2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Meltem hanim paylasiminiz icin tskler dikkate alacam mutlaka

Son düzenleme:
hersese slm :)
bende kısmetse temmuzda ikinciye anne olacağım bir haftadır raporluyum yatıyorum bu arada sizleri takip etme fırsatım buldum allahım herkesin gönlüne göre versin sağlık sıhhatle kucağımıza alalım inşallah herkes ne kadar temiz duygularla bekliyor bebişini bazen okuduklarımdan gözlerim doluyor anne olmak çoook değişik bir şey

biz ufak ufak hissetmeye başladık da, babalar ne zaman hissedecek bebekleri? bilen var mı?:44:

Bebişimizin içinde daralmasın iyi yapmışsın
Kızlar limangoda seçen hamile giyim indirimde
Kızıma külotlu çorap arıyorum haberiniz olsun:)
Toto kısmında kabartmalar var
İnternette o kadar aradım bulamadım :2:
Eğer gözünüze takılırsanız söyler misiniz ?

Kızlar iki gündür üzerimde bir ağırlık var, halsiz hissediyorum kendimi. Hani insan sürekli uzanıp dinlenmek ister ya öyle bir şey. Bu gün yataktan kalkıp işe bile gelmek istemedim. İlk aylarda oluyor ama bu dönemde olması normal mi?

Ya canim sevibebe.com diye bi adres var orda o tarz ilk adim coraplari var intden alisverisi yok sanirim ama il seklinde arama var eger bugundugun ilde varsa alabilirsin sevibebede cookkkk guzel seyler var bakin derim

Bendede cok Oluo haldiz hissetme . Ama bu havalardanda kaynaklanior olabilir hava gunesli olsaydi insaninda ici acilio ..

tamam canım aklımda olsun bulursam eğer haber veririm sana

senin de bebişin hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ben de bebişime bunları aldım şimdi. morhipoda seze kids var. fiyatlar uygun geldi. daha önce aldım bu markadan yerleri güzeldi.

İcinde can tasimak boyle bisey iste :)) hepimiz normal de olan biseye normal deriz ama hamileligimizden beri vucudumuzdaki herseyi acaba bebege bisey oldu mu acaba bebegim etkilenir mi diye dusunuoruz ......

Çok sağol içimi rahatlattın gerçekten. Haklısın :)) Anne olmak böyle birşey galiba:))

Son düzenleme:
27. ci yada 28 ci hjaftalarda artık kesin hissetmeye başlıyorlar.hatta ufaklıkların hareketleri dışardan biri karnınıza dikkatli bakınca bile ğzüküyor..

25.haftada dışardan da hissedilmeye başlanıyormuş o zaman herhalde ama yanlış biliyor olabilirim:44:

desenize aşağı yukarı daha 1,5 ayımız var. iki ay kadar önce bigün eşimle konuşurken onun hamileliğim konusunda soğuk ve hissiz olduğunu söylemiştim biraz kırıcı bi şekilde. sonra pişman oldum çünkü nette okuduğum bi yazıda birçok erkek için eşinin hamileliği, bebeğin hareketlerini dışardan hissetmesiyle başlar yazıyordu. o yüzden sabırsızlanıyorum..

havların etkisi de var ya, ben de bu karlı havalarda halsizim. geceler uzun, rutin olarak neredeyse 9-10 saat uyuyorum. gün içinde yatsam yine uyurum.. ağırlaştığımın farkındayım.. ama havalar düzelse, güneş açsa, hava ısınsa dışarı da kolay çıkarım, enerjim yerine gelir, bu kadar uyuşuk olmam diye düşünüyorum.

Canım benimde sorunum bu narkoz almış gibiyim
Dün akşam 20 30 da uyuyakalmışım
Ama hala uyumak istiyorum.

Ya canim sevibebe.com diye bi adres var orda o tarz ilk adim coraplari var intden alisverisi yok sanirim ama il seklinde arama var eger bugundugun ilde varsa alabilirsin sevibebede cookkkk guzel seyler var bakin derim

Ayy canım teşekkür ederim.
Çok cici şeyler var
Hatta istediğim çoraptanda var.
Ama malesef bulunduğum şehirde sevibebe yokmuş
Çok üzüldüm.
Olan şehirlerde ki eşten dostan isterim artık..

Eki Görüntüle 343074 Eki Görüntüle 343075 Eki Görüntüle 343076

ben de bebişime bunları aldım şimdi. morhipoda seze kids var. fiyatlar uygun geldi. daha önce aldım bu markadan yerleri güzeldi.

güle güle giysin bebeişin çok güzeller

evet maalesef babalar biraz geç anlıyorlar baba olduklarını doğalarında bu var onlarında yadırgamamak lazım
canım sen çalışıyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…