2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrrrrrrrr arada kaynadı amaaaa neysee bi daha yazayımmm

çok şükür Allah ıma hamdolsunnn 3lü testimiz de gayet iyi çıktıı

doktoruma şimdi napcaz ileri düzeymi dedim önce gel bi kez daha ay sonunda dedi.. bnde kontrol muayenesi olsun diye 20 şubata aldım o zaman gidince tam 20 haftalık olcaz inşallahhhhhhhh

o kontrolden sonra renkliye yönlendircem dedii ayy yaşasınnnnnnnnnnn 10 gün sonra yavrumu görcemmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cnm bende sadece demir hapı ferrum fort kullanıyorum. bi arkadaşım aaa ben elevit falan vitamin falan kullanıyordum onlarsız olmaz ki benim doktorum bana onları da verdi demişti. O arkadaşın doktoruna gittim bugün, ne kullanıyosun dedi sadece ferrum fort kullanıyorum dedim, iki hafta önceki kan tahlillerimi falan da götürmüştüm onlarada baktı, ii dedi devam et dedi, başka da bişi yazmadı. Demekki doktordan diilmiş diye düşündüm bende. Hastasının durumuna göre veriyo demekki. Seninde öyle olabilir.

Bide kasık ağrıları bende de bikaç kez oldu, çok sorun diil olur öyle şeyler diyolar, ama sen yinede uzun sürüp sürmediğine bak bence, günlük bişiyse sorun olmaz sanıyorum ama iki günü falan geçerse yine bi sorarsın istersen doktoruna

Son düzenleme:
geçmiş olsun cnm iş durumun inşallah yoluna girer, kimse kimsenin hakkını yemez maddi gidişatınız da bozulmaz... sen bebeğine bak o iyi olsun. ben hala cesaret edemiyorum haplara başlamaya o eski kusma günlerine dönmekten ciddi şekilde korkuyorum. kendi doktorum ilaç yanlısı değil eleviti bile gerekli görmüyo ama doktordan doktora fark var işte o da insanın aklını karıştırıyo...

Allah Allah, bende hiç öyle bir etkisi olması. hatta benim sorunum hiç acıkmamak. midem hiçbir şeyi hazmetmiyor. özellikle de ilk aylarda resmen günde bir öğün yiyordum. öğlen 12de yemek yiyorum sonra hiçbrşey yemiyorum akşam 8de hala acıkmamış oluyorum. sanki midem de afedersiniz bağırsaklarım da hiç çalışmıyor gibi. ama şimdi demir ilacına başlayınca biraz düzene girdi.

cnm benim eşim ptt de memur. ona sormuştum ben geçenlerde, kıbrıs yurtiçi sayılıyor demişti. yollayacağın poşetin yada kolinin boyutuna göre 10 lira anca tutar demişti

iyimis vala canim bende az tutar demistim ama calisan adam 50 tl tutr deyince bende
niye boyle tutar diye sasirdiim

canım benim doktorum da çok sevmiyor ilaç kullandırmayı. benim biraz değerlerim düşük çıktı ondan yazmış olabilir. bide ben akdeniz anemisi hastasıyım. kan değerlerim tedavi edilemez şekilde çok düşük. yani bence kişiye göre değişiyor durumlar sen dert etme.

canım gözün aydın çok sevindim. maşallah bebişine

bende senle aynı durumdayım...bizim yavru ördekte poposunu döndü..göremedik...işlh 20. haftamda gidicem de o zman gösterir....

amin canım sağol

canım bende elevıt kullanyorum doktorum ıstağ acar dmıstı hıc oyle bısey olmadı aynı devam

hayırlı olsun mutluluğun avatarlardan okunuyo
hmm herkes kendiyle kıyaslıyo hemen dimi?? bende kansızlık çıktığı için kan ilacını hemen verdi mesela, tabi başlayamadım ayrı konu. ama vitamine hiç gerek görmüyo. bebeğimin gelişimi hep ileride çıkıyo maşallah belki de bu yüzden gerek görmüyo. başı nerdeyse 2hafta ilerde çıkıyo hattaçok kocakafalı olcak çok! normal doğum istediğim için korkmaya başladım çıkarması da zor olursa diye

merhaba canım benmde 11temmuz dogum görünüyor aynıyız ozaman seınıle ne güzel ben daha hıssedemeıyorum cnaım ya cok ıstıyorum artık bende hıssetmeyı nası bı duygu cok merakla beklıyorum karnımzıda 2 haftadır filan cıktı ılk bebısım benım senınde mı öyle nası gecıyo hamılıegın merak ettım

merhaba arkadaşlar bende bu gün bebeğmin cinsiyetini öğrendim.

erkek,miş.listeye ekleyebilirsinizgördüğüm bütün rüyaların tabiri erkek bebeğe çıkıyordu.

darısı öğrenemeyenlere........

saolasın canım valla çok şükür bunuda atlattıkk sağlıklaa ayy 10 gün sonra gel deyince heycan yaptım yihuuuuuuuuuuuu

Canım bende parayı mesele yapmam yani 5 tlye çamaşırda gelse hatıra 50 tlye tam takım gelsede ama mesela benim 50 tllik hediye alcak kadar durumum yok açıkçası kargoyuda hediye olduğu için ben öderim o yüzden beni aşar yani ama ben alamadığım için banada pahallı bişe gelirse üzülürüm açıkcası. Zaten üzerinde parası yazcak değil ama bi alt limit olsun ondan aşağıda olmasın 20-30 tl gibi iyi mesela daha fazlasını isteyen alır ama kimseyi mahçup etmicek şekilde olsun demek istediğim.

Testinin iyi cikmasina cok sevindim canim ya .... Nebguzel bisey demi ellerimzle dokunamasakda onu ulturasonda gormek bile nasil yetio :)))

gözün aydın hayırlı olsun paşan

saolasın canım valla çok şükür bunuda atlattıkk sağlıklaa ayy 10 gün sonra gel deyince heycan yaptım yihuuuuuuuuuuuu

ne güzel canım çok sevindim senin adına. bakalım ben ne zaman göreceğim renklide. benim de salı günü kontrolüm var. şu kan pıhtılaşmasını kontrol edecek :18:
inşallah geçmiştir iğne o kadar canımı yakıyor ki. sanki biber enjekte etmişsin gibi bir yanma oluyor
ağlayarak yapıyorum hergün

Canım gözün aydın darısı bizlerin başına..
Valla insan özlüyor ..
Bizimde 5 günümüz kaldı kontrole..
Rabbim hep hayırlı haberlerle gelmemizi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…