- 1 Temmuz 2011
- 449
- 9
- 46
- 40
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.461
bebekimin ilk cicileri limongadan geldiii
3 parça takımmm çok şekerlerrrr
pınarada kıyafete bayıldm canım ya gule gule gıysn ınsallah
sağol canım
hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla giydirmek nasib etsin.
kizlar kizimin sekerlerini masemesini alip kendim yaptim altin yastigi kapi susunu
oglumunda kendim yapcam herseyini hem uyugun fiyat oluyo hemde kendin yaptigin icin
daha guzel oluyo
Eki Görüntüle 343229
bu kapi susunu gorumceye yaptim obur ay dogurucak kendi pasamada cok guzel bi model yapim diyorum
kizlar kizimin sekerlerini masemesini alip kendim yaptim altin yastigi kapi susunu
oglumunda kendim yapcam herseyini hem uyugun fiyat oluyo hemde kendin yaptigin icin
daha guzel oluyo
Eki Görüntüle 343229
bu kapi susunu gorumceye yaptim obur ay dogurucak kendi pasamada cok guzel bi model yapim diyorum
daha guzel oluyo
Eki Görüntüle 343229
Meleksen cok güzel olmuş canım ne kadar beceriklisin. Çekilişte sana ben çıkarsam kıyafet değilde kapı süsü ve altın yastığı yap gönder bari:)kizlar kizimin sekerlerini masemesini alip kendim yaptim altin yastigi kapi susunu oglumunda kendim yapcam herseyini hem uyugun fiyat oluyo hemde kendin yaptigin icindaha guzel oluyo Eki Görüntüle 343229 bu kapi susunu gorumceye yaptim obur ay dogurucak kendi pasamada cok guzel bi model yapim diyorum
daha guzel oluyo
Eki Görüntüle 343229
inşlh.cnm evet kopmayalım büyüdüklerini neler yaptıklarınıda paylaşırız.inşlh.inşallah canım hepimiz burdan bebişlerimizi yayınlarız. doğumdan sonra da kopmayalım bence
amin saol canım çok teşekkür ederimparpalım canım smokıne bayıldım teyzesı yesın onu maasallah Allah ım guzel gunlerde gıydırmeyı nasıp etsın ınsallah
teşekkür ederimhayırlısı kızlara çok daha güzelleri var.yaaaaa bu çok tatlı bişey hep erkek kıyafetlerine heves ediyordum ama kızım olacak sanırım :) 2.ciye kısmet artık.güzel günlerde giydir oğluşuna inş.
Eki Görüntüle 343207
kızlar bakın minik kuşuma bunu aldım. vipdükkandan 20 tl hediye çekim varmış süresi de dolmak üzereymiş tesadüfen fark ettim ben de kızıma bunu aldım :)
saol cnmmm
senin iş durumların noldu
canıım Dikmende oturuyoruz biz işşim de kıızıılayda biliyor musun Ankarayıı? Sen istanbulda mııydıın? Benim de 3lü çııkmıışştıır ama alamadıım bugün öğğlen gidecektim hava soğğuk olunca çııkmayıım dedim artıık haftaya alayıım bir sonraki randevum zaten 1 ay sonra
canım hiç canını sıkma temiz çıkar inşallah
ARsima bugün kontroldeydi inşallah cinsiyeti net öğrenmiştir
Eki Görüntüle 343207
kızlar bakın minik kuşuma bunu aldım. vipdükkandan 20 tl hediye çekim varmış süresi de dolmak üzereymiş tesadüfen fark ettim ben de kızıma bunu aldım :)
daha guzel oluyo
Eki Görüntüle 343229
Meleksen cok güzel olmuş canım ne kadar beceriklisin. Çekilişte sana ben çıkarsam kıyafet değilde kapı süsü ve altın yastığı yap gönder bari:)
Canım güle güle giysin bebişin bende cinsiyet öğrendiğimden beri mevlüt kıyafetlerine bakıyorum bi tane beğendim ama böyle tüllü değil daha basit bi beyaz bi elbise takım normal bi gezmede de giyer onu alcam kısmetse.Eki Görüntüle 343207 kızlar bakın minik kuşuma bunu aldım. vipdükkandan 20 tl hediye çekim varmış süresi de dolmak üzereymiş tesadüfen fark ettim ben de kızıma bunu aldım :)
Alırım tabi canım.canim sen iste yeter cekiliste cikmasanda ben sana kapi susule altin yastigi yaparimsende pasama hediye alirsin
inşlh.cnm evet kopmayalım büyüdüklerini neler yaptıklarınıda paylaşırız.inşlh.
çok şeker amaaaaa yaaa.güle güle giysin.minik kuşun
ayyyyyyy bayıldım cnaım yaaaaaaaaaaaaa güle güle sağlıkla giysinn minik prensesssssssss
Canım güle güle giysin bebişin bende cinsiyet öğrendiğimden beri mevlüt kıyafetlerine bakıyorum bi tane beğendim ama böyle tüllü değil daha basit bi beyaz bi elbise takım normal bi gezmede de giyer onu alcam kısmetse.
afiyet olsun yarasın miniğe:) bulantım olmasa kesin bi diyet listesi yapardım çünkü kendimi tutamaz ne bulduysam yerdim ciddi anlamda çok acıkıyorum. yalnız müsli de beni normalde bile hiiç doyurmazdı bi dene bakalım sen de işe yarar belki.Ya aynı şey bende de oluyor geçenlerde rekorumu kırdım 1simit + 1 dilim börek yemişim öğlene bile acıkmadım haliyle meyveyle geçiştirmek zorunda kaldım. Bugün yeni karar aldım. Kahvaltıda müsli süt falan yiyeceğim çok acıkırsam 1 tane de meyve yoksa 100 kiloyu geçeceğim vallahi:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?