- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.441
biz ufak ufak hissetmeye başladık da, babalar ne zaman hissedecek bebekleri? bilen var mı?:44:
Sevindim canım
Saçlarıı kestiren anneler sıhhetler olsun.
Güle güle kullanın
Bende 5 haftalıkken kestirdim saçlarımı.
Hurafelere inanmıyorum
eeee onlarda merakta tabi kiminle karşılaşcaklarını bilmiyolar
Sevindim canım
Saçlarıı kestiren anneler sıhhetler olsun.
Güle güle kullanın
Bende 5 haftalıkken kestirdim saçlarımı.
Hurafelere inanmıyorum
sağol canım
yasal haklarıma baş vuracağım öyle birşey yaparlarsa. şimdilik beklemedeyim habersiz gibi davranıyorum. bakalım kısmet..
evet canımm hepimize sıhhatler olsunnnnnn ohhh missluxxor canım sen ankaranın neresindensinn
paylaşırım tabi canım bi arasa çatladım burda 3lü yü merak ediyorum ama genelde akşama arar ay çok heycanlıyım inşallah sonuçlar iyidir :18:
evet canımm hepimize sıhhatler olsunnnnnn ohhh missluxxor canım sen ankaranın neresindensinn
paylaşırım tabi canım bi arasa çatladım burda 3lü yü merak ediyorum ama genelde akşama arar ay çok heycanlıyım inşallah sonuçlar iyidir :18:
arkadaşşlar bu arada bebek şşekeri yaptıırmayıı düşşünen varsa çok güzel bir site buldum fiyatarıı ortalamaya göre biraz yüksek ama çok güzel elit şşeyler var göz atmak isteyen olursa mirabonbon.com
arkadaşşlar bu arada bebek şşekeri yaptıırmayıı düşşünen varsa çok güzel bir site buldum fiyatarıı ortalamaya göre biraz yüksek ama çok güzel elit şşeyler var göz atmak isteyen olursa mirabonbon.com
Eki Görüntüle 343207
kızlar bakın minik kuşuma bunu aldım. vipdükkandan 20 tl hediye çekim varmış süresi de dolmak üzereymiş tesadüfen fark ettim ben de kızıma bunu aldım :)
Teşekkürler canım..
Çok cici şeyler var.
Çok güzeller bayıldım:)
Eki Görüntüle 343207
kızlar bakın minik kuşuma bunu aldım. vipdükkandan 20 tl hediye çekim varmış süresi de dolmak üzereymiş tesadüfen fark ettim ben de kızıma bunu aldım :)
tabiiki yok teşekkür ederim hatta :)) 21 ekim sat
çizelgeyi hazırlayabiliyorum ama burada uygun değil diyo sürekli
Eki Görüntüle 343207
Çok güzel canım.
40 mevlüdünde giydirsin inşallah
Melek gibi olur prenses..
ayyyy nasıı şşeker canıım çok güzel maşşallah iyi günlerde giysin prensesimiz
benimde kuzenimle yengem almışlar aynısını =)
inş. hayırlısı ile giydirmek nasip olur
ASLM CANIM GEÇMİŞE BAKTIM AMA SENİN MSJn yoktu benim doktorum muhabbet hanım çokta memnunum seninki kim peki
benim doktorum alev hanım ama daha 1 kez gittim bu c.tesi tekrar randevumuz var eğer memnun kalmazsam değiştiricem biraz ilgisiz çünkü.
canım onun ısmını duydm ama bılmyorum benımkı cok ılglı guler yuzlu herseyı sorablyorum pınarada kıyafete bayıldm canım ya gule gule gıysn ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?