2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

biz ufak ufak hissetmeye başladık da, babalar ne zaman hissedecek bebekleri? bilen var mı?:44:

ben 20. haftadayım hissettiğim zaman eşime söylüyorum hemen elini karnıma koyuyo oda hissetti kaç defa.ama benim karnım fazla yok ondan olabilirmi bilmiyorum dışardan net hissediliyo.bazen 2 gün hiç kıpırdamadığı oluyo o zaman korkuyorum biraz bebeğime bişeymi oldu die.bu haftalarda düzensiz olurmu bebeğin hareketleri bilmiyorum doğrusu.

eeee onlarda merakta tabi kiminle karşılaşcaklarını bilmiyolar

çok hoşş bunu daha önce de görüp çok gülmüşştüm ay resmen tuşşlar çift basııyor çok ilginç ya
Sevindim canım

Saçlarıı kestiren anneler sıhhetler olsun.
Güle güle kullanın
Bende 5 haftalıkken kestirdim saçlarımı.
Hurafelere inanmıyorum

evet bence de inanmayalıım:13:

sağol canım
yasal haklarıma baş vuracağım öyle birşey yaparlarsa. şimdilik beklemedeyim habersiz gibi davranıyorum. bakalım kısmet..

yapmazlar inşşallah canıım hem senin yerine bulamazlar kimseyi öyle düşşün

canıım Dikmende oturuyoruz biz işşim de kıızıılayda biliyor musun Ankarayıı? Sen istanbulda mııydıın? Benim de 3lü çııkmıışştıır ama alamadıım bugün öğğlen gidecektim hava soğğuk olunca çııkmayıım dedim artıık haftaya alayıım bir sonraki randevum zaten 1 ay sonra

arkadaşşlar bu arada bebek şşekeri yaptıırmayıı düşşünen varsa çok güzel bir site buldum fiyatarıı ortalamaya göre biraz yüksek ama çok güzel elit şşeyler var göz atmak isteyen olursa mirabonbon.com

canım hiç canını sıkma temiz çıkar inşallah

ARsima bugün kontroldeydi inşallah cinsiyeti net öğrenmiştir

Teşekkürler canım..
Çok cici şeyler var.

ne güzel arkadaşlar bebişinizn tekmelerini hissediyosunuzz...bende eşimle kıpırdamasını sabırsızlıkla beklıyoruz...bir an önce ördekimi hisstmek istiyorum:)

kızlar bakın minik kuşuma bunu aldım. vipdükkandan 20 tl hediye çekim varmış süresi de dolmak üzereymiş tesadüfen fark ettim ben de kızıma bunu aldım :)

Teşekkürler canım..
Çok cici şeyler var.

Eki Görüntüle 343208

çok hoşuma gitti.
Nasip olursa kızımın bebk şekeri olmasını isterim.

Çok güzeller bayıldım:)

Evet kıızlar harika şşeyler var orda boşş zamanıımda hepsini tek tek inceleyip not alııcam ordan seçicem gibi geliyor ben de Ayçacıığıımıın şşekerlerini böyle minik bebek arabasıı şşeklinde olanlar da çok güzel ya da leylek ağğzıında bebek figürleri. Bence herkes bakmalıı oraya. Diğğer sitelerdeki dandik şşekerlere benzemiyor 50 tane yaptıırsan yeter valla ya da 60

Eki Görüntüle 343207

kızlar bakın minik kuşuma bunu aldım. vipdükkandan 20 tl hediye çekim varmış süresi de dolmak üzereymiş tesadüfen fark ettim ben de kızıma bunu aldım :)

ayyyy nasıı şşeker canıım çok güzel maşşallah iyi günlerde giysin prensesimiz

Eki Görüntüle 343208

çok hoşuma gitti.
Nasip olursa kızımın bebk şekeri olmasını isterim.

canım çok tatlıymış. ben de kendim yaptım bebek şekerlerimi. unutmazsam yarın çekip getireyim size.

Çok güzel canım.
40 mevlüdünde giydirsin inşallah
Melek gibi olur prenses..

amin canım sağol

ayyyy nasıı şşeker canıım çok güzel maşşallah iyi günlerde giysin prensesimiz

teşekkürler canım

benimde kuzenimle yengem almışlar aynısını =)

inş. hayırlısı ile giydirmek nasip olur

amin, onlar da iyi günlerde giysinler

gercekten harıka seyler var..cok tatlılar

Merhaba Sevgili Temmuz Anneleri
Bende sizleri yakından takip ediyorum ama ancak bir kaç kez yazma fırsatım oldu. Fakat merakla kim cinsiyeti öğrendi, kimin hangi test sonucu ne çıktı hergün merakla sayfayı açıyorum. Bende allah nasip ederse temmuz annesi olucam ve bir prensesde benim olucak. 11 Temmuz muhtemel doğum tarihim. ama bebeğimi kucağıma almak için çok sabırsızlanıyorum. Bir kaç kez rüyamda bebeğimi gördüm ve hepsinde de emzirmeye çalışıyorum sütüm gelmiyor, kakasını temizlemeyi beceremiyorum ya da yatağını filan hazır etmemiş olarak görüyorum. Epey bir takıntı yapıyoruz işte annelik:) dün gece sonunda bebeğimi doğru dürüst emzirebildiğimi gördüm ve acaip mutlu oldum. tabii uyandığımda yanımda bebeğimi görememek beni üzdü fakat annesinin meleği o an da annesine ufak bir tekme atarak "ben yanındayım annecim" dedi. tekmelerini yaklaşık bir haftadır çok net hissediyorum, tarif edilemez bir duyguymuş. bir de kucağımıza aldığımızda neler yaşıycaz kimbilir. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…