2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar kizimin sekerlerini masemesini alip kendim yaptim altin yastigi kapi susunu
oglumunda kendim yapcam herseyini hem uyugun fiyat oluyo hemde kendin yaptigin icin
daha guzel oluyo

bu kapi susunu gorumceye yaptim obur ay dogurucak kendi pasamada cok guzel bi model yapim diyorum

hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla giydirmek nasib etsin.

saol cnmmm
senin iş durumların noldu

becerikli hatun seni

valla çok güzel olmuş eline sağlık

bende senin gibi bebeğimin şekerlerini kendim yapmak istiyorum. hem piyasadakilerdan daha farklı şeyler ortaya çıkabilir. hem de o heyecanı bizzat yaşamak istiyorum. bunun için tahtakale ve mahmutpaşa'da çok güzel malzemeler bulabiliriz.

Meleksen cok güzel olmuş canım ne kadar beceriklisin. Çekilişte sana ben çıkarsam kıyafet değilde kapı süsü ve altın yastığı yap gönder bari:)

ay çok güzelmiş bayıldım canım ellerine sağlık. zahmet olmazsa tarif etsen ben de yaparım. içindeki halkayı neyden yaptın mesela, hazır mı satılıyor?

inşallah canım hepimiz burdan bebişlerimizi yayınlarız. doğumdan sonra da kopmayalım bence
inşlh.cnm evet kopmayalım büyüdüklerini neler yaptıklarınıda paylaşırız.inşlh.
parpalım canım smokıne bayıldım teyzesı yesın onu maasallah Allah ım guzel gunlerde gıydırmeyı nasıp etsın ınsallah
amin saol canım çok teşekkür ederim
yaaaaa bu çok tatlı bişey hep erkek kıyafetlerine heves ediyordum ama kızım olacak sanırım :) 2.ciye kısmet artık.güzel günlerde giydir oğluşuna inş.
teşekkür ederimhayırlısı kızlara çok daha güzelleri var.
Eki Görüntüle 343207

kızlar bakın minik kuşuma bunu aldım. vipdükkandan 20 tl hediye çekim varmış süresi de dolmak üzereymiş tesadüfen fark ettim ben de kızıma bunu aldım :)

çok şeker amaaaaa yaaa.güle güle giysin.minik kuşun

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...uz-anneleri-hediyelesiyor-8.html#post23024241 kizlar temuz anneleri hediyelesmesine katilmak isteyenler burdan katila bilir

saolun kizlar 1 lira dedikleri sekeri kendin yaparsan 50 kurusa yapiyosun
kapi susu 25 lira 30 lira mazemesinii alip yaparsan 15 tl oluyo
niye fazla verilsinki para kapi susu yazin bebek marka giysi satan arkadasim var yapmistim istedikce benden kapi susu onada iyi oluyo

hımm ben istanbuldayım canım ama eşimin amcası var gelmiştik ankaray etimesguta gittik ama sana yakınmı bilmem :26: aradı doktorum çok şükür olması gerektiği gibi iyi çıkmış herhangi riskli bi durum yokmuş

canım hiç canını sıkma temiz çıkar inşallah

ARsima bugün kontroldeydi inşallah cinsiyeti net öğrenmiştir

ay aradı canım doktorum iyimiş olması gerektiği gibiymiş riskli bi durumun yok dedi çok şükür ileri düzey içinde 20.haftadan sonra dedi.. önce gel 2 hafta sonra dedi sonra onu yaptırcan dedi.. bnde 20 şubata aldım randevuyu

Eki Görüntüle 343207

kızlar bakın minik kuşuma bunu aldım. vipdükkandan 20 tl hediye çekim varmış süresi de dolmak üzereymiş tesadüfen fark ettim ben de kızıma bunu aldım :)

ayyyyyyy bayıldım cnaım yaaaaaaaaaaaaa güle güle sağlıkla giysinn minik prensesssssssss

çok şeker.eline sağlık valla

Meleksen cok güzel olmuş canım ne kadar beceriklisin. Çekilişte sana ben çıkarsam kıyafet değilde kapı süsü ve altın yastığı yap gönder bari:)

canim sen iste yeter cekiliste cikmasanda ben sana kapi susule altin yastigi yaparim
sende pasama hediye alirsin

kizlar tariifi su kapi susu halkasi dediginizde tuhafiyeler bile satiyo 5 lira sanirim
tul bir kac sus aliyosunuz birde yapistirmak icin silikon kapi susnu sekeri falan yapicaksaniz
emin onundeki mazalardada cok ucuz bizim burda mazadan aldigim icin pahali oluyo
ama emin onunde herseyine 30 lira veriyolar cok iyi ciklar
mazemesini aldiginizda ben yardim ederim burdan size sordugunuzda bisi bana

Eki Görüntüle 343207 kızlar bakın minik kuşuma bunu aldım. vipdükkandan 20 tl hediye çekim varmış süresi de dolmak üzereymiş tesadüfen fark ettim ben de kızıma bunu aldım :)
Canım güle güle giysin bebişin bende cinsiyet öğrendiğimden beri mevlüt kıyafetlerine bakıyorum bi tane beğendim ama böyle tüllü değil daha basit bi beyaz bi elbise takım normal bi gezmede de giyer onu alcam kısmetse.

kizlar cinsiyetlerini bilenler cogunlukta cekilisi ay sonundan sonra yapmayipta
daha erken yyapsakmi diye dusunenler varsa sayfaya yazarmi fikrini

mesela hersek cekilis olduktan sonra bir kac hafta hediyesini secer falan

pazarr gunu ykm de indirim yaziyodu girim bakim bebek yikafeti dedim
oglum icin bisi bulamadim ama kac haftadir hediyelesmeyi soyledigim icin
indirimde tatli zibin seti gordum kiz bebek icin aldim artik hangi prenses cikicaak sansimiza bakalim
cicileri alicagimiz

kanz da bahcivan slopet beyenmistim indirimli 24 tl di kizlar alis veris masasinda kalmamis
esime sinir oldum alicak oldum haftaya demisti bakarsin essiz alis verise cikmak lazim kizlar

inşlh.cnm evet kopmayalım büyüdüklerini neler yaptıklarınıda paylaşırız.inşlh.

çok şeker amaaaaa yaaa.güle güle giysin.minik kuşun

sağol canım :)

ayyyyyyy bayıldım cnaım yaaaaaaaaaaaaa güle güle sağlıkla giysinn minik prensesssssssss

amin canım teşekkürler :)

ben de bayramda felan da giydiririm diye düşündüm. bide bebişimin teyzesi evlenecek yaz sonunda kısmetse. onda da giydiririm inşallah

BUBA cnm ben bugün 18+3'üm 17 şubatta çağırdı beni doktorum 19+4 olucam o gün. Zaten bugün bebeğimi yine gördüm farklı bi doktorda o da baş ve bacak ölçümüne göre ileride olduğunu söyledi haftaya senin detaylı usg için ideal olur dedi. kocam kocakafalı oğlum diye sevmekte haklı yani bi şey demicem artık.

afiyet olsun yarasın miniğe:) bulantım olmasa kesin bi diyet listesi yapardım çünkü kendimi tutamaz ne bulduysam yerdim ciddi anlamda çok acıkıyorum. yalnız müsli de beni normalde bile hiiç doyurmazdı bi dene bakalım sen de işe yarar belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…