtan bir kas ağrısı var. nasıl anlatayım bilemedim hani uzun zaman spor yapmazsanız sonra çok hareket ettiğimizde et kırığı oluyor ya onun gibi bir his veriyor.bazen bacağımı kaldıramıyorum istediğim gibi. sanırım vücudumuz denge merkezi değişiyor o da biraz ağrı veriyor kendimce açıklamalar buluyorum

Günaydın güzel anneler.
Nasılsınız bakalım.
Biz iyiyiz çok şükür.
Şu havalar bi açsa.
Bahar gelse..

Günaydınlarrrr...

Ben hala hissetmiyorum hareketlerini ve çoooook merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu :))

Doktor randevumuz da ayın 18 inde daha çok var ve prensesimi çoook özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…