- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.501
bugün kasıklarımda sızı vardı sabahtan beri, endişelenince doktora gittim bebeemi bi göreyim diye çok şükür iyiydiişime yakın olsun diye kendi doktoruma değil de farklı bi doktora gittim bana kan ve vitamin ilacı kullanıp kullanmadığımı sordu. benim bulantılar hala geçmediği için doktorum geçmeden kullanma demişti ki eleviti bi kere içtim direk kustum. bu doktor da "vitaminsiz hamilelik olmaz" deyince aklıma kurt düştü:26: benim gibi hiç bi ilaç kullanmayan var mı ki başka:44:
geçmiş olsun cnm iş durumun inşallah yoluna girer, kimse kimsenin hakkını yemez maddi gidişatınız da bozulmaz... sen bebeğine bak o iyi olsun. ben hala cesaret edemiyorum haplara başlamaya o eski kusma günlerine dönmekten ciddi şekilde korkuyorum. kendi doktorum ilaç yanlısı değil eleviti bile gerekli görmüyo ama doktordan doktora fark var işte o da insanın aklını karıştırıyo...ben de geçen salı başladım ilaçlara. başta sadece elevit vermişti ama kusmaktan çok kullanamıyordum. şimdi demir, magnezyum, vitamin ve kan sulandırıcı kullanıyorum. bende pıhtılaşma sorunu var kan sulandırıcı o yüzden.
evet canım haklısın. sağlıktan başka herşeyin bir çaresi bulunur. Allah bizlerin bebeklerimizin ve sevdiklerimizin sağlığını almasın yeter.
Benimde dr.um 4. Ayda demir ve kalsiyum ilaçları vermişti elindeki elevit bitince bidaha alma demişti ama cinsiyet öğrenmek için gittiğim dr elevitede devam et vitamin alman iyidir dedi bende devam edicem yalnız beni acayip acıktırıyo yatarken içiyorum yoksa kapılardan geçemicem.
cnm benim eşim ptt de memur. ona sormuştum ben geçenlerde, kıbrıs yurtiçi sayılıyor demişti. yollayacağın poşetin yada kolinin boyutuna göre 10 lira anca tutar demişti
geçmiş olsun cnm iş durumun inşallah yoluna girer, kimse kimsenin hakkını yemez maddi gidişatınız da bozulmaz... sen bebeğine bak o iyi olsun. ben hala cesaret edemiyorum haplara başlamaya o eski kusma günlerine dönmekten ciddi şekilde korkuyorum. kendi doktorum ilaç yanlısı değil eleviti bile gerekli görmüyo ama doktordan doktora fark var işte o da insanın aklını karıştırıyo...
kızlarrrrrrrrrrrrr arada kaynadı amaaaa neysee bi daha yazayımmm
çok şükür Allah ıma hamdolsunnn 3lü testimiz de gayet iyi çıktıı
doktoruma şimdi napcaz ileri düzeymi dedim önce gel bi kez daha ay sonunda dedi.. bnde kontrol muayenesi olsun diye 20 şubata aldımo zaman gidince tam 20 haftalık olcaz inşallahhhhhhhh
o kontrolden sonra renkliye yönlendircem dedii ayy yaşasınnnnnnnnnnn 10 gün sonra yavrumu görcemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
merhaba canım sende benım durumumu yasamıssın ben 17.haftada gıtmıstım doktora sankı ınat eder gıbı pozısyondan pozısyona gectı ama yınede açmadı bende 21.haftayı beklıyorum artık nasip önemlı olan tabıkı saglıgı ama soruncada kız yada erkek dıyemıyosun ki cicişler var ne ka güzel ama alamıyosun gönul rahatlıgıyla ıns bıdahalkı randevuya canım
eşin de hissedebiliyorsa ne güzelbenim bildiğim bu haftalarda bazen hissedip bazen hissetmemek normal. çünkü daha çok küçükler, kemikleri sertleştikçe, ağırlıkları arttıkça daha iyi hissedeceğiz. şu içinde bulunduğumuz haftalarda bebek hareketleri hissetmek birçok unsurun bir araya gelmesiyle oluyor. çoğunlukla uykuda oluyorlar, annenin kilosu, plesantanın konumu.. daha biçok şey.. 24. haftadan itibaren daha düzenli ve rutin hissedebileceğimiz yazıyor nette. mesela daha ileride 28. haftadan sonra bebek hareketleri sağlığının da göstergesi olacağından annenin takip ve not etmesi isteniyormuş. ilginç
ay tam melek kıyafeti.. küçük hanımefendiler için, çok tatlı.. rabbim bu cicileri giydikleri günleri göstersin bizlere..
ben de şuanda sadece demir hapı kullanıyorum. kan ve vitamin ilacı vermedi doktorum. belki bu gidişimde bi şeyler ekler reçeteye. demir hapına bulantı ve kusmalarım hafifleyince başlattı, çünkü o da elevit gibi bulantı yapıyor.
Allah Allah, bende hiç öyle bir etkisi olması. hatta benim sorunum hiç acıkmamak. midem hiçbir şeyi hazmetmiyor. özellikle de ilk aylarda resmen günde bir öğün yiyordum. öğlen 12de yemek yiyorum sonra hiçbrşey yemiyorum akşam 8de hala acıkmamış oluyorum. sanki midem de afedersiniz bağırsaklarım da hiç çalışmıyor gibi. ama şimdi demir ilacına başlayınca biraz düzene girdi.
hayırlı olsun mutluluğun avatarlardan okunuyokızlarrrrrrrrrrrrr arada kaynadı amaaaa neysee bi daha yazayımmm
doktoruma şimdi napcaz ileri düzeymi dedim önce gel bi kez daha ay sonunda dedi.. bnde kontrol muayenesi olsun diye 20 şubata aldımo zaman gidince tam 20 haftalık olcaz inşallahhhhhhhh
o kontrolden sonra renkliye yönlendircem dedii ayy yaşasınnnnnnnnnnn 10 gün sonra yavrumu görcemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hmm herkes kendiyle kıyaslıyo hemen dimi?? bende kansızlık çıktığı için kan ilacını hemen verdi mesela, tabi başlayamadım ayrı konu. ama vitamine hiç gerek görmüyo. bebeğimin gelişimi hep ileride çıkıyo maşallahcnm bende sadece demir hapı ferrum fort kullanıyorum. bi arkadaşım aaa ben elevit falan vitamin falan kullanıyordum onlarsız olmaz ki benim doktorum bana onları da verdi demişti. O arkadaşın doktoruna gittim bugün, ne kullanıyosun dedi sadece ferrum fort kullanıyorum dedim, iki hafta önceki kan tahlillerimi falan da götürmüştüm onlarada baktı, ii dedi devam et dedi, başka da bişi yazmadı. Demekki doktordan diilmiş diye düşündüm bende. Hastasının durumuna göre veriyo demekki. Seninde öyle olabilir.
canım benim doktorum da çok sevmiyor ilaç kullandırmayı. benim biraz değerlerim düşük çıktı ondan yazmış olabilir. bide ben akdeniz anemisi hastasıyım. kan değerlerim tedavi edilemez şekilde çok düşük. yani bence kişiye göre değişiyor durumlar sen dert etme.
canım gözün aydın çok sevindim. maşallah bebişine
canım bende elevıt kullanyorum doktorum ıstağ acar dmıstı hıc oyle bısey olmadı aynı devam
elbebek gul bebek tatlim alt limit en az 20 olsun dedik isteyen 50 de alir
ben kizimda hediyelestigimizde para tutari tutmadim yinede tutmam
ama bencede bi limit olsun ki herkeze uyugun olsun
hapsuucum faturalari ptt ye oderken sordum kibrisa hediye ne tutar kucuk bisi diye
en az 50 lira tutar dedi askere gonderirsen daha az tutar dedi yurt disi sayiliyomus
esim bana iingiltereye kimligini gondermisti yurtdisi kargoya 70 tl odemisti tek kimlige
elbebek gul bebek tatlim alt limit en az 20 olsun dedik isteyen 50 de alir
ben kizimda hediyelestigimizde para tutari tutmadim yinede tutmam
ama bencede bi limit olsun ki herkeze uyugun olsun
hapsuucum faturalari ptt ye oderken sordum kibrisa hediye ne tutar kucuk bisi diye
en az 50 lira tutar dedi askere gonderirsen daha az tutar dedi yurt disi sayiliyomus
esim bana iingiltereye kimligini gondermisti yurtdisi kargoya 70 tl odemisti tek kimlige
merhaba arkadaşlar bende bu gün bebeğmin cinsiyetini öğrendim.
erkek,miş.listeye ekleyebilirsinizgördüğüm bütün rüyaların tabiri erkek bebeğe çıkıyordu.
darısı öğrenemeyenlere........
saolasın canım valla çok şükür bunuda atlattıkk sağlıklaaayy 10 gün sonra gel deyince heycan yaptım yihuuuuuuuuuuuu
merhaba arkadaşlar bende bu gün bebeğmin cinsiyetini öğrendim.
erkek,miş.listeye ekleyebilirsinizgördüğüm bütün rüyaların tabiri erkek bebeğe çıkıyordu.
darısı öğrenemeyenlere........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?