2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım benım henuz belli deil ama

ben de bayramda felan da giydiririm diye düşündüm. bide bebişimin teyzesi evlenecek yaz sonunda kısmetse. onda da giydiririm inşallah
Evt cnm böyle şeyler biraz tuzlu oluyo almışken bikaç kez giysin çocuk yazık valla 1-2 giycek büyüyüvercek zaten senin giydircek yerlerin varmış en azından. Kızlar bazen benim karnımda hafif sancı oluyo bazen solda bazen sağda bıçak batması gibi ama çok acımıyo sizdede oluyomu normaldir dimi?

Çok güzel olmuş eline sağlık...Bende deneyebilirim bunu hem kendi emeğim olursa manevi değeri de olur ne güzel:)

canim benim oglumunda basi hafttasina gore 4 gun ileride gidiyo
bende esime koca kafali bisi olcak bu galiba diyorum guluyo
gerci bizim karnimiz boyumuz gepsi haftasindan buyuk esim 5 kilo dogmus
kizim 3.750 dogdu acaba bu ne kadar dogar bende merak ediyorum

Meleksen becerekli hatunsun Canım benim de cinsiyet tam kesin değil.Kontrolü 2-3 hafta sonra olan arkadaşlarımız var.Bence biraz daha bekleyelim

Cinsiyet öğrenmeyen kaç kişi kaldı randevuları ne zaman? Bende sabırsızlanıyorum valla herkes öğrendiği gibi hemen yapalım:)

Kızlar bence bi fiyat belirleyelim herkes o civarda bişeyler alsın kimseye hak geçmesin tabiki hediyenin fiyatı olmaz herkes durumuna göre ama herkese uycak orta halli bi fiyat belirleriz ne ezilelim nede bozulalım bence. Sonra birbirimize aldığımız cicileri burda resimli paylaşırken kimimiz pahallı kimimiz ucuz şeyler aldıysak üzülürüz.

bugün kasıklarımda sızı vardı sabahtan beri, endişelenince doktora gittim bebeemi bi göreyim diye çok şükür iyiydi işime yakın olsun diye kendi doktoruma değil de farklı bi doktora gittim bana kan ve vitamin ilacı kullanıp kullanmadığımı sordu. benim bulantılar hala geçmediği için doktorum geçmeden kullanma demişti ki eleviti bi kere içtim direk kustum. bu doktor da "vitaminsiz hamilelik olmaz" deyince aklıma kurt düştü:26: benim gibi hiç bi ilaç kullanmayan var mı ki başka:44:

haklısın canım açıkçası ben de biraz dikkatli davranmak zorundayım iyice araştırıp alıyorum. işle ilgili son gelişmelerden dolayı durumlar biraz değişti. herşeye hazırlıklı olmam lazım. mevlüt takımını çok istiyordum 20 lira indirimim olunca bana 25 liraya mal oldu. yoksa alamayacaktım açıkçası.
bende de oluyordu özellikle de kasıklarımda. doktoruma anlattım magnezyum yazdı şimdi onu kullanıyorum geçti.

Çekilişe bende katılmak istiyorum kızlar. Bu arada bende henüz öğrenemedim cinsiyetini göstermedi bizimkisi ayın 20'sinde kontrolüm var o zaman tekrar bakacak doktorum.

merhaba canım sende benım durumumu yasamıssın ben 17.haftada gıtmıstım doktora sankı ınat eder gıbı pozısyondan pozısyona gectı ama yınede açmadı bende 21.haftayı beklıyorum artık nasip önemlı olan tabıkı saglıgı ama soruncada kız yada erkek dıyemıyosun ki cicişler var ne ka güzel ama alamıyosun gönul rahatlıgıyla ıns bıdahalkı randevuya canım

ben de geçen salı başladım ilaçlara. başta sadece elevit vermişti ama kusmaktan çok kullanamıyordum. şimdi demir, magnezyum, vitamin ve kan sulandırıcı kullanıyorum. bende pıhtılaşma sorunu var kan sulandırıcı o yüzden.

sakın dert etme
rabbim insanın rıskını keserse canını alırmış vardır rabbimin bi bildiği

evet canım haklısın. sağlıktan başka herşeyin bir çaresi bulunur. Allah bizlerin bebeklerimizin ve sevdiklerimizin sağlığını almasın yeter.

aminnnnnnnn cnm aminnnn

merhabalar herkes cinsiyeti öğrenmiş nerdeyse. Bizim cinsiyetimiz hala kesinleşemedi büyük ihtimal erkek diyor doktorum ama hala muallakta. Bebeğim tam süpriz yumurta. Umarım doğmadan kesinleşir yoksa unisex giysiler almak zorunda kalcağım.

elbebek gul bebek tatlim alt limit en az 20 olsun dedik isteyen 50 de alir
ben kizimda hediyelestigimizde para tutari tutmadim yinede tutmam
ama bencede bi limit olsun ki herkeze uyugun olsun

hapsuucum faturalari ptt ye oderken sordum kibrisa hediye ne tutar kucuk bisi diye
en az 50 lira tutar dedi askere gonderirsen daha az tutar dedi yurt disi sayiliyomus
esim bana iingiltereye kimligini gondermisti yurtdisi kargoya 70 tl odemisti tek kimlige

Benimde dr.um 4. Ayda demir ve kalsiyum ilaçları vermişti elindeki elevit bitince bidaha alma demişti ama cinsiyet öğrenmek için gittiğim dr elevitede devam et vitamin alman iyidir dedi bende devam edicem yalnız beni acayip acıktırıyo yatarken içiyorum yoksa kapılardan geçemicem.

eşin de hissedebiliyorsa ne güzel benim bildiğim bu haftalarda bazen hissedip bazen hissetmemek normal. çünkü daha çok küçükler, kemikleri sertleştikçe, ağırlıkları arttıkça daha iyi hissedeceğiz. şu içinde bulunduğumuz haftalarda bebek hareketleri hissetmek birçok unsurun bir araya gelmesiyle oluyor. çoğunlukla uykuda oluyorlar, annenin kilosu, plesantanın konumu.. daha biçok şey.. 24. haftadan itibaren daha düzenli ve rutin hissedebileceğimiz yazıyor nette. mesela daha ileride 28. haftadan sonra bebek hareketleri sağlığının da göstergesi olacağından annenin takip ve not etmesi isteniyormuş. ilginç

Eki Görüntüle 343207

kızlar bakın minik kuşuma bunu aldım. vipdükkandan 20 tl hediye çekim varmış süresi de dolmak üzereymiş tesadüfen fark ettim ben de kızıma bunu aldım :)

ay tam melek kıyafeti.. küçük hanımefendiler için, çok tatlı.. rabbim bu cicileri giydikleri günleri göstersin bizlere..

ben de şuanda sadece demir hapı kullanıyorum. kan ve vitamin ilacı vermedi doktorum. belki bu gidişimde bi şeyler ekler reçeteye. demir hapına bulantı ve kusmalarım hafifleyince başlattı, çünkü o da elevit gibi bulantı yapıyor.

eşin de hissedebiliyorsa ne güzel benim bildiğim bu haftalarda bazen hissedip bazen hissetmemek normal. çünkü daha çok küçükler, kemikleri sertleştikçe, ağırlıkları arttıkça daha iyi hissedeceğiz. şu içinde bulunduğumuz haftalarda bebek hareketleri hissetmek birçok unsurun bir araya gelmesiyle oluyor. çoğunlukla uykuda oluyorlar, annenin kilosu, plesantanın konumu.. daha biçok şey.. 24. haftadan itibaren daha düzenli ve rutin hissedebileceğimiz yazıyor nette. mesela daha ileride 28. haftadan sonra bebek hareketleri sağlığının da göstergesi olacağından annenin takip ve not etmesi isteniyormuş. ilginç

Eki Görüntüle 343207

kızlar bakın minik kuşuma bunu aldım. vipdükkandan 20 tl hediye çekim varmış süresi de dolmak üzereymiş tesadüfen fark ettim ben de kızıma bunu aldım :)

ay tam melek kıyafeti.. küçük hanımefendiler için, çok tatlı.. rabbim bu cicileri giydikleri günleri göstersin bizlere..

ben de şuanda sadece demir hapı kullanıyorum. kan ve vitamin ilacı vermedi doktorum. belki bu gidişimde bi şeyler ekler reçeteye. demir hapına bulantı ve kusmalarım hafifleyince başlattı, çünkü o da elevit gibi bulantı yapıyor.

cnm benim eşim ptt de memur. ona sormuştum ben geçenlerde, kıbrıs yurtiçi sayılıyor demişti. yollayacağın poşetin yada kolinin boyutuna göre 10 lira anca tutar demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…