- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.321
kızlar bu iki ürünü buldum indirimde bu tulum 24,99 tl diyor fiyat nasıl uygun mu?
birde bunun laciverti var ama cinsiyet bizimde kesinleşmediği için kırmızı mı alsam dedim
Eki Görüntüle 343048
birde şapka takımı var buda 5,90 tl ye düşmüş ama işte sadece kız için erkek olursa artık başkasına veririz
Eki Görüntüle 343049
selam kızlar başka bir topikte arkadaşlarla paylaşırken sizlerlede paylaşmak istedim. doğum çantası hazırlarken koymamız gereken listey
BEBEK ÇANTASI.
1 1 pk. hastane çıkışı
2 2 ad. battaniye fazladan
3 1 ad bebeğin beşine sermek için çarşaf battaniye veya temiz bir örtü(zira ordaki beşiklere herkezin bebği yatıyo)
4 2 ad zıbın
5 1 ad şapka
6 2 ad penye tulum
7 1 pk bebek bezi(bunu kendiniz içinde kullanabilirisniz hasta bezine gerek yok)
8 2 ad altlı üstlü takım
9 1 ad bebek tırnak makası
10 1 ad emzik
11 1 ad emzik kabı(bebğinize emzik vermek istemeyebilirsiniz ama sütünüz gelmeyebiliyor yada bebk çok huzursuz oluyor sakinleşmesi için şart)
12 1 pk pamuk (bebeğin altını pamuğu ıslatarak silmelisiniz ıslakmendil yasak)
13 1 ad cam biberon
14 1 ad burun aspirotörü
15 1 ad alt açmak için örtü
16 2 ad bebek eldiveni .
2. çanta anne ÇANTASI
1 2 ad altlı üstlü eşortman
2 2 ad gecelik (yakası düğmeli olsun ğöğüslere kadar
3 1 ad sabahlık(çok pahalı olmasına gerek yok 10 yada 15 tl var.)mutlaka lazım
4 1 ad şal
5 1 ad kalın 1 ad ince çorap
6 1 pk ğöğüs pedi
7 1 ad silikon meme ucu (özellikle meme ucu küçük olanlar için)
8 1 ad hametan adlı krem (hem ğöğüs ucu için hemde bebeğin poposu için)
9 1 ad emzirme sütyeni
10 4 ad alt iç çamaşırı
11 2 ad atlet
12 3 ad havlu biri büyük ikisi küçük(birini bebek için kullanacaksınız.silme banyosu yapılırken lazım)
13 1 ad elsabunu
14 1 ad lif
15 1 ad terlik
16 kamera yada fotoğraf makinası
17 1 ad kalem ve not defteri
18 makyaj malzemesi
19 sadece kendiniz kullanmanız için ıslak mendil
20 1 rulo kağıt havlu
21 4 yada 5 ad temiz poşet düzgün olanlarından.(hastaneden çıkarken kirli çamaşırları hediyeleri koymak için lazım)
22 kesinlikle en az 250.00 tl çantanın bir köşesinde kalsın.
23 varda epilosyon aleti yada bir ad jilet
24 parfüm koltuk altı ve tarak
25 en az 3 kişi aynı kan grubundan tanıdık kişilerin telefon numaraları.
26 isteyen kendi için yastık kılıfı
27 7 yada 8 ad kulak çöpü.
28 özel odada kalacak kişiler oda kapısı için süs(dışardan önceden alınırsa ucuza alınabiliyor.zira hastane yakınlarında çokkkkk pahalı)
ay çok güzelmiş canım bayıldım. özellikle de şapka harika. hangi siteden buldun?
biz ufak ufak hissetmeye başladık da, babalar ne zaman hissedecek bebekleri? bilen var mı?:44:
biz ufak ufak hissetmeye başladık da, babalar ne zaman hissedecek bebekleri? bilen var mı?:44:
sağol canım ama sepete attım tam alacaktım allta yorumları gördüm vazgeçtim almaktan kolları çok darmış bebeğe giydirmesi çok dar demişler
birde dikiş hatası varmış çoğunda bende boşuna 25 lıra vermiyım dedim
Bebişimizin içinde daralmasın iyi yapmışsın
Kızlar limangoda seçen hamile giyim indirimde
Kızıma külotlu çorap arıyorum haberiniz olsun:)
Toto kısmında kabartmalar var
İnternette o kadar aradım bulamadım :2:
Eğer gözünüze takılırsanız söyler misiniz ?
Kızlar iki gündür üzerimde bir ağırlık var, halsiz hissediyorum kendimi. Hani insan sürekli uzanıp dinlenmek ister ya öyle bir şey. Bu gün yataktan kalkıp işe bile gelmek istemedim. İlk aylarda oluyor ama bu dönemde olması normal mi?
Bebişimizin içinde daralmasın iyi yapmışsın
Kızlar limangoda seçen hamile giyim indirimde
Kızıma külotlu çorap arıyorum haberiniz olsun:)
Toto kısmında kabartmalar var
İnternette o kadar aradım bulamadım :2:
Eğer gözünüze takılırsanız söyler misiniz ?
Bendede cok Oluo haldiz hissetme . Ama bu havalardanda kaynaklanior olabilir hava gunesli olsaydi insaninda ici acilio ..
Çok sağol canım. Ben çok evhamlanıyorum haklısın galiba...
hersese slm :)
bende kısmetse temmuzda ikinciye anne olacağım bir haftadır raporluyum yatıyorum bu arada sizleri takip etme fırsatım buldum allahım herkesin gönlüne göre versin sağlık sıhhatle kucağımıza alalım inşallah herkes ne kadar temiz duygularla bekliyor bebişini bazen okuduklarımdan gözlerim doluyor anne olmak çoook değişik bir şey
İcinde can tasimak boyle bisey iste :)) hepimiz normal de olan biseye normal deriz ama hamileligimizden beri vucudumuzdaki herseyi acaba bebege bisey oldu mu acaba bebegim etkilenir mi diye dusunuoruz ......
27. ci yada 28 ci hjaftalarda artık kesin hissetmeye başlıyorlar.hatta ufaklıkların hareketleri dışardan biri karnınıza dikkatli bakınca bile ğzüküyor..
25.haftada dışardan da hissedilmeye başlanıyormuş o zaman herhalde ama yanlış biliyor olabilirim:44:
Kızlar iki gündür üzerimde bir ağırlık var, halsiz hissediyorum kendimi. Hani insan sürekli uzanıp dinlenmek ister ya öyle bir şey. Bu gün yataktan kalkıp işe bile gelmek istemedim. İlk aylarda oluyor ama bu dönemde olması normal mi?
Ya canim sevibebe.com diye bi adres var orda o tarz ilk adim coraplari var intden alisverisi yok sanirim ama il seklinde arama var eger bugundugun ilde varsa alabilirsin sevibebede cookkkk guzel seyler var bakin derim
Eki Görüntüle 343074 Eki Görüntüle 343075 Eki Görüntüle 343076
ben de bebişime bunları aldım şimdi. morhipoda seze kids var. fiyatlar uygun geldi. daha önce aldım bu markadan yerleri güzeldi.
desenize aşağı yukarı daha 1,5 ayımız var. iki ay kadar önce bigün eşimle konuşurken onun hamileliğim konusunda soğuk ve hissiz olduğunu söylemiştim biraz kırıcı bi şekilde. sonra pişman oldumçünkü nette okuduğum bi yazıda birçok erkek için eşinin hamileliği, bebeğin hareketlerini dışardan hissetmesiyle başlar yazıyordu. o yüzden sabırsızlanıyorum..
havların etkisi de var ya, ben de bu karlı havalarda halsizim. geceler uzun, rutin olarak neredeyse 9-10 saat uyuyorum. gün içinde yatsam yine uyurum..ağırlaştığımın farkındayım.. ama havalar düzelse, güneş açsa, hava ısınsa dışarı da kolay çıkarım, enerjim yerine gelir, bu kadar uyuşuk olmam diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?