- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.481
kizlar cinsiyetlerini bilenler cogunlukta cekilisi ay sonundan sonra yapmayipta
daha erken yyapsakmi diye dusunenler varsa sayfaya yazarmi fikrini
mesela hersek cekilis olduktan sonra bir kac hafta hediyesini secer falan
pazarr gunu ykm de indirim yaziyodu girim bakim bebek yikafeti dedim
oglum icin bisi bulamadim ama kac haftadir hediyelesmeyi soyledigim icin
indirimde tatli zibin seti gordum kiz bebek icin aldim artik hangi prenses cikicaak sansimiza bakalim
cicileri alicagimiz
kanz da bahcivan slopet beyenmistim indirimli 24 tl di kizlar alis veris masasinda kalmamis
esime sinir oldum alicak oldum haftaya demisti bakarsin essiz alis verise cikmak lazim kizlar
Evt cnm böyle şeyler biraz tuzlu oluyo almışken bikaç kez giysin çocuk yazık valla 1-2 giycek büyüyüvercek zaten senin giydircek yerlerin varmış en azından. Kızlar bazen benim karnımda hafif sancı oluyo bazen solda bazen sağda bıçak batması gibi ama çok acımıyo sizdede oluyomu normaldir dimi?ben de bayramda felan da giydiririm diye düşündüm. bide bebişimin teyzesi evlenecek yaz sonunda kısmetse. onda da giydiririm inşallah
valla beklemedeyim şu an. O duruma getirirlerse ben de yasal haklarıma başvuracağım.
şu an habersiz gibi davranıyorum bakalım zaman ne gösterecek. Inşallah iyi olur.
kizlar kizimin sekerlerini masemesini alip kendim yaptim altin yastigi kapi susunu
oglumunda kendim yapcam herseyini hem uyugun fiyat oluyo hemde kendin yaptigin icin
daha guzel oluyo
Eki Görüntüle 343229
bu kapi susunu gorumceye yaptim obur ay dogurucak kendi pasamada cok guzel bi model yapim diyorum
kizlar cinsiyetlerini bilenler cogunlukta cekilisi ay sonundan sonra yapmayipta
daha erken yyapsakmi diye dusunenler varsa sayfaya yazarmi fikrini
mesela hersek cekilis olduktan sonra bir kac hafta hediyesini secer falan
pazarr gunu ykm de indirim yaziyodu girim bakim bebek yikafeti dedim
oglum icin bisi bulamadim ama kac haftadir hediyelesmeyi soyledigim icin
indirimde tatli zibin seti gordum kiz bebek icin aldim artik hangi prenses cikicaak sansimiza bakalim
cicileri alicagimiz
kanz da bahcivan slopet beyenmistim indirimli 24 tl di kizlar alis veris masasinda kalmamis
esime sinir oldum alicak oldum haftaya demisti bakarsin essiz alis verise cikmak lazim kizlar
Evt cnm böyle şeyler biraz tuzlu oluyo almışken bikaç kez giysin çocuk yazık valla 1-2 giycek büyüyüvercek zaten senin giydircek yerlerin varmış en azından. Kızlar bazen benim karnımda hafif sancı oluyo bazen solda bazen sağda bıçak batması gibi ama çok acımıyo sizdede oluyomu normaldir dimi?
Cinsiyet öğrenmeyen kaç kişi kaldı randevuları ne zaman? Bende sabırsızlanıyorum valla herkes öğrendiği gibi hemen yapalım:)
Kızlar bence bi fiyat belirleyelim herkes o civarda bişeyler alsın kimseye hak geçmesin tabiki hediyenin fiyatı olmaz herkes durumuna göre ama herkese uycak orta halli bi fiyat belirleriz ne ezilelim nede bozulalım bence. Sonra birbirimize aldığımız cicileri burda resimli paylaşırken kimimiz pahallı kimimiz ucuz şeyler aldıysak üzülürüz.
Günaydın kızlar nasılsınız ben cok iyiyim dün kontrolum vardı bebeişim cok iyi yaramaz kıpır kıpırdı ama kadar acyaip yatıs pozisyonu vardı ki anlatamam basının tepesini gördük ayaklarınıda havaya dikmiş sımsıkı kapatmıs tabii cinsiyetini öğrenemedik göstermedi doktor baya bir ugrastı ama namuslu cıktı benimkisi göstermiyo :) 12 testimizin sonuclarının cok iyi olmasından dolayı 3lü teste gerek yok ama isterseniz yaparız dedi 2 li testin kesinirliği %95 miş 3 lü testinde %65 kesinirliği varmıs o nedenle yaptırmama kararı aldık esimle 2 hafta sonra tekrar doktora gıdeceyız detaylı ultrs. için bize kağıt verecekmiş 20 yada 21 haftada yaptırırsınız dedi heycanla onu bekliyorum belki gösteriri artık o zamana :)
bugün kasıklarımda sızı vardı sabahtan beri, endişelenince doktora gittim bebeemi bi göreyim diye çok şükür iyiydiişime yakın olsun diye kendi doktoruma değil de farklı bi doktora gittim bana kan ve vitamin ilacı kullanıp kullanmadığımı sordu. benim bulantılar hala geçmediği için doktorum geçmeden kullanma demişti ki eleviti bi kere içtim direk kustum. bu doktor da "vitaminsiz hamilelik olmaz" deyince aklıma kurt düştü:26: benim gibi hiç bi ilaç kullanmayan var mı ki başka:44:
sakın dert etme
rabbim insanın rıskını keserse canını alırmış vardır rabbimin bi bildiği
ben de geçen salı başladım ilaçlara. Başta sadece elevit vermişti ama kusmaktan çok kullanamıyordum. şimdi demir, magnezyum, vitamin ve kan sulandırıcı kullanıyorum. Bende pıhtılaşma sorunu var kan sulandırıcı o yüzden.
Evet canım haklısın. Sağlıktan başka herşeyin bir çaresi bulunur. Allah bizlerin bebeklerimizin ve sevdiklerimizin sağlığını almasın yeter.
ben 20. haftadayım hissettiğim zaman eşime söylüyorum hemen elini karnıma koyuyo oda hissetti kaç defa.ama benim karnım fazla yok ondan olabilirmi bilmiyorum dışardan net hissediliyo.bazen 2 gün hiç kıpırdamadığı oluyo o zaman korkuyorum biraz bebeğime bişeymi oldu die.bu haftalarda düzensiz olurmu bebeğin hareketleri bilmiyorum doğrusu.
Eki Görüntüle 343207
kızlar bakın minik kuşuma bunu aldım. vipdükkandan 20 tl hediye çekim varmış süresi de dolmak üzereymiş tesadüfen fark ettim ben de kızıma bunu aldım :)
bugün kasıklarımda sızı vardı sabahtan beri, endişelenince doktora gittim bebeemi bi göreyim diye çok şükür iyiydiişime yakın olsun diye kendi doktoruma değil de farklı bi doktora gittim bana kan ve vitamin ilacı kullanıp kullanmadığımı sordu. benim bulantılar hala geçmediği için doktorum geçmeden kullanma demişti ki eleviti bi kere içtim direk kustum. bu doktor da "vitaminsiz hamilelik olmaz" deyince aklıma kurt düştü:26: benim gibi hiç bi ilaç kullanmayan var mı ki başka:44:
ben 20. haftadayım hissettiğim zaman eşime söylüyorum hemen elini karnıma koyuyo oda hissetti kaç defa.ama benim karnım fazla yok ondan olabilirmi bilmiyorum dışardan net hissediliyo.bazen 2 gün hiç kıpırdamadığı oluyo o zaman korkuyorum biraz bebeğime bişeymi oldu die.bu haftalarda düzensiz olurmu bebeğin hareketleri bilmiyorum doğrusu.
Eki Görüntüle 343207
kızlar bakın minik kuşuma bunu aldım. vipdükkandan 20 tl hediye çekim varmış süresi de dolmak üzereymiş tesadüfen fark ettim ben de kızıma bunu aldım :)
elbebek gul bebek tatlim alt limit en az 20 olsun dedik isteyen 50 de alir
ben kizimda hediyelestigimizde para tutari tutmadim yinede tutmam
ama bencede bi limit olsun ki herkeze uyugun olsun
hapsuucum faturalari ptt ye oderken sordum kibrisa hediye ne tutar kucuk bisi diye
en az 50 lira tutar dedi askere gonderirsen daha az tutar dedi yurt disi sayiliyomus
esim bana iingiltereye kimligini gondermisti yurtdisi kargoya 70 tl odemisti tek kimlige
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?